iPhoneopladere.dk Bewertungen 1’096

TrustScore 3.5 von 5

3.5

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Jeg bestilte en 25W oplader og et 2m kabel til iPhone fra deres hjemmeside. Efter kun en uge holdt produktet op med at virke. Jeg har kontaktet deres support flere gange uden at få nogen svar, og j... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

13/3/2026 Nedenstående oprindelige oplevelse gælder (som oplyst overfor mig) for firmaet under tidligere ejer(e). Ny ejer kontaktede mig og jeg fik refunderet købsbeløbet og tilsendt 2 opladere... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestilte 2 dobbeltladere og 2 kabler. De to ladere virkede ikke som de skulle, så jeg sendte en mail. Fik med det samme tilsendt to nye. De virkede desværre heller ikke for mig og jeg fik uden proble... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Iphoneopladere.dk reklamerer med 5 års garanti på opladekabler. Jeg købte tre som alle gik i stykker efter et par måneder. Da jeg reklamerede, fik jeg at vide at garantien ikke dækker 'fysiske skader... Mehr ansehen

1. Geschäft für Mobiltelefonzubehör
  2. Fachhandel für Batterien
  3. Computer- und Zubehörgeschäft
  4. Elektrofachmarkt

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Hos iPhoneopladere.dk finder du et bredt udvalg af opladere og kabler til iPhone/iPad/iPod. Vi har blandt andet favoritten, vores Originale Lightning kabel, der sælges med hele 5 Års Garanti. Vi sælger desuden også Powerbanks fra det danske mærke Greylime, med 5/5 stjerner i Politiken og Ekstra Bladet. Hos os får man desuden, 12-24 timers levering med DAO, 100% Prisgaranti & en E-Mærket Webshop med 10.000Kr. i gratis sagsbehandling og gratis rådgivning.

3.5

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering, varer lever optil forventning.

Var dog ikke tilfreds med udlevering, da jeg måtte stå i kø i lang tid på leveringssted. Dette har intet med med produktet at gøre, derfor stadigt 5 stjerner

10. April 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Lever ikke op til 12-24 timers levering.

Lever ikke op til 12-24 timers levering.

SVAR: Det tænkte jeg nok i ville svare, og tak for i tog jer tid til det :)
Jeg finder det dog stadig misvisende at undtagelserne for de 12-24 timer ikke er mere prominent deklareret.

5. April 2023

Hej igen.

Vi synes det lige hårdt nok, at bedømme os en stjerne for leveringen alene.
Det tager vi selvfølgelig med til efterretning!

Hvad kan vi gøre, for at vende den negative anmeldelse til positiv? :)

-----------------------

Kære Cecilie.

Tak for din anmeldelse og for at handle hos os.

Vi beklager forvirringen omkring leveringstiden for din pakke. Vi vil gerne gøre opmærksom på, at vores deadline for at sikre, at en pakke kommer med i forsendelsen, er at bestille inden kl. 14 samme dag. Her er en opdateret tidslinje for din pakke:

DATO - TID - HÆNDELSE
05-04 - 14:44 - Data modtaget.
05-04 - 17:50 - Ankommet til Rødovre Terminal
08-04 - 10:02 - På vej til daoSHOP
08-04 - 16:48 - Pakken ligger klar til afhentning
12-04 - 12:30 - Afventer kunde, sendt 2. påmindelse

Selvom din bestilling blev afgivet efter kl. 14, formåede vi alligevel at få din pakke med i forsendelsen. Hvis vi ser bort fra de dage med helligdage (påskelukket torsdag og fredag), blev din pakke faktisk leveret inden for 24 timer fra afsendelsen. Din pakke blev leveret til den valgte pakkeshop og har ligget klar til afhentning siden lørdag den 8. april - hvor det ikke var en helligdag.

Vi har sendt dig to påmindelser om at afhente din pakke. Hvis du endnu ikke har modtaget disse beskeder, bedes du kontrollere dit spamfilter eller e-mail indbakke. Vi anbefaler, at du henter din pakke så hurtigt som muligt for at undgå yderligere forsinkelser.

Hvis du har brug for yderligere hjælp eller har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os. Vi beklager eventuelle ulemper, dette måtte have forårsaget, og vi takker for din forståelse.

Simon
Kundeservice

Jeg troede det var Alm stik med usb

Jeg troede det var Alm stik med usb
Siden i sendte en mail til mig
Nu passer det ikke
Og jeg gider ikke besværet med at bytte

30. März 2023

Kære Henrik.

Først og fremmest vil jeg gerne undskylde for eventuelle misforståelser og den ulejlighed, dette måtte have forårsaget. Jeg forstår, at det produkt, du har modtaget, ikke passer til dine behov.

Efter at have gennemgået din ordre kan jeg se, at det bestilte produkt svarer til det, du har modtaget. Vi beklager, hvis de oplysninger, vi sendte i vores e-mail, har ført til nogen forvirring - vi kan desværre ikke vide, hvad du på forhånd ejer. Det havde ellers gjort vores markedsføring en del billigere og nemmere.

Vi vil dog stadig gerne hjælpe dig med at finde en løsning, så du kan få et produkt, der passer til dine behov. Du er velkommen til at returnere produktet og enten bytte det til det korrekte produkt eller få en fuld refusion.

For at starte returneringsprocessen bedes du kontakte vores kundeservice direkte via e-mail. Vi vil guide dig gennem processen og gøre vores bedste for at løse situationen.

Vi beklager endnu engang den ulejlighed, dette har forårsaget, og vi ser frem til at hjælpe dig.

Simon
Kundeservice

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Skriver de leverer originale iphone…

Skriver de leverer originale iphone oplader ligtning kabel.

Det er ikke originale kabler

28. März 2023

Hej Tomas.

Tak for din henvendelse og for at give os muligheden for at afklare situationen.

Jeg forstår, at du er bekymret for, at opladeren ikke er en original Apple oplader. Jeg vil gerne informere dig om, at selvom opladerne ikke er produceret af Apple, så er de originale opladere af høj kvalitet fra Northern Cables.

Apple giver 1 års garanti på deres kabler.
Vi giver 5 års garanti.

Vigtigt at nævne er, at vores opladere er MFI-certificerede (Made for iPhone/iPad/iPod), hvilket betyder, at de opfylder Apples strenge kvalitets- og kompatibilitetsstandarder. Vi står fuldt ud bag vores produkter og tilbyder en 5 års garanti på chippen i vores opladere. Dette er en længere garanti, end Apple tilbyder på deres egne opladere. Vi har designet vores opladere for at sikre, at de er kompatible med dine Apple-enheder og for at give dig en pålidelig og holdbar opladningsløsning.
Hvis du oplever nogen problemer med opladeren eller har yderligere bekymringer, er du meget velkommen til at kontakte os igen. Vi vil med glæde hjælpe dig og besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have.

Forstår ikke hvorfor

Forstår ikke rigtigt hvorfor der er flere som skriver de ikke får svar fra kundeservice.
Jeg har henvendt mig flere gange på mail og har hver gang fået svar indenfor meget kort tid, også udenfor kontortid.
Så tak for jeres gode kundebetjening.

13. März 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kundeservice er virkelig i top efter en uheldig episode!

Jeg købte tilbage i sommers en Powerbank fra greylime. Den Powerbank begyndte at miste strøm hurtigt og kunne akkurat kun lige klare en enkelt opladning.
Jeg kontaktede af flere omgange iPhoneopladere.dk, men uden svar tilbage fra dem, hvilket selvsagt gjorde mig temmelig utilfreds, at de ikke vendte tilbage på min reklamation.

Det blev oprindeligt til en dårlig anmeldelse fra min side af, men jeg vælger uden tøven at trække den dårlige anmeldelse tilbage. For efter 4 måneders stilhed (pånær et underligt svævende svar fra dem) får jeg pludselig svar tilbage fra kundeservice, som beklager deres manglede reaktion mange gange og forklarer det med tekniske problemer hos dem, og at jeg havde modtaget et fejlagtigt og uhensigtsmæssigt svar, som simpelthen var et uheldigt autosvar. Ydermere havde de omgående sat en forsendelse i værk med en ny greylime Powerbank til mig, som allerede var på vej med DAO, og de havde tilmed sendt et ladekabel med til min iPhone som undskyldning ganske gratis. Det synes jeg, er rigtig god og ordentlig kundeservice!
Ret skal være ret; fejl sker for alle - også for virksomhederne. Så derfor får iPhoneopladere.dk nu 5 stjerner for at have rettet så fint op på den uheldige episode, der fandt sted.
Tak for fin løsning, skal der lyde herfra :-)

14. November 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Kære Ann,
Du må meget gerne tjekke din spam-mappe.
Både på din hotmail og gmail konto.

Vi sendte dig en mail i onsdags, og ligeledes i dag.

Jeg har vedlagt track n trace på din pakke, så kan du nemlig se, at den var afsendt for flere dage siden.

Måske du ikke kan modtage vores mails?

Vi svarer og tager hver henvendelse seriøs.
Ellers havde vi ikke et positivt omdømme på trustpilot trods alt.

_________________________________________

Kære Ann,

Tak for din henvendelse og for at dele dine oplevelser med os. Vi beklager dybt den frustration og besvær, du har oplevet i forbindelse med din Powerbank og vores kundeservice. Vi forstår, at det er skuffende og utilfredsstillende, når dine henvendelser ikke bliver besvaret som forventet.

Det er vigtigt for os at understrege, at vi tager alle kundehenvendelser og feedback alvorligt og arbejder konstant på at forbedre vores kundeservice. Vi vil gerne præcisere, at vi ikke kan diskutere specifikke sager og detaljer offentligt af hensyn til vores kunders privatliv og datasikkerhed.

Vi vil dog gerne forsikre dig om, at vi tager din situation alvorligt og har truffet en intern beslutning på baggrund af den korrespondance og dokumentation, du har sendt os. Vi vil straks tage fat i din sag og gøre vores bedste for at finde en tilfredsstillende løsning for dig.

Vi vil gerne benytte lejligheden til at undskylde for den tidligere kommunikation, som du har modtaget fra vores kundesupport. Det var ikke vores hensigt at virke flabet eller uforskammet. Vi værdsætter din feedback og vil bruge den til at forbedre vores service fremadrettet.

Vi vil kontakte dig direkte for at diskutere din sag yderligere og finde en løsning, der opfylder dine forventninger. I mellemtiden beder vi dig venligst om at have tålmodighed og give os mulighed for at rette op på situationen.

Tak for din forståelse og tålmodighed. Vi ser frem til at løse din sag og genoprette din tillid til vores virksomhed.

Kasper
Kundeservice Manager

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Billig, hurtig og god service

Har handlet flere gange hos iPhoneopladere.dk, og min erfaring er, at produkterne både er billige og leveres hurtigt. Da jeg havde en potentiel reklamation på nogle earpods, som ikke utvetydigt var en fabrikationsfejl, mailede iPhoneopladere.dk hurtigt et gavekort på det samme beløb ”som en slags kompensation for evt. reklamation” og lod dermed tvivlen komme mig som kunde til gode. God stil!

30. Januar 2023

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr