Er heeft een fijn Marokkaantje mij goed geholpen hij was vriendelijk en ik verstond hem heel goed heb onmiddellijk een fiets gekocht
Itek levert jacuzzzilamp die binnen enkele maanden defect raakt (vocht in lamp) ondanks juist gebruik. Bij melden van dit defect verwijst men de particulier naar BESTWAY maar die geven aan dat Itek... Mehr ansehen
Traptactor gekocht, na minder dan een jaar trapte deze door. Contact opgenomen met Itek. Tweemaal reactie via mail dat ze het doorgeven aan de fabrikant, daarna niets meer. Telefoon wordt niet doorges... Mehr ansehen
Bolderkar aangeschaft via deze webwinkel. Aangekomen met een gebroken beugel. Telefonisch NIET bereikbaar. Na mijn 3e mail, krijg ik de reactie om een paar foto's te sturen. Nadat ik die heb gestuur... Mehr ansehen
Steenweg op Kleine Brogel 71, 3950, Bocholt, Belgien
- itek-webwinkel.be
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Zwembad besteld
Zwembad besteld, zou binnen 3 tot 5 dagen geleverd worden. Na 3 x bellen nog niks binnen. Maar ze zeiden hij wordt geleverd alleen duurt iets langer omdat hij vanuit een ander magazijn komen moet. Ondertussen email verstuurd en kreeg daar reactie op niet meer leverbaar u krijgt u geld terug. 3 dagen later geen geld. Weer gebeld het geld was onderweg werd er gezegd. 830 euro nu 2 weken later nog niks gehad. Klantenservice is heel erg slecht loopt volledig naast elkaar heen, je moet blij zijn als je überhaupt iemand aan de lijn krijgt. Nee bestel hier nooit meer!
Zwembad
11 juni een zwembad besteld.
En nog steeds niks ontvangen....
Het is nu 1 juli....
Na 1 week maar gebeld.
Klantenservice niet bereikbaar.....drie kwartier in de wacht, in gesprek of verbinding wordt gewoon verbroken !
Geen reactie op mail.
Uiteindelijk toch te pakken gekregen met heel veel geduld.....
Was iets mis gegaan bij DHL ??
Nooit bij hen binnen gekomen.
Dus het zou opnieuw verzonden worden. Ja,ja....
Weer een week gewacht.
Nog steeds geen zwembad.....
Weer gebeld. Was druk.....duurde wat langer..... Zou deze week opnieuw worden verzonden.
Nee dus..... vandaag weer gebeld.
Nog niet verzonden.
Nu eind deze week ??
Moet het nog zien.
Waardeloos !
Niks bestellen hier.
Hoop dat we ons geld terug krijgen.
Maar heb inmiddels weinig vertrouwen meer.
Wacht eind vd week nog af en dan ben ik er klaar mee.
Kussen box besteld al helemaal veroest
Kussen box besteld al helemaal veroest
Nu ligt de bodem er ook al onder uit kussens helemaal nat
Kan het niet meer gebruiken mailtje gestuurd gevraagd voor andere bodem
Ben benieuwd
Vorige week een zwembad van 4x2 besteld…
Vorige week een zwembad van 4x2 besteld en gisteren keurig binnen gekregen via dhl. Alles prima verlopen. Keurig op dr hoogte gehouden over mijn bestellingen. Zeker een aanrader
Als het goed is, mag het ook eens gezegd worden!
Ik kocht een e-bike bij Itek Lanklaar begin maart. Echter, deze werd niet uitgeleverd, want er was in de winkel al een defect aan, dat onherstelbaar bleek. De levering ging dus niet door, en we spraken af dat ik een andere e-bike zou komen kiezen.En toen sloeg Corona toe, en zat ik wekenlang zonder fiets.Ja, de communicatie met de klantendienst is een (groot) werkpunt bij Itek, maar uiteindelijk, is alles toch goedgekomen. Direct bij de heropening van de winkel heb ik me aangemeld, en werd ik zeer goed begeleid bij de keuze van een andere bike. Verkoper Jo verdient een dikke pluim.Mijn e-bike werd direct "in orde" gezet, en sinds enkele weken fietst hier een tevreden klant. Vorige week kochten we een infrarood cabine.Deze werd vandaag correct afgeleverd. Ook nu, een vlekkeloze service. Ik hoop dat het in de toekomst zo verder mag gaan.
Wachtend op reactie....
Wij hebben 25 springtouwen besteld bij deze website. Deze zijn reeds binnengekomen. Bij het openen van de verpakking bleken minimaal 20 vd 25 dusdanig beschadigd te zijn dat wij ons schamen om deze te laten gebruiken aan mensen..... we hebben even mail contact gehad en kunnen een bespottelijke 20 euro terug krijgen. 73,75 euro is wat we er voor hebben betaald en zouden graag willen dat zij ons tegemoet komen met een ander bedrag.
Productspecificaties onvolledig en niet willen meedenken naar een oplossing
Body sculpture home gym slim board besteld. Wanneer ik hem thuis geleverd krijg staat er op de doos dat het maar een belastbaar gewicht van 100kg aan kan. Waarna ik de site ga checken, want als ik dit wist zou ik hem nooit gekocht hebben. Blijkt dat er niks vermeld staat over het belastbaar gewicht of enige andere productspecificaties. Dat vond ik zelf al een beetje vreemd. Ik ging er namelijk van uit dat ik het gewoon had kunnen gebruiken.
Vervolgens ga ik de klantenservice bellen en vraag ik hoe we dit gaan oplossen, want ik hoef het product niet te hebben als ik er geen gebruik van kan maken. Wordt mij verteld dat ik een retourbon toegestuurd krijg en dat ik hem mag terugsturen en dat de kosten voor verzending voor mij zijn. Daar was ik het totaal niet mee eens, aangezien de website onvolledig is qua productspecificaties. Na 15 seconden overleg met een andere medewerker kwamen ze tot de conclusie dat er echt niks te regelen viel en dat ik gewoon moet betalen voor de terugzending. €4,50 voor de heenzending en de terugzending zal ook wel ongeveer zo iets zijn.
Het argument dat ze gaven was dat ik ook had kunnen bellen wanneer dingen onduidelijk waren voor het te bestellen. Maar toen ik het bestelde was ik niet aan het twijfelen. Dus ik vind de manier van afhandelen niet netjes en ik zal dan ook nooit meer iets hier bestellen.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.