Bewertet mit 1 von 5 Sternen

En dressoir besteld JKS zou hem bezorgen en ipv tot aan de drempel van de voordeur werd hij op mn oprit neer geplant zon 7 meter verder.. (alsof ik ,vrouw van 54 in mn eentje die kast naar binnen kri... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Waardeloos bedrijf. Slechte communicatie. 3 keer zomaar de bezorgdatum en tijd verschoven. 2 keer vrijgenomen voor niets. 3de keer leveren ze maar de helft van de bestelling (tuintafel + stoelen).... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De bezorger kwam netjes op de afgesproken dag en in het geplande tijdsvak. Vriendelijke bezorger en vond het geen moeite om het zware pakket tot in de woonkamer te bezorgen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Top Service, werd netjes van te voren gebeld door de chauffeur, keurig optijd. Erg behulpzame chauffeur was niet te beroerd om te helpen de zware pakketten binnen te leveren. Aangezien ik last van m... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 5 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Top service

Top service, vriendelijke klantenservice.

Mijn moeder wachtte het pakketje op ivm werk en mag niet zwaar tillen.
Top chauffeur, zette pakket op de gewenste plek neer met een karretje, super vriendelijk!

12. August 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Betaal je voor bezorg en dan gooit hij het meter verder geen drempel niks te bekennen maar hij moest nog 30 routes en dat tegen alleenstaande met reuma en 20 pakken laminaat dat naar binnen moet

Erg schandalig dit .
Geen mails geen contact over de levering vandaag winkel wist het ook niet daar ging het al fout en dan dit
Je betaald dik om extra service een vrouw alleen staand met spierziekte .
En hij heeft het lef om meters van huis af te zetten ik voelde aan alle eisen en hij heeft het alleen druk begrijpelijk maar iedere klant verdient service . dit bedrijf met alle review die ik heb gelezen echt schamen waar is het net heid om een klant goed te helpen scheelt je ook de sportschool dus alleen maar goed .
Is prima deze dame gaat wel alleen alles doen want ik ben niet zo flauw maar nogmaals jullie mogen je schamen nog nooit dit mee gemaakt en dan nog tegen mij beginnen ook

9. August 2025

Zeer slecht!!

Zeer slecht!!! Levering komt niet. Ze zijn niet eerlijk vertellen niet de waarheid. 2 dagen heel de dag thuis gewacht en alle afspraken afgezegd. Nog nooit zoiets meegemaakt. Hoop dat Intratuin snel een andere vervoerder gaat zoeken dit hebben we nog nooit meegemaakt met andere vervoerders.

4. August 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dit bedrijf wil niet verbeteren

Dit bedrijf wil niet verbeteren, gezien de revieuws, en er verandert niets. Had van te voren revieuws gelezen, kon het niet geloven, dacht ach er zijn altijd mensen die negatief zijn. tot vandaag mijn eigen ervaring, woon in een senioren flat, 4e verdieping met lift. had een loungeset besteld voor balkon. Best zwaar, meerdere pakketten. In eerste instantie geen track en trace, geen enkele informatie. na 2x bellen kreeg ik track en trace, super vriendelijke mevrouw, daarna goed te volgen. Tot bezorger kwam, wel vriendelijk, maar de pakketten werkelijk tot de eerste drempel bezorgde, gemeenschappelijke fiets ruimte, en verder ging hij niet. Mocht nog blij zijn dat hij ze binnen zette. Bedrijven kijk met wie je zaken doet, gaat ook ten koste van jullie eigen bedrijf, want ik zal er nooit meer iets bestellen, en mijn omgeving ook niet

31. Juli 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

JKS maakt zijn beloftes niet waar

Meerdere keren hebben we met JKS gecommuniceerd over de levering van onze tuinset, met bevestiging, maar helaas zonder resultaat. De chauffeur nam niet op en de medewerker van de planning was uitermate onaardig. De toon en het taalgebruik waren onprofessioneel en klantonvriendelijk.

JKS profileert zich als professioneel en betrouwbaar, met “Service met een hoofdletter S”, maar dat maken ze absoluut niet waar. Erg jammer dat een partij als Tuinmeubelwereld met zo’n vervoerder werkt; het doet echt afbreuk aan hun imago.

17. Juli 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Onbetrouwbare partij voor levering bestelling van Praxis

Mijn bestelling zou oorspronkelijk op 1 juli geleverd worden, maar ik ontving toen bericht dat de levering via een andere bezorgdienst zou verlopen. Helaas bleek deze partij moeilijk bereikbaar, wat voor frustratie zorgde. Voor grote pakketten raad ik aan om te kiezen voor levering via een Praxis-winkel in plaats van online, zodat je meer grip hebt op het bezorgproces. Hopelijk kan Praxis in de toekomst zorgen voor betere communicatie en bereikbaarheid van hun bezorgpartners.

4. Juli 2025

uitstel naar uitstel

Al voor de 4e keer zonder legitieme reden uitstel van de bezorging. Telefonische beloftes meermaals gemaakt dat het nu ‘echt’ voor de volgende dag wordt ingepland.
Bedrijf verdient geen eens 1 ster. Telefonisch word je vervolgens afgewimpeld met de conclusie dat je maar gewoon geduld moet hebben.

14. Juni 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nog geen 1 ster waard, Niet op komen dagen.

Wat een slechte bezorgservice.

Ze geven je in de 1ste mail al een track en track code, waarin stond dat op woensdag van 9.00 tot 21.00 de bestelling geleverd zou worden.

Ze zijn NIET op komen dagen, nemen ook geen contact met je op dat ze niet komen. Terwijl je er wel de hele dag voor thuis bent gebleven.

Nu maar hopen dat de tuinmeubels een keer geleverd gaan worden.. Tot nu toe nog geen bericht wanneer ze wel komen...

11. Juni 2025

Super slecht

Bestelling gedaan bij praxis, al twee dagen achter elkaar de melding dat het geleverd wordt maar dan verdwijnt de melding weer.
Praxis, misschien tijd dat jullie met een andere vervoerder gaan werken, want de beloofde 1 a 2 dagen levertijd gaan jullie zo nooit halen.

12. Juni 2025

Bezorging van producten van Praxis

Zou vanavond een mail krijgen over de bezorging van producten van Praxis die 3 juni 2025 zouden worden bezorgd.
Niks gehoord,het is inmiddels 22.33 uur.
ZEER SLECHT.
Heb vanmiddag telefonisch contact gehad,zou goedkomen.
In één woord waardeloos😩
Verdienen niet eens 1 ster

2. Juni 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De afspraak was dat mijn bestelling…

De afspraak was dat mijn bestelling voor de ingang van de garage gelegd moest worden!
De bezorger heeft wel netjes gebeld dat hij er over 15 minuten was. Bij aankomst heeft hij de 3 rollen kunstgras gewoon maar tegen de gevel bij de voordeur gezet en ook nog tegen een mooie hangplant!! Vervolgens is de bezorger meteen weg gegaan en alweer onderweg belt de bezorger voor de 2de keer om te zeggen dat de bestelling bij de voordeur staat en dat hij de garage niet kon vinden.
De bezorger heeft niet aangebeld! En daardoor kon mijn vrouw ook niet tekenen of uitleggen waar de garage dan wel was. Namelijk pal achter het huis.
Wat een ongelooflijk olie en olie Dom figuur is dit geweest!!
Ik heb meteen de bestelling als retour gemeld! Als ik weer eens iets bestel dan vraag ik de webwinkel eerst met welke vervoerder zij zaken doen en of betalen bij levering!!!
JKS dus nooit meer..

14. Mai 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Te beroerd om netjes te leveren.

Tuinstoelen afgeleverd. Laatste adres vd dag. Dat was te merken! Chauffeur had haast. Weigerde om de auto 20 meter verder te rijden naar de achterpoort vd tuin, want had de laadklep al omlaag. Zet grote doos bij de voordeur en gaat er vandoor. Ik moest zelf maar sjouwen. Zeer klantonvriendelijk tot op het onbeschofte af. Nooit meer JKS!

7. Mai 2025

Beide tuinstoelen beschadigd

Beide tuinstoelen beschadigd en 1 scheef.
Chauffeur rijdt eindeloos van hot naar haar en weer terug. Bezorging veel en veel te laat.
Tuinstoelen en tafeltje zaten in 1 enorm pakket omwikkeld met tape. Was onmogelijk op de stoep voor de flat te openen. Chauffeur was zenuwachtig en reed en paar maal rond en stond 3x! op een punt stil, om de hoek. Snapte de uitleg van rechtdoor en op de rotonde de derde afslag niet. Heeft 2x hulp gevraagd van voorbijgangers en 5x van mij.....
Wat een RAMP!

2. Mai 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik ben zeer ontevreden over de levering…

Ik ben zeer ontevreden over de levering van mijn houten panelen via JKS Sneltransport.

Ik had extra betaald voor levering tot aan de woning, maar de bezorger weigerde deze service en beweerde dat hij geen informatie hierover had ontvangen. De toeslag van €25 is dus volledig voor niets betaald, en ik heb dit bedrag ook niet teruggekregen. Dat voelt ronduit als misleiding.

Bovendien kreeg ik pas 10 minuten voor aankomst een bericht, terwijl was afgesproken dat ik een half uur van tevoren geïnformeerd zou worden. Toen ik hem direct liet weten dat ik eraan kwam en binnen 2 minuten ter plaatse zou zijn, was hij geïrriteerd en wilde niet wachten.

Alsof dat nog niet genoeg was, heeft hij de panelen op de grond neergelegd, waardoor een van de randen beschadigd is geraakt. Vervolgens heb ik de panelen zelf naar mijn woning op de eerste verdieping gedragen, en tot mijn verbazing liep de bezorger achter mij aan en maakte foto's van de panelen in mijn woning, alsof hij de service wel geleverd had. Dit is echt onacceptabel.

Slechte communicatie, afspraken worden niet nagekomen, schade aan het product én onprofessioneel gedrag. Zeer teleurstellende ervaring.

29. April 2025

Beroerde bezorging

Hun mail: alleen maar punten om zichzelf in te dekken. Zogenaamde bezorgafspraken.
De bestuurder: belde netjes om te zeggen dat hij er was. Dat dan weer wel. Aan de zeer grote doos was niet te zien wat erin zat, dus ik wilde controleren of ik het juiste had ontvangen, maar dat mocht ik pas doen nadat ik getekend had. Nog nooit meegemaakt: tekenen voor ontvangst, terwijl je niet eens weet waarvoor je tekent. Meneer bleef, met de doos, op de laadklep staan en was ook nog te beroerd om het eraf te halen, laat staan bij de ingang neer te zetten, maar liet mij er zelf mee slepen. Klasse

18. April 2025

Zeer slecht!!!

Zeer slecht!!!!
Nog niet eens 1 ster waard! We hebben bij tuinmeubelwereld 6 stoelen besteld,die zouden 2 april geleverd worden. Er kwam die dag maar 1 stoel. Daarna een week later zouden in de ochtend de andere 5 stoelen komen. Omdat we niks hoorden gebeld wanneer de stoelen kwamen ze bleken die dag helemaal niet te komen maar de volgende dag wederom in de ochtend. Eind van de ochtend weer niks gehoord dus weer gebeld ze zouden nu in de middag komen.Er zou een half uur vn te voren gebeld worden maar niks gehoord ineens stonden ze er. En ook nu weer niet compleet we misten weer een stoel.
Als het goed is komt de stoel morgen dus in totaal 3 keer thuis moeten zijn voor wat in 1keer had gekund. Nu maar afwachten of het morgen wel goed gaat
Dus voor ons nooit meer iets bestellen waarbij JKS de bezorger is jammer voor tuinmeubelwereld!!

2. April 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Een eettafel besteld bij Intratuin.

Een eettafel besteld bij Intratuin.
Vriendelijk geholpen daar.
Kreeg om 0:01 de dag zelf bericht, JKS zal donderdag 6:47 en 9:55 bezorgen.
Bezorger komt aanrijden en moet mij vragen wat besteld was en heeft de bestelling niet in de bus.
Nieuwe afspraak gemaakt.
Kreeg om 0:05 de dag zelf bericht,
JKS zal vrijdag 9:18 en 12:26 bezorgen.
Bezorger komt aanrijden en net als ik de schoenen aantrek en de deurbel verwacht krijgen we bericht "bewoner niet thuis"
JKS gebeld en nieuwe afspraak gemaakt. JKS zal Maandag 31 maart 8:00 en 11:08 leveren. Heel weekend op zn Japans gegeten. Hele dag geen bezorger geweest. Met JKS meerdere malen contact opgenomen en beloftes gekregen op info/feedback. Niks van zich laten horen.
Het is nu woensdag de dag van schrijven en mijn geduld begint aardig op te raken met JKS.

Update d.d. zaterdag 5 april:
Afgelopen woensdag Intratuin laten bemiddelen met JKS.
Beide partijen beloven zaterdag te leveren. Email van JKS geeft inderdaad levering aan op 5 april.
De dag zelf track and trace bekeken voor exacte tijd, staat de bezorging nu op maandag tussen 9:00 en 21:00.
Wij JKS bellen en blijkt het product in de drie dagen na afspraak niet ingeladen te zijn zodat het op zaterdag bezorgd kon worden.
Ik heb een bus gehuurd en een gelijke tafel bij intratuin Enschede gehaald en de bestelling geannuleerd.

2. April 2025

Goede bezorging.

Had een tv meubel besteld en dat het bezorgd werd door JKS. Ik zag toevallig online alle slechte reviews en werd wat heuverig. Ik woon op de 2e etage zonder lift en las dat ze het tot 1e drempel zouden bezorgen. Dus had hulp geregeld maar omdat de levering vertraagd was moest mijn hulp weg. Gevraagd of de bezorger mij wilde helpen en dat deed hij gelukkig. Ik kan mij dus niet vinden in al de slechte reviews en de bezorger was erg attent en behulpzaam. Ook vind ik de track and tracé erg handig en werd goed op de hoogte gehouden van mijn levering. Dikke 10 voor mij.

1. April 2025

Ongelooflijk slechte firma

Op de afgesproken dag dat de firma zou komen, is er niemand komen opdagen en hebben ze ook niet gebeld. De hulp die ik had ingeschakeld om mij te helpen is na lang wachten vertrokken. Ook de volgende afspraken liepen tot mijn grote ergernis fout. Het moet daar echt een janboel zijn.
Er was 1 specifieke dag die ik als verhindering had aangegeven, en tot mijn grote verbazing stonden ze toen op die dag op de stoep, met het gevolg dat ik onder enorme tijdsdruk kwam te staan om op tijd bij mijn afspraak te komen. Ook had ik natuurlijk geen hulp, dus heb ik die waren buiten moeten laten staan.
Echt onbeschoft en minachtend naar de klant toe.

6. März 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr