Er lige kommet hjem fra en fantastisk rejse til Japan og kan kun varmt anbefale Japan rejser. Alt klappede perfekt (lufthavnstransport, togbilletter, pocket WiFi) og alle overnatninger var booket supe... Mehr ansehen
Da vi ikke havde forudsætninger eller kendskab til planlægning af til Japan, lagde vi opgaven i hænderne på Japan rejser. 2 voksne og 2 teenagere små 3 uger, storby og strand. Vi fik en perfekt planla... Mehr ansehen
Super god oplevelse! Vi kan varmt anbefale Japan Rejser. Hele vejen igennem har Japan Rejser og Martin været en kæmpe støtte og hjælp med planlægning, spørgsmål og support. Ud over at Japan e... Mehr ansehen
2 voksne, 1 barn (15 år), 15 dage: Tokyo, Mt. Fuji, Hakone, Kyoto. Vi planlægger ofte selv, men da vi besluttede at turen skulle gå til Japan for første gang søgte vi professionel hjælp - og det fi... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
VI ER EKSPERTER I JAPAN Hos Japan Rejser er vi eksperter i rejser til Japan. Vi arrangerer nemlig udelukkende rejser til Japan. Det gør vi primært fordi, vi er betaget af landet og dets fascinerende skikke og kultur, deres unikke køkken og bjergtagende natur. Men også ud fra vores grundholdning om, at det er bedre at vide en masse om én ting, i stedet for at vide lidt om en masse ting. TAG PÅ EN REJSE I JERES EGET TEMPO For at sikre dig de allerbedste oplevelser er alle vores rejser private. Alt foregår i jeres tempo, og der er ingen andre at tage hensyn til. Det giver et helt andet udbytte end at deltage i en standard grupperejse. Vi har udvalgt en række små, charmerende hoteller i fantastiske omgivelser, som giver unikke minder for livet. Vil du vide mere om rejser til Japan, så ring og få mere inspiration på 53 89 39 90 eller skriv til info@japan-rejser.dk
Kildebakken 21, 8680, Ry, Dänemark
- info@japan-rejser.dk
- japan-rejser.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Varm anbefaling
Vores oplevelse med Japanrejser har været virkelig god. Martin udarbejdet en rejseplan der passede os udmærket, med god standard på alle hoteller og tips til aktiviteter.
Vi kunne godt lide at booke en rejse der det praktiske var taget hånd om af en professionell, men vi ellers stod frit til at bestemme hvad vi ville se og gøre de forskellige steder.
Japan kan være lidt uoverskueligt, så at have nogen til at booke togbilletter og lignende var skønt, og hvis det ikke var booket på forhånd stod det skrevet meget detaljeret i vores rejseprogram hvordan vi selv kunne gøre det.
Martin er en behagelig og serviceminded person, som var dejlig at samarbejde med.
Vi vil helt sikkert bruge Japan Rejser næste gang vi tager derhen.
Kompetent rejse bureau til at give en spændende rejseeventyr til Japan tur
Vores rejse var en fantastisk tur. Inden vi bestilte turen var der hurtig respons på mine spørgsmål til rejsen og jeg oplever, at der er en stor interesse for vi ville få den bedste tur til Japan. Nemt at følge rejseplanen og derfor virkelig afslappende tur selvom vi rejste rundt. Alle overnatnings steder lå tæt på spisesteder /byliv og vi brugte derfor ikke tid på transport om aftenen når man kan træt hjem efter en spændende dag fyldt med oplevelser. Helt igennem en rejse fyldt med gode oplevelser, spændende mad eventyr og overnatningssteder med god ro, så vi var klar til nye eventyr dagen efter.
Tak til Japan Rejser
Vi har haft en helt igennem fantastisk rejse og vi er meget betaget af Japan, Deres mennesker, kultur, og ordentlighed. Vi har fået den bedste service af Japan Rejser. Rejsen gik planmæssigt, hotellerne var super gode og de lå godt. Japan Rejser s guide med seværdigheder blev flittig brugt og vi så de smukkeste ting.
Hvis man kunne give flere stjerner så fik i det!
Alt fungerede perfekt lige fra ankomst i lufthavnen i Tokyo til hjemkomst i Danmark igen. Jeg er SÅ glad for at vi valgte Japan rejser til at arrangere vores “jomfru” rejse til Japan. Da vi ankom til lufthavnen stod chaufføren klar og kørte os til hotellet. Da vi ankom til hotellet og checkede ind fik vi udleveret vores wifi router, togbilletter og vores metrokort. Den rejsevejledning som vi modtog inden afrejse var printet i 2 versioner og den ene havde vi i tasken med os hver dag hvor alle informationer var, den anden var reserven. Det var inden afrejse lidt stressende læsning, da det jo er et helt nyt sted man skulle til, men når man er i det var det hele jo såre simpelt og så nemt at finde ud af. Det var fantastisk at navn og adresse også stod på Japansk, da det ikke kan forventes at de kan læse eller forstå engelsk hvis man tager taxi og med sedlen på hotellet fra jer gik alt som en leg, hvis benene ikke orkede at gå mere :-).
Jeg har kun rosende ord og fantastiske hoteller vi boede på og Japan er en ting man bare skal opleve!!
Tusinde tak for jer!
Mvh Claus og Maja
Martin og teamet har været på fra…
Martin og teamet har været på fra start. Jeg var meget sent ude og alligevel lykkedes de med at strikke et program sammen som holdt sig inden for budgettet (var afsted med mine to teenage drenge) og hvor vi fik mulighed for at se alt de vi havde sat os for. Hjælpsomt materiale som guide for dagene som man selv kan strikke sammen. Teamet har været en stor hjælp og altid nemme at få fat i. Kæmpe anbefaling herfra! Mvh Mattias, Rasmus og Jesper
Japan Rejser Søger man Japan rejser er dette det…
Søger man Japan rejser er dette det helt rigtige sted. Super service, vender hurtig tilbage ved spørgsmål, stor erfaring med Japan og livet i Japan, vildt dygtige til at give råd og forberede en til rejsen. Alt er nøje planlagt uden nogen tvivl , så rejsen kan ske helt uden bekymringer. Nøje beskrevet rejseprogram med ruter til og fra Hotel/lufthavn, eller bestilt transfer/taxi. Alt kan bestilles ned til mindste detalje eller som rejsselv oplevelse med gode råd på vejen. Altid super venlig og stor interesse i at man for en super fed tur. Efter min erfaring med Japan Rejser vil jeg til en hver tid anbefale Japan Rejser, og er ikke i tvivl om , at jeg vil bruge dem igen. Mega stor tak for en vild oplevelse Japan Rejser.
Vi havde en skøn tur til Japan fyldt…
Vi havde en skøn tur til Japan fyldt med gode og spændende oplevelser. Godt arrangeret af Japan rejser!
Fantastisk tur til japan
Vi er lige kommet hjem fra en fantastisk tur til Japan arrangeret af Japan rejser. Alt det praktiske var nøje planlagt og derved kunne vi nyde alle oplevelserne, kulturen og manden i fulde drag
God service, vores varmeste anbefaling
God service fra første kontakt, og stor hjælp til at skræddersy vores rejse til Japan. Alt fungerede perfekt, og vi havde en fantastisk rejse. Vores varmeste anbefalinger til Japan Rejser
Fin oplevelse
Vi oplevede stor hjælpsomhed og fleksibilitet fra Japan Rejser i forbindelse med en uges ferie på Okinawa i november 2023. Rejsen levede op til alle vores forventninger.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.