Er lige kommet hjem fra en fantastisk rejse til Japan og kan kun varmt anbefale Japan rejser. Alt klappede perfekt (lufthavnstransport, togbilletter, pocket WiFi) og alle overnatninger var booket supe... Mehr ansehen
Da vi ikke havde forudsætninger eller kendskab til planlægning af til Japan, lagde vi opgaven i hænderne på Japan rejser. 2 voksne og 2 teenagere små 3 uger, storby og strand. Vi fik en perfekt planla... Mehr ansehen
Super god oplevelse! Vi kan varmt anbefale Japan Rejser. Hele vejen igennem har Japan Rejser og Martin været en kæmpe støtte og hjælp med planlægning, spørgsmål og support. Ud over at Japan e... Mehr ansehen
2 voksne, 1 barn (15 år), 15 dage: Tokyo, Mt. Fuji, Hakone, Kyoto. Vi planlægger ofte selv, men da vi besluttede at turen skulle gå til Japan for første gang søgte vi professionel hjælp - og det fi... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
VI ER EKSPERTER I JAPAN Hos Japan Rejser er vi eksperter i rejser til Japan. Vi arrangerer nemlig udelukkende rejser til Japan. Det gør vi primært fordi, vi er betaget af landet og dets fascinerende skikke og kultur, deres unikke køkken og bjergtagende natur. Men også ud fra vores grundholdning om, at det er bedre at vide en masse om én ting, i stedet for at vide lidt om en masse ting. TAG PÅ EN REJSE I JERES EGET TEMPO For at sikre dig de allerbedste oplevelser er alle vores rejser private. Alt foregår i jeres tempo, og der er ingen andre at tage hensyn til. Det giver et helt andet udbytte end at deltage i en standard grupperejse. Vi har udvalgt en række små, charmerende hoteller i fantastiske omgivelser, som giver unikke minder for livet. Vil du vide mere om rejser til Japan, så ring og få mere inspiration på 53 89 39 90 eller skriv til info@japan-rejser.dk
Kildebakken 21, 8680, Ry, Dänemark
- info@japan-rejser.dk
- japan-rejser.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Perfekt intro til Japan
Japan Rejser gav os den perfekte intro til Japan. Meget personlig hjælp. Forstod vores ønsker. Fik os hen til de helt rigtige steder. Og alle overnatningssteder var en oplevelse og lå de helt rigtige steder.
Meget velorganiseret individuel rejse…
Meget velorganiseret individuel rejse til Japan. Hurtige og præcise svar på vore løbende henvendelser. Rejseprogrammet var helt korrekt: Alle adresser og afgangs- og ankomsttider var korrekte (og der var mange). Så er det jo let at rejse på egen hånd. Vi synes ikke, at det kan gøres bedre.
Japan Rejser – et fremragende valg!
Personlig betjening og engagement, styr på sagerne, stor viden om Japan og fremragende service er vores oplevelse hos Japan Rejser, som arrangerede vores uforglemmelige tur til Japan i juli 2024.
Vores 16-dages tur gik til Tokyo, Hakone, Kyoto, Hiroshima og Osaka. Rejsen var veldisponeret og velplanlagt. Der fulgte en detaljeret rejsebeskrivelse og program med, så vi ikke på noget tidspunkt var i tvivl om, hvor vi skulle hen og hvordan, og vi modtog brugbare tips og råd inden afgang. Valget af hoteller var i top!
Japan er et helt fantastisk land, vi er SÅ begejstrede og har udelukkende haft positive oplevelser. Rejser vi dertil igen, er der ingen tvivl om, hvem der skal arrangere turen. Martin/Japan Rejser får topkarakterer!
Kæmpe oplevelse med Japan Rejser i Japan.
Var med min datter i Japan i 14 dage over påsken 2024, skrædersyet af Japan Rejser, med fokus på Studio Ghibli oplevelser og japansk kultur. Nød en helt igennem behagelig og effektiv planlægningsfase, med lydhørhed overfor vores særlige ønsker og behov, gode anbefalinger til oplevelser og højt serviceniveau. Rejseprogrammet med oplevelser i Tokyo-Hakone-Nagoya-Osaka-Kyoto var en kæmpe og uforglemmelig oplevelse. Alt fra hoteller til transport og guidede ture var timet og tilrettelagt på absolut bedste vis. Vi følte os velkommen og i sikre hænder hele vejen. Vi må tilbage - der er så meget at se og ikke mindst smage. Japan byder på et væld af fantastiske oplevelser. Tak til Japan Rejser!
Super god oplevelse med Japan Rejser.
Vi havde en fantastisk og oplevelsesrig 2-ugers ferie i Kyoto, Okayama/Naoshima samt Tokyo. Alt transport fungerede som det skulle, lige fra fly, tog, færger samt kørsel mellem lufthavn og hoteller. Hotellerne var velvalgte. De havde et super fint niveau og lå alle centralt placerede. Når vi havde spørgsmål under planlægning af ferien, fik vi hurtigt besvarelse og god vejledning. Derudover fik vi program med oplæg til seværdigheder og vi blev udstyret med mobilt WIFI, så vi kunne være online alle steder, uden at vi skulle bekymre os om vores dataforbrug.
Vi havde aldrig selv fået planlagt en så perfekt ferie på så kort tid.
Vi var 2 voksne der første gang skulle en tur til Japan. Japan rejser lyttede til vores ønsker og kom med forslag og gode råd til vores rejse. Vi havde mange spørgsmål og Martin fra Japan rejser gav sig god tid til at svare på det hele. Vi har været så tilfredse med Japan rejser og vil klart anbefale dem at rejse med. Det har været utrolig god service både før og efter vores rejse og prisen har været med skarp. Vi vil helt sikkert rejse med Japan rejser igen.
Fantastisk tur med Japan Rejser
Japan Rejser havde planlagt en fantastisk tur til os. Vi er vant til at rejse langt med børn men vi kendte meget lidt til Japan og fik Japan Rejser til at skræddersy en rejse til os med udgangspunkt i deres forslag til børnevenlig tur. Det var en fantastisk tur med oplevelser som vi vil huske i mange år. Rejsen hang rigtig godt sammen pg var veltilrettelagt med de helt rigtige hoteller, passende tid hvert sted og gode oplevelser. Vil klart anbefale Japan Rejser
Et fremragende Rejseprogram
Jeg har for nylig haft fornøjelsen af at rejse med Japan Rejser, og det har været en fantastisk oplevelse fra start til slut. Deres rejseprogram er omhyggeligt sammensat og tilbyder en perfekt balance mellem kultur, historie og moderne oplevelser.
Programmet:
Rejseprogrammet var godt struktureret, med nøje udvalgte destinationer, der gav os mulighed for at opleve både storbyernes pulserende liv og de mere fredfyldte og naturskønne områder af Japan. Højdepunkterne inkluderede besøg i Tokyo, Kyoto, Hiroshima, Osaka og den idylliske Hakone region. Hver destination bød på unikke oplevelser, fra besøg i historiske templer og helligdomme til moderne shoppingkvarterer og lækre madoplevelser.
Guiden:
Vores guide Martin var yderst vidende og engageret. Han delte fascinerende indsigter om Japans kultur, traditioner og historie, hvilket gjorde turen både lærerig og underholdende. Hans passion for landet var smittende og bidrog til, at vi fik mest muligt ud af hvert stop på rejsen.
Overnatninger og transport:
Alle overnatninger var af høj kvalitet, med komfortable hoteller og ryokaner, der tilbød autentiske japanske oplevelser. Transporten var også velorganiseret og bekvem, med en kombination af busser og Shinkansen-tog, der gjorde det let at rejse mellem destinationerne.
Service:
Servicen fra Japan Rejser var upåklagelig. De var opmærksomme på alle detaljer og sørgede for, at vi følte os godt taget hånd om hele vejen igennem. Fra den første kontakt til afslutningen af rejsen blev vi mødt med professionalisme og venlighed.
Alt i alt kan jeg varmt anbefale Japan Rejser til alle, der ønsker en dybdegående og mindeværdig oplevelse af Japan. Deres engagement i at levere en fremragende rejseoplevelse skinner igennem i hvert aspekt af turen.
Tak til Japan Rejser for en uforglemmelig rejse!
Japan Rejser er et sikkert valg
Japan Rejser har været en solid rejsepartner i vores møde med Japan. Vi har fra start til slut følt os hjulpet igennem enhver tvivl: fra idé om rejsens indhold, til kufferterne atter var parkeret på egen matrikel efter endt ophold i Japan.
Kontakten til Japan Rejser har været stabil og sikker igennem hele forløbet. Alt hvad der hed billetter og bookinger blev der sørget for, og i så god tid, at vi aldrig var i tvivl om, hvorvidt tingene nu også blev gjort ordentligt. Vi giver Japan Rejser vores varmeste anbefalinger. Tak for en fantastisk tur og et godt, stabilt og pålideligt samarbejde.
Kærlig hilsen
Familien Knappe.
Det har på alle måder været en god oplevelse…
Det har på alle måder været en god oplevelse at rejse med Japan Rejser. Imponerende hvordan alt bare var godt forberede og fungeret. Hotellerne var ganske udmærket og lå godt centralt, god rejsebeskrivelse og forslag til ture, billetter til transport osv. fungeret supergodt. Hvis vi skulle gøre noget anderledes, så ville det være at have indlagt et par dage til afslapning – der er fuldt tryk på i det program som der lægges op til i den familie rejse vi har været på.
Vi vil til en hver tid gerne rejse med Japan rejser igen.
Vh. Sine
Først rejse til Japan
Det var vores først rejse til Japan, og her fik vi hjælp til planlægning af Japanrejser.
God service og hurtige svar på mails ved spørgsmål.
Rejsedokumenterne modtog vi inden rejse eller ved ankomst til det første hotel i Japan. Super nemt og det hele kørte som det skulle under rejsen. Var vi i tvivl om noget, var det nemt at bruge rejsebeskrivelsen, Japanrejser havde sendt til os inden vi tog afsted.
Kan anbefales til en tur til Japan :)
Uforglemmelige Japan
Knap 3 uger i Japan på en årstid, hvor det er behageligt at være turist. Japan kan næppe opleves i løbet af 3 uger, men Japan Rejser fik sammensat et fantastisk program, der opfyldte de fleste af vores ønsker for et førstegangsbesøg. Under planlægningen fik vi mange gode samtaler med Martin, som altid tog sig tid til at hjælpe os. Vi to forholdsvis ældre mennesker rejset på egen hånd, hvilket havde været vanskeligt uden den yderst professionelle hjælp fra Martin. Det er svært at beskrive den oplevelse det er at være i Japan, men prøve det selv, I bliver ikke skuffet.
"UG med pil opad" -
Martin fra Japan Rejser er min trygge samarbejdspartner omkring mine rejser til Japan. Vi har lavet (indtil nu) 5 rejser sammen og jeg har været meget tilfreds.
I planlægningsfasen har vi en god dialog, og jeg får tips og forslag til at optimere rejsen. Det er altid et godt gennemarbejdet program, jeg kan præsentere for den lille gruppe, som jeg har med på mine rejser. Hoteller (og ryokan) med god beliggenhed er et must ligesom god udnyttelse af JR Railwaypass for at mindske tilkøb af billetter.
Jeg vil helt klart anbefale at tage kontakt til Martin, Japan Rejser, hvis du har eventyr på programmet – han kender hemmelighederne, der gør, at din rejse bliver unik.
Og lige om lidt, så skal vi starte en ny rejse i 2025 op!
Gunild Bogdahn
Haderslev
Japan Rejser gjorde vores rejse til- og rundt i Japan nem og fuldstændig problemfri
Vi hjemkom sidst i april fra den mest vidunderlige rejse til Japan bl.a. takket være Japan Rejser, som har arrangeret, reserveret og planlagt alt det overordnede for os lige fra fly-, diverse tog- og bustransport til ophold på skønne hoteller og hyggelige ryokans m.m. Alt praktisk fungerede: togskift, pladsreservationer, indkvarteringer samt de transportvouchere, pocket-wifi og billetter, vi fik overdraget. Vi benyttede os ligeledes af de mange gode turanbefalinger fra Japan Rejser til besøg af templer, paladser, haver og andre spændende kulturelle perler i Japan. Vi vil derfor give de varmeste anbefalinger af Japan Rejser til alle, der påtænker at rejse til Japan.
Uforglemmelig tur til Japan
Japan Rejser arrangerede vores bryllupsrejse til Japan, og vi har ikke fortrudt et eneste sekund. Fra start bliver man virkelig taget i hånden, og alle ens ønsker og drømme bliver lyttet til, og efterkommet. De tager hånd om alt ved selve rejsen, booking af hoteller, flybilletter, togbilletter, entre billetter til det man skal, og giver en komplet rejseguide med hvad de anbefaler man bør opleve, dag for dag. Så alt man selv skal stå for, er at læne sig tilbage og nyde en uforglemmelig rejse.
Mens turen står på er de også altid klar til at hjælpe. Vi fik smidt en kuvert ud der skulle bruges senere på rejsen, det fik Japan Rejser løst på få minutter, så man igen kunne slappe af og nyde turen, i stedet for at bekymre sig.
Alt i alt, KÆMPE ros til Japan Rejser.
Alt fungerede til perfektion
Vi benyttede Japanrejser til at arrangere en familietur til Japan i Påsken 2024. Vi rejste 6 personer i alderen fra 18 - 67 år.
Vi havde en fantastisk tur - og helt fra første kontakt vedr. planlægning af turen til vi var hjemme igen gav Japanrejser os en super service. Vi fik præcis den rejse, som vi ønskede og og alt var arrangeret efter vores ønsker og preferencer og planlagt til perfektion.
Hoteller, Onsens og øvrige overnatningssteder var af god kvalitet og god beliggenhed. Al information og råd gjorde, at det var rigtig nemt at finde rundt på egen hånd - og her var der tænkt på stort set alle detailler. OG så var prisen yderst rimelig :-)
Vi anbefaler på det kraftigste Japanrejser og vil ikke betænke os et øjeblik på at bruge dem igen.
Super sparring og support
Vi havde en fantastisk tur med Japan rejser, der var gode til at fange vores behov og hjælpe os med at få skræddersyet en rejse til Japan, der mødte hele familiens behov (2 voksne og 2 børn på 9 år og 11 år).
Vi kan klart anbefale Japan Rejser, der giver en god hurtig og personlig betjening, og som også står klar med hurtig support, hvis tingene mod forventning ikke skulle gå som planlagt.
Japanrejser sørger for, at du kan rejse på egen hånd i Japan.
Martin havde gjort et kanon forarbejde. Han matchede vores ønsker 100%, og alt klappede bare.
Japan Rejser gjorde det let for os at…
Japan Rejser gjorde det let for os at rejse på egen hånd fra sted til sted. Instruktionerne var klare, og vi klarede derfor, tog, bus og transfer på et let og tryk.
Vi var en voksen og to teenagere afsted. Overnatningsstederne var godt valgt både ud fra service og kvalitet. Særligt de to traditionelle japanske hoteller i Shibu Onsen og Takayama var fantastiske.
Japan byder på mange fantastiske oplevelser!!!
Vi kan varmt anbefale Japan-rejser.dk
Vi kan varmt anbefale Japan-rejser.dk. Vi fik en skræddersyet rejse baseret på vores egne ønsker og præferencer, men med fordel af alle Japan-rejser.dk's erfaringer og forslag. Martin fra Japan-rejser.dk lyttede til hvad vi gerne ville, og forstod vores behov. Alle detaljer var ordnet af Japan-rejser og i orden. De bookede hoteller var efter aftalt standard, og især meget velbeliggende i forhold til transport og sigthseeing. Fly, tog mv. var reserveret, så rejsertider var optimale, og alting (billetter, kort, wifi etc.) lå klar på det første hotel. Selv under rejsen fik vi hurtigt svar på spørgsmål fra Japan-rejser.dk. Alt i alt, en virkelig god og personlig service.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.