Super god oplevelse! Vi kan varmt anbefale Japan Rejser. Hele vejen igennem har Japan Rejser og Martin været en kæmpe støtte og hjælp med planlægning, spørgsmål og support. Ud over at Japan e... Mehr ansehen
2 voksne, 1 barn (15 år), 15 dage: Tokyo, Mt. Fuji, Hakone, Kyoto. Vi planlægger ofte selv, men da vi besluttede at turen skulle gå til Japan for første gang søgte vi professionel hjælp - og det fi... Mehr ansehen
Vi havde en rigtig god oplevelse med Japan Rejser på vores 14 dages tur. Der var styr på hotel, transport, WIFI mv.. Stor mulighed for selv at sætte præg på programmet. Vi oplevede en flyaflysning-... Mehr ansehen
Vi havde en fantastisk rejse til Japan, og en stor del af oplevelsen skyldes den grundige planlægning fra Japan Rejser. Hele rejsen var tilrettelagt ned til mindste detalje, så vi kunne rejse tr... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
VI ER EKSPERTER I JAPAN Hos Japan Rejser er vi eksperter i rejser til Japan. Vi arrangerer nemlig udelukkende rejser til Japan. Det gør vi primært fordi, vi er betaget af landet og dets fascinerende skikke og kultur, deres unikke køkken og bjergtagende natur. Men også ud fra vores grundholdning om, at det er bedre at vide en masse om én ting, i stedet for at vide lidt om en masse ting. TAG PÅ EN REJSE I JERES EGET TEMPO For at sikre dig de allerbedste oplevelser er alle vores rejser private. Alt foregår i jeres tempo, og der er ingen andre at tage hensyn til. Det giver et helt andet udbytte end at deltage i en standard grupperejse. Vi har udvalgt en række små, charmerende hoteller i fantastiske omgivelser, som giver unikke minder for livet. Vil du vide mere om rejser til Japan, så ring og få mere inspiration på 53 89 39 90 eller skriv til info@japan-rejser.dk
Kildebakken 21, 8680, Ry, Dänemark
- info@japan-rejser.dk
- japan-rejser.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
En drømmerejse fra start til slut
Japan Rejser planlagde en 21-dages rundrejse for mig og min mand, hvor vi besøgte Tokyo, Nikko, Nagoya, Kyoto, Hiroshima og Osaka. Det har været en fornøjelse at bruge dem. Der blev taget højde for alle vores ønsker, og vi fik både god vejledning og kyndig rådgivning gennem hele planlægningsprocessen.
Vi nød rejsen fra start til slut. Det var nemt at komme i kontakt med Japan Rejser undervejs, hvis vi var i tvivl om noget, og vi følte os trygge hele vejen. De lavede et rigtig fint og overskueligt program til os, hvor der både var styr på det praktiske og masser af inspiration til de dage, hvor vi ikke havde planlagt noget på forhånd.
Det var en stor hjælp, at de kunne booke flere oplevelser for os og samle alle praktiske oplysninger, transportvejledninger og anbefalinger ét sted. Hotellerne, de valgte til os, var rigtig gode og lå alle centralt i de byer, vi besøgte.
Alt i alt kan vi kun give Japan Rejser de varmeste anbefalinger – 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️!
Vi er så glade for alle de skønne oplevelser
Vi er så glade for alle de skønne oplevelser vi har fået og alt har virkelig spillet 🤩 takket være en velorganiseret tur af Japan rejser.
Gode hoteller især OMO3 og 5.
Perfekt at transporter baggagen - det var let og fungere godt. Dejligt med wifi og billetter, så vi slap for at stå i kø.
Fin service at blive transporteret til og fra lufthavn. Rigtig mange gode forslag til oplevelser og steder.
Alt i alt en virkelig dejlig tur som vi ser tilbage på med et kæmpe smil. Tak for jeres gode planlægning. Vi glæder os til næste tur😁.
Japan de luxe
Vi bestilte en Japan rejse et halvt år i forvejen. Dette var familiens drømmerejse og distination.
Efter en fuldkommen fantastisk rejse er vi nu hjemvendt, fyldt med oplevelser og indtryk. Alt på rejsen: Tokyo, Hakone, Kyoto og Osaka har været fremragende planlagt og valgt af Japan rejser.
Et fuldkomment fantastisk veltilrettelagte og passende program for en familie på 5 (11, 25,28, 56 og 60 år).
Japan rejser lyttede til vores nuancerede behov og sammensatte en fantastisk tur.
Japan rejser får således vores allerstørste anbefalinger hvis turen skulle gå til Japan.
Jeg nægter at tro det kan gøres meget…
Jeg nægter at tro det kan gøres meget bedre. Et gennemført program, gennemtænkt og planlagt med omtanke.
Flinke folk, som laver opfølgning før,og efter ….. alt i,alt meget anbefalelsesværdigt
Vores fantastiske første rejse til Japan
Min datter og jeg havde en fantastisk rejse til Japan i en udvidet efterårsferie. Alt det praktiske var planlagt af Japan Rejser - og det "klappede" 100%, så vi kunne koncentrere os om at opleve og nyde. Der var styr på kørsel til og fra lufthavne, transport mellem de forskellige byer vi havde valgt at besøge, hoteller, entré til særlige oplevelser, WiFi- router på hele turen og meget meget mere. Materialet, vi modtog, fra Japan Rejser var så gennemarbejdet og detaljeret, at det hele føltes let, da vi stod midt i det i Japan.
Jeg vil også lige fremhæve den altid gode og hurtige kommunikation med Martin og Erik fra Japan Rejser.
Så hermed min datters og min varmeste anbefalinger af Japan Rejser!
14-dages rundrejse i Japan
Japan Rejser havde planlagt en 14-dages rundtur for os. Osaka - Kyoto - Hiroshima - Hakone - Tokyo. Alt fungerede! God kommunikation med Erik fra Japan Rejser, udførlig rejseplan, afhentning til/fra lufthavn, togrejser, hoteller, wifi, togkort og seværdigheder. En kæmpe oplevelse, som kun kan anbefales! Vi vil vælge Japan Rejser igen :-)
Fantastisk tur til Japan
Vi havde en fantastisk tur til Japan og det skyldes ikke mindst at Japan Rejser havde tænkt på alt fra pladsbilletter i tog til Wifi forbindelse, plus lavet udførlige beskrivelser af hvordan vi kom fra sted til sted og fik bagage transporteret nemt. De kender steder, som f.eks. tempelherberger i bjergene, som er helt unikke, væk fra de andre turister, og absolut et besøg værd. Varme anbefalinger herfra.
Godt planlagt rejse med gode forslag og…
Godt planlagt rejse med gode forslag og beskrivelser. Fine hoteller. Rigtig god kundeservice. Kan varmt anbefales at bruge Japan rejser 🇯🇵
Jeg havde den bedste tur til Japan
Jeg havde den bedste tur til Japan, alene takket være Japan rejser. De havde sørget for at jeg kun skulle tænke på at opleve. De havde booket, fly,
Hotel og tog og bus. Og i tog og bus fik jeg vindues plads. Havde jeg spørgsmål, fik jeg svar med det samme. Kæmpe anbefaling.
God vejledning
God vejledning, god service og en god pris.
Vi vil gerne sig 1000 tak til Japan…
Vi vil gerne sig 1000 tak til Japan Rejser for en helt fantastisk rejse med store oplevelser i Japan.
I havde lavet sådan et fint, interessant og meget velfungerende program og rejseplan for os som bare fungerede perfekt. Alle aftaler og alle transporter kørte til tiden, hotellerne var fine og centrale, og personalet var alle steder meget hjælpsomme, og som rejsende på egen hånd satte vi stor pris på altid at have en direkte linje til hjælp hos Japan Rejser.
Vi er meget begejstrede for Japan Rejser, og de oplevelser vi har haft, og vi vil til hver en tid anbefale jer til alle der spørger.
Mange tak endnu engang fra “De 4 verdensdamer”
Vores livs rejse til Japan var…
Vores livs rejse til Japan var velplanlagt og det var en luksus at alt var booket med vouchers og pladsreservationer hele vejen i gennem. Alt fungerede og vi fulgte 90% af planen fra Japan Rejser og supplerede lidt selv med guidede ture og tennis.
Vildt smukke Japan
Vi kan varmt anbefale Japan Rejser. Vi har været af sted i 2 uger, hvor vi har besøgt Osaka, Kyoto, Hakone og Tokyo. De udfærdigede et fantastisk flot rejseprogram og rejseguide for os. Alt fungerede til perfektion.
Fantastisk tur til Japan
Vi har haft en skøn tur rundt i Japan. Der var ikke en finger at sætte og der var styr på alt fra vi rejste til vi kom hjem. Transport rundt i Japan med tog var dejligt nemt takket være Japan rejser. Derudover var den lille wifi router som var med i prisen uundværlig 😊Vi vil klart benytte Japan rejser igen når vi skal opleve resten af landet 😍
Fantastisk oplevelse at rejse til Japan
Tak til Martin og Japan-Rejser for en godt planlagt tur hvor alt klappede som det skulle.
2,5 ugers fantastisk rundrejse i Japan
Vi har lige været på en 2,5 ugers rundrejse i Japan, og da det var vores første tur fik vi rigtig god guidance og forslag til planlægning af en tur hvor vi så mange forskellige dele af Japan. Der var styr på flybilletter, togbilletter og hoteller (pånær en enkelt forveksling som de hurtigt fik rettet op på), og en god rejsebeskrivelse der forklarede hvordan vi kom fra sted til sted. De valgte hoteller var generelt helt i top-kvalitet med mulighed for morgenmad med europæiske/vestlige elementer hvilket var vigtigt for os. Og de gange vi havde brug for assistance var de hurtige til at hjælpe os. Derudover får man flere praktiske hjælpemidler som rejse-kort med en lille forudbetalt saldo som man selv kan sætte ind på, og en lomme-wifi til internetadgang - sidstnævnte benyttede vi os dog ikke af, da vi havde vores eget. Men alt i alt en super godt arrangeret tur.
Varmeste anbefalinger herfra!
Vi har netop været på 3 ugers ferie i Japan, arrangeret af Japan Rejser. Helt igennem en fantastisk oplevelse! Fik råd og vejledning, en enormt detaljeret rejseplan med mange praktiske oplysninger, som var til stor hjælp undervejs. Vi plejer selv at arrangere ferier, også oversøiske, men var superglade for vores beslutning om at bruge Japan Rejser til denne tur, eftersom Japan er ret anderledes at rejse i. Kan på det varmeste anbefale dem som rejsebureau.
Fantastisk rejse med Japan Rejser.
Fantastisk rejse med Japan Rejser.
Vi rejste som par i 20 dage gennem Japan, fra Tokyo til Hakone, Kyoto, Hiroshima/Miyajima og Osaka – og alt var perfekt planlagt.
Japan Rejser var utrolig professionelle og servicemindede hele vejen igennem. De gav god rådgivning, tog sig tid til os og fulgte endda op efter hjemkomsten for at høre, hvordan turen var gået.
En rejse og service langt over forventning, vi kan varmt anbefale Japan Rejser! 🇯🇵
Helt fantastisk lige fra start til slut
Helt fantastisk fra start til slut. Kan kun anbefale at bestille rejse til Japan ved Japan rejser. Vi
fik skræddersyet en rejse på 3 uger til Japan og det var et super godt program helt ned i de
mindste detalje. Altid til at få kontakt til ved de mange spørgsmål der dukkede op. Blev kon-
taktet lige inden afrejse med de sidste detaljer og kontaktet igen efter vi var kommet hjem
igen. Det er ikke sidste gang vi skal til Japan og ikke sidste gang vi bestiller gennem Japan Rejser.
3 uger med Japan Rejser
Vi var på på en 3 ugers rejse, arrangeret af Japan Rejser. Det var en utrolig spændende rejse. Det var vores første tur i Japan, og alt har været positivt for os. Japan Rejser havde sammenstykket en rejse, hvor alt var nøje planlagt, og alt var nemt at finde ud af, selv om vores rejse var tæt pakket. Ture med bl.a. Shinkansen, spændende seværdigheder og gode hoteller, nogle med måltider, der var helt fantastiske. Vi har oplevet storbyer, små gamle landsbyer og smuk natur. Stor tak til Japan Rejser for en unik tur.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.