Vi bor i en gammel lejlighed på Indre…
Vi bor i en gammel lejlighed på Indre Østerbro på omkring 100 kvm. Længe har vi ønsket at vælte nogle af de gamle vægge for at skabe et stort, sammenhængende køkken-alrum og samtidig få plads til to mindre værelser. Fra allerførste møde forstod Silas vores idéer og vision. Han var løsningsorienteret, ærlig omkring mulighederne og havde en utrolig sans for at bevare alle de smukke, originale detaljer i lejligheden.
Silas fandt hele tiden løsninger, der passede til lejlighedens stil – blandt andet byggede han specialtilpassede lister omkring karmene, og han fik en ny toiletdør tilpasset, så den matcher de eksisterende gamle døre. Han kom også med kyndig vejledning i forhold til vores køkken, så det både blev praktisk, pænt og i tråd med lejlighedens udtryk.
Han lagde en klar ugeplan for projektet, og den blev overholdt til punkt og prikke. Renoveringen blev afleveret til tiden, og kvaliteten af arbejdet er gennemført hele vejen igennem. Gennem hele forløbet var Silas ekstremt tilgængelig. Hvis der opstod spørgsmål, eller vi havde noget, vi gerne ville drøfte, kom han forbi med kort varsel, tog sig tid til at forklare og sørgede for, at vi følte os trygge i hver eneste beslutning.
Alle håndværkerne – lige fra malere og elektrikere til tømrere – var imødekommende, dygtige og gode til at forstå de tanker og ønsker, vi havde. Selvom vi ingen erfaring har fra branchen, følte vi os trygge og lyttet til gennem hele forløbet.
Vi kan varmt anbefale Hovedstadens Entreprise til andre, der ønsker en renovering udført med høj kvalitet, ordentlighed og respekt for både hjem og beboere.
Hilsen Martin og Anna, Østerbro.
26. August 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung