Hovedstadens Entreprise ApS Bewertungen 19

4. Generalunternehmer
  5. Küchenstudio
  6. Renovierer

Vom Unternehmen geschrieben

Entreprise virksomhed med speciale i total- og hovedentrepriser indenfor byggeri til private, erhverv og offentlige institutioner.

4.6

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kan kun på varmeste anbefale…

Jeg kan kun på varmeste anbefale Hovedstadens Entreprise!!

Vi hyrede Silas og hans folk til en total istandsættelse af gammel lejlighed, som tidligere har været erhverv og nu skulle gøres til bolig. Det var en meget omfattende opgave, da næsten alle faggrupper skulle ind over arbejdet, da hele lejligheden var skraldet helt ned og alt skulle bygges op på ny. Men de er kommet i mål med et fantastisk resultat, og tidsplanen blev stort set overholdt.

18. Dezember 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Overlegen kvalitet og god service hele vejen!

Silas fra Hovedstadens Entreprise er en gudsbenådet entreprenør. Han har været manden bag en totalrenovering af vores 150 kvm herskabslejlighed, som stod fuldkommen rå - og han og hans gode folk har bygget alt nænsomt op, stuk, høje paneler, gulve, vægge, fransk altan, nyt badeværelse, entre, de smukkeste vindueskarme og gerichter, lofter osv osv. Alt er lavet i flotteste og bedste kvalitet og alle tider og aftaler er overholdt til punkt og prikke. Samtidig er han virkelig nem at arbejde med, svarer på alle spørgsmål med det samme - kommer med konstruktive og rigtig gode løsningsforslag undervejs og har gjort at hele processen reelt har været en fornøjelse! Kan ikke anbefale Silas nok!

18. Dezember 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi bor i en gammel lejlighed på Indre…

Vi bor i en gammel lejlighed på Indre Østerbro på omkring 100 kvm. Længe har vi ønsket at vælte nogle af de gamle vægge for at skabe et stort, sammenhængende køkken-alrum og samtidig få plads til to mindre værelser. Fra allerførste møde forstod Silas vores idéer og vision. Han var løsningsorienteret, ærlig omkring mulighederne og havde en utrolig sans for at bevare alle de smukke, originale detaljer i lejligheden.

Silas fandt hele tiden løsninger, der passede til lejlighedens stil – blandt andet byggede han specialtilpassede lister omkring karmene, og han fik en ny toiletdør tilpasset, så den matcher de eksisterende gamle døre. Han kom også med kyndig vejledning i forhold til vores køkken, så det både blev praktisk, pænt og i tråd med lejlighedens udtryk.

Han lagde en klar ugeplan for projektet, og den blev overholdt til punkt og prikke. Renoveringen blev afleveret til tiden, og kvaliteten af arbejdet er gennemført hele vejen igennem. Gennem hele forløbet var Silas ekstremt tilgængelig. Hvis der opstod spørgsmål, eller vi havde noget, vi gerne ville drøfte, kom han forbi med kort varsel, tog sig tid til at forklare og sørgede for, at vi følte os trygge i hver eneste beslutning.

Alle håndværkerne – lige fra malere og elektrikere til tømrere – var imødekommende, dygtige og gode til at forstå de tanker og ønsker, vi havde. Selvom vi ingen erfaring har fra branchen, følte vi os trygge og lyttet til gennem hele forløbet.

Vi kan varmt anbefale Hovedstadens Entreprise til andre, der ønsker en renovering udført med høj kvalitet, ordentlighed og respekt for både hjem og beboere.

Hilsen Martin og Anna, Østerbro.

26. August 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Silas er en knalddygtig projektleder

Silas er en knalddygtig projektleder, der har styr på både projektledelsen og har en høj faglighed.
Han har lavet en større renovering af vores stueetage, hvor han både overholdt prisestimat og tidsplan.

Han er struktureret, og god til at afstemme projektet på forhånd, så der ikke kommer kedelige overraskelser.

Silas har mine varmeste anbefalinger!

22. Oktober 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Flere end 5 stjerner vil passe bedre...

Vi bor i Vallensbæk Strand i et toplanshus, og i januar 2025 fik vi udvidet vores sydvendte altan, så vi samtidig fik en overdækket terrasse i stueplan.
Hovedstadens Entreprise stod for hele projektet – og vi kunne ikke have ønsket os et bedre forløb.

Allerede fra starten gjorde Silas fra he-aps.dk et super indtryk. Han lagde en klar ugeplan, forklarede alt undervejs og hjalp os med at udvikle vores idéer. Kommunikationen var let, behagelig og respektfuld – vi følte os virkelig trygge i processen.

Undervejs blev alle aftaler og deadlines overholdt, og arbejdet blev udført med stor omhu og professionalisme. Flere gange valgte Silas endda bedre materialer for at få det bedste resultat – selvom det kostede ham lidt mere. Det siger alt om hans dedikation og ordentlighed.

Projektet blev afleveret til tiden og i en kvalitet, der overgik vores forventninger. Huset har fået et helt nyt og smukkere udtryk – og vi er så glade for resultatet, at vi inviterede hele holdet på frokost med eksotisk mad som tak😊

Kort sagt: Vi kan varmt anbefale Hovedstadens Entreprise til alle, der vil have en pålidelig, kvalitetsbevidst og ordentlig renovering af deres bolig.

8. Mai 2025

En professionel hovedentreprenør

Jeg havde fornøjelsen at at arbejde sammen med Silas fra hovedstadens entreprise da vi skulle ha lavet en tilbygning til vores hus ,og jeg er yderst tilfreds med resultatet. fra start til slut har de været ekstremt professionelle og effektive
De var hurtige til at besvare spørgsmål som jeg havde og holdt mig informeret hvor langt vi var i projektet Silas forstod vores økonomiske ramme og fandt gode løsninger og holdt sig inde for prisen som var aftalt,
Kvaliteten af arbejdet er vi super tilfredse med og alle de underentreprenører som Silas fra hovedstadens entreprise brugte hos os har vi været super glade for
Alt i alt har jeg haft en virkelig positiv oplevelse ude forsinkelse og jeg vil klart anbefale hovedstadens entreprise til andre som søger en god og pålidelig hovedentreprenør

25. August 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Man ville så gerne kunne brokke sig…

Man ville så gerne kunne brokke sig bare lidt, over det larmer, det roder og at man savner sit hjem. Men al det kommer med at få renoveret sit hjem.
Bor i Husmgård - skud ud til Bo Herløv, Katharina og hendes brøndbyfan makker jeg ikke husker navnet på (sorry). Sjældent oplever man så hurtig svar på henvendelser og sjældent møder man så store smil stort fra alle håndværker - og det er altså mange.
Tak for at passe på vores hjem og tak for at gøre jer umage

19. Juni 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nyt gulv og renovering af gammel Københavner lejlighed

Jeg fik lagt nyt gulv i lejligheden samt ordnet et hav af mindre reparationer. Det hele gik som smurt med ingen ubehagelige overraskelser. Og resultatet er herligt lækkert. Nærmest som at flytte ind i en ny lejlighed. Jeg var ikke klar over hvor lækker en gammel københavnerlejlighed kunne blive.

Fra start til slut har man følt sig lyttet til, og ens tanker tager højde for. Det var virkeligt flinke folk og en meget tryg oplevelse.

Kæmpe anbefaling af Silas og hans sjak herfra.

26. Oktober 2024

Hej Mark.

Mange tak for den pæne anmeldelse - og tak fordi vi måtte hjælpe dig i mål med en (næsten) helt ny lejlighed ;-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Total-renovering af stueetage med flot resultat og færdigt til tiden.

Silas og Hovedstadens Entreprise har over en 3 måneders periode i efteråret 2024 lavet en total-renovering af vores stueetage, inklusiv lægning af gulvvarme, nyt slidebensparket, nye vægge og isolering, el, etablering af terrassedør, nyt træværk indendørs, maling mv. Projektet blev gennemført helt efter den detaljerede tidsplan vi fik fra Silas ved opstart og er blevet færdigt uden forsinkelser. Slutresultatet er blevet meget flot og vi er meget tilfredse.

Fra tilbudsgivning til projektafslutning har det været en god proces, hvor vi har følt os meget trygge ved projektets udførelse. Af særlige kvaliteter vil vi gerne fremhæve
- God og hurtig kommunikation. Silas kommunikerer proaktivt omkring, hvad der skal ske igennem projektet, og hvad vi som bygherre har skullet gøre og tage stilling til. Han svarer hurtigt på spørgsmål både på mails og telefon.
- Løsningsorienteret og detaljeorienteret. Silas har et højt fokus på detaljer. Både i forhold til tilbudsgivning, men også i at sikre, at alle projektets leverancer møder forventningerne. Han leverer god faglig sparring på hvordan forskellige problemstillinger kan løses og tager aktivt ejerskab for at komme i mål.
- Høj kvalitet. Vi er efterladt med en smuk stueetage, hvor der er taget hånd om alle detaljerne. Særligt glade er vi for vores gulv, som er blevet lagt meget flot af Silas og hans team.
- Gode underleverandører. De håndværkere Silas arbejder sammen med på tværs af vvs, el og maler har været meget dygtige, behagelige og hensynsfulde at have i vores hjem, hvor vi boede, mens renoveringen stod på.

Vi kan kun anbefale Hovedstadens Entreprise, og vi kommer også til at fortsætte med dem i vores videre renovering.

1. Dezember 2024

Hej Morten og Louise.

Mange tak for den grundige og pæne anmeldelse, det sætter jeg stor pris på.

Og det er altid dejligt når en renovering forløber nøjagtig som planlagt og når vi får lov til at arbejde med lækre materialer hele vejen igennem som vi gjorde hos jer.

Held og lykke med den lille nye, og vi ses igen når i skal have renoveret 1.salen ;-)

Klar anbefaling af Hovedstadens Entreprise ApS

Hovedstadens Entreprise ApS har stået for en større ombygning af min lejlighed. Jeg har været meget tilfreds hele vejen igennem processen fra de indledende snakke, opstart, løbende status og det endelige resultat, som er endnu bedre end forventet. Silas har løbende kommet med større og mindre ændringsforslag, som har fået det endelige resultat til at fremstå endnu bedre, hvor lejlighedens oprindelig udseende indtænkes i løsningerne. Sidst men ikke mindst er tidsplanen blevet overholdt til punkt og prikke, og det hele er udført til en meget rimelig pris.
Klar anbefaling af Silas og hans dygtige folk!

15. November 2024

Antwort von Hovedstadens Entreprise ApS

Tusinde tak for anbefalingen Agnethe og dejligt at det endelige resultat har levet op til dine forventninger :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Projekt til tiden, høj kvalitet og altid god kommunikation

Hovedstadens Entreprise ApS har stået for fuld renovering af en 145 kvm herskabslejlighed, vi købte som dødsbo - og det var en stor opgave! Det har været en ren fornøjelse som kunde - vi har oplevet et stort engagement fra Silas´ side fra start til slut og har været helt trygge hele vejen igennem. Planen for renoveringen er blevet fulgt, projektet er afsluttet på den aftalte tid, og informationen og kontakten har været rigtig god hele tiden - også med de øvrige, involverede håndværkere. Vi har kun godt at sige og vil klart anbefale firmaet til andre, der vil have udført arbejde af høj kvalitet og have ro i maven undervejs.

9. September 2024

Antwort von Hovedstadens Entreprise ApS

Mange tak Christl for de pæne ord. Super fed opgave og dejligt at høre i har haft ro i maven undervejs :)

Elsker mit nye køkken

Elsker mit nye køkken
Alle små detaljer er perfekte
Godt arbejde
Tak😊

26. Juli 2024

Antwort von Hovedstadens Entreprise ApS

Mange tak Trine - det blev også bare super godt det køkken :)

Professionel og pålidelig

Vores andelsboligforening er meget tilfredse med Hovedstadens Entreprise, og vi tøver ikke med at give de bedste anbefalinger.

28. Juni 2024

Antwort von Hovedstadens Entreprise ApS

Tusinde tak for de pæne ord Mikkel, det har været en fornøjelse at arbejde for jer :)

God oplevelse med Hovedstadens Entreprise

Vi har været meget tilfredse med samarbejdet, hvor tidsplan og aftalt tilbud har været fulgt, og med den dialog, der har været under processen med alle involverede håndværkere.

28. Februar 2024

Antwort von Hovedstadens Entreprise ApS

Mange tak Graves, og altid en fornøjelse når en entreprise kører på skinner fra start til slut. I har begge været meget behagelige og arbejde sammen med :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Arbejdet udført i højeste kvalitet til…

Arbejdet udført i højeste kvalitet til tiden og den aftalte pris. Mine bedste anbefalinger.

1. November 2023

Antwort von Hovedstadens Entreprise ApS

Mange tak for de pæne ord Niels, og anbefalingen. Og som altid en fornøjelse at arbejde for dig og Hanne :)

Varmeste anbefalinger

Silas giver en detaljeret plan over forløbet, som bliver fulgt og holdt til punkt og prikke. Opgaverne bliver udført med et slutresultat i meget høj kvalitet. Der bliver dækket fint af og byggeaffald bliver løbende fjernet.
Jeg kan kun give Hovedstadens Entreprise mine varmeste anbefaleringer.

19. April 2024

Antwort von Hovedstadens Entreprise ApS

Tusinde tak Henrik, er glad for samarbejdet og din anbefaling :)

Rigtigt godt håndværk. …

Jeg kan kun give mine allerbedste anbefalinger til virksomheden. Arbejdet er udført professionelt, grundigt og med en meget fin finish. Samtidig skal det også nævnes, at Silas er et yderst behageligt menneske, der kan sit kram. Og så blev der ryddet fint op efter endt arbejde.

19. April 2024

Antwort von Hovedstadens Entreprise ApS

Tak for de pæne ord Kirsten, det er altid en fornøjelse og arbejde sammen med jer, god sommer og hils Bjarne :)

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr