JC Entreprise Aps Bewertungen 21

TrustScore 4.5 von 5

4.4

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I forbindelse med renoveringen af vores kontor bygning og hotelkontor, har JC Entreprise stået for største delen af projektet. JC Entreprise leverede nyt tag x 2, facade, døre, vinduer og støbt... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Benyt aldrig dette firma. Useriøst og amatøragtigt på grænsen til det latterlige. Medarbejderne bruger mere tid på smøger end arbejde. Deres arbejde (når de endelig laver noget) er så fejlbetonet d... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Bauunternehmen

Vom Unternehmen geschrieben

Entreprenør virksomhed. Vi udfører alle tænkelige opgaver indenfor renovering og ombygning. Vi har stor erfaring inden for renovering af lejlighed og badeværelse med de faggrupper det indebærer murer,maler og tømrer. El og vvs arbejde udføres af autoriserede håndværkere.

4.4

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

JC Entreprise har hjulpet os af flere…

JC Entreprise har hjulpet os af flere omgange, og vi har altid været meget glade og tilfredse med deres arbejde. De arbejder hårdt for at nå deadline og imødekommer kundens ønsker. Vores nye badeværelse blev endnu flottere end forventet, og vi vil helt sikkert anbefale og kontakte igen, hvis vi en dag skal have renoveret vores bolig igen!

2. März 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget flot renovering af helt…

Meget flot renovering af helt badeværelse til en god pris. Fik lavet nyt badeværelse med microsement på Christianshavn. Jeg lavede en del ting om undervejs, som de lavede uden problemer. God kommunikation og service hele vejen igennem. Firmaet var i øvrigt gode til at rådgive om forskellige løsninger og valg af sanitet.

11. September 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

JC Entreprise har min varmeste…

JC Entreprise har min varmeste anbefaling grundet deres pålidelighed, fleksibilitet og udført arbejde!

I forbindelse med renovering af lejlighed, gav JC Entreprise et tilbud om revonvering af badeværelse. Under renovering udviste JC Entreprise stor fleksibilitet ved at udføre ekstraarbejder svarende til 20% i ekstraomkostninger og formåede stadig at være færdig til den aftalte tid.

Ved mindre fejl eller mangler, har JC Entreprise upåklageligt udbedret fejlen hurtigt.

Mvh. Line Kirsch

1. September 2024

Hej Line :)
Mange tak for de pæne ord.. håber i bliver glade for det..
Bh Jes Entrepriseleder.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

JC Entreprise løste akut opgave hurtigt…

JC Entreprise løste akut opgave hurtigt og konstruktivt..
Vi skulle have skiftet 2 døre… mellem i tidsrummet 09.14.30..
Trods udfordringer med skjulte installationer, specialmål og tilpasninger… blev opgaven løst..
5 stjerner her fra :)

Mvh Mark Sauer
Habitus

4. Juli 2024

Bedre end forventet

JC Entreprise ApS renoverede i december 2023 mit badeværelse med conteco, samt et lille opbevaringsrum og lavede en fantastisk opgrade af mit gamle køkken med få justeringer. Hele processen fra start til slut var yderst professionel og resultatet blev bedre end forventet. Jeg følte mig meget tryg hele vejen igennem, da alle mine ønsker blev mødt med et smil og blev endnu bedre. Det er nu en kæmpe glæde for mig i hverdagen og vil klart anbefale firmaet til alle - for udover det var prisen særdeles skarp👌🏻 Et kæmpe tak og en endnu større anbefaling herfra.
Bh Emilie Sander

16. Dezember 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

JC Entreprise har renoveret vores…

JC Entreprise har renoveret vores tandlægeklink. Opgaverne spændte over alt fra “makeover af kundetoilet, fuld malerbehandling af væg og loft flader til montering af lamper på alle vores stuer.
Arbejdet blev udført henover weekenden så vi ikke behøvede at have lukke dage :))

7. Mai 2024

Mest fleksible håndværker

JC Entreprise leverede nyt tag x 2, facade, døre, vinduer og støbte nyt gulv. Regulært ”fra skrot til slot” 

Vi havde en mindre uoverensstemmelse med hvad tilbuddet indeholdte… JC Entreprise viste forståelse for misforståelsen og kom med et godt forslag til mellemvej som tilgodeså begge parter.

Alt i alt en rigtig gods oplevelse, hvor vi ikke var i tvivl om at vi kom i mål. Vil især gerne fremhæve deres håndværker Chris, som var der i størstedelen af tiden.

6. August 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

JC Entreprise designede og udførte…

JC Entreprise designede og udførte vores dejlige gård miljø tilbage i 2020..
Efter megen skygge og man og “ikke korrekt” vedligeholdelse blev den angrebet af træpest…
JC Entreprise gav den en overhalning hen over weekenden med SIOOX og gik låger og lemme efter..
Terrassen står nu som ny.. vi er så glade :)
Der gik så lige et par dage før møblerne blev stillet på plads..
Men da det ikke var med i tilbudet eller blev faktureret og de kom og gjorde UB.. kan det kun være 5 stjerner her fra :))

28. April 2024

Ukontaktbar klamphugger

JC Entreprise har renoveret min lejlighed og jeg har aldrig haft en dårligere oplevelse med en mand, som kalder sig håndværker.
Det aftalte tilbud blev meget dyrere, vores aftaler blev aldrig overholdt og vores 6-ugers projekt blev 7 uger forsinket. Vores samarbejde stoppede, da vi opdagede at hans ansatte håndværkere havde stjålet fra vores personlige tasker i lejligheden.

Jeg ville ønske at det var muligt at uploade billeder til anmeldelsen, for jeg har sjældent set så grotesk dårligt udført arbejde.

8. Februar 2024

Kære Jonas Emil Christoffersen

Du modtog et tilbud som du accepterede... Siden bad du os udføre ekstra arbejder for hvad der svarer til 40 % mere end den aftalte entreprise.
Vores samarbejde ophørte i februar 2023, da du mente at have fundet 47 mærker i opgangen som du forventede en kontakt kompensation på 350 kr. per mærke....
Du henvendte dig så i februar 2024 og forlangte at vi tilsluttede dit gaskomfur, selvom vi have handlet af i 2023.
Hvor du skrev således:
På trods af alt, vil jeg også gerne sige tak for samarbejdet. Vi har ikke været de nemmeste kunder her til sidst, det vil jeg gerne indrømme. Der har været mange faktorer i spil her til sidst, fra begge sider vel at mærke, som gjorde at det hele fik en lidt ærgerlig slutning. Jeg tænker ikke at yderligere uddybning gavner nogen af os længere. :)
Mvh. Jonas og Julie.

At du skriver denne anmeldelse i 2024 bekræfter min oplevelse af forløbet...

Bh Jes

Benyt aldrig dette firma

Medarbejderne bruger mere tid på smøger end arbejde. Deres arbejde (når de endelig laver noget) er så fejlbetonet det er til grin.
Hvis du manglede begge arme, ville du stadig havde bedre mulighed for et bedre udført arbejde, end det de kan tilbyde.

27. November 2023

Kære Daniel

Tak for det "farverige review". Havde det bare været lige så konstruktivt kunne det måske tages alvorligt...
JC Entreprise Aps har ikke udført arbejde for en Daniel Johnston..

Bh Jes

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Radiotavshed

Efter at have lavet vores badeværelse har de ikke vendt tilbage angående en mangel i udførslen. De har sjovt nok tidligere fikset et problem med en løs kobling mellem brusearmatur og varmtvand tilføjslen samt andre mindre tidligere udeståender. Derfor 2 stjerner.

13. August 2023

Antwort von JC Entreprise Aps

Hej Jacob Jeg er glad for vi fandt din mail og fik løst problemet bh Jes Entrepriseleder :)

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Radiotavshed og nedfalden vask

Vi fik JC til at lave vores bad/toilet, hvilket vi var rigtig godt tilfredse med - lige indtil vasken nærmest faldt ned, og da vi forsøgte at kontakte dem, var det pludselig umuligt at få fat i dem. Vasken hænger stadig og de har fortsat ikke vendt tilbage på vores mange mange henvendelser både pr mail og telefon.
Vi fik dog efter en rum tid hul igennem og fandt en løsning på problemet

28. August 2023

Antwort von JC Entreprise Aps

Hej Maria Tak for en ekstra stjerne... Beklager at jeres mail blev overset..

Fantastisk resultat!

Jeg har fået lavet de smukkeste beton bordplader af Jes / JC Entreprise Aps i mit nye køkken samt badeværelse. Alt blev klaret til tiden og resultatet er over al forventning. De varmeste anbefalinger herfra! Mvh Kir :)

2. November 2020

Facade renovering

JC entreprise har stået for op pudsning af vores tre bygninger, samlet areal på ca. 4000m2
Leveret til en fornuftig pris, uden fejl og til tiden.

18. Oktober 2020
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr