Heel erg blij met InkSkin Tattoo Supplies. Wat hen onderscheidt van andere groothandelaren is het persoonlijk contact/advies en de persoonlijke aandacht die je krijgt als klant. Er komt regelmatig iem... Mehr ansehen
Inkskin has been delivering top quality products and services from the very beginning. And they still do. Great range of products, always expanding too, at a fair price. New products are often present... Mehr ansehen
Wij bestellen als Socialbeards.eu onze welkomstpakketten voor nieuwe klanten bij INKSKIN. Gemakkelijk, snel en doelgericht via de portal. Inkskin pakt het daarna uiterst precies op en helpen zelfs als... Mehr ansehen
Meerdere malen hier producten besteld van piercing naalden tot stencil stuff van griptape tot inks. producten worden netjes verpakt en worden vrijwel de dag erna al geleverd! Ook het extra bij... Mehr ansehen
Inkskin tattoo supplies Wij zijn de groothandel die zich specialiseert in tattoo en piercing producten. Wat ons zo uniek maakt is dat wij allen zelf absolute tattoo liefhebbers en of artiesten zijn. We testen al onze producten in house en alleen de beste producten komen in ons assortiment terecht. dagelijks komen onze 4 adviseurs bij onze klanten in de tattoo shops, alle spullen die u nodig heeft hebben onze adviseurs direct bij zich! voor onze klanten hebben we diverse mogelijkheden om te bestellen: Direct bij onze advisers, via www,inkskin.nl , via ons klanten portaal of gewoon een belletje of appje naar ons kantoor in Oss. Voor 15:00 uur besteld is volgende dag in huis. Wij zullen met de grootste zorg uw pakketje inpakken en verzenden, zodat u door kunt gaan met het creeren van prachtige tattoo's. Wilt u ook bezocht worden door een van onze adviseurs? Of heeft u vragen? Neem dan contact op met info@inkskin.nl
Niederlande

Antwort von Inkskin tattoo supplies
Altijd tevreden met de persoonlijke service van Inkskin. Snelle levering, goeie producten.

Antwort von Inkskin tattoo supplies
Goede levering, fijne producten om mee te werken en leuke extraatjes. Ik ga hier vaker bestellen, aanrader.

Antwort von Inkskin tattoo supplies
Fijn bedrijf en goede club mensen ! Niet onbelangrijk: goede producten !

Antwort von Inkskin tattoo supplies
fijne klantenservice, leveren vlot. Vakmensen die weten waar ze het over hebben en zijn bereidt hun kennis te delen.

Antwort von Inkskin tattoo supplies
Fijn bedrijf om zaken mee te doen. Snelle levering en juiste producten. Ook altijd gezellig als Hans op de koffie komt👍

Antwort von Inkskin tattoo supplies
Goede levering ,besteling online gedaan binnen 2 dagen was het binnen.
En super lekkere lotion

Antwort von Inkskin tattoo supplies
Goede ervaring met INKSKIN NL. Snelle levering, goede communicatie en alles netjes verpakt ontvangen. De kwaliteit van de producten is top en de service is professioneel en betrouwbaar.

Antwort von Inkskin tattoo supplies
Snelle levering, correcte info over de producten, tof dat er iets extra, bruikbaars, bij zat.
Reageren snel!

Antwort von Inkskin tattoo supplies
Rene komt altijd elke 6 weken een keer aanwaaien en heeft alles bij zich wat je nodig hebt. Ze hebben hele goede producten en we zijn helemaal stapel gek op de DNA cartridges. Super scherp en stabiel. Service is goed, mensen zijn aardig. Zou alleen nog fijn zijn als ze net zoveel producten hadden -en uiteraard een lagere prijs dan de concurrenten.