Heb hier vaker wat besteld en ben altijd tevreden. Snelle service. Proberen bezorging ook op de fiets te laten doen. Goede kwaliteit, maar zoals op website aangegeven vallen de maten klein.
Een verjaardagscadeau( fietsjack ) voor mijn dochter gekocht. Op verschillende wielersites gezocht maar nergens leuke aparte jacks kunnen vinden tot dat ik Ingeklikt vond. Een mooie site met hele leuk... Mehr ansehen
Armwarmers in an unusual shade of blue. Nicely made and fabric looks good. Initial try-on good. Fit well and are not overly long like some unisex brands. Ordering was straightforward, no problems wi... Mehr ansehen
Hele fijne samenwerking met Ingeklikt Amsterdam. Shirt gesponsord gekregen voor het evenement Duchenne Heroes, waarbij we op vrijdag speciaal voor de moeders fietsen. Mooi om ons samen met vrouwen in... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Onze missie is de fietswereld mooier maken. Dit doen we sinds 2016 met ons eigen merk exclusieve, vrouwelijke fietskleding. Wieleroutfits die ervoor zorgen dat je met plezier, vol zelfvertrouwen op de fiets stapt. Dat je net wat verder gaat, wat harder fietst of gewoonweg meer lol hebt met je vriendinnen onderweg. Bekijk onze collectie en laat ons weten wat je ervan vindt. Met onze exclusieve dames fietskleding wordt fietsen toch nog véél leuker? Je koopt Ingeklikt uitsluitend via onze eigen webshop. We hebben geen fysieke winkel.
Regentesselaan 26, 3818HJ, Amersfoort , Niederlande
- hello@ingekikt.com
- ingeklikt.com
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Goede shop
Altijd goed advies
Altijd goed advies, prachtige ontwerpen, de kleding zit als gegoten en gaat heel lang mee. Je merkt dat de makers zelf fietsen!
Foute bezorgdienst keuze
Twee weken geleden een broek besteld die ik afgelopen weekend nodig had. Broek was op voorraad en is ook vrijwel direct verzonden. Er wordt gebruik gemaakt van een fietskoerier die direct aangaf het niet te kunnen leveren. Pakketje overgedragen aan GLS. Tot op heden nog altijd niets ontvangen. Product is inmiddels ook niet meer nodig want het moment waarvoor het nodig wel was is na al die twee weken wachten wel voorbij en ik heb het gelukkig op een andere manier op kunnen lossen. Als het pakketje ooit nog komt gaat het direct retour afzender. Erg teleurstellend. Ingeklikt kan beter gebruik gaan maken van een wel betrouwbare bezorgpartner. Update: het pakketje ook een dag later nog niet ontvangen. T&T status van GLS is net zo onbetrouwbaar als het bedrijf zelf. Hier kan Ingeklikt zelf natuurlijk niets aan doen (hoewel zij de verzend partner wel kiezen). We gaan dit vast per mail op kunnen lossen.

Antwort von Ingeklikt
Fijn dat werd meegedacht voor de juiste…
Fijn dat werd meegedacht voor de juiste maat en opties.
Prima service weer
Duidelijke website, inclusief maatadvies. Daarna snelle verzending en heldere communicatie. Het broekje zelf zit vooralsnog lekker, maar moet nog goed getest worden.
Superleuke en originele dames…
Superleuke en originele dames fietskleding. Goede fit! De juiste maat tips staan keurig omschreven op de site en het past perfect
Mooie fietskleding voor dames!
Mooie fietskleding voor dames!
Maat klopt precies met beschrijving. En wat een leuke patronen en kleuren. Absoluut een aanrader
Hele fijne en snelle service
Hele fijne en snelle service! Heel fijn dat er gelijk op mails wordt gereageerd! Na contact over de maten, snel op pad kunnen gaan met de juiste maat.
Weer kleurrijk de fiets op!
Super snelle levering van een (wederom) prachtig shirt en bijpassende handschoenen. Erg blij mee!
Eindelijk de perfecte fietsbroek voor…
Eindelijk de perfecte fietsbroek voor mijn grote maat. Vlotte bezorging.
Mooie fietskleding
Ik kreeg mooie fietskleding, snel bezorgd, zit goed, mooie fit
En het fietst prima
Eco vriendelijke bezorgdienst
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.