Desværre en dårlig oplevelse. Min mand og jeg ville gerne vise vores datter lillesøster i maven. Jeg havde derfor booket en tryghedsscanning, da jeg ikke kunne vælge andet. Vi gav udtryk for at vi bar... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Er så glad for at vi valgte at blive scannet hos Jordemoderhuset igen med baby nr.2. også denne gang føler vi os så varmt og kærligt, og tålmodigt, taget imod trods vores egen forsinkelse. Bliver varm... Mehr ansehen
Mit første besøg i Jordemoderhuset var en virkelig dejlig oplevelse. Vibeke var så omsorgsfuld, rolig og nærværende, at jeg straks følte mig tryg. Hun tog sig god tid, lyttede og besvarede alle mine... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg er 43 år gammel, blev “spontant gravid” efter 6 måneder og har lige født en vidunderlig, perfekt lille søn. Da min alder er relativt høj for en 2.gangs fødende, valgte vi jævnligt at blive skannet... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
- Frauenklinik
- Schwangerschaftsbetreuung
- Spezialklinik
Vom Unternehmen geschrieben
Moderne graviditetsklinik med alle tilbud til gravide i København. Kvalitetsscanning af gravide Privat Jordemoder Fødselsforberedelse Ammehjælp Akupunktur Zoneterapi Kropsterapi Gravidmassage Jordemoderkonsultation
Kontaktinformationen
Stenosgade 5, 1616 KBH V., 1616 Kbh. V, København, Dänemark
- mail@jordemoderhuset.com
- jordemoderhuset.com
Hat 25 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Kom til scanning den 24 kl 12.15 i kbh
Kom til scanning den 24 kl 12.15 i kbh.
Vi kom hele vejen fra Skælskør af.
Hele scanningen virkede meget forhastet . Først sagde hun at det måske kunne være jeg skulle hoppe lidt hvis vi ikke kunne finde køn.
Senere i scanningen kan hun ikke blive klog på kønnet . Jeg spørger så om jeg skal hoppe lidt, og se om det ændre noget . Vi kommer trods alt langt fra.
Men det syntes hun ikke alligevel .
Tror det var den korteste scanning jeg nogensinde har prøvet .
Og det er mit 3 barn jeg går til scanning med. .
Husker dem bedre .
Både min kæreste og jeg følte at det var spild af penge.
Så kan vi self vælge at få gen scanning - men Aller helst ønskede man nok pengene tilbage
Opdatering : efter denne oplevelse blevet jeg kontaktet af jordmoder huset og blev mødt med varme.
Fik en ny tid , mere tid til scanning og flotte billeder .
Er glad for jeg kom igen
Går imod Sundhedsstyrelsen og scannede køn forkert
Søde Vibeke fra Jordemoderhuset får mine to stjerner, selvom Jordemoderhuset lytter hjertelyd før uge 12, hvilket går imod Sundhedsstyrelsens retningslinjer for en tidlig scanning OG scannede vores barns køn forkert. Vi kom igen til kønsscanning efter den tidlige scanning pga søde Vibeke, og da vi efterfølgende fik det rigtige køn at vide, ringede jeg derned, og fik blot at vide, at en fejlscanning af kønnet skete engang imellem og at de også havde prøvet, at par blev overraskede ved fødslen. Ingen beklagelser eller uddybende spørgsmål blev vi stillet, det overraskede mig en del. Vi forstår, at fejl kan ske, men vi syntes hun virkede usikker og forhastet til scanningen, og ville blot have ønsket, at hun havde bedt os komme igen en uge senere. Rigtig ærgerligt.
A huge big positive yes from me! Great team & wonderful services
I can’t explain just how wonderful the team at Jordemoderhuset is, but I’ll try!
We used a lot of the services on offer, from pregnancy scanning to acupuncture, reflexology, and a full day birth preparation class.
Every interaction with the team gave me a sense of security and positivity which is so important during pregnancy (or on the road to pregnancy!).
Everyone is so knowledgeable, caring, warm and interested in you and your journey to and through pregnancy. Thanks to all the team for helping us bring a healthy baby into the world. And a special thanks to Vibeke for her wonderfully warm approach to scanning and to Rikke for the acupuncture and birth advice - believe me you want this hype woman in your corner!
Kæmpe ro til planlagt hjemmefødsel
Jordemoder Julie var så fantastisk og god! Vi gennemgik alt ift. Fødsel og det endte med at min kæreste blev så tryg ved fødslen, at vi nu har planlagt en hjemmefødsel. Doula Ida vidste os teknikker og vejtrækningsøvelser vi kan benytte under faserne i fødslen. Det giver en god ro inden fødslen, at man ved der er noget man selv (og ens partner) kan gøre undervejs.
Kæmpe anbefaling!
Dejlig, afslappende gravidmassage
Jeg fik i dag en virkelig dejlig gravidmassage af Lea i Jordemoderhuset. Der blev lagt særligt fokus på de områder, hvor jeg oplever graviditetsgener.
Jeg var afslappet allerede inden massagen gik i gang. Lige hvad jeg trængte til.
Hjertevarm
Jeg har været til tidlig skanning, kønsskanning og hindeløsning 2x hos Jordemoderhuset. Det har altid været en rigtig god oplevelse at komme hos dem, man bliver mødt af sødt personale i receptionen og man føler sig virkelig velkommen.
Man føler sig tryg og hjemme og de er gode til at inddrage dem selv, så de taler af erfaring hvilket også giver tryghed. Jeg kommer helt sikkert igen ved næste graviditet og kan varmt anbefale dem dem og især Rikke.
Jeg har lige fra starten følt mig i…
Jeg har lige fra starten følt mig i virkelig gode hænder og er hver gang gået derfra med en masse gode råd, der virkelig har gjort en forskel både i min graviditet og efter fødslen. Og så er Rikke og Lea bare nogle virkelig dejlige, pålidelige mennesker. Kan helt klart anbefale.
Ubehagelig oplevelse med forkerte oplysninger
Søndag den 19/2, havde min mand og jeg booket en tidlig scanning for at se ind samt forhåbentlig at se et lille hjerte (Her skulle jeg være 6+3). Vi kommer ind og efter at have scannet mig i mindre end to minutter, uden at forklare noget eller oplyse os omkring hvad hun ser, bliver vi informeret om at der ingen baby er. Vi bryder sammen. Hun siger jeg skal have fat i min egen læge mandag morgen og booke tid til enten medicinsk abort eller udskrab så det kan komme ud af min krop.
Heldigvis stiller min egen læge utrolig mange spørgsmål og vil ikke bare sådan udskrive dette, hun booker mig ind hos en gynækolog som skal scanne mig og "bekræfte" hvad vi er blevet oplyst dagen før. Jeg for en akut tid og bliver tilsæt samme dag, her ser de tydeligt hjerteblink, og nu bryder jeg fuldstændig sammen. Tænk hvis min egen læge ikke havde stille spørgsmålstegn og bare givet mig de piller. Vi er nu i en situation hvor jeg er utrolig nervøs og bange hele tiden og tanken om at miste eller lign. kan ikke slippes. Alt dette grundet at vi er blevet scannet og fået forkert besked fra Jordmoderhuset.
Utrolig øv, med vores søn fra ´21 var vi utrolig glade for Jordmoderhuset og kom OFTE, nu er det desværre en hel anden sag. Jeg vil ikke anbefalde nogen at få lavet en tidlig scanning her.
English Birthing Preparation course
My wife and I took the English birthing preparation course. It was insightful while creating a relaxed environment. We left with a wealth of information, highly recommended.
Absolutely fantastic experience every time
I have been using a couple of services of Jordemoderhuset throughout my pregnancy and I have been always highly satisfied with the quality and the professionalism that the midwives are providing. Firstly, due to Hyperemesis Gravidarium I have been receiving acupuncture treatments which definitely helped to improve my overall wellbeing. Secondly, with my partner we have participated in a birth preparation class, and it exceeded our expectations. We definitely left at the end of the day with more confidence regarding birth. The course was packed with tons of useful information, also focusing on how the partner can help during birth. Furthermore, both the midwives were fantastic and highly experienced, we really enjoyed the class, so would wholeheartedly recommend it to anyone, who would like to learn about the Danish system, the stages of birth, painkilling methods offered by the hospitals and some movements and breathing exercises the couple can do for painkilling purposes and of course much more :)
Har i dag været til en scanning hos…
Har i dag været til en scanning hos Noura.
Jeg har sjældent fået så GOD service før.
Hun tog os med under hele scanningen på en fantastisk
måde og tog sig virkelig tid til at snakke med min bonussøn som skal være storebror.
Det var en fantastisk oplevelse trods lillebror lå dårligt og vi ikke fik set ham, var hele oplevelsen pengene værd.
Tak 🤗
De er bare virkelig gode :-)
Jeg har gjort brug af jordemoderhuset gennem alle mine tre graviditeter, både i forbindelse med ekstra skanninger, jordemoderkonsultationer og fødselsmodning og jeg har været super tilfreds hver gang jeg er gået ud af døren. De har min varmeste anbefaling.
Altid en god oplevelse!
Har besøgt Jordemoderhuset flere gange under min graviditet, og altid oplevet en virkelig god behandling. Har et par gange fået zoneterapi, som har hjulpet mig af med lændesmerter, sure opstød og forkølelse. Så sent som i dag har jeg fået modningsakupunktur, hvilket også var en rigtig god og behagelig oplevelse. Har haft plukkeveer siden jeg kom hjem, så håber de sætter gang i de rigtige veer :-) Kan kun anbefale Jordemoderhuset og deres altid venlige personale!
Acupuncture for hypermesis…
I used Jordemoderhuset for birth preparation course, yoga and massage in the last trimester of my first pregnancy. We were new in Copenhagen and not speaking Danish was no barrier at the clinic. Having had a great experience I did not hesitate to book acupuncture to help with my hyperemesis symptoms in my second pregnancy. Whilst it's not taken away all symptoms (I never expected it to) it has definitely helped and the care Rikke has shown me each week has been super valuable support through a difficult time period.
Fødselsforberedelse med yoga
Fødselsforberedelse med yoga - søde og dygtige mennesker, med plads til dialog, grin og ærlighed. Meget anbefalelsesværdigt.
Pragtfuld klinik med fantastisk service!
Jeg havde booket akupunkturbehandling…
Jeg havde booket akupunkturbehandling mod iskias smerter, efter Rikke skrev til mig at det var den mest effektive behandling hun ville anbefale mig. Jeg havde krydset af at jeg specifikt ønskede Rikke som behandler, men pga. sygdom fik jeg alligevel en anden uden at blive informeret - hvilket jeg generelt synes er ærgerligt da jeg altid tjekker ud og undersøger præcis hvilken behandler jeg ønsker mig og hvad deres baggrunde og anmeldelser på dem er.
Selve akupunktur behandlingen foregik kun i venstre side, men udfra hvad jeg har hørt ifb. med gravidmassage, så burde sådanne behandlinger foretages på begge sider - specielt fordi smerterne kommer hver gang jeg tager et skridt - ligemeget hvilket ben det er, selvom smerten er lokaliseret primært i venstre side. Behandlingen har ikke løsnet eller lindret mine smerter indtil videre (fik den for 24 timer siden).
Edit:
Jeg har efterfølgende været i kontakt med Rikke og vi har sammen fundet en løsning.
Omsorg, opbakning og professionalisme…
Jeg er kommet i Jordemoderhuset i forbindelse med fertilitetsfremmende akupunktur. Her er jeg hver gang blevet mødt med omsorg, opbakning og professionalisme af Ilanit ❤️ Jeg er sikker på, at Ilanit var en bidragende faktor til en blivende graviditet! I går fik jeg graviditetsmassage hos Lea, hvilket var alt min højgravide krop havde brug for.
Har haft 2 virkelig dårlige oplevelser…
Har haft 2 virkelig dårlige oplevelser hos jordemoderhuset. Jordmødrene giver næsten ingen information, når man er til scanningen og de aflyser tider uden at give alternativer. Hvis du glæder dig til at se dit barn, så vælg et andet sted.
Tilføjelse efter svar fra Jordemoderhuset:
Kan stærkt anbefale at vælge et andet alternativ til Jordemoderhuset. Jeg har haft en rigtig god oplevelse et andet sted.

Antwort von JORDEMODERHUSET
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.