Unternehmen hat geantwortet
Salg og reparation af audio udstyr
Howitzvej, 71, 71, 2000, Frederiksberg, Dänemark
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Jeg var på udkig efter en god vintage forstærker. Fandt en på Ja-radio. Kunne ikke købe via kort, kun bankoverførsel. Selv om alt så ud til at stemme med web adr. og Maps street-view, var jeg alligevel påpasselig, da net -svindlerne er ret avanceret efterhånden. Så jeg mailede via kopi af mail adr. fra egen mail og ikke via kontakt på hj, side. Fik hurtigt et venligt svar og mulighed for mobilepay samt info vedr. køb og fragt. Sikkert pakket og sendt til pakkeshop. Forstærkerne er tip top og lyder supergodt. God oplevelse

Antwort von JA-RADIO
Har kun lovord til overs for JA-Radio. Har lige købt den receiver jeg har sukket efter i mange år. Perfekt stand og leveret lige til døren af Jesper som er jordens venligste og flinkeste mand.
Tak, Jesper!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Antwort von JA-RADIO
Fantastisk service! Jeg var inde for at få fikset min gamle Pioneer SX-450 receiver. Jeg kunne hurtigt få et svar på hvad problemet var og hvad der skulle laves. Serviceringen gik hurtigere end lovet og min gamle receiver spiller igen som en drøm. Tak! Og 5 stjerner til jer!

Antwort von JA-RADIO
Venlig betjening. Lynende hurtige. Flot kvalitet!
Ja, jeg er altså imponeret!
Og så til en pris der for mig er fair. Det er vel hvad der tæller? Nå ja, og så at man ikke er i tvivl om at man er i centrum. Gode gamle dyder som jeg måtte til Frederiksberg for at finde (fra Aarhus)
Næste opgave er på bedding.....

Antwort von JA-RADIO
Jeg var blevet henvist til forretningen fra HIFI klubben, da de muligvis kunne løse mit problem. Jeg har ikke den store forstand på de komponenter som skulle anvendes til mit system, så jeg gik ydmygt til ekspedienten i forretningen og prøvede at søge klarhed.
Jeg blev mødt af en utrolig arrogant herre som tydeligt ikke ønskede at forstå hvad jeg søgte og han gjorde sig ikke umage i at forklare mig sammenhængen uden at det virkede ydmygende i forretningen.
Det endte med at jeg måtte gå uden at få løst mit problem, med en utrolig dårlig oplevelse.

Antwort von JA-RADIO
Jeg havde købt en gammel Pioneer forstærker fra 70erne og havde egentlig været glad for den indtil den stod af. Jeg fik den afleveret den hos JA Radio der fandt fejlen og skiftede nogle gamle stumper. Nu spiller den som en drøm igen og jeg håber på at den, som minimum, holder min levetid ud. Tak for god behandling 😊

Antwort von JA-RADIO
Fantastisk service og hurtig reparation.
Jeg har fået mit Luxman anlæg repareret og serviceret hos JA-Radio og sat ny stylus i. Ved samme lejlighed købte jeg et sæt fantastiske second hand højtalere til en god pris. Virkelig venlig service og alting fungerede perfekt efterfølgende. Desuden var alt fornuftigt prissat og til at overkomme økonomisk. Tusinde tak.

Antwort von JA-RADIO
Havde købt en pladespiller der ikke virkede til min datter og blev anbefalet JA Radio af en ven på Møn. De reparerede den på en dag til en yderst god pris. Sikke en service (havde frygtet det værste)
Kæmpe anbefaling herfra!

Super
Er dygtige og meget venlige, rare og hurtige.

Antwort von JA-RADIO
hurtig betjening, fair pris, klar og venlig kommunikation

Glimrende arbejde, rimelige priser

Antwort von JA-RADIO
5 stjerner! Min gamle JVC forstærker fra 1974 (ja, 1974!) stod af efter mange års virke. Afleverede den til JA-Radio og 9 dage senere var den retur i tip top form. Prisen for reparationen var skarp og alt spillede 100%. Søde og vidende mennesker. Anbefales!!

Antwort von JA-RADIO
Jesper og Claus reparerer ufortrødent videre ,som de har gjort i mange år .Det er en fornøjelse ,nogen går sådan op i deres håndværk ,som de har gjort i alle de år jeg har kendt dem .Tak for hjælpen denne gang Jesper . Det kører nu med en tilsluttet DVD-

Antwort von JA-RADIO
Meget fin og hurtig service på en mindre stereo effektforstærker med defekt kanal . Vil helt sikkert komme igen.

Antwort von JA-RADIO
Jeg vil gerne starte med at sige, at jeg ikke fatter, at Trustpilot rater en butik med 74% superkarakterer ud af 19 anmeldelser til at være "under middel". Det er helt sort og utroværdigt.
Og ifølge mine egne oplevelser med butikken er det også helt forkert.
For adskillige år siden fik jeg repareret en ældre pladespiller, som jeg havde købt for en slik og ville sælge videre. Den blev renset og renoveret til super stand og til fornuftig pris.
For 4-5 år siden var jeg derinde bare for at se på brugt HiFi, og Jespers viden er enorm og entusiasmen smittende, så jeg planlægger at komme forbi igen snart, selv om jeg for 1½ år siden er flyttet til Korsør.
JA-Radio er en super fed "legetøjsforretning" med vintage HiFi til vi gamle nørder, der tydeligt kan huske første gang, vi var i Bristol Stereo Center på Strøget og hørte den fantastiske lyd fra et seriøst HiFi-setup med Luxman, Accuphase, Marantz, Audio Research og topmodellerne fra Sony, Sansui og Technics koblet til et sæt B&W, AR 10 Pi, Magneplanar og - lidt senere - de danske klassikere som Trapez Xi højttalere og de større modeller fra Dynaudio og (efter mine ørers mening) fantastiske System Audio.
JA-Radio leder tankerne tilbage og kalder minderne frem. Og i modsætning til deres få konkurrenter, der engang imellem har et enkelt restaureret guldkorn i butikken, synes jeg, at JA-Radio ALTID har noget på hjemmesiden og i butikken, som jeg er stærkt fristet til at købe.
I like!

Antwort von JA-RADIO
Hvis man vil købe småting som kabler råder jeg alle fra at handle hos JA-Radio. De yder god service, og de demonstrerer gerne varerne (ihvertfald det eneste man kan forvente når man går ind i en butik). Den omformer og de kabler jeg købte kunne jeg ikke få til at spille som jeg gerne vil have det. Jeg går så ned i deres butik og spørger om jeg kan få mine penge igen. så får jeg et vredt svar at “nej det kan du ikke” selvom på deres hjemmeside står “JA-Radio yder 5 dages fuld fortrydelsesret” han nægtede at give mine penge retur.
Synes det er så dårlig service, og kommer aldrig til at handle der igen.
I first became aware of JA Radio about almost 2 years ago, when they sold me some replacement belts for a portable stereo. While the belts were quite expensive, I found the experience in general to be quite nice.
It was for this reason that, when I got a broken Pioneer receiver earlier last year, I chose JA Radio for the servicing it needed. They quoted the cost of the repair as being 1000 kroner, but I ended up paying in excess of 1400. This seemed fair at the time, as they had apparently had to replace a great many fuses in the device, and they returned the dead fuses to me along with the receiver.
When I continued to experience problems with the receiver though, I contacted JA Radio, who first chalked up the issues as being inherent problems with the (relatively low end) device. But mere weeks after the servicing, the entire left channel of the PHONO stage of the receiver had died. At this point, JA Radio has stopped responding to my emails though (I last heard from them more than a year ago and have written multiple times since), and I am stuck with a receiver in worse functioning order than before I even got it serviced. I have at this point sold the receiver for parts. When I turned it on all I heard was horrible buzzing.
I have since tested the “dead fuses” they charged so much to replace- the fuses are still in perfect working order. I am incredibly disappointed with the experience I had, and cannot recommend the service to anyone, as much as I would have liked to have worked things out with them. The only compliment I can give is to their store, as I found their selection of vintage hifi products to be very impressive.
One thing I should add is that I had this experience a little over a year ago now. I've adapted this review from my Google Review from the time so more people can see it.
Bedste hifi-reparatør jeg kender. Kompetent reparation af alle typer hifi-komponenter. Altid høflig og imødekommende betjening. Jeg har sågar købt samlet hifi-anlæg som gave til en bekendt - altid fin service og imødekommenhed og reparation, hvis der har været skavanker med produkterne.
Kan på det varmeste anbefales!

Antwort von JA-RADIO
Jeg indleverede min Technics pladespiller fordi stoppet hele tiden arbejdede så armen trak sig tilbage. Jeg forklarede dem problemet og at jeg gerne ville have det udbedret men at det var vigtigt for mig at pladespilleren fortsat var halvautomatisk, da det bla. var grunden til at jeg købte den i første omgang.
Jeg får et par dage efter en sms med et prisoverslag på 700 kr for at reparere stoppet. Det takker jeg ja tak til og ikke mange dage efter kan jeg hende min pladespiller. Dejligt!
Jeg kommer ned i butikken og får af vide at stoppet fungerer upåklageligt og at der ikke kommer til at være problemer med det igen. Jeg tager hjem og der er FULDSTÆNDIG samme problemer med pladespilleren som før. Jeg skriver en mail til JA Radio og jeg får af vide at jeg bare kan komme tilbage med den. Så jeg må ud til Frederiksberg igen.
Denne gang bliver jeg mødt af herreren i butikken med en ret irriteret mine, og han prøver selv pladeafspilleren af og konstaterer at problemet stadig er der, men siger at han ikke rigtig ved hvad han skal gøre ved det. Jeg forklarer at jeg er lidt ked af at have betalt 700 kr for en reparation, hvis de ikke mente at de kunne fikse den. Han svarer irriteret at de jo så må kigge på den igen og jeg forklarer endnu engang at det er vigtigt for mig at pladespilleren stadig er halvautomatisk.
Kort tid efter kan jeg hente min pladespiller og jeg får af vide at stoppet er pillet fra og min pladespiller nu ikke længere er halvautomatisk. Det forklarer jeg at jeg er lidt ked af nu jeg har sagt at det var vigtigt for mig og at hvis det var den eneste mulighed at pille stoppet fra, så ville jeg ikke reparere den men købe en ny. Jeg får af vide af den samme herre som nu er blevet sur, at han ikke kunne huske hvad jeg havde sagt og nu havde det kigget på den, og det var det!
Så nu er jeg trisset hjem med en pladespiller som ikke rigtig kan det jeg gerne vil have den skal kunne samt en rigtig dårlig oplevelse og kundehåndtering. Så det er min sidste gang i JA Radio. Desværre.
Har fået fixet flere produkter hos JA Radio, bl.a. Luxman vintage receiver - super service og kvalitet i det udførte arbejde, kan varmt anbefales!

Antwort von JA-RADIO
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.