Ivitapure Bewertungen 174

TrustScore 4.5 von 5

4.6

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Thanks for the Great service and the Omega 3 in capsule form instead of bottle of cod liver oil which you have to administer it With a table 🥄 spoon its more pleasent. Thanks Ed O'Neill 👍🏻

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Efter min tidigare recension blev jag kontaktad direkt av företagets VD. Vi hade en rak och konstruktiv dialog där jag fick möjlighet att förklara hur jag upplevt situationen. Vi kom fram till en... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Bra bemötande och svar inom rimlig tid trots julhelger om leveransstrul då Early Bird är tidiga som namnet men de påstår ofta att de försökt leverera trots noll ringsignaler eller sms så därför blev p... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Känner mig betydligt mer vital, har inte ont i ryggen eller lika ont knäna. Dock svårt att uttala mig om huruvida samlivet blivit bättre, då jag är änkling sedan 5 år .. och åldern tar väl ut sin rät... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Geschäft für Vitaminpräparate und Nahrungsergänzungsmittel

Vom Unternehmen geschrieben

Ivitapure är ett svenskt varumärke med fokus på rena, effektiva och vetenskapligt genomtänkta kosttillskott. Vårt mål är att göra det enkelt att välja kvalitet, utan onödiga tillsatser, överdrivna löften eller kompromisser. Alla våra produkter utvecklas med omtanke om både kropp och långsiktig hälsa, i nära samarbete med erfarna tillverkare och baserat på aktuella näringsrekommendationer. Vi prioriterar transparens, noggrant utvalda ingredienser och tydlig kommunikation, så att du alltid vet vad du får. Hos Ivitapure står din trygghet och upplevelse i centrum. Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra våra produkter, vår service och vår tillgänglighet – och värdesätter all feedback som hjälper oss att bli ännu bättre. Vår ambition är att bygga ett långsiktigt förtroende och vara ett självklart val för dig som söker kosttillskott med ärlighet, kvalitet och omtanke i fokus.

Kontaktinformationen

1 Stern

Hat 75 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Väldigt trevlig och hjälpsam personal

Väldigt trevlig och hjälpsam personal.
Känner en markant skillnad i mitt välmående och träningen har tagits till nya höjder efter att jag började med detta abbonemang.

Är du som mig med att glömma och köpa dessa i butik så rekomenderar jag detta starkt. Abbonemangsdelen är en lifesaver för en adhd unge som jag.

Stilren förpackning och det märks att man lagt ner tid på produkten.

Rekomenderar!

4. März 2024

Hej David,

Vad glada vi blir att höra detta, framförallt att du känner en sådan skillnad i vardagen!

Vi tackar ännu en gång för dina fina ord och vi önskar dig en fortsatt trevlig dag!

Mvh
Ivitapure

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jag litar inte alls på företaget

Jag litar inte alls på företaget. Känner mig inlurad i deras system. Vid kontakt med telefonförsäljare blev det otydligt att det skulle bli köpkrav i 6 månader efter att ha provat 1 mån. Dessutom fakturapåslag varje månad.
Nu sitter man med krav att betala varje månad. Jag avskyr detta lurendrejeri. Aldrig mer säger jag. Och man sitter i över en timma i kö när man vill prata med dem skickar mail men inget svar.

14. Februar 2024

Hej Mayah,

Jag vill gärna hjälpa dig men då jag inte kan hitta dig som kund i vårt register kan jag inte heller ta kontakt med dig. Ring gärna mig på 073 121 48 08 alternativt ge mig kontaktuppgifter så att vi kan reda ut vad som har skett.

Vi strävar alltid efter 100% kundnöjdhet och om det är så att du har en tråkig upplevelse hos oss vill vi reda ut vad som kan ha hänt.

Väl mött,
Thomas

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

De lovar inte vad de håller men det kom en lösning.

De lovar inte vad de håller. Även om de är de själva som bryter sina egna löften får man inte avsluta en prenumeration på 6 månader som jag inte ens beställde. Jag sa ja till en månad! Det är nästan omöjligt att få dem att svar och de är omöjliga att resonera med.
Efter ett tag blev jag uppringd av företaget och de bad mig förklara hur jag upplevt situationen. Vi kom fram till en lösning som kan fungera för båda parter.
Testar i nuläget produkten som det var tänkt från början.

25. Januar 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Stor skillnad på mitt allmänna välbefinnande!!

Sedan jag började med Ivitapure's Multivita Max har mitt liv genomgått en häpnadsväckande förändring, och jag känner mig otroligt positivt överraskad av de resultat jag har upplevt. Den extra dos av näringsämnen och antioxidanter som jag dagligen får från detta kosttillskott har verkligen gjort en märkbar skillnad i mitt övergripande välbefinnande.

Energinivån har skjutit i höjden, och jag känner mig piggare och mer alert än någonsin tidigare. Det är som om Multivita Max har fungerat som en naturlig kickstart för min dag, och jag navigerar genom arbete och fritid med en lätthet och vitalitet som jag inte tidigare upplevt. Det är en härlig känsla att vakna varje morgon känna mig redo att ta itu med dagen med entusiasm.

Min mentala skärpa och fokus har också förbättrats märkbart. Jag känner mig mer alert och kapabel att hantera krävande uppgifter med lugn och skärpa. Det har gett mig möjlighet att vara mer närvarande i ögonblicket och verkligen njuta av varje upplevelse utan distraktion.

Jag har också märkt att mitt immunförsvar har fått en extra boost. Jag känner mig mindre mottaglig för förkylningar och andra vanliga sjukdomar, vilket har gjort en stor skillnad i min övergripande hälsa. Det är som om Multivita Max har agerat som en försvarare för mitt immunsystem och stöttat min kropps naturliga motståndskraft.

Dessutom har jag upplevt en ökad känsla av balans och harmoni. Multivita Max verkar ha skapat en stabil grund för mitt välbefinnande, och jag känner mig mer jordad och i harmoni med min kropp. Det har verkligen blivit en viktig del av min dagliga rutin och en nyckelkomponent för att bibehålla mitt hälsosamma och positiva livsstil.

Sammanfattningsvis har Multivita Max verkligen gjort en positiv skillnad i mitt liv. Jag är tacksam för den extra energin, mental klarhet och övergripande välbefinnande som det har bidragit med. Det har verkligen blivit ett oumbärligt tillskott för min dagliga hälsorutin, och jag ser fram emot att fortsätta njuta av dess positiva effekter på min hälsa och välbefinnande.

9. Januar 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Pratade med en tjej som hette Annika…

Pratade med en tjej som hette Annika som var väldig tydlig och kunnig inom omega-3. Hon hjälpte mig förstå vikten av att äta omega-3 var väldigt tydlig med vad köpet gällde. Har ätit det i två månader nu och är supernöjd med effekterna, sover bättre om nätterna, känner mig rörligare och allmänt piggare. Rekommenderas starkt!

18. August 2023

Antwort von Ivitapure

Vad roligt och höra att du känner dig så nöjd med produkten samt vår personal.

Vi tackar även för att du delat med dig utav din åsikt!

Nöjd kund

Blev uppringd av en man som heter Albin som skulle undersöka min hälsa. Slutade med en 15 minuters konversation om fiske och jakt. Det var ett mycket bra och underhållande samtal. Brukar alltid vara skeptisk men grabben var trevlig så jag gav detta ett försök. två månader senare behöver jag inte ens min dagliga tupplur och känner mindre smärta i muskler. mycket nöjd. Tog lite längre tid än 1 månad för att märka skillnad men absolut värt väntan.

30. Juni 2022

Kundtjänst var supermedgörliga!

Kundtjänst var supermedgörliga!

De hjälpte mig att beställa ner Ivitapure till min semesterbostad på Mallorca där jag bor halva året. Fick leveransen igår, det tog mindre än 1 vecka.

Perfekt med 6 månadersförbrukning så det räcker ett bra tag!

9. Februar 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr