- iMakeiPhonesBewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har prøvet at ringe dem op et par gange men får bare en telefonsvarer, der meddeler, at jeg vil blive ringet op mellem kl. 16 og 19, men intet sket. 😢 Lige en tilføjelse i dag den 24. Jeg... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kom ind i butikken, blev taget taget godt i mod af personalet, kunne tydeligt høre de viste hvad de snakkede om. Fik afleveret min iPhone 6, de var lynhurtig til at finde fejlen, desværre vandskadet.... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vil lige fortælle om nogle driftige og ansvarlige unge mennesker, der har lavet en virksomhed som jeg må sige driver så professionelt. De har hjulpet nogle gange med reparation af IPhones, de ha... Mehr ansehen

1. Reparaturwerkstatt für Elektrogeräte

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Vi er en familiedreven virksomhed med 23 års erfaringen inden for hardware og software.Vi er kompetente og erfarne indenfor reparationer af smartphones, tablets, computere, robotstøvsugere og TV reparationer. Vi går meget op i vores arbejde, og tager altid en udfordring op. Perfektionisme og professionalisme er det I møder når i tager reparationen til iMakeiPhones. Vi yder den bedste service både før og efter reparationerne. Vi har også en parkeringsplads og et vente værelse. Varme og kolde drikke, samt kage tilbydes til vores kunder imens de venter på deres reparationer. Ønsker du den bedste service og de billigste reparationer af kvalitetsdygtige reserverdele, er vi det rette firma for dig. Mvh. iMakeiPhones

Hervorragend

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service til gode priser

Super service til gode priser. Vi har anvendt iMakeiPhones flere gange og er altid gået derfra tilfredse med servicen vi har modtaget. Venligt personale, hurtig udførsel af arbejde og til gode priser. De varmeste anbefalinger herfra.

15. November 2019
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Igen løser de et akut problem for os

Vi har været kunde hos imakeiphones på Nyborgvej i flere år og altid fået en super service, arbejdet udført i topkvalitet og kundebetjeningen er fantastisk. Akutte problemer har de også løst for os flere gange. ***** og en til*

2. November 2019
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Beste sted varmt anbefales! Gør jer selv en tjeneste

Beste sted og at få lavet sine telefoner.. man får tid og panserglas og ny skærm .. og en venlig kvinde at snakke med for 500kr👍🙂 Hun forklar de forskelige ting hvis telefonen har nogen skavanker. Det meget Dejligt at gå ud af butikken også kende sin telefon beder... rust kalk osv hvad der nu kan opstå jeg giver 5 stjerner da det 2 gang med rigtig god service. Jeg har prøvet ander steder med hvor de snyder en og kan finde på at tag overpris og forklarer en at din telefon kan afhentes efter 3/4 timer. Det spildt når i kan tag her ud og få det alt ordet. Så fem stjerner Hilsen André Sørensen 🙂

15. Oktober 2019

Super service!!!!..

Super service!!!!... kan varmt anbefales. Gratis hjalp hun os med at få knækket jackstik ud af min datters iPad, hvor andre slet ikke ville kigge på det, uden det kostede os 1000 kr. Jeg vil helt sikkert vende tilbage næste gang vi får brug for hjælp til lign./andre ting til iphone ellers iPad:) TAK for hjælpen!

12. Oktober 2019
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

På tegnsprog blev jeg kaldt kære…

På tegnsprog blev jeg kaldt kære vulkankvinde fordi mit navn Helga og mit temperament mindede om vulkanen Hekla. Her i butikken har jeg mødt Edna, det herligste vulkanske modspil man kan forestille sig. Ikke i udbrud men åben, opmærksom, lyttende,rådgivende, kompetent, præcis og vejledende. Glæder mig til de mange næste gange hvor jeg kommer her.

10. Oktober 2019
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

godt sted hvis din mobil er i stykker!

Super søde! De giver en god oplevelse med at få sin mobil lavet. De kundemindet, og giver et godt service. Man bliver altid mødt med et smil :) anbefaler på det kraftigste at få den lavet her.

25. September 2019

Fanstastisk service

Jeg har været forbi imip mange gange og har altid haft fantastisk oplevelse. Jeg fik 3-4 gange GRATIS reperationer og andre reperationer var med rigtig god pris. De er altid ærlige og gør altid det bedste for kunder. Kan varmt anbefales. Tak imakeiPhones.

11. September 2019

FULD TILFREDSHED

Jeg har nu været kunde hos imakeiphones i rigtig mange år. Jeg og min familie har altid fået de bedste priser fra dem, og jeg kan ikke tælle hvor mange gange de har gjort noget gratis for os - det har jeg aldrig oplevet andre steder før.
De er altid så søde og reelle, man kan se de ikke kun står der for at tjene til deres levebrød.

Det er ikke mindre end en uge siden at jeg kom forbi og efterlod min telefon fordi jeg havde travlt. Jeg sagde bare at der skulle skiftes skærm og gik igen. Jeg hentede den lige inden lukketid og til min overraskelse var der ikke kommet ny skærm på, men panserglas. Skærmen fejlede ikke noget, det var panserglasset som var gået i stykker.
Hun havde sat et nyt på også var den så god som ny. fuld tilfredshed

10. September 2019
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg købte 2 batteriskift igennen deal.dk men blev snydt

Jeg købte 2 batteriskift igennem deal.dk og kørte til imakeiphones i Odense og vi indleveret dem i butikken og ventede i 12 min så var begge telefoner færdige . Det var fint men til vores store overraskelse stod begge telefoner på samme batteri % som da vi indleveret dem det virkede mystisk og vi sagde det i butikken og hun fik den ene telefon ind igen og ringede en halv time senere nu var den klar fint vi kom ind og hentede den og hun viste at nu var der nyt batteri i og nu stod den osse på et helt andet batteri % mere troværdig og hun ville osse godt kikke på telefon nr 2 men det havde vi ikke tid til så vi kørte hjem . Og har nu fået telefoner kikket efter af en teknikker der kan konstatere at telefon nr 2 ikke har været åbnet og dermed ikke fået skiftet batteri . Så ren fup øv man bruger det meste af en dag med at køre til Odense for at blive tøret . Så hvis der er andre der har købt batteri skift igennem deal.dk til imakeiphones i Odense så kontroller jeres telefoner der er sikkert mange andre ind os der har prøvet dette

6. September 2019

Superservice

Har lige haft en fantastisk oplevelse med imip! Ikke alene kan de deres arbejde, men man behandles venligt og ikke spor nedladende. Det sidste kan man som 71-årig godt komme ud for, når det drejer sig om digitale sager. Jeg kan varmt anbefale iMakeiPhones.
Birgitte H.

8. Juni 2019
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr