Jekas Hund & Kat Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vores 2 store Hankatte(brødre), Gøg & Gokke på henholdsvis 8 og 10kg. er meget glade for de to nye kradsestolper vi har købt, som reservedele til et af deres kradsemøbler. Det er altid en fornøjels... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Sjældent har jeg oplevet så god en service Godt nok gik første ordre lidt skævt, men det var helt min skyld. Ringede til dem og de var så behjælpelige både med str og at ordren kunne nå med her... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk butik / hjemmeside. Har handlet her mange gang og vender altid tilbage for at købe deres naturlige kattelegetøj og kattens no 1 kradsetræ. (Som holder i FANTASTISK mange år men hvor man ka... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestilte en hundeseng til stor hund med memoryskum. Fin hjemmeside og nem betaling. Der gik kludder fra GLS' side grundet en manglende skanning af pakken, så jeg fik ikke besked om, at den var ankomme... Mehr ansehen

1. Zoohandlung
  2. Futterhandlung
  3. Geschäft für Heimtierbedarf

Vom Unternehmen geschrieben

Velkommen til en fantastisk verden bestående af moderne, funktionelle og geniale produkter til dine kæledyr. Vi har blandt andet specialiseret os i skræddersyede kradsetræer kat og kradsemiljøer, THOLO Trimmeborde, samt, hundefoder, kattefoder, hundeartikler og tilbehør til hund og kat. Vores verden begrænses dog ikke her, eftersom vi også udbyder fornuftige produkter til gnavere. Vi er et nordjysk firma med jordforbindelse og gennemsigtighed, der insisterer på at yde samme gode service på nettet, som vi gør i vores fysiske butik. Vores kernekompetence er at skabe et fantastisk liv for dine kæledyr – og vores spidskompetence er at vejlede dig i den selvsamme retning. Vores loyale kunder vælger os hver gang netop på grund af dette – skal du ikke være den næste Bag Team jekas er! Velkommen til Jekas Hund og Kat se et fantastisk univers bestående af moderne, funktionelle og geniale produkter til dine kæledyr. Vi har blandt andet specialiseret os i skræddersyede kradsetræer og kradsemiljøer, THOLO Trimmeborde, samt, foder og tilbehør til Tilbehør Hund og Tilbehør Kat. Vores verden begrænses dog ikke her, eftersom vi også udbyder fornuftige produkter til Gnavere, Vi prioriterer service ligeså højt som vores produkter. Du er derfor sikret en kompetent rådgivning, således du får valgt det produkt, der passer dig. Vores sortiment består af bl.a. slidstærkt legetøj, lækre godbidder, Hunde- og Katte Senge, Hunde- og Katte Seler, Hundetegn, Kattetegn , transportkasser, foderskåle, kattebakker, kradsetræer og meget mere. Hos Jekashundogkat opdaterer vi løbende vores sortiment med nye og spændende produkter, der for alvor følger tidens trend. Nordjysk Firma Vi er et nordjysk firma med jordforbindelse og gennemsigtighed, der insisterer på at yde samme gode service på nettet, som vi gør i vores fysiske butik. Vores kerne kompetence er at skabe et fantastisk liv for dine kæledyr – og vores spidskompetence er at vejlede dig i den selv samme retning. Vores loyale kunder vælger os hver gang netop på grund af dette – skal du ikke være den næste På forhånd tak Team Jekas

Hervorragend

2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

57 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fin netbutik.

Overskuelig hjemmeside. Fine produkter og hurtig levering. Jeg kunne dog godt savne et større udvalg af apport bukke, da de kun fandtes i XL.

2. Juli 2024

Antwort von Jekas Hund & Kat

Hej Anders. Tak for din anmeldelse , dejligt du kan lige vores produkter og service. Vi ønsker dig en god sommer.

Super god butik …

Altid god service og professionel betjening

17. Juni 2024

Hej Andreas.
Tak for den flotte anmeldelse, vi er glade for du har gode oplevelser når du handler i jekas 😊 Det betyder meget for os vi har glade kunder.

Nemt og godt

Gode tilbud og Hurtigt levering.

19. Juni 2024

Hej Christina.
Tak for din anmeldelse. Vi er glad for ved Team Jekas at du har haft en god oplevelse da du handlede ved os. Vi håber at se dig igen.😊
Hilsen Aleks Team Jekas.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Sikke en god service og venlige…

Sikke en god service og venlige mennesker! Kan varm anbefales at handle hos dem :)

25. Mai 2024

Hej Edith
1000 tak for din flotte anmeldelse, det betyder utroligt meget for os du har haft en god oplevelse.😊

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Skriver varen er på lager på deres hjemmeside selvom den ikke var det.

Bestiller kattens no1 en Hubert, der står den er på lager på deres hjemmeside, men det er den så ikke alligevel, i skriver i ikke har lagerstyring på jeres hjemmeside, hvorfor står der så den er på lager når den ikke er det? Vil i slette min ordre, har skrevet 2 mail som i ikke svare på, skriver i skal slette min ordre finder min vare et andet sted. Ordre nr: 000004367

2. Juni 2024

Antwort von Jekas Hund & Kat

Hej Dennis. Du har fået en mail på din ordre er Annulleret og vi har ikke modtaget 2 mails fra dig efterfølende !
Håber du bliver glad for din Hubert.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Fik sendt min bestilling i en gammel…

Fik sendt min bestilling i en gammel skotøjsæske, som var fuldstændig trykket fra hinanden da den nåede frem.
Virkelig dårlig stil og så uprofessionelt.

28. Mai 2024

Hej Tanja
Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at "den gammel skoæske" er gået helt fra hinanden under levering. Det er dog ude af vores hænder så snart vi aflever den til postnord, men kan garenter dig den var hel da den forlod os. Vi står for et grønt miljø og genbrug som du også har læst da du accepterede vores handelsbetingelser. En sko æske er mindst ligeså god, som en alm papkassen. Den er hverken beskidt eller ødelagt af et par nye sko har ligget der i. Vi håber dog at det du har købt er kommet helt frem og at din hund er glad for det, det er trods alt det vigtigste. 😊
Hilsen Aleks Team Jekas

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Stort udvalg med gode tilbud samt hurtig levering.

1. Mai 2024

Hej Henriette.
Tak for den flotte anmeldelse her på trustpilot 😊
Det betyder meget for team Jekas, vi håber at kunne sende til dig igen.
Hilsen Aleks fra team Jekas.

Alt perfekt

God pris, dejligt betjening. Kan varm anbefales.

7. Mai 2024

Hej Kasia
Mange tak for din flotte anmeldelse, vi er glade for du har haft en god oplevelse i Jekas og håber vi ser dig igen.😊
Hilsen Tanja og resten af Team Jekas.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastiske produkter med hurtig…

Fantastiske produkter med hurtig levering 👌🏻

30. April 2024

Hej Nanna.
Tak for den flotte anmeldelse , vi er meget glade for du synes godt om produkterne, det betyder meget for os i teamet at kunder har en god oplevelse når de handler ved os og har lyst til at komme igen. 😊
Hilsen Aleks fra Team Jekas.

Fantastisk og hurtig service

Lavede min bestilling lørdag aften og tirsdag formiddag kunne jeg hente min pakke , fantastisk Service , bestemt ikke sidste gang jeg bestiller her og i r klart anbefalet til min omgangskreds
Havde jeg kunne give jer 10 stjerner havde jeg gjort det

27. April 2024

Hej My 😊
1000 tak for den meget flotte anmeldelse , vi er meget taknemmelige hos Team Jekas. Vi glæder os meget til at kunne sende til dig og dine venner igen. 😊
Hilsen Aleks fra Team Jekas.

Ekstrem ringe kundeservice

Jeg vil godt advare alle om at handle online med jakas hund & kat. De sender ordrebekræftelse på vare man bestiller, men sender så efterfølgende kun halvdelen, hvorefter man selv skal rette henvendelse til dem for at få at vide, at de ikke har resten og derfor skal sende den første halvdel retur og yderligere også selv betale for retur labelen. Så 2 gange porto og ingen vare og slet ingen form for kundeservice. Virkelig ringe. Og nej, Jekas har ikke skrevet til mig, så at Jekas vælger at svare med en usandhed, skal man åbentbart også være forberedt på.

30. April 2024

Hej Dorthe.
Vi er kede af du har oplevet en dårlig kundeservice. Vi har dog sendt dig en mail på at vi kun havde den ene på lageret, og du har fået pengene tilbage. Det er en vare der udgår og derfor valgt vi at sende den ene i stedet for 2 stk, da man normal sagtens kan bruge det kradse bræt alene, der skal ikke 2 til for katten kan bruge det.

Vare som forventet

Vare som forventet, hurtig levering og håndskrevet hilsen. Det kan ikke blive bedre:)

25. April 2024

Hej Line
Tak for din flotte anmeldelse, det betyder meget for os i team Jekas. Vi er glade for du har haft en god oplevelse ved os.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Imponeret over venligheden og den…

Imponeret over venligheden og den hurtige ekspedition

19. April 2024

Hej Vibeke.
Tak for din Anmeldelse, det betyder utrolig meget for os i team Jekas at kunderne har en god oplevelse når de handler ved os.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Superhurtig levering og en emballage

Superhurtig levering og en emballage, der passer til varen.

16. April 2024

Hej Solveig
Team Jekas siger 1000 tak for din fine anmeldelse 😊
Vi håber du blev glad for varen.
Hilsen Aleks og resten af team Jekas.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

2. April 2024

Hej Claus.
Tak for din anmeldelse, vi er glade for du kan lidt vores service det betyder meget for os. Vi håber du også er glad for produkterne du har bestilt 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering, og min hund elsker leversnitterne

25. März 2024

Hej Jonna
Tak for din flotte anmeldelse, vi siger 1000 tak hos team jekas. De leversnitter er meget populære.
Hilsen Aleks og resten af team Jekas.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God kundeservice og hurtig levering

Jeg fik den bedste hjælp på et produkt som var udsolgt.
Butikken var hurtig til at finde en løsning, så jeg kunne få det produkt jeg øndkede at købe.
Hurtig levering og høj kvalitet produkt jeg har modtaget.

Ikke sidste gang jeg handler herfra!

21. März 2024

Hej Stephanie.
Tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for du fik det produkt du ønskede, trods vi havde udsolgt af det du havde bestilt.
Det betyder meget for os at vi kan give en god service.
Vi ønsker dig forsat god Påske, og glæder os til vi kan sende dig noget en anden gang.
Hilsen Aleks fra team Jekas.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr