Topcoaches Taco Jansen en Wouter Bakx. Eye-opener wat betreft het mogen/moeten aangeven van grenzen. Beide coaches zorgen voor een goede omgeving waar je je in durft open te stellen zodat je daadwerke... Mehr ansehen
Fijne en duidelijke training over de jeugdwet gegeven door Tako. Hierdoor kijk ik weer kritisch naar de inzet vanuit de jeugdhulp. Daarnaast maakt het mij bewust van de richtlijnen die wij tijden casu... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Maak kennis met Wyzer Academie, dé opleider van de publieke sector. Door een bredere lens ontwikkelen wij publieke professionals en bouwen we aan een toekomstbestendige overheid. Met onze deelnemers, trainers, partners én de kennis van morgen. Bij Wyzer Academie geloven we dat ontwikkeling mogelijk is als je uitzoomt en focust. Door een bredere lens ontwikkelen wij publieke professionals en bouwen we aan een toekomstbestendige overheid. Zo helpen we jou om verder te komen. Wij ontwikkelen publieke professionals, teams en organisaties die het verschil maken in een samenleving in transitie. Met een actueel, praktijkgericht en domeinoverstijgend aanbod – van wet- en regelgeving tot persoonlijke ontwikkeling en leiderschap – verbinden we kennis en praktijk. Zo bouwen we aan een wendbare en toekomstbestendige maatschappij. Wyzer Academie biedt ook trainingen op maat. We starten vanuit een bestaande training en passen deze aan op jullie wensen. Denk aan praktijkgerichte casuïstiek, extra focus op specifieke thema’s of het aanpassen van werkvormen. Een snelle en effectieve manier om een training te laten aansluiten bij wat er speelt in jouw organisatie. Liever een programma dat vanaf de basis is opgebouwd? Dan ontwikkelen we samen een nieuwe training, afgestemd op de doelen van het team of de organisatie, doelgroep en situatie. We verdiepen ons in de context en bouwen een programma dat écht raakt en bijdraagt. Dit vraagt iets meer tijd, maar levert een maximaal passende oplossing.
Welkom publieke professionals
Vom Unternehmen geschrieben

- Zoom uit. Focus. Kom verder.
- Bij Wyzer Academie geloven we dat ontwikkeling mogelijk is als je uitzoomt en focust. Door een bredere lens ontwikkelen wij publieke professionals en bouwen we aan een toekomstbestendige overheid. Samen met de advies- en detacheringstak van Wyzer ontwikkelen we niet alleen de professionals van morgen, maar zorgen we ervoor dat ze op de juiste plek zitten om impact te maken in het publieke domein. Van gedragswetenschappers tot jeugdhulp; onze 1.500 gedreven professionals creëren, bouwen, doen en vormen het publieke domein. Zodat zij het verschil kunnen maken. Voor de burgers en de hele samenleving.
Herculesplein 88, 3584 AA, Utrecht, Niederlande
- 030 774 0100
- communicatie@wyzer.nl
- wyzer.nl

Wyzer academie
Bittet Kunden um Bewertungen
Duidelijke informatie
Weten niet wat 30 km in een woonwijk…
Weten niet wat 30 km in een woonwijk is. Reden meer dan 50. Is niet erg wys. Eerst goed opleiden voor ze de weg opgaan.
Duidelijke en leerzame training met…
Duidelijke en leerzame training met praktische voorbeelden. Zeker waardevol e
Training Omgaan met verslavingsproblematiek
Wat een geweldige training vandaag gehad van Taco Jansen. Omgaan met verlavingsproblematiek.
Heel veel inzichten. Geweldige training en super leuke trainer!
De lesdag is voorbij gevlogen
De lesdag is voorbij gevlogen. Docent heeft veel ervaring en bracht het op een bevlogen manier over naar de cursisten.
Ik vond het een interessante les
Ik vond het een interessante les. Voor mij was het meer een opfriscursus maar ik heb hier wat aan gehad.
Zeer ervaren trainer met veel kennis
Zeer ervaren trainer met veel kennis, waardoor er veel interactie was met de deelnemers.
We hadden een kleine groep dat was fijn…
We hadden een kleine groep dat was fijn ...en de trainer had t heel goed en duidelijk gegeven Het was erg fijn
Topcoaches Taco Jansen en Wouter Bakx
Topcoaches Taco Jansen en Wouter Bakx. Eye-opener wat betreft het mogen/moeten aangeven van grenzen. Beide coaches zorgen voor een goede omgeving waar je je in durft open te stellen zodat je daadwerkelijk kan leren.
Hele fijne training
Hele fijne training, bekwame trainer en acteur. Realistische casuïstiek.
Taco Jansen en Wouter Bakx deden het geweldig
Taco en Wouter deden het geweldig, duidelijke niet droge uitleg en een goed efficient rollespel.
Een waardevolle en leerzame cursus
Ik vond de cursus erg leerzaam en interessant. De uitleg was duidelijk en goed te volgen. Ik heb veel nieuwe dingen geleerd die ik zeker kan gebruiken op mijn werkplek. Er werd rustig uitgelegd.De informatie zette mij ook aan het denken en gaf mij nieuwe inzichten. Ik ben tevreden over de cursus en neem veel waardevolle punten mee voor in de praktijk.
Ik heb de training als zeer positief en…
Ik heb de training als zeer positief en waardevol ervaren. Een aanraders voor alles zorgprofessionals die werken met kinderen en ouders. Meldcode huiselijk geweld en kindermishandeling blijft een blijft een belangrijke thema. Dank voor de kennisdeling en positieve houding Taco!
Positiviteit
Het was niet saai en eentonig, anderzijds zouden meer opdrachten tussendoor de variatie vergroten waardoor je focus er beter bij houdt omdat het dan meer wordt betrokken op het hier en nu. Echter was Taco een hele fijne trainer, hij haalde hier ook persoonlijke verhalen aan waardoor je het zeker beter kon volgen en begrijpen. Er was genoeg ruimte voor vragen, feedback etc. Zeker wel een aanrader voor toekomstige trainingen.
Een hele goede cursus gegeven door Taco…
Een hele goede cursus gegeven door Taco Jansen. Vol kennis en informatie waar wij heel veel aan hebben gehad.
Educatieve cursus gegeven door Taco…
Educatieve cursus gegeven door Taco Jansen. Helder en goed onderbouwd wat belangrijke punten zijn binnen de meldcode. Ik ga met een goed gevoel naar huis en ben overtuigd er nu nog meer te zijn voor de kinderen en mijn collega's.
Training Meldcode - Taco
Taco is een fijne humoristische trainer, die op een professionele wijze, persoonlijk aansluit bij de cursisten.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.