Jag vill tacka kundtjänst för lösning av mitt problem och positiv bemötande av medarbetare, som gjorde allt möjligt för min glädje av produkten jag beställde. Jag har beställt likadan halsband från... Mehr ansehen
Fick hjälp för ett armband hade blivit fult väldigt fort, och Ida Hallström VILKEN TJEJ!❤️🤗 SÅÅÅ snäll, förstående och TREVLIG, inte många gånger när man skriver om ett ”klagomål” som alla bemöter de... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Fina smycken, men dålig kundservice Ni hade utlovat en julklapp ifall man handlade i lyxxa, Helsingborg i början av november. Har skrivit till er minst 2 gånger och fått svar en gång där jag sk... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Skulle köpa kalendrar till mina barn på kampanjpris men blev fel på sidan och allt sålde slut framför mina ögon. Blev jätte ledsen förstås men efter chat med kundtjänst visade det sig att det fanns nå... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Upptäck varför IOAKU by Fanny Ek är det främsta valet för att handla smycken online! Vi är glada att meddela att vi nu använder Trustpilot, den ledande plattformen för recensioner, för att erbjuda transparent och autentisk kundfeedback. Vår kollektion av exklusiva smycken, skapade med precision och passion, har fått fantastiska recensioner från våra värderade kunder. Med ett brett utbud av stilfulla och högkvalitativa smycken, inklusive örhängen, halsband och armband, erbjuder vi de perfekta accessoarerna för att förhöja din personliga stil. Utforska våra Trustpilot-recensioner och bli en del av den växande gemenskapen av nöjda kunder som litar på IOAKU by Fanny Ek för sina smyckesbehov. Handla med förtroende och lyft din stil idag! Category: Women accessories, Jewelry, Jewellery, Jewlry, Birthday, Gifts, Christening, Online shopping, Graduation, Fashion, Fashion jewellery, Multifunctional Jewellery, Allergy free jewellery, hypoallergenic jewellery, Home delivery, Tiktok Jewellery, Unique design, Personal jewellery, Swedish design, Swedish fashion brand
Grev Turegatan 9A, 11446, Stockholm, Schweden
- Customerservice@ioaku.com
- ioaku.com
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Jag fick hjälp med en trasig ring
Jag fick hjälp med en trasig ring. Med att jag har fått en ny och ska skicka tillbaka den gamla.
Otrolig bra service!!
Otrolig bra service!!
Superbra kundservice med snabba svar och hjälpte mig med problemet, bryr sig verkligen om deras kunder! Super fina smycken och underbart företag, rekommenderar starkt!!
Mycket smidig och snabb hantering av…
Mycket smidig och snabb hantering av mitt reklamationsärende via kundservice. Dotterns halsband hade gått sönder och erbjöds direkt ett nytt som skickades samma dag, gratis retur av det gamla. Trevligt bemötande och inget krångel.
Jätte trevlig personal ❤️
Mycket bra service vid reklamation
Jag var tyvärr tvungen att göra en rklamation. Efter att i chatten på hemsidan, bett dem ringa upp mig, gjorde de det. Det gick snabbt och jag fick bästa tänkbara service. 🤩
Dom är väldigt tillmötesgående och har…
Dom är väldigt tillmötesgående och har snabb och fin service. Man får svar snabbt, då man mailar om något
Fina smycken men..
Fina smycken, men dålig kundservice
Ni hade utlovat en julklapp ifall man handlade i lyxxa, Helsingborg i början av november. Har skrivit till er minst 2 gånger och fått svar en gång där jag skulle bli kontaktad på måndag, alltså en helg senare. Men nej, inget svar alls.
UPPDATERING:
Tog några dagar men allt fixades sig till slut. Fick även lägga en beställning dät jag fick möjligheten att köpa en reservdel till mina örhängen ❤️

Smashing!
Fantastic!
I love everything, especially the earrings and bracelets… and they have the most perfect tennis jewelry.
On top of that, their customer service is excellent!

Antwort von IOAKU By Fanny Ek
Tack för snabb och personlig service…
Tack för snabb och personlig service både i chatt och vid köpet. Kommer garanterat bli fler inköp framöver.

Antwort von IOAKU By Fanny Ek
Jag älskar dessa smycken!!
Jag älskar dessa smycken!!
Jag kan blanda vilt och det blir sååå snyggt 🤩 Jag är mycket för att blanda stora och små smycken, det ska hända lite och sticka ut.
Det som är också fint är att de har en av de bästa personal man kan önska sig.
Stort tack Lina, du är en pärla ❤️

Excellent customer support

Antwort von IOAKU By Fanny Ek
Fina smycken och utmärkt service
Mycket fina smycken, har köpt både till mig själv och till present och alla oavsett ålder är väldigt nöjda. Gillar att man kan hitta olika stilar, ex både eleganta och lite mer kaxiga smycken. Till detta en kundservice som är utöver det vanliga. Har fått en alldeles utomordentligt hantering av en reklamation där det inte var några som helst frågetecken eller krångel, fick byta till ny produkt. Väldigt vänligt bemötande (Lina). Detta fina kundfokus tillsammans med underbara smycken gör att jag mer än gärna återkommer som kund.

Antwort von IOAKU By Fanny Ek
Superbra produkter i bra kvalitet
Superbra produkter i bra kvalitet! Även snabb leverans och jättetrevlig kundservice💞

Fantastiskt kundbemötande
Fantastiskt kundbemötande. En diamant trillade bort från halsbandet jag hade köpt åt min dotter i julklapp. Var i kontakt med Ioaku och fick ett nytt halsband hemskickat till mig. Tack snälla för det.
Mvh Linda

Mycket bra bemötande
Mejlade frågor om leverans fick svar inom en timma om att mejla ordernummer så skulle Lina se till att det packades så jag kunde få det i god tid innan dotterns födelsedag. Snabb och mycket trevligt bemötande.

STORT kundfokus…
Fick utmärkt service vid byte/reklamation av ett par örhänge. Bra och personlig service där man märker att det finns stort kundfokus och en geniun känsla av att man vill att kunden ska bli nöjd. Mycket bra och tryggt!
Fantastisk service
Jag fick hjälp otroligt fort och bemöttes super trevligt! Jag är jätte nöjd!
Great customer service
The product was faulty and the whole process with contacting the business, getting a new and sending the faulty one back was as easy and pleasant is it can be.
Jag gjorde en reklamation som gick helt…
Jag gjorde en reklamation som gick helt smärtfritt. Fick snabbt svar via mail, nytt örhänge kom efter redan 2 dagar! Grymt bra service!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.