Da vi ikke havde forudsætninger eller kendskab til planlægning af til Japan, lagde vi opgaven i hænderne på Japan rejser. 2 voksne og 2 teenagere små 3 uger, storby og strand. Vi fik en perfekt planla... Mehr ansehen
Super god oplevelse! Vi kan varmt anbefale Japan Rejser. Hele vejen igennem har Japan Rejser og Martin været en kæmpe støtte og hjælp med planlægning, spørgsmål og support. Ud over at Japan e... Mehr ansehen
2 voksne, 1 barn (15 år), 15 dage: Tokyo, Mt. Fuji, Hakone, Kyoto. Vi planlægger ofte selv, men da vi besluttede at turen skulle gå til Japan for første gang søgte vi professionel hjælp - og det fi... Mehr ansehen
Vi havde en rigtig god oplevelse med Japan Rejser på vores 14 dages tur. Der var styr på hotel, transport, WIFI mv.. Stor mulighed for selv at sætte præg på programmet. Vi oplevede en flyaflysning-... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
VI ER EKSPERTER I JAPAN Hos Japan Rejser er vi eksperter i rejser til Japan. Vi arrangerer nemlig udelukkende rejser til Japan. Det gør vi primært fordi, vi er betaget af landet og dets fascinerende skikke og kultur, deres unikke køkken og bjergtagende natur. Men også ud fra vores grundholdning om, at det er bedre at vide en masse om én ting, i stedet for at vide lidt om en masse ting. TAG PÅ EN REJSE I JERES EGET TEMPO For at sikre dig de allerbedste oplevelser er alle vores rejser private. Alt foregår i jeres tempo, og der er ingen andre at tage hensyn til. Det giver et helt andet udbytte end at deltage i en standard grupperejse. Vi har udvalgt en række små, charmerende hoteller i fantastiske omgivelser, som giver unikke minder for livet. Vil du vide mere om rejser til Japan, så ring og få mere inspiration på 53 89 39 90 eller skriv til info@japan-rejser.dk
Kildebakken 21, 8680, Ry, Dänemark
- info@japan-rejser.dk
- japan-rejser.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
3 uger med Japan Rejser
Vi var på på en 3 ugers rejse, arrangeret af Japan Rejser. Det var en utrolig spændende rejse. Det var vores første tur i Japan, og alt har været positivt for os. Japan Rejser havde sammenstykket en rejse, hvor alt var nøje planlagt, og alt var nemt at finde ud af, selv om vores rejse var tæt pakket. Ture med bl.a. Shinkansen, spændende seværdigheder og gode hoteller, nogle med måltider, der var helt fantastiske. Vi har oplevet storbyer, små gamle landsbyer og smuk natur. Stor tak til Japan Rejser for en unik tur.
Martin og Erik har været helt…
Martin og Erik har været helt fantastiske i forhold til og vejlede og hjælpe hele vejen igennem denne skønne tur til Japan. De ved hvad de taler om og kender alle de skønne steder. Det har været nemt og trygt og rejse med jer 😊 stor ros til jer alt var så godt.
Fantastisk tur til Japan
Vi er lige kommet hjem efter en fantastisk tur til Japan.
Alt fungerede perfekt lige fra vi landede i Tokyo til vi rejste hjem fra Osaka. Vi havde et udførligt program, vi kunne følge, billetter og pladsreservationer til div. toge, transport til og fra lufthavn med egen chauffør, udførlige beskrivelser og rejseinfo, metrokort, wifi og powerbank. Fantastisk tur:) Japan Rejser gjorde det så nemt for os, -vores varmeste anbefalinger.
Japan Rejser hjalp os til den perfekte Japan rejse
Japan er så komplex og rummer så mange muligheder, at der er behov for sparring og eksperthjælp for at få en optimal rejse. Det hjalp Japan Rejser os med, så både indhold, logistik og al praktik både fungerede og gik op i en højere enhed.
Vi har besøgt 70 lande. Og turen til Japan står som den mest fascinerende og vellykkede af alle takket være rådgivning og praktisk assistance fra Japan Rejser. Og til en absolut rimelig pris.
Vi havde en 17 dages skræddersyet…
Vi havde en 17 dages skræddersyet rundrejse i Japan med stor hjælp fra Martin. Vi fik alle vores egne ønsker taget i betragtning, hjælp til planlægning og en masse gode råd om yderligere oplevelser de steder vi ønskede at besøge. Vi har virkelig været i trygge hænder og alt spillede bare.
Der var udførlige guides til alt vi havde brug for og vi kunne roligt bruge vores telefoner, ved hjælp af den router vi fik ved ankomst. Vores bagage blev fragtet mellem hotellerne og vi fik reserverede pladsbilletter til shinkansen så turen gik helt smooth.
Vi blev ringet op lige inden rejsen med de sidste detaljer og mulighed for at spørge og vi blev ringet op efter hjemkomst, med spørgsmålet om vores tur havde været alt vi havde drømt om.
Af hjertet tak, i fik vores tur til at være alt vi havde drømt om!
Kun varme anbefalinger herfra!
En rejse til Japan, jeg aldrig vil glemme!
Jeg har netop været på en længere rundrejse i Japan arrangeret af Japanrejser, og jeg kan kun sige, at oplevelsen har været fantastisk fra start til slut.
Alt var utroligt nemt – transport, hoteller og aktiviteter var nøje planlagt og fungerede gnidningsfrit. Jeg følte hele tiden, at der var styr på tingene, så jeg kunne læne mig tilbage og nyde rejsen. Det var også tydeligt, at rejsen var sammensat med stor ekspertise – jeg fik lov til at opleve mange forskellige sider af Japan, både de store ikoniske byer og de mere lokale, rolige områder, som jeg aldrig selv ville have fundet frem til.
Selvom der kom en stor personlig omvæltning i mit liv kort før afrejse, og det krævede en del ændringer i, hvordan jeg rejste, formåede programmet stadig at give mig en helt særlig oplevelse. Jeg kommer hjem med minder for livet og en langt større forståelse for Japan.
Det er bestemt ikke sidste gang, jeg rejser med Japanrejser – og jeg kan varmt anbefale dem til alle, der vil have en rejse, hvor man virkelig mærker, at der er tænkt over hver eneste detalje.
Bureau med sans for detaljer og personlig betjening
Vi havde en super rundrejse i Japan, hvor alt det praktiske bare klappede takket være detaljerede rejseprogrammer, 4G router, rejsekort. Martin fra Japan-Rejser tog sig tid til at forklare og svare på spørgsmål, han ringede os op før afgang og efter hjemkomst. Vi siger tak for en go service og oplevelse. Varme anbefalinger herfra😀
Bedste rejsebureau jeg har prøvet
Japan Rejser havde lavet et perfekt rejseprogram til vores 18 dages rundrejse med tog. Vi skulle blot fremvise programmet da vi skulle bestille pladsreservationer i Kyoto, og da informationerne stod både på engelsk og japansk gik det som en leg. Og tak til Martin fra Japan Rejser for at gøre opmærksom på, at vi billigt kunne sende vores store kufferter videre i programmet, så vi selv blot skulle rejse med håndbagage. Det var genialt.Vi følte os virkelig taget i hånden selvom vi rejste på egen hånd. Vi tilkøbte også et manga tegnekursus i Tokyo til min søn, som var virkelig glad for kurset, ligesom udflugten til Byodoin templet i Uji med te-ceremoni var et hit for os alle med en supergod guide. Opholdet på ryokanen i Kinosaki Onsen var alt det man kunne ønske sig af et sådant ophold, og anbefales også varmt. Alt i alt en fremragende oplevelse og vi giver Japan Rejser de bedste anbefalinger.
Perfekt tur til Japan
Perfekt tur til Japan! Vores familie på fire er netop hjemkommet fra en utrolig velplanlagt og velfungerende tur til Tokyo, Hakone, Kyoto, Hiroshima og Osaka. Vi fik tilsendt togbilletter, vouchers og rejsekort, og med den letforståelige og detaljerede rejseplan kunne vi nemt tage tog og bus fra sted til sted helt uden problemer. Det var trygt og fungerede upåklageligt.
Japanrejsers grundige materiale var fuld af inspiration til ture på alle destinationerne, som vi brugte flittigt.
Wifi fungerede også udmærket.
Vi var meget glade for tippet om at videresende tunge kufferter til kommende hoteller, så vi kunne nøjes med en lille overnatningstaske i toget.
Japanrejser var søde til at svare hurtigt på mails og ringede endda og ønskede os god tur - og et velkommen hjem opkald fik vi også. Så sødt og meget servicemindet. Varm anbefaling herfra.
Fanstisk service og ekspertise fra ægte eksperter
Det er tydeligt at Japan-rejser virkeligt er eksperter i Japan. Vi fik sammensat en rejse fuldstændigt som vi ville have det, med ekspert vejledning fra Martin hos Japan-rejser. Et komplet sammensat program over de 18 dage vi skulle være afsted hvor ALLE er beskrevet så man undgår overraskelser og forslag til hvad man kan foretage sig alle dage.
Vi blev "holdt i hånden" under hele forløbet, også da der pludseligt blev varslet strejke i den lufthavn vi skulle skifte i.
Opkald og mails inden man tager afsted for at tjekke om alt er som det skal være og et servicekald efter vi kom hjem for at høre om vi havde en god tur.
Næste gang vi skal til Japan er der ingen tvivl om at vi kontakter Japan-rejser igen.
Utroligt god ramme Japanrejser…
Utroligt god ramme Japanrejser arrangerede for os - Tokyo-Hakone-Kyoto. Fly-tog-hoteller alt fungerede. Mobilt Wi-Fi og "betalings kort", var super til bus/metro/ tog mm. og at finde rundt også i det japanske sprog.
Sumobrydningens finurligheder blev vi introduceret til i Tokyo - en utrolig spændende oplevelse, og man ser nu kæmperne med helt andre øjne.
Hakone med en friske luft, den flotte natur - Onsen med "varm kilde" på altanen, vild luksus. Maden i særklasse, helt i top!
Heldags cykeltur Kyotos højdepunkter, med mr. Kaz som guide - hans kendskab til byen og Japans historie, var en stor succes for os alle 4.
En rigtig god måde at rejse "alene" på når man ikke kan det japanske sprog.
Supergod service
Vi er netop vendt hjem fra vores rundrejse arrangeret af Japan Rejser. Det har været en god oplevelse hele vejen igennem fra planlægning og bestilling til selve rejsen, hvor alt klappede. Super service med velbeskrevet rejseprogram og grundige forklaringer.
Vi plejer selv at arrangere vores rejser, men er glade for at have fået hjælp denne gang, da mange praktiske ting virkelig er helt anderledes i Japan.
En tur til Japan var en fantastisk…
En tur til Japan var en fantastisk oplevelse for os. Opholdet i templet og deltagelsen i ritualerne er en oplevelse, der vil blive hos os resten af livet. Takket være den udarbejdede plan havde vi mulighed for at opleve og besøge mange fantastiske steder. Tak, Martin!
Bedste anbefaling herfra
Vi havde en meget succesfuld 3 ugers ferie i Japan. Japan Rejser havde baseret på vores ønsker lavet et rigtig godt program - hvor der var tænkt på alle detaljer. Vi modtog inden rejsen en meget fin rejseguide sammen med rejseplanen som var meget anvendelig under rejsen. Bedste anbefalinger fra vores side.
Absolut anbefalelsesværdigt.
Absolut anbefalelsesværdigt.
Alt spillede på vores rejse. Fra bookning, forslag til aktiviteter/seværdigheder, hotellernes placering og guidance ift. det at rejse i Japan. Det gør, at man som førstegangsrejsende får mest muligt ud at turen uden at skulle bruge evigheder på research selv.
Det bliver ikke sidste gang vi bruger Japan rejser
Fantastisk rejse til Japan med mange forskellige oplevelser
En god planlagt rejse med fokus på at opleve Japansk kultur og smage på de forskellige japanske retter.
Oplevede at der blev lyttet til vores ønsker. Der blev hurtigt svaret på mails ved forespørgsler. I det hele taget har der været en god dialog.
Vi boede på gode hoteller i Harkone, Tokyo og Kyoto. Specielt var det en fantastisk oplevelse at bo på Ryokan med Onsen i Harkone.
Der var forslag til forskellige kulturelle oplevelser.
Der lå en pakke med ruter/wi-fi, powerbank, togkort og biletter til os på det første hotel og alt virkede som det skulle. Vi oplevede at der var tænkt på alt (også det vi ikke lige selv havde tænkt).
Tak for en god oplevelse :0)
Anbefaler Japan rejser til alle
Anbefaler Japan rejser til alle
Vi fik Japan rejser til at hjælpe os med at arrangere vores drømmerejse til Japan. Vi havde mange ønsker og drømme, og Martin var en fantastisk hjælp og guide. Han kunne hurtigt spore sig ind på vores behov og hjalp med at indkapsle vores drømme, så vi fik strikket den perfekte rejse sammen. Han havde mange tips og råd, som gjorde, at vi var klædt godt på og følte os trygge og forberedte på turen. Tydeligt at han havde styr på Japan, og det viste sig at være en stor hjælp for os, og det gjorde, at vi kunne fokusere på oplevelser istedet for praktik osv. Martin var generelt bare super god og professionel og en ekspert indenfor sit felt. Vi har anbefalet Japan rejser siden vi kom hjem og vil gøre det til alle som ønsker at besøge det magiske land. Hjælpen og servicen, som de gav os, var fuldstændigt uvurderligt og gjorde rejsen til vores livs rejse.
Fabelagtige Japan
Hjemme igen efter 18 fantastiske dages rundrejse i Japan i Maj måned (Tokyo, Harkone, Kyoto, Hiroshima og Osaka). Alt forløb som forventet og lidt til. Vi føltes os set, hørt og godt vejledt af Martin fra Japan Rejser i de ønsker, vi havde til vores mål for rejsen. Vi kan således kun give vores varmeste anbefalinger til Japan Rejser.
Fantastisk service & planlægning
Vi valgte Japan rejser, fordi allerede ved første korrespondance kunne vi mærke at Martin var meget interesseret og lyttede til vores ønsker.
På rejse målet var alt også bare tip top,
Lige fra transfer, hoteller, forslag til udflugter & Wi-Fi router til at have med i rygsækken så vi dækning på hele turen.
Japan rejser har et rigtigt godt kendskab til Japan og er gode til at følge op.
Vi blev ringet op dagen før vi skulle afsted og blev ønsket god rejse af Matin.
Der var også personlige opfølgninger da vi kom hjem.
Japan Rejser en ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ oplevelse
Japan Rejser kan vi anbefale på det varmeste.
Vi ønskede en skræddersyet rejse med plads til fleksibilitet og endte ud med rejse til Tokyo - HAKONE - Osaka.
Alt fungerede som aftalt alt fra afhentning i lufthavnen til hoteller, billetter til aktiviteter som ex team lab og Universal Studios og tog billetter med shikansen og alt lokal transport.
Vi føltes os godt inspireret i planlægningsfasen af Japan Rejser og der blev fulgt op inden afrejse og efter hjemkomst og endda hvis vi oplevede udfordringer på selve rejsen 🤗
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.