Na een verkeersongeval in 2023 ben ik vrij snel uitgekomen op de ondersteuning vanuit Jurilex. Mevrouw Lesterhuis heeft mij bijgestaan in mijn zaak. Zij zorgde ervoor dat gelijk alles in werking werd... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Heb in 2023 een scooterongeluk gehad in groningen stad ben doormiddel van zelf zoeken online uitgekomen bij Jurilex Letselschade BV J. Lesterhuis zei heeft mij echt heel goed begeleid in het uitwerke... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ik ben geweldig geholpen door Robin Leguit van Jurilex. Zijn inzet is geweldig en de communicatie heel duidelijk. Zijn persoonlijke benadering maakte de ervaring nog prettiger en maakte dat de st... Mehr ansehen
Langdurend traject geweest. Vanaf het begin tot het eind is de begeleiding van Jurilex transparant geweest. Ondanks verschillende vertegenwoordigers van Jurilex. Men bleef in de zaak geloven. Men heef... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jurilex Letselschade is het letselschadebureau dat slachtoffers persoonlijk bijstaat wanneer zij letsel hebben opgelopen bij een ongeval in het verkeer, tijdens het verrichten van werkzaamheden, door een dierenbeet of schade als gevolg van een overlijdensgeval. De experts en specialisten zoeken uit wie er aansprakelijk is, stellen die persoon of organisatie aansprakelijk en regelen voor u de schadevergoeding die recht doet aan uw persoonlijke situatie.
Landzigt 16-19, 3454 PE, De Meern, Niederlande
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Fijne afhandeling van mijn schadevergoeding bij een ongeval. In het begin was er wat communicatie problemen maar dat is uitgepraat en goed opgelost

Antwort von Jurilex Letselschade
Vanuit mijn ervaring vond ik het prettig dat er rekening werd gehouden met mijn persoonlijke situatie. De gevolgen na mijn aanrijding hebben zeer veel veranderd in mijn levenspad. Opleiding niet kunnen afmaken wegens conflict Hogeschool, als moeder alle ballen hoog proberen te houden doordat je uitvalt taken niet goed kunnen worden verdeeld. Uiteindelijk heeft dit geleid tussen veel spanning bij mij en mijn partner. Waardoor relatie breuk een gevolg was. Echter ik had liever gehad dat ik dit allemaal nooit had hoeven mee te maken. Het moeizame contact met de tegenpartij en integen het prettige contact met de advocaat heeft mij daarin ondersteund.
Zeer vriendelijk geholpen . En ook zeer duidelijk uitgelegd allemaal. Ga zo door .

Antwort von Jurilex Letselschade
Ik begrijp er niks van. Tijdens woon werkverkeer had ik een eenzijdig ongeval. De verzekering van mijn werkgever raad mij een belangenbehartiger aan die zij betalen en dit bedrijf lijkt mij niet te willen helpen. Het is mij niet duidelijk wat ze nou precies willen hebben, iets van mails van mijn werkgever waarin zij aangeven dat zij aansprakelijk zijn of zoiets? 🤷♀️
Dus alleen de mail van de verzekering en de voorlopige uitkering is niet voldoende. Blijkbaar doen zij geen belangenbehartiging met deze info in dit geval. Ingewikkelde materie als je zelf met een hersenschudding zit. Ik hoop dat andere bedrijven wat meer empathie hebben.

Antwort von Jurilex Letselschade
Mt Schikhof has been very professional and helpful on my journey to claim compansation for a work related injury. He has kept me informed and supported me through all the stages. I would highly recommend this company.

Bedrijf pakt goed op
Ze denken met jou mee ze gaan echt achter aan voor jou

Antwort von Jurilex Letselschade
Ik ben geholpen door mevrouw Mohunlol, super lieve mevrouw. Ze had mijn zaak overgenomen van een andere jurist, en adviseerde mij enorm goed, als het niet aan haar lag, was ik akkoord gegaan met een schikkingsvoorstel die mij veel te kort zou hebben gedaan.. Ik zou al mijn vrienden en familie adviseren om bij haar langs te gaan. Ze is een vrouw van haar woord, en geeft met hart en ziel om zowel uw zaak als uw als persoon. Zo ben ik wel is vergeten te reageren op mailtjes, en nam ze tijdig contact op om mij te vragen hoe het er voor staat en wat ik nog moest aanleveren!

Antwort von Jurilex Letselschade
Wij zijn erg goed geïnformeerd over het gehele proces door Jurilex. Onze contactpersoon was dhr Damen. De begeleiding was erg goed en zijn tevreden over hoe de zaak werd opgelost. Wij raden Jurilex aan!

Antwort von Jurilex Letselschade
Fijn contact, er werd goed geluisterd, regelmatig gecheckt hoe het met me ging naar het ongeluk. Mooie financiële afhandeling

Goed proffesioneel advies.
Betrokken bij het dossier.
Duidelijke communicatie.

Antwort von Jurilex Letselschade
Het is voor mij de eerste keer dat ik hulp moest inschakelen.Ik ben zeer tevreden met de duidelijke informatie die mij geboden is tijdens de aanvraag van mijn letselschade.Als ik vragen had kon ik altijd bellen.

Geachte heer/ mevrouw
Bedankt voor je hulp! Ik waardeer het enorm dat je tijd en moeite hebt gestoken om me te helpen. Het betekent veel voor me en ik ben je heel dankbaar!”
Met vriendelijke groet
Mohamed Shehada

Antwort von Jurilex Letselschade
Ben hartstikke tevreden met hoe ze me geholpen hebben. Communicatie altijd snel & ook gedreven om je zaak zo vloeiend en netjes te laten verlopen.
Heb namelijk een auto aanrijding gehad waarbij de tegenpartij schuldig was en heb een jaar lang in proces gezeten. maar samen met hun hulp hebben we alles netjes kunnen laten verlopen en goed afgerond.
Nogmaals bedankt & zeker een aanrader !

Antwort von Jurilex Letselschade
Zeer goed en adequaat geholpen.
Vriendelijk en met kennis van zaken

Antwort von Jurilex Letselschade
Na 3,5 jaar ellende met de rechtsbijstandsverzekering was de behandeling van mijn dossier door Jurilex een verademing. Door het snel eigen maken van mijn dossier, intensief contact, goed advies en het doelgericht werken naar een goede afhandeling werd na 6 weken een mooi resultaat bereikt. Eindelijk kon ik een vervelende periode afsluiten.

Antwort von Jurilex Letselschade
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.