Thanks for the Great service and the Omega 3 in capsule form instead of bottle of cod liver oil which you have to administer it With a table 🥄 spoon its more pleasent. Thanks Ed O'Neill 👍🏻
Das sagen Bewerter
Efter min tidigare recension blev jag kontaktad direkt av företagets VD. Vi hade en rak och konstruktiv dialog där jag fick möjlighet att förklara hur jag upplevt situationen. Vi kom fram till en... Mehr ansehen
Bra bemötande och svar inom rimlig tid trots julhelger om leveransstrul då Early Bird är tidiga som namnet men de påstår ofta att de försökt leverera trots noll ringsignaler eller sms så därför blev p... Mehr ansehen
Känner mig betydligt mer vital, har inte ont i ryggen eller lika ont knäna. Dock svårt att uttala mig om huruvida samlivet blivit bättre, då jag är änkling sedan 5 år .. och åldern tar väl ut sin rät... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Ivitapure är ett svenskt varumärke med fokus på rena, effektiva och vetenskapligt genomtänkta kosttillskott. Vårt mål är att göra det enkelt att välja kvalitet, utan onödiga tillsatser, överdrivna löften eller kompromisser. Alla våra produkter utvecklas med omtanke om både kropp och långsiktig hälsa, i nära samarbete med erfarna tillverkare och baserat på aktuella näringsrekommendationer. Vi prioriterar transparens, noggrant utvalda ingredienser och tydlig kommunikation, så att du alltid vet vad du får. Hos Ivitapure står din trygghet och upplevelse i centrum. Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra våra produkter, vår service och vår tillgänglighet – och värdesätter all feedback som hjälper oss att bli ännu bättre. Vår ambition är att bygga ett långsiktigt förtroende och vara ett självklart val för dig som söker kosttillskott med ärlighet, kvalitet och omtanke i fokus.
Kontaktinformationen
Grindstugan 50B , 136 72, Vendelsö, Stockholm, Schweden
- +46 73 121 48 08
- support@ivitapure.com
- ivitapure.com
Hat 75 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
Das haben sich andere Leute angesehen
Jag använder deras kollagen piller
Jag använder deras kollagen piller, och jag måste bara säga att dem är helt fantastiska. Jag har fått ny hårväxt och man märker en skillnad på min hud efter ca 1 månad av kontinuerlig användning. Skulle starkt rekommendera.
Deras kundservice är också på topp, då dem hjälper en och är super trevliga och hjälpsamma!
Rekommenderar starkt!
Produkt med bra effekter
Blev uppringd av en väldigt trevlig kille och valde att köpa glow, har använt det nu i några månader och börjar verkligen se resultat på både håret och att naglarna har blivit starkare. Ser fram emot att fortsätta med detta, är väldigt nöjd.
Mycket bra service
Mycket bra service. Ett företag jag rekommenderar, de är pålitliga och har bra produkter.
Jag upplever det väldigt positivt
Jag upplever det väldigt positivt , och känner mig pigg och rekommendera att testa Ivitapure.

Ivitapure Glow
Jag blev uppringd av en trevlig försäljare som erbjöd mig att testa Ivitapures produkt; Glow. Väldigt nöjd med både produkt och bemötande av kundtjänst som jag var i kontakt med för att höra villkoren igen. Vill aldrig vara utan detta!
Ett plus i kanten till Thomas som var väldigt behjälplig.
Rekommenderas starkt!

Antwort von Ivitapure
Mer energi, fokus och mer driv i vardagen
Testo boostern tog lite tid men efter ungefär tre fyra månader började jag känna tydliga resultat. Mer energi, bättre fokus på gymmet och allmänt mer driv i vardagen. Nu känns det som en självklar del av min rutin.

Antwort von Ivitapure
Ytterligare ett av dessa skamlösa…
Ytterligare ett av dessa skamlösa företag som kontaktar äldre och lurar på dem dyra kosttillskott. En stjärna eftersom de ändå tog bort abonnemanget och hävde fakturan. Så ni som råkar ut för detta, ge er inte utan kräv att de avslutar och river fakturorna!

Antwort von Ivitapure
Utan tvekan ett bluffbolag som lurar…
Utan tvekan ett bluffbolag som lurar äldre. Hjälper min far och har begärt skriftligt det underlag de har att han har beställt varorna samt i enlighet med GDPR vilka uppgifter de har om min far. Två månader senare fortfarande inget svar men de skickar fortfarande fakturor för något han inte vill ha eller har beställt. Misstänker att företagets svar kommer vara som till alla andra - att ett misstag har skett vilket inte är sant eftersom de medvetet lurar äldre. Blir ytterligare en polisanmälan mot detta bolag.

Antwort von Ivitapure
Blev i mars 2025 uppringd av en i mitt…
Blev i mars 2025 uppringd av en i mitt tycke trevlig försäljare från Ivitapure. Tyvärr så blev jag övertalad att köpa en prenumeration som i efterhand skulle innebära att jag tvingas betala 418:-/månad för ett värdelöst preparat. I dag den 23 juli 2025 mailade jag till Ivitapure för att säga upp prenumerationen efter avtalstidens avslut. Med anledning av vad jag läst från andra i sina omdömen kan det bli en följetång med polisanmälan samt anmälan till ARN. ska bli spännande se hur det hela avlöper med Ivitapures kundomhändertagande. just nu är det i botten.
Deras testoboost
Detta är hur jag upplever deras testoboost.
Magnesiumen som är i denna är den sämsta sorten som har minst upptag av alla sorter.
Och prudukten blev jag rejält kass i magen av.
Även d3 vitaminen är alldeles för liten dos av.
Slöseri med pengar
Mitt svar på det svar jag fick:
Magnesium oxid är ingen bra magnesium.
Finns mycket bättre magnesium.
Och jag vet att det stod att man skulle ta det på tom mage.
Provade både på tom mage och samband med mat.
Blev rejält kass på båda. Och eftersom magnesium oxid har så dåligt upptag så blev jag inte pigg på produkten heller.
Jämnför jag denna produkten med högkvalletativ magnesium ifrån andra tillverkare så är det stor skillnad på energin jag fick ifrån er produkt.
Skriver inte detta för att vara taskig.
Men jag vill vara ärlig på hur jag upplever det.

Antwort von Ivitapure
Bästa kvaliten jag testat!
Tar över 1000 mg av fiskoljan för att få antiinflammatorisk effekt och shit vad bra tryck i den. Grym kvalité!!
VARNING!
Jag ringde upp IvitaPure, strax innan min prenumeration skulle förnyas, gällande uppsägning av min prenumeration: det bekräftades att min prenumeration var avslutad och att den inte kommer att förnyas. Trots detta har min prenumeration förnyats och IvitaPure har skickat ut mer produkter och dem har skickat ut en faktura och kräver mig på mer pengar, trots att jag sagt upp prenumerationen. Jag har kontaktat IvitaPure via email och skrivit att jag bestrider deras faktura då jag sagt upp prenumerationen, men IvitaPure har ignorerat mitt email och har därefter skickat ut en påminnelse-faktura. Detta har polisanmälts och jag kommer gå vidare via Konsumentverket och Allmänna Reklamationsnämnden.
HÅLL ER BORTA IFRÅN IvitaPure!

Funkar verkligen
Testade ivitpure testoboost. Bra effekt utan biverkningar. Kanske är lite placebok men jag tycker att jag känner mig stabilare mentalt också.
Stark start – liten oro för magen
Jag började med 2 kapslar som rekommenderat, men kände lite oro i magen de första dagarna. När jag tog kapslarna med mat blev det mycket bättre. I övrigt är jag nöjd.
Missnöjd
Hej! Har sedan okt-24 försökt avsluta abonnemanget hos er (maj-25 nu). Jag har mailat uppsägning, jag har ringt kundtjänst många gånger, men det kommet bara nya försändelser samt fakturor. Gissa om jag är less!!!??? Måste man som kund kontakta ARN för att kunna avsluta ett abonnemang hos er?

VARNING !!!!
VARNING !!!!
Det mest oseriösa bolag man kan tänka sig som livnär sig på att lura människor på pengar.
Först skickar de varor men så fort jag sagt upp tjänsten så fortsätter de skicka fakturor men inga varor. Jag har upprepade gånger mejlat och bet dem sluta skicka fakturor varpå de har bekräftat att de kommer upphöra men inget händer. De har nu fortsatt skicka fakturor utan att leverera varor i två års tid.
Detta har nu anmälts till Polisen.

Antwort von Ivitapure
Grym service och snabb leverans
Beställde Testoboost och fick hem produkten på två dagar. Jag gillar att det är enkelt och tydligt, och supporten svarade direkt när jag hade en fundering. 5 stjärnor från mig.
Bra produkt men något dyr?
Bekvämt att hela tiden veta att jag har omega-3 hemma. Jag får leverans var 6:e månad och jag är supernöjd med hela upplägget. Priset möjligtvis något högt om man jämför med andra omega-3 men produkten kännsverkligen premium.
bra produkter
Använder er Omega-3 och är supernöjd. Har även konsulterat med min läkare som sa att det är bra halter DHA och EPA i produkten!
Supernöjd – allt från beställning till effekt
Allt har fungerat klockrent. Snabb leverans, tydlig information och en produkt som verkligen gör skillnad. Jag känner mig mer balanserad både fysiskt och mentalt.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.