Bewertet mit 1 von 5 Sternen

En dressoir besteld JKS zou hem bezorgen en ipv tot aan de drempel van de voordeur werd hij op mn oprit neer geplant zon 7 meter verder.. (alsof ik ,vrouw van 54 in mn eentje die kast naar binnen kri... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Waardeloos bedrijf. Slechte communicatie. 3 keer zomaar de bezorgdatum en tijd verschoven. 2 keer vrijgenomen voor niets. 3de keer leveren ze maar de helft van de bestelling (tuintafel + stoelen).... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De bezorger kwam netjes op de afgesproken dag en in het geplande tijdsvak. Vriendelijke bezorger en vond het geen moeite om het zware pakket tot in de woonkamer te bezorgen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Top Service, werd netjes van te voren gebeld door de chauffeur, keurig optijd. Erg behulpzame chauffeur was niet te beroerd om te helpen de zware pakketten binnen te leveren. Aangezien ik last van m... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 5 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Top Service

Top Service, werd netjes van te voren gebeld door de chauffeur, keurig optijd.
Erg behulpzame chauffeur was niet te beroerd om te helpen de zware pakketten binnen te leveren. Aangezien ik last van mijn rug heb en niet mag tillen!
Ook de track en trace link was erg duidelijk, kon precies volgen waar de chauffeur reed en wanneer ik dus aan de beurt was. Erg handig zo hoef je niet de hele dag thuis te zitten wachten.

1. Oktober 2025

Antwort von JKS

Wat een fantastische review, bedankt Dennis We zijn ontzettend blij om te horen dat je zo tevreden was met de service van JKS. Het is precies dát waar we ons elke dag voor inzetten, mensen blij maken met hun aankoop. We hopen in de toekomst opnieuw te mogen leveren bij je. Nogmaals dank en fijne dag nog. Met vriendelijke groet, alle medewerkers van JKS Sneltransport BV

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hè hè eindelijk weer een bedrijf met…

Hè hè eindelijk weer een bedrijf met service....
Informatie klopt, Nederlands sprekende chauffeur belt om verrassingen te voorkomen enzovoort enzovoort.
Timing klopt, wat ik overigens niet echt belangrijk vind.

30. September 2025

Antwort von JKS

Wat een fantastische review, bedankt Leo. We zijn ontzettend blij om te horen dat je zo tevreden was met de service van JKS. Het is precies dát waar we ons elke dag voor inzetten, mensen blij maken met hun aankoop. We hopen in de toekomst opnieuw te mogen leveren bij je. Nogmaals dank en fijne dag nog. Met vriendelijke groet, alle medewerkers van JKS Sneltransport BV

Top bezorging

Vooral de chauffeur, dat was een vriendelijke meedenkende en helpende man. Complimenten voor hem! Ook de levering was goed op tijd, dus alles was perfect. Vandaar de 5 sterren!

30. September 2025

Antwort von JKS

Wat een fantastische review, bedankt Priya. We zijn ontzettend blij om te horen dat je zo tevreden was met de service van JKS. Het is precies dát waar we ons elke dag voor inzetten, mensen blij maken met hun aankoop. We hopen in de toekomst opnieuw te mogen leveren bij je. Nogmaals dank en fijne dag nog. Met vriendelijke groet, alle medewerkers van JKS Sneltransport BV

Verschrikkelijk bedrijf

Verschrikkelijk bedrijf. Eerst neem je een hele dag vrij omdat je bank bezorgd zou worden. Dan hoor je pas op de ochtend zelf dat het ineens pas 's avonds geleverd wordt. Prima, denk je nog, tot je om 16:00 wordt gebeld dat ze tóch helemaal niet meer komen. Resultaat: een volledige vrije dag totaal voor niks verspild. Geen levering, geen service, helemaal niks.

Dan eindelijk, dagen later, komen ze de bank brengen. Wat blijkt? Één enkele bezorger, die verwacht dat je zelf helpt tillen, terwijl ik op dat moment net een gescheurde kruisband had. De bank moest naar zolder, maar de bezorger was zo lomp en onprofessioneel dat hij onderweg de trap én de muur flink heeft beschadigd. En toen hij erachter kwam dat het toch niet ging lukken, zegt hij doodleuk:
"Ik ben ook geen verhuizer."
En vertrekt daarna gewoon. Echt ongekend.

Vervolgens stuur je een nette klacht met het verzoek tot compensatie. Wat doet het bedrijf? Ze verdraaien het hele verhaal, schuiven alle verantwoordelijkheid van zich af en weigeren ook maar íets te doen. Ze trekken hun handen er compleet vanaf.

Onbetrouwbaar, onprofessioneel en totaal klantonvriendelijk.

8. August 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

JKS heeft mijn bestelling van Praxis…

JKS heeft mijn bestelling van Praxis bezorgd. Een pallet vol. In de e-mail die ik vooraf kreeg stond dat de bezorger enkel over de eerste drempel levert. En alleen als de pallet door de deur past. Ik was vooraf al bang dat dit bij mij niet zou passen.

En dat bleek ook zo te zijn. Ik maak gebruik van een rolstoel en kan het daarom niet zelf naar binnen sjouwen. Ik maakte me dus wel een beetje zorgen en dacht dat ik hulptroepen moest gaan inschakelen. Maar de bezorger heeft alles op eigen initiatief - zonder dat ik het hoefde te vragen - naar binnen gedragen.

Zo ontzettend attent, ik had er geen woorden voor. Deze jongen heeft een gouden hart 💛 Topper!

27. August 2025

Topservice

Door omstandigheden buiten de schuld van JKS vandaag Keurig mijn laminaat en ondervloer ontvangen. Netjes gebeld dat er wat oponthoud was (Sail Amsterdam!!) nu zeer tevreden over de service.

19. August 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr