Jekas Hund & Kat Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vores 2 store Hankatte(brødre), Gøg & Gokke på henholdsvis 8 og 10kg. er meget glade for de to nye kradsestolper vi har købt, som reservedele til et af deres kradsemøbler. Det er altid en fornøjels... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Sjældent har jeg oplevet så god en service Godt nok gik første ordre lidt skævt, men det var helt min skyld. Ringede til dem og de var så behjælpelige både med str og at ordren kunne nå med her... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk butik / hjemmeside. Har handlet her mange gang og vender altid tilbage for at købe deres naturlige kattelegetøj og kattens no 1 kradsetræ. (Som holder i FANTASTISK mange år men hvor man ka... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestilte en hundeseng til stor hund med memoryskum. Fin hjemmeside og nem betaling. Der gik kludder fra GLS' side grundet en manglende skanning af pakken, så jeg fik ikke besked om, at den var ankomme... Mehr ansehen

1. Zoohandlung
  2. Futterhandlung
  3. Geschäft für Heimtierbedarf

Vom Unternehmen geschrieben

Velkommen til en fantastisk verden bestående af moderne, funktionelle og geniale produkter til dine kæledyr. Vi har blandt andet specialiseret os i skræddersyede kradsetræer kat og kradsemiljøer, THOLO Trimmeborde, samt, hundefoder, kattefoder, hundeartikler og tilbehør til hund og kat. Vores verden begrænses dog ikke her, eftersom vi også udbyder fornuftige produkter til gnavere. Vi er et nordjysk firma med jordforbindelse og gennemsigtighed, der insisterer på at yde samme gode service på nettet, som vi gør i vores fysiske butik. Vores kernekompetence er at skabe et fantastisk liv for dine kæledyr – og vores spidskompetence er at vejlede dig i den selvsamme retning. Vores loyale kunder vælger os hver gang netop på grund af dette – skal du ikke være den næste Bag Team jekas er! Velkommen til Jekas Hund og Kat se et fantastisk univers bestående af moderne, funktionelle og geniale produkter til dine kæledyr. Vi har blandt andet specialiseret os i skræddersyede kradsetræer og kradsemiljøer, THOLO Trimmeborde, samt, foder og tilbehør til Tilbehør Hund og Tilbehør Kat. Vores verden begrænses dog ikke her, eftersom vi også udbyder fornuftige produkter til Gnavere, Vi prioriterer service ligeså højt som vores produkter. Du er derfor sikret en kompetent rådgivning, således du får valgt det produkt, der passer dig. Vores sortiment består af bl.a. slidstærkt legetøj, lækre godbidder, Hunde- og Katte Senge, Hunde- og Katte Seler, Hundetegn, Kattetegn , transportkasser, foderskåle, kattebakker, kradsetræer og meget mere. Hos Jekashundogkat opdaterer vi løbende vores sortiment med nye og spændende produkter, der for alvor følger tidens trend. Nordjysk Firma Vi er et nordjysk firma med jordforbindelse og gennemsigtighed, der insisterer på at yde samme gode service på nettet, som vi gør i vores fysiske butik. Vores kerne kompetence er at skabe et fantastisk liv for dine kæledyr – og vores spidskompetence er at vejlede dig i den selv samme retning. Vores loyale kunder vælger os hver gang netop på grund af dette – skal du ikke være den næste På forhånd tak Team Jekas

Hervorragend

2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

57 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nemt at bestille og god pris.

Nemt at bestille og god pris.

10. Januar 2025

Hej Ulla
Tak for din flotte anmeldelse, det er dejligt du oplever det er nemt at bestille på hjemmesiden. Vi håber du er glad for det vi har sendt til dig og at vi ser dig igen 😃

Perfekt.

Super lækkert kradsebrædt til mine katte. De har slidt et op, så fedt man kan købe reservedele til det gamle. Jeg vender tilbage når det her også er brugt op.

3. Januar 2025

Hej Pia
Vi takke hos team Jekas for din flotte anmeldelse, vi er glade for du kan lige varen, og vi glæder os til at sende noget til dig igen - på et sener tidspunkt.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har kun godt at sige har fået en…

Tak! Har kun godt at sige har fået en Imødekommende og venlig ekspedition hele vejen igennem både på webshop og i butik👍

14. November 2024

Hej Jette
1000 tak for din flotte anmeldelse her på trustpilot, det betyder meget for os. Vi er meget glade for du handler ved os og vil glæde os til at sende nye lækre ting til dig igen.
Hilsen Aleks Team Jekas.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hold jer væk - Jekas er ligeglade med deres kunder

Hold jer væk - de er fuldstændig umulige at have med at gøre, hvis der er noget der går i stykker.

Har købt et kattetræ til over 2000kr hos dem, hvor hylderne kun holdt 4 måneder, før de begyndte at bukke nedaf. De markedsfører det endda som et kvalitetsprodukt (...)

Det er super besværligt at få dem til at tage nogen form for ansvar. De er mest optagede af at de ikke skal miste penge og ret ligeglade med købeloven - eller at tage ansvar for at de har solgt et produkt der engang kan holde et par måneder.

Trods den ærgelige situation har jeg henvendt mig venligt og respektfuldt - men nu er det nok. Jekas er direkte flabede i deres svar. Virker ikke til at det generer dem det mindste at de har solgt et dyrt produkt der ikke kan holde. De er udelukkende optagede af at tjene flere penge på at jeg selv skal betale for reservedele hos dem.

Jeg må nu give op da jeg ikke orker at bruge mere enrgi og være sur længere. Jeg gætter på det er det der er forretningsmodellen.

Meget ærgeligt. Brug jeres penge et andet sted, den her butik er ikke besværet eller risikoen værd.

8. Dezember 2024

Hej Tine
Vi er meget uforstående over din anmeldelse, du siger til alle de skal holde sig væk og alligevel bestiller du selv ved os igen i søndags samme dag som du skriver denne anmeldes, samt igen i går Tirsdag, samt flere gange efterfølgende. Så vi må ikke være som slemme endda.

Vi har svaret på alle dine henvendelser venligt og imødekommende, men du bliver selv lidt hård i tonen og henviser til købsloven - som vi lever 100 procent op til , da vi tilbyder dig et nyt produkt tilsvarend, men du vil gerne have et bedre produkt. Vi vil du selv skal betale forskellen imellem de 2 beløb. Dette stemmer helt over ens med købsloven, men du vil have det gratis et bedre produkt - hvilket vi rigtigt nok har afvist.

Vi har ringet til dig og indtalt en besked på telefonsvare, men du vender ikke tilbage. Så vi venter på du ringer til os så vi kan snakke sammen og finde en løsning.
Hilsen Aleks Team Jekas.

Udskiftnings-kradsesøjle

Efter lang tids søgning fandt jeg præcis, hvad jeg havde søgt efter: En udskiftnings-kradsesøjle til den gulvplade, jeg havde i forvejen ;-).
Bestilling, leverance, afhentning som venteet: OK

20. November 2024

Hej Kim
Tak for din flotte anmeldelse, vi er glade for vi kunne hjælpe dig med det du har eftersøgt længe. Nu ved du vi har det til en anden gang. 😃Vi håber både dig og katten bliver glade for det.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kun de bedste anbefalinger herfra

Kun de bedste anbefalinger herfra, bestilte varer fredag og allerede lørdag kunne de afhentes i pakkeshop :)

15. November 2024

Hej Heidi
1000 tak for den flotte anmeldelse, det varmer vores hjerter meget her i team Jekas.😃

Super gode produkter

Super gode produkter, personlig og hurtig service.

9. November 2024

Hej Søren.
1000 tak for din flotte anmeldelse, det betyder meget for team Jekas du har haft en god oplevelse da du handlede ved os. 😃

Min absolutte favorit webshop

Min absolutte favorit webshop - altid god, personlig service, hurtig levering og fornuftige priser :)

18. Oktober 2024

Hej Janne
Team Jekas siger 1000 tak for din flotte anmeldelse, det betyder utroligt meget for os.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mega hurtig ekspedition og levering

Bestilte mine varer, mens jeg sad i toget til Kbh. fredag formiddag, og allerede om lørdagen, var pakken klar til at blive afhentet - med en sød hilsen, som jeg så som det første, da jeg åbnede pakken. Meget fin købsoplevelse 👌😻

19. Oktober 2024

Hej Inger
Vi siger 1000 tak for din flotte anmeldelse, det betyder meget for team jekas du har haft en god oplevelse. Hilsen Aleks og Team Jekas. 😃

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Oplevelsen af købet, da varen ikke er modtaget endnu.

Kan kun svare på oplevelsen af købet, da jeg venter på produktet endnu.
Købte et Red dingo hundetegn, ved bestillingen står 1-2 hverdage, modtager så en mail hvor der står min vare er afsendt, men ikke noget link til at følge pakken, skriver så på hvor langt den er pga det manglede link, får så af vide de ikke selv sender det men at det er en underleverandører gør og det står i betingelserne samt der er længere leveringstid. Indrømmer jeg ikke havde læst det igennem, det går jeg så ind og gør, undskylder jeg ikke havde læst det, men finde så ud af der står at det sendes fragtfrit, selvom jeg har betalt fragten. Det oplyser jeg så, men hører ikke mere til det. Kan også se de har trukket pengene, den dag jeg får mail om af min bestilling er afsendt, men det er jo til leverandøren bestillingen er afsendt og ikke til mig, troede heller ikke man måtte trække pengene før det var sendt til mig.

Nu er dette sted prøvet for både første og sidste gang, næste gang finder jeg et andet sted at handle.

1. Oktober 2024

Hej Solveig.
Vi har fået din anmeldelse, og alt omkring Hunde og katte tegn står under handelsbetingelser, samt det står faktisk meget tydeligt under alle tegn fra Red Dingo på selv produktet du bestiller, at der er en leverings tid på 7-10 hverdage. Det er altid vigtigt at læse Handelsbetingelserne så man undgår misforståelser. Vi må trække pengene når vi køre ordren igennem og det gør jeg den dag jeg bestiller tegnet til dig ved Red Dingo. Du kan glæde dig over du får et rigtigt godt hund tegn. Vi håber du bliver glad for det.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg bestilte to nye søjler til kattens…

Jeg bestilte to nye søjler til kattens klatretræ og de kom hurtigt og til en god pris.

28. September 2024

Hej Anette
Tak for din flotte anmeldelse, vi er glade for du har oplevet det hele gik godt og hurtigt. 😃 Vi håber dine katte får glæde af de nye søjler.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det har været en fornøjelse at handle…

Det har været en fornøjelse at handle hos jer.
Super service of super hurtig levering😃👍

19. September 2024

Hej Jette
Tak for din flotte anmeldelse😃Team Jekas er glad for du har oplevet en god service og vi håber at kunne sende skønne ting til dig en anden gang.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vare lufter af røg og retur pakke væk

Bestilt Hunter regnjakke. Jakken ankommer i en gammel Bosch skruemaskine æske, selve emballagen er tidligere åbnet og jakken lugter kraftigt af røg. Jakken sendes retur, men firmaet nægter at have modtaget pakken eller vedstå sig standen på jakken. De angiver, at det skyldes retur med DAO, på trods af de skriver, at de ikke henter pakker fra DAO - ikke noget med at de ikke modtager pakker.
Find et andet sted at handle, hvor der er mere styr på forholdene

24. September 2024

Hej Annemette.
Vi har som jeg har skrevet til dig ikke modtaget din pakke fra DAO, den var ikke på vores adresse da vi åbnede butikken den dag de har afleveret pakken. Vi bor ud til en stor hovedvej hvor mange passer om morgen. Samt der står tydeligt i Handelsbetingelserne at vi ikke modtager med DAO.
Vi kan ikke før vi modtager varen tilbagebetale dig beløbet for den, samt tage stilling til dig klage over dens stand.
Vi sender i genbrugskasser og materiale og det står også tydeligt i vores handelsbetingelser, vi tænker på miljøet og for os er det vigtig samt at din pakke kommer sikker frem.
Vi håber din pakke dukker op sådan vi kan hjælpe dig.

Hurtig og nem levering 👍😊

11. September 2024

Hej NBP😊
Tak for din anmeldelse vi er glade for du har oplevet en hurtig og god levering.

Hurtig service

Hurtig service, og nemt at finde produktet. Anede ikke man kunne få reservedele til et kradsebræt 😄…

13. August 2024

Hej Peter
1000 tak for din flotte anmeldelse, vi er glad for du har haft en god oplevelse da du handlede ved os. 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg syntes der var en god service ,og…

Jeg syntes der var en god service ,og en meget hurtig levering .

5. August 2024

Hej Leif.
Tak for din flotte anmeldelse, det betyder rigtigt meget for os du har haft en god oplevelse 😊.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hele vejen igennem god behandling

21. Juli 2024

Hej Kim
Tak for din flotte anmeldelse, det er vi rigtige glade for i team Jekas 😊.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Holger ( katten ) blev meget glad for…

Holger ( katten ) blev meget glad for sin pakke så et stort potedask herfra.

25. Juli 2024

Hej Winnie.
Dejligt din kat Holger blev glad for pakken 😊
Vi takker for potedansk og den flotte anmeldelse.
Vi håber vi igen på et tidspunkt kan sende en fin pakke til jer.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I er dejlig at handle med

I er dejlig at handle med, at man må vente på en vare i mangler, I gav mig en mail, det siger jeg tak for

23. Juli 2024

Hej Ole
Tak for din flotte anmeldelse, det betyder meget for team Jekas at kunderne føler de har en god oplevelse. 😊
Vi håber at kunne hjælpe dig en anden gang.
Hilsen Aleks og Team Jekas.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr