Jouw Scooterrijbewijs Bewertungen

1'770
TrustScore 3.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mijn ervaring bij slaag voor je theorie was zeer aangenaam! Ik kreeg goede ezelsbruggetjes om te leren en hulp bij het stampen van de informatie! Zeker een aanrader om zo snel mogelijk je theorie te... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik ging voor mijn scooter praktijk en had echt een hele leuke rijinstructeur en het lessen in 1 dag ging super! Had echter een vervelende examinator dus was de eerste keer niet geslaagd, maar toen heb... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Het was voor mij echt een fijne ervaring om via jouwscooterrijbewijs mijn theorie te halen, ik kreeg de dag van het examen een hele cursus waardoor ik in 1 keer geslaagd was, dankjewel toppers!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Het is een super leerzame les en het wordt goed uitgelegd ook is er ruimte voor vragen als je een fout maakt bij een antwoordt krijg je altijd de kans om jezelf te verbeteren

1. Fahrschule

Vom Unternehmen geschrieben

Wij helpen je zo snel als mogelijk te slagen voor het Bromfiets Theorie- en Praktijk Examen 🛵🚘🥳 Wij bieden geweldige Theoriecursussen met Oefenexamens aan en de best mogelijke Praktijklessen op de snelst beschikbare Bromfiets Praktijk Examendata in jouw regio. Waar wacht je nog op? tienduizenden Cursisten gingen je voor en hebben succesvol en op basis van de agenda van het CBR het snelst het Bromfiets Rijbewijs bij Jouw-scooterrijbewijs gehaald. Ben jij de volgende?😃🥇

Akzeptabel

2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 91 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

Alle Bewertungen

(1'770)

470 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Wat een verschrikkelijk bedrijf is dit…

Wat een verschrikkelijk bedrijf is dit zeg!
Een scooter rijbewijs pakket gekocht voor een aangename prijs. Je kreeg gelijk te zien wat je er allemaal voor kreeg zoals oefenmateriaal, theoriecursus etc. Nadat ik te horen kreeg welke datum ik mijn theorie had begon het allemaal. Ik wilde gaan leren voor de theoriecursus maar toen moest ik opeens extra betalen voor het oefenmateriaal terwijl dit bij het pakket hoorde. Ook was het een ONLINE theoriecursus (stond nergens vermeld) terwijl ik dacht dat het klassikaal op locatie was. Mijn theorie niet gehaald dus naar een andere aanbieder gegaan en daar wel geslaagd. Daarna direct weer contact opgenomen om mijn praktijkexamen in te plannen en toen bleek dat nog minstens 5 maanden te duren (!).
Ik heb aangegeven dat ik dit te lang vond duren waarop mij aangeboden werd een deel van het bedrag van het pakket terug te krijgen. Daar heb ik voor gekozen echter het heeft nog 4 (!) maanden geduurd voordat ik mijn geld terugkreeg. En alle keren dat ik hierover contact op heb genomen met hen, werd ik met een kluitje het riet ingestuurd.

Ik zou zeggen: koop hier niet!

27. Februar 2026

Beste,

Wij herkennen ons niet in het beeld dat hier wordt geschetst.

De inhoud van onze pakketten, inclusief eventuele aanvullende oefenmodules, wordt duidelijk weergegeven tijdens het bestelproces. Sommige onderdelen zijn inbegrepen in het pakket en andere kunnen optioneel worden toegevoegd. Dit wordt vóór afronding van de bestelling zichtbaar gemaakt.

Daarnaast staat vermeld dat de theoriecursus online wordt aangeboden. Veel cursisten maken hier gebruik van en slagen via deze methode voor hun examen.

Wat betreft het praktijkgedeelte: bij actiepakketten met een scherpe prijs kan er wachttijd ontstaan, afhankelijk van regionale capaciteit. Dit wordt ook op onze website vermeld. Wanneer een klant ervoor kiest het praktijkgedeelte te annuleren, kan er een gedeeltelijke terugbetaling uit coulance worden aangeboden.

In uw geval zien wij dat de terugbetaling inmiddels is uitgevoerd. Dat dit langer heeft geduurd dan gewenst kan voorkomen door administratieve verwerking, maar dit betekent niet dat klanten “met een kluitje het riet in worden gestuurd”.

Mocht u nog vragen hebben over uw dossier, dan kunt u ons altijd een e-mail sturen met als onderwerp “Oplossing n.a.v. review”, inclusief naam en bestelnummer, zodat wij dit kunnen controleren.

OPLICHTERS - Nooit mee in zee gaan

Update; 5 weken later nog geen geld terug en alleen maar standaard uitstelmaitjes.

Initiële review;
Nooit mee in zee gaan, wachten al sinds 28 oktober 2025 (4,5 maand!) op mijn toegezegde geld.
Jouw-scooterrijbewijs.nl en iDrive2go doen voorkomen of je daar snel en goedkoop je brommer of scooterrijbewijs kan halen. Dit is niet het geval, trap er niet in. Ze hebben veel langere wachttijden dan jouw lokale rijschool (ook al zullen ze als antwoord op deze review gaan beweren van niet).
Mijn zoon is na het behalen van zijn theorie in oktober 2025 overgestapt naar een lokale rijschool om alsnog in december 2025 zijn praktijk ook te halen. Bij jouw scooterrijbewijs kon het pas eind januari. Ik krijg nog € 99,10 van ze terug, althans dat werd mij beloofd. Inmiddels dus 4,5 maand verder en € 349 betaald voor theorie !!! Trap er niet in mensen.

9. März 2026

Beste,

De suggestie dat wij terugbetalingen niet uitvoeren of klanten misleiden herkennen wij niet.

Wat betreft wachttijden: bij actiepakketten met een scherpe prijs kan er wachttijd ontstaan voor het praktijkgedeelte, afhankelijk van regionale capaciteit. Dit staat ook vermeld op onze website.

Op basis van deze review kunnen wij echter niet vaststellen om welk dossier het gaat. Zonder naam of bestelnummer is het voor ons niet mogelijk om dit te controleren.

Wij verzoeken u daarom ons een e-mail te sturen met als onderwerp “Oplossing n.a.v. review”, inclusief de volledige naam van de cursist en het bestelnummer, zodat wij dit direct kunnen nakijken en in orde maken indien dit nog niet is afgerond.

Erg positief

Erg goeie ervaring met deze bedrijf gehad snelle service en ook hierdoor snel mijn rijbewijs kunnen behalen nergens aan te kort gekomen

6. März 2026

heel slecht

heel slecht. Was toegezegd dat zoon wanneer hij zijn theorie had hij wanneer hij 16 werd vrijwel direct aan zijn scooterrijbewijs zou kunnen beginnen, binnen paar dagen. Niet dus zou zeker 2 a 3 maanden later worden. Oke konden dan vanuit coulance eronder uit. Zouden slechts 99,10 terug krijgen van het hele bedrag. Dus voor 99,10 zou hij 4 uur les krijgen en een praktijkexamen, maar oke is balen maar dan maar 99,10 terug. Dit was in december 2025, inmiddels al tig keer gemaild en nog steeds helemaal niks terug ontvangen. Iedere keer hetzelfde smoesje er is helaas iets fout gegaan we geven het door en u ontvangt het zo snel mogelijk. Ja duhhh inmiddels zeker 3 maanden verder.

6. März 2026

Beste Wendy,

In uw dossier zien wij dat er destijds uit coulance is aangeboden om het praktijkgedeelte te annuleren en een bedrag terug te storten, ondanks dat dit volgens de voorwaarden niet verplicht is. U bent hiermee akkoord gegaan.

Daarnaast zien wij dat het bedrag inmiddels al is teruggestort. Afhankelijk van de verwerkingstijd van de bank kan het enkele werkdagen duren voordat dit zichtbaar is op uw rekening.

Mocht u het bedrag nog niet zien, verzoeken wij u ons een e-mail te sturen met als onderwerp “Oplossing n.a.v. review”, inclusief de volledige naam van de cursist en het bestelnummer, zodat wij dit direct voor u kunnen verifiëren.

Let op!

Let op! Ze beloven €10 cashback te betalen voor een positieve review, wat ze uiteindelijk niet nakomen. Erg jammer dat het zo moet gaan.

5. März 2026

Beste theorie school van Zuid-holland

Ik had veel moeite met mijn theorie, een paar gefaalde pogingen. Tot dat ik besloot om een dagcursus te doen bij hun. Door de geweldige korting die er op stond hoefde ik maar de helft te betalen van wat anderen aanboden. 2 vragen fout en normaal gesproken 12.

9. Januar 2026

Een super rijschool

Een super rijschool als jij jou scooter rijbewijs wilt halen is het zeker een aanrader, aardige medewerker en ze werken goed met je mee. Over het algemeen een fijne ervaring

5. März 2025

Gewoon top

Gewoon top
Duidelijk uitgelegd in online meeting,de beste man nam alle tijd voor vragen en was zeer geduldig had maar 1 fout bij het CBR, gewoon top

16. Januar 2026

extreem slechte klanten service

ik had mijn rijbewijs daar niet afgemaakt dus ik zou 85 euro van hun terug krijgen. ze hadden op 15 december gezegd dat ik het binnen 30 werkdagen zou krijgen. hierna hebben ze nog 2x de tijd zelf verlengd en nu reageren ze niet meer op mijn email's

3. März 2026

Beste Colin,

We vinden het jammer om deze review te lezen, omdat het beeld dat hier wordt geschetst niet overeenkomt met hoe het proces daadwerkelijk is verlopen. De terugbetaling waar je naar verwijst is volgens onze administratie inmiddels verwerkt en binnen de aangegeven termijn uitgevoerd.

Daarnaast hebben wij meerdere keren contact met je gehad en duidelijk gecommuniceerd over de verwerkingstijd. Het kan soms voorkomen dat een terugbetaling door administratieve verwerking of de bank iets langer zichtbaar wordt op de rekening.

Mocht het bedrag onverhoopt nog niet zichtbaar zijn, neem dan gerust opnieuw contact met ons op met je gegevens, zodat we dit samen kunnen controleren en indien nodig direct oplossen.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik zou 24 januari al mijn geld terug…

Ik zou 24 januari al mijn geld terug moeten krijgen het is inmiddels 2 maart en heb het nogsteeds niet ontvangen paar mailtjes gestuurd/paar keer gebeld steeds het zelfde verhaaltje “ik ga het doorsturen naar onze financiële afdeling” echt een schande haal je rijbewijs vooral ergens anders!

2. März 2026

Beste Lucca,

In uw dossier zien wij dat de annulering reeds is terugbetaald. Het bedrag is verwerkt conform onze administratieve procedure. Indien het nog niet zichtbaar is op uw rekening, kan dit te maken hebben met de verwerkingstijd van uw bank.

Mocht u hierover toch vragen hebben, dan verzoeken wij u ons per e-mail te benaderen met als onderwerp “Oplossing n.a.v. review”, onder vermelding van uw volledige naam en bestelnummer, zodat wij dit direct kunnen controleren.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Wat ging er mis, wat niet...?!

Wat ging er mis? Wat ging er niet mis... verschrikkelijk slechte ervaring met idrive2go. Mijn zoon moest 4 mnd wachten om af te rijden naar het behalen van zijn theorie. Wij wonen naast Arnhem, maar er was alleen nog plek in Leusden. (45 km verder). 18 Feb zou hij af mogen rijden. 4 weken voor die datum krijgen wij een mail dat CBR het examen heeft geannuleerd omdat men geen zaken meer zou doen met idrive2go. Betalingen ed zouden niet nagekomen worden. Meer dan 6 weken moeten wachten op €50,- tegemoetkoming door annulering. Meerdere malen gemaild, geen respons, 6x half uur aan de telefoon gehangen, na half uur wachten word je er gewoon af gegooid. Via een mail nu bericht, er zou een andere rijschool contact opnemen. Dit uiteindelijk geregeld, 18 februari mocht hij afrijden. 2 dagen voor 18 februari gebeld met cbr Leusden, blijkt er helemaal geen examen te staan ingepland. Weer gebeld, nu via rijschool bericht dat hij 3 Maart in Eemnes af moet rijden. Man man... goeie communicatie tussen de rijscholen en CBR. Nooit meer via een pakket. Idrive2go, geen aanbeveling.

18. Februar 2026

Beste,

Wij herkennen ons niet in de stelling dat het CBR “geen zaken meer met ons zou doen”. Dat is feitelijk onjuist. Examens kunnen worden geannuleerd of verplaatst door externe plannings- of capaciteitsredenen, maar dit heeft niets te maken met het beëindigen van samenwerking.

Wanneer een voorkeurslocatie geen beschikbaarheid heeft, wordt een alternatieve locatie aangeboden. Dat kan in sommige gevallen verder van huis zijn dan gewenst, maar is afhankelijk van regionale capaciteit.

Wat betreft de planning en communicatie: wij werken met aangesloten partners en het CBR. In uitzonderlijke gevallen kan er sprake zijn van administratieve aanpassingen in examendata. Dit is uiteraard vervelend, maar geen opzet of onwil.

De tegemoetkoming waar u naar verwijst is verwerkt conform interne procedure. Indien hier vertraging in heeft gezeten, is dat administratief van aard en niet intentioneel.

Wij begrijpen dat dit traject voor u als frustrerend is ervaren. Indien u wenst dat wij het volledige dossier nogmaals inhoudelijk nalopen, verzoeken wij u ons per e-mail te benaderen met als onderwerp “Oplossing n.a.v. review”, onder vermelding van naam en bestelnummer.

Wij streven ernaar planningen correct en zorgvuldig af te stemmen binnen de mogelijkheden die er zijn.

Praktijkexamen

Ik heb in januari van 2025 een praktijkpakket gekocht bij deze rijschool. Kreeg daar best laat een reactie op dat de locatie waar ik wou afrijden vol zat en voordat ik het mailtje had gelezen zat de 14 dagen opzegtermijn er op. Ik ben naar verschillende locaties gestuurd via de mail en als ik dan telefonisch probeerde een datum in te plannen om af te rijden kreeg ik ze telkens niet te pakken. Ik heb vele malen geprobeerd om met een oplossing te komen die me telkens weer nergens brachten. Ik ben nu al een paar maanden bezig om mijn geld terug te krijgen maar dat willen ze niet vanwege de 14 dagen opzegtermijn.

26. Februar 2025

Beste Caelan,

Wij begrijpen dat het vervelend is wanneer een voorkeurslocatie geen directe beschikbaarheid heeft. In dat geval bieden wij altijd alternatieve locaties of data aan, zodat het traject alsnog voortgezet kan worden.

De wettelijke bedenktijd van 14 dagen gaat in vanaf het moment van aankoop. Wanneer deze termijn is verstreken en het traject is gestart, kunnen wij niet zonder meer tot volledige annulering overgaan. Dit is vastgelegd in de algemene voorwaarden waarmee bij aankoop akkoord is gegaan.

Dat neemt niet weg dat wij graag met u willen meedenken. Indien u nog steeds op zoek bent naar een passende oplossing — bijvoorbeeld een alternatieve planning of een herbeoordeling van uw dossier — verzoeken wij u ons een e-mail te sturen met als onderwerp “Oplossing n.a.v. review”, inclusief uw naam en bestelnummer. Dan kijken wij dit graag opnieuw inhoudelijk voor u na.

Ons doel is om tot een werkbare oplossing te komen, waar mogelijk binnen de geldende afspraken.

Alleen maar valse beloftes

14-6-2025 heeft onze zoon zich ingeschreven voor zijn scooterrijbewijs bij Idrive2go/jouwscooterrijbewijs.
14 -7-2025 had hij zijn dagcursus, deze bleek online te zijn. Een man die vooral meiden een beurt gaf tijdens de cursus en onze zoon geen enkele keer een beurt heeft gekregen. 's Middags op naar het CBR. De helft van de vragen had hij fout. Na een mail werden we netjes geholpen door een nieuwe dagcursus te doen en met een betaling voor het examen, werd de datum ingepland. 5-9-2025 was de herkansing. Inmiddels hadden we ook de online lesstof ontvangen. Ook deze dag online les van dezelfde meneer die onze zoon deze keer 1x een beurt heeft gegeven. Na de cursus wel weer de vraag om meteen een review te schrijven.
Deze keer ook weer gezakt. Online les volgen past niet bij onze zoon. We zijn dus elders naartoe gegaan waar hij fysiek een cursus kon volgen. Dit werkte heel goed. 21-10-2025 is hij geslaagd voor zijn theorie. Meteen een mail gestuurd naar Idrive2go/jouwscooterrijbewijs. Ik kreeg een bericht terug dat er voor de praktijk tot februari geen plaatsen vrij zouden zijn. Bij geen enkele vestiging. Dit duurde ons echt te lang. We kregen keurig het aanbod om een deel van het geld retour te krijgen.
27-10-2025 heb ik via de mail ons rekeningnummer gestuurd. Het kon 30 dagen duren voordat het bedrag op onze rekening zou staan.
18-12-2025 (bijna 2 maanden en enkele mailtjes later) krijg ik een bevestiging dat er iets fout is gegaan en het bedrag uiterlijk 19-12-2025 op onze rekening zal staan.
Inmiddels is het 15-1-2026, bijna een maand later, vele mailtjes verder en bijna 3 maanden na het aanbod om gedeeltelijke terugbetaling en ik heb nog steeds niets ontvangen!
Gelukkig zijn we naar een andere rijschool gegaan en rijdt onze zoon al bijna 2 maanden op zijn scooter rond.
Al enkele potentiele klanten heb ik dit bedrijf echt afgeraden. Waardeloos hoe zij met hun klanten omgaan.
Bovenstaande review heb ik 15 januari geplaatst.
16 januari kreeg ik een reactie;
De vertraging in dit dossier heeft te maken met de administratieve verwerking. Wij kunnen op dit moment niet met zekerheid vaststellen waar de oorzaak precies ligt. In de praktijk komt het echter vaker voor dat bijvoorbeeld een IBAN-nummer onjuist of onvolledig wordt aangeleverd, waardoor een betaling niet direct kan worden verwerkt.
Om dit gericht en definitief op te lossen, verzoeken wij u om ons een e-mail te sturen met als onderwerp:
“Oplossing n.a.v. review”
Wilt u in deze e-mail duidelijk vermelden om welke leerling het gaat en het bijbehorende bestelnummer, zodat wij uw dossier direct kunnen terugvinden en afronden.
Met vriendelijke groet, ID team
Die mail is uiteraard meteen verstuurd, maar dat zal vast naar een verkeerd mailadres zijn... 2 weken later nogmaals verstuurd, maar tot op heden nog steeds geen reactie en geen geld retour ontvangen.
Geen idee hoe ik contact kan krijgen en hoe ik mijn geld terug kan ontvangen, maar dit duurt inmiddels echt veel en veel te lang.
Er worden echt te veel valse beloftes gedaan door dit bedrijf!
Echt belachelijk hoe hier met mensen wordt omgegaan.

21. Februar 2026

Beste Anoniem,

Wij herkennen ons niet in het beeld dat er “valse beloftes” worden gedaan. In uw dossier zien wij dat er meerdere keren inhoudelijk is gereageerd en dat er uit coulance een gedeeltelijke terugbetaling is aangeboden, ondanks dat dit conform de algemene voorwaarden niet verplicht is.

De vertraging in de terugbetaling heeft te maken met administratieve verwerking. Zoals eerder aangegeven kan een onjuist of onvolledig aangeleverd IBAN-nummer ertoe leiden dat een betaling niet direct wordt verwerkt.

Om dit definitief af te ronden verzoeken wij u nogmaals om een e-mail te sturen naar info@idrive2go-theorie.nl
met als onderwerp:

“Oplossing n.a.v. review”

Wilt u daarin vermelden:

De volledige naam van de leerling

Het bestelnummer

Het correcte IBAN-nummer

Zodra wij deze gegevens compleet ontvangen, wordt dit dossier direct gecontroleerd en afgerond.

Wij betreuren dat u het traject als negatief heeft ervaren. Het is echter niet correct om te stellen dat er geen reactie wordt gegeven of dat terugbetalingen niet worden uitgevoerd.

Wij zien uw e-mail tegemoet zodat wij dit administratief kunnen afsluiten.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Communicatie kan beter

In juni 2025 heb ik mijn dochter aangemeld voor haar scooterrijbewijs bij Jou-Scooterrijbewijs / iDrive2Go. De aanmelding verliep goed en ze kreeg theorievoorbereiding. Na het niet halen van haar theorie in augustus kregen wij geen reactie meer op contactverzoeken. Uiteindelijk heeft ze via een andere rijschool in december haar theorie gehaald.

Daarna opnieuw geprobeerd contact te krijgen voor het praktijkexamen, maar zonder succes. Pas weken geleden een mail met opties (lang wachten, extra betalen of gedeeltelijke terugbetaling), maar op vragen hierover wordt weer niet gereageerd.

De teleurstelling bij mijn dochter is groot. Slechte communicatie erg jammer.

25. August 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr