Heb hier vaker wat besteld en ben altijd tevreden. Snelle service. Proberen bezorging ook op de fiets te laten doen. Goede kwaliteit, maar zoals op website aangegeven vallen de maten klein.
Een verjaardagscadeau( fietsjack ) voor mijn dochter gekocht. Op verschillende wielersites gezocht maar nergens leuke aparte jacks kunnen vinden tot dat ik Ingeklikt vond. Een mooie site met hele leuk... Mehr ansehen
Armwarmers in an unusual shade of blue. Nicely made and fabric looks good. Initial try-on good. Fit well and are not overly long like some unisex brands. Ordering was straightforward, no problems wi... Mehr ansehen
Hele fijne samenwerking met Ingeklikt Amsterdam. Shirt gesponsord gekregen voor het evenement Duchenne Heroes, waarbij we op vrijdag speciaal voor de moeders fietsen. Mooi om ons samen met vrouwen in... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Onze missie is de fietswereld mooier maken. Dit doen we sinds 2016 met ons eigen merk exclusieve, vrouwelijke fietskleding. Wieleroutfits die ervoor zorgen dat je met plezier, vol zelfvertrouwen op de fiets stapt. Dat je net wat verder gaat, wat harder fietst of gewoonweg meer lol hebt met je vriendinnen onderweg. Bekijk onze collectie en laat ons weten wat je ervan vindt. Met onze exclusieve dames fietskleding wordt fietsen toch nog véél leuker? Je koopt Ingeklikt uitsluitend via onze eigen webshop. We hebben geen fysieke winkel.
Regentesselaan 26, 3818HJ, Amersfoort , Niederlande
- hello@ingekikt.com
- ingeklikt.com
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Mooie fietskleding van goede kwaliteit
Mooie fietskleding voor dames met veel keuze. Bestelling wordt vlot en duurzaam geleverd. Ben erg blij met de kleding. Ziet er mooi uit en beschrijvingen van de maten die ze aanbevelen klopt ook goed. Zit goed, draagt heel comfortabel.
Helemaal blij
Onderweg naar Rome op de racefiets. Vlak voor we wegreden een mentale dip omdat ik me niet zo fijn voelde in de (te) krappe fietskleding van andere merken. Twee setjes besteld van ingeklikt en dat zag er al een stuk beter uit. Genoeg ruimte in de mouwtjes en bij mijn hals. Ook kruipt het shirt niet meer op.
Helemaal blij met de kleding. Broek en zeem gaan ook prima met citca 100 km per dag.
Ik denk wel dat ik nu na een paar weken fietsen weer prima in mijn ander kleding oas.😝
Super service
Super service, denkt goed mee. Superkwaliteit! Zeker een aanrader dankjewel Marloes!
Wat er wordt gezegd wordt ook…
Wat er wordt gezegd wordt ook uitgevoerd. Vlotte levering, prima kwaliteit en pasvorm en snelle terug betaling bij retour. Direct tweede broek besteld.
Goede kwaliteit mooie kleur
Goede kwaliteit mooie kleur. Wel echt kloppend met de maat tabel dus echt meten.
Kwalitatief en snel!
Bib short en beenstukken besteld. Snel bezorgd en kwalitatief mooie producten. Verstandig even de maattabel te checken voor je besteld, ik heb de bib short een maatje groter besteld dan ik normaal zou doen en past perfect!
Eerlijke onderneming! Vertrouwd adres!!!
Niet goed, geld terug!
En ook zeer vlug geregeld!
Prima administratie.
Alles is super verlopen
Alles is super verlopen. Fijne duidelijke website, makkelijk betalen, snelle levering en keurige verpakking.
Super snel geleverd
Super snel geleverd. Goede kwaliteit en de nieuwe fiets outfits hebben erge leuke kleurtjes
Goede service 👍
Mooie fietskleding
Mooie fietskleding. Helaas pasvorm van de broeken met bretels niet geheel ideaal voor de wat rondere vrouw. Terug sturen geen probleem en snel geld retour.
Kleurrijke en comfortabele outfit
Golden Hour fietsjas
Ik heb op 30 oktober de Golden Hour fietsjack gekocht en kreeg deze snel geleverd. Het is een prachtig jasje, winddicht en lekker warm, dankzij een dun fleece laagje aan de binnenkant. Ook sluit de onderzijde van de rugkant mooi aan, waardoor die niet opwipt en je rug lekker warm blijft. Ik ben er erg blij mee!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.