Desværre en dårlig oplevelse. Min mand og jeg ville gerne vise vores datter lillesøster i maven. Jeg havde derfor booket en tryghedsscanning, da jeg ikke kunne vælge andet. Vi gav udtryk for at vi bar... Mehr ansehen
Er så glad for at vi valgte at blive scannet hos Jordemoderhuset igen med baby nr.2. også denne gang føler vi os så varmt og kærligt, og tålmodigt, taget imod trods vores egen forsinkelse. Bliver varm... Mehr ansehen
Mit første besøg i Jordemoderhuset var en virkelig dejlig oplevelse. Vibeke var så omsorgsfuld, rolig og nærværende, at jeg straks følte mig tryg. Hun tog sig god tid, lyttede og besvarede alle mine... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg er 43 år gammel, blev “spontant gravid” efter 6 måneder og har lige født en vidunderlig, perfekt lille søn. Da min alder er relativt høj for en 2.gangs fødende, valgte vi jævnligt at blive skannet... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
- Privates Krankenhaus
- Geburtsvorbereitungskurs
- Hebamme
- Frauenklinik
- Schwangerschaftsbetreuung
- Spezialklinik
Vom Unternehmen geschrieben
Moderne graviditetsklinik med alle tilbud til gravide i København. Kvalitetsscanning af gravide Privat Jordemoder Fødselsforberedelse Ammehjælp Akupunktur Zoneterapi Kropsterapi Gravidmassage Jordemoderkonsultation
Stenosgade 5, 1616 KBH V., 1616 Kbh. V, København, Dänemark
- mail@jordemoderhuset.com
- jordemoderhuset.com
Hat 25 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
En-dags fødselsforberedelse for par
Kære Jordemoderhuset
Jeg var i går, søndag d. 9. oktober, på jeres 7-timers fødselsforberedelseskursus sammen med min mand. Vi var rigtig glade for selve indholdet og den professionelle tilgang der var på kurset. Vi føler, at vi nu har et godt overblik over hele fødselstidslinjen, de forskellige smertelindringstyper mm. Vi føler dog også, at der var et par andre ting der kunne gøre oplevelsen endnu bedre.
Forplejning: Til et kursus til knap 3.000 kr. følte vi os lidt spist af med kun at få en morgenbolle, en kedelig sandwich (der var kun hummus, pesto og rucula i) og en kaffekiks (jeg kan ikke huske det rigtige navn for dem), samt te/kaffe/vand. Jeg ved, at det er det faglige input der er i højsæde, men det er virkelig en nem, billig og oplagt måde at score point på hos deltagerne (særligt gravide), f.eks. ved at give hvert par en skål med chokolade, lidt nødder og frugt og måske noget juice. Havde jeg vidst, at der var så lidt forplejning på dagen, havde jeg taget flere snacks med selv for at holde energiniveauet oppe.
Undervisningsflowet: Som nævnt var indholdet rigtig godt, men 5 timer er godt nok langt, før de praktiske øvelser starter. Kunne man gøre kurset mere interaktivt, så vi ikke sad så meget ned det meste af dagen, eller blev aktiveret mere?
Stole: Da vi forlod yoga-lokalerne, hvor kurserne blev holdt, lagde vi mærke til at der i mange af de andre rum, var mere behagelige stole. Kunne man have bragt nogle ind herfra, så vi/partnere ikke skulle sidde på klapstole i 7 timer? Ja der var yogamåtter mm. til rådighed, men det kunne måske være muligt at gøre det mere behageligt.

Antwort von JORDEMODERHUSET
Jeg fik i starten af min graviditet en…
Jeg fik i starten af min graviditet en tidlig scanning - fint hjerteblink og det hele - det viste sig dog til nakkefoldsscanningen at der var tvillinger. Det havde jordemoderhuset ikke fanget. Ved kønsscanning samme sted fortalte de at det var en dreng og en pige, men det viste sig at være to drenge. Flinke jordemødre, men forstod for nyligt, at man andre steder kompenserer når der er lavet fejlscanninger. Det var der aldrig nogen der tilbød mig hos jordemoderhuset…

Antwort von JORDEMODERHUSET
Jeg er meget glad for mit forløb hos…
Jeg er meget glad for mit forløb hos Jordemorhuset, har fået fertilitetsakupunktur, hvilket har været godt for både min krop og sind, og førte også til at blive gravid. Så tog derfor også til tidlig scanning hos dem i uge 8 i min graviditet. Desværre måtte jordemoderen som scannede os fortælle at der ikke var noget at se i min livmoder, og at hun derfor måtte opfordre til at blive undersøgt for graviditet uden for livmoderen, hvilket hun gjorde på en rolig og virkelig kærlig måde. Da vi kom ud tilbød receptionisten at kontakte hospitalet for videre undersøgelser, hvilket var en kæmpe hjælp i en svær situation. Så det er en stor anbefaling fra mig.
Det var en fantastisk oplevelse 10/10
Det var en fantastisk oplevelse fra det øjeblik vi trådte ind ad døren - man får altid en varm velkomst.
Man er i venlige og kompetente jordemoderhænder, der hjælper dig med at fejre din graviditet og få ro i maven. Derudover var vi også i fødselsforberedelse - det var sjovt og læreligt at møde andre mødre, og yogadelen var også fantastisk for kroppen.
Derudover prøvede jeg akupunkt, som var det vildeste jeg nogensinde har prøvet. Jeg har aldrig følt mig mere afslappet i mit hævede og ømme korpus. 10/10 would recommend to a friend.
Super professionelle og skøn atmosfære
Jeg kan varmt anbefale jordemoderhuset, Rikke har været en fantastisk jordemoder Hun har anbefalet modningsakupunktur og akupunktur mod væske i kroppen da det har plaget mig en del i tredje trimester, det har været så dejlig afslappende og god en oplevelse hver evig eneste gang. Rikke Har hver gang modtaget mig med smil og højt humør, derudover har hun målt mit blodtryk og mærket på maven samt skønnet barnets størrelse fra gang til gang. Derudover har jeg også fået en omgang graviditets massage, det var super dejligt og afslappende at modtage sidst i min graviditet.
Mine varmeste anbefalinger til jordemoderhuset hvis du står og er gravid, der er altid en god og tryg stemning, personalet har alle dage taget godt imod mig med ro og god energi. Jeg vil klart vælge at bruge jordemoderhuset i min næste graviditet!
Ligegyldighed
Jeg har egentlig været glad for at gå til scanninger i jordemoderhuset hele sidste graviditet. Men denne gang er det ikke det samme. Min mand og jeg havde bestilt tid til en tidlig scanning. Da vi kommer derind får vi afvide at de er lidt forsinkede, hvilket er helt Ok. Da det endelig bliver vores tur, ligger jeg mig op og er klar til at blive scannet, men hende som skulle scanne mig havde mere travlt med at då stavet mit navn på den rigtige måde. Da hun så begynder at scanne, scanner hun mig i maks 2 minutter uden at fortælle hvad der sker. Først da hun efter de to minutter er færdig med at scanne fortæller hun mig at der ikke er noget foster at se, andet end foster sækken og hun kan ikke se om den ligger i eller uden for livmoderen. Det gør os ret nervøse da vi tidligere har en historie med graviditet uden for livmoderen, hvilken vi havde fortalt på forhånd.
Hun guider os ud, uden yderligere information end hvis jeg er nervøs syntes hun jeg skal kontakte lægen og målt mit hcg (hvilket allerede er blevet gjordt). Vi fik heller ingen billeder med at kigge på, som jo er det man betaler for! Dagen efter fik jeg en ny scanning hvor de både kunne se foster og hjerteblink!
Det virkede som om hun ikke havde tid til os og bare hurtigt skulle videre i teksten. Det var en virkelig dårlig oplevelse. Og jeg er ihvertfald ikke længere kunde hos jordemoderhuset.
Alle gravide fortjener et besøg i jordemoderhuset
Jeg har blandt andet fået akupunktur, scanning og deltager nu på et fødselsforberedelse kursus hos jordemoderhuset på Vesterbro. Hver eneste gang man er der bliver man mødt af et smilende og fagligt meget dygtigt personale. Alle gravide fortjener et besøg hos jordemoderhuset.
Virkelig dårlig akupunktur behandler
Virkede enlig som et dejligt sted, men dårlig service af akupunktur.
Jeg syntes det er synd en useriøst oh uprofessionel medarbejder skal ødelægge det for jer.
Jeg har fået to behandlinger.
For det første skriver i på hjemme siden man skal overholde ens tid i forhold til corona og sådan. Men så forventer jeg også som kunde at i forventer jeres. Første gang ventede jeg i over 15 min efter min tid skulle være begyndt. Det er dybt uprofessionelt.
Under behandlingen sagde hun jeg skulle ligge 10-15 min så ville hun komme og kigge. Men flere gange gik der over 20 min. Ret ubehageligt at ligge der så længe.
Jeg bestilte en ny tid da jeg håbede på at et forløb kunne hjælpe mig.
Behandlingen havde dog slet ikke virket.
Men 2. Gang jeg kom. Var det som om behandleren slet ikke lyttede til at jeg sagde det faktisk ikke havde virket.
Hun sætter nåle i og siger jeg skal ligge lidt. Jeg forventer efter sidste behandling at det var nok 10-15 min igen. Men der gik 50 min før hun kom igen! Jeg var mega fustreret og troede hun havde glemt mig. Hun havde intet sagt om jeg skulle ligge så længe. Jeg prøvede at tage mod til mig til at skulle tage nålene ud selv, men var bange for at gøre noget galt. Og samtidig tænkte at det kunne ikke være rigtigt.
Til sidst kom hun efter de 50 min og undskylde overhovedet ikke. Men sagde at hun havde rummet ledigt så kunne jeg lige så godt ligge lidt længere. Men uden at sige noget som helt inden.
2. Behandling har heller ikke virket. Det er penge lige ud af vinduet. Og kommer klart ikke igen. Er ked af jeg overhovedet har smidt penge efter det.
Fik zoneterapi hos Louise under…
Fik zoneterapi hos Louise under fertilitetsbehandling med virkeligt gode resultater.
Sekundært er hun så fint og rart et menneske - kæmpe anbefaling herfra.
Vi har efterhånden brugt jordmoderhuset…
Vi har efterhånden brugt jordmoderhuset kbh en del gange, 2 graviditeter.
Vi har altid været tilfredse, men ved anden graviditet kom vi ind til Vibeke. Man er slet ikke i tvivl om at hun brænder for sit fag, og hun omfavner med sit skønne væsen. Hun er utrolig behagelig og man føler sig 100% tryg i hendes hænder. Hun har hjertet i sit fag og hos kommende forældre.! Så hun toppede lige skalaen. Tak for nogle behagelige øjeblikke!
Hurtig og kompetent hjælp i weekenden.
Vi havde akut behov for hjælp til at få amningen startet. Selvom det var i weekenden, så kom de ud med kort varsel. De gav rigtig god vejledningen og opfølgning. Kan bestemt anbefales.
Min søn og jeg var til ammehjælp hos…
Min søn og jeg var til ammehjælp hos Jordemoder Lea. Efter et hæsligt fødselsforløb og efterfølgende indlæggelse på en københavnsk fødegang havde vi svært ved at få godt styr på amningen. 1,5 time i Lea’s kyndige hænder og jeg gik derfra ikke blot med en masse viden, men endnu vigtigere med en tro på, at det nok skulle gå. Lea mødte os varmt og kompetent og pragmatisk og så at det handlede ikke om vægtkurver og sutteteknikker, men om en mor og et barn der var i ubalance begge to efter kaotisk start. Det kan ikke understreges nok hvor god en oplevelse det var og jeg vil til enhver tid anbefale Jordemoderhuset!
Perfekt sted til ro og støtte
Et rigtig dejligt sted, hvor man bliver mødt, støttet og vejledt. Har både prøvet fødselsmodnende akupunktur og ammekurset, og begge dele har været en rigtig god oplevelse og givet mig mod på både fødsel og amning.
Fantastisk service, tak for jer
Jeg har efterhånden besøgt Jordemoderhuset flere gange under min graviditet.
Jeg har fået Gravidmassage, kønsscanning, tryghedsscanning, ammekursus og akupunktur og hver eneste gang har jeg fået den bedste service, rådgivning og behandling. Jeg er førstegangsfødende og behandlingerne hos jer har givet mig så meget ro og tryghed.
Tak for jer
Jeg har været lidt i tvivl om jeg…
Jeg har været lidt i tvivl om jeg skulle anmelde eller ej, da jeg egentlig fik svar på det vigtigste som var at der var hjerteblink :-) MEN.. når det så er sagt, så i forhold til min anden graviditet hvor jeg også var til en tidlig scanning (omkring samme tidspunkt i graviditeten som her) var det SLET ikke samme oplevelse.
Jeg har førhen gået et andet, hvor jeg har været SÅ tilfreds. De havde desværre ikke tid, så derfor bestilte jeg hos jer :-)
Jeg kom ind til tiden hvilket var super fint. Men selve oplevelsen var Tom. Hun skød mig til at være 6+8 ca. udefra øjemål det virkede ikke rigtigt til at hun gad at måle fosteret. Hun fortalte at hun ikke ville lytte efter hjerteslaget og at vi ikke rigtigt kunne få nogle billeder, det hele virkede ret forhastet og gav mig egentlig slet ikke samme tryghed og ro som forventet. Jeg havde måske regnet lidt med at hun havde fortalt at hjertet slog helt som det skulle osv, for at skabe en form for tryghed. Jeg fortalte hende oveni købet at jeg før har mistet og derfor ligesom prøvede at få lidt ord ud af hende :-) Fra jeg kom ind af døren til at jeg havde betalt 550 kr så var der gået 8 minutter. Jeg ved godt at i sætter 15 minutter af, hvilket er helt fair, men det føltes altså bare meget forhastet og ikke tryghedsskabende som jeg mener en tidlig scanning skal være.
Jeg har faktisk bestilt en ny tid på fredag (dog det andet sted, hvor jeg har gode erfaringer) Da jeg ikke helt føler at jeg fik den tryghed som ønsket desværre :/
Råbte på hjælp, ingen kom
Har været til to fødselsmodnende akupunkturbehandlinger. Første gang var en god oplevelse, hvor jeg blev tjekket til flere gange mens jeg lå alene med nålene i. Anden gang blev jeg efterladt, hvor jeg ikke én gang blev tjekket til. Fik afvide, at jeg skulle kalde hvis der var noget. I slutningen af timen begyndte det at gøre ondt. Jeg kaldte. Ingen kom. Jeg kaldte i et kvarter, højt og tydeligt imens jeg græd. Jeg blev utryg mens jeg lå helt alene, højgravid over termin, med nåle i hele kroppen og ikke bare kunne rejse mig. Tilsidst kom en anden end akupunktøren ind og sagde meget bestemt til mig, at jeg skulle vende mig om på siden. Jeg gjorde hende opmærksom på nålene og hun fjernede dem. Hun havde ikke set dem alle, så endte med at ligge ovenpå nogle af nålene. Av! Jeg var ked af det og utryg. Akupunktøren kom bagefter ind og sagde undskyld og sagde, at det var fordi hun havde gang i mange andre modninger på samme tid. Jeg var blevet lovet, at nogen ville komme, hvis jeg kaldte. Problemet var bare, at døren blev lukket. Selvom receptionisten sad lige udenfor, kunne hun ikke høre mig, trods at jeg råbte højt og længe. Tør ikke tænke på, hvis jeg havde fået et ildebefindende.
Stedet egner sig IKKE til akupunktur, når man skal råbe på hjælp gennem en lukket dør. Jeg blev ikke tilbudt dispensation. Sagde pænt tak for i dag selvom jeg var rystet og ked af det. Min mor hentede mig og jeg brød sammen da hun så mig. Hun gik derind og med overtalelse, fik hun dem til at betale mig tilbage. Kommer ikke igen.
I highly recommend Jordemoderhuset
I highly recommend Jordemoderhuset. Everyone is very kind and the atmosphere is very nice. We got the service and information we needed and in English too, which was very helpful!
Et trygt og roligt miljø
Jeg er utrolig glad for den undervisning jeg har modtaget.
Nu føler jeg mig godt klædt på til fødslen.
Personalet er dybt profesionelle.
Den bedste oplevelse
Jeg var til tidlig scanning ved Vibeke og jeg følte mig så forstået og set. Jeg er rørt over hendes omsorg og tilstedeværelse. Jeg kommer helt sikkert igen. Det var den bedste oplevelse, som jeg kommer til at leve højt på længe♥️.
Dejligt sted at gå til…
Dejligt sted at gå til fødselsforberedelse. De er søde og omsorgsfulde, og kombination af først yoga og så jordemoder-lektion fungerede rigtig godt for mig. Jeg mærkede min krop først og dernæst var mit hoved klar til at tage information ind. Varmeste anbefaling herfra.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.