Iddink Bewertungen

TrustScore 1 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

S'entrega llibres en una data concreta no lectiu, i va coincidir que havia de retornar els llibres algú que no tenia relació i es va entregar un llibre que no corresponia. El qui ho recollia de Iddi... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vreselijk bedrijf. Mijn zoon had een vmbo boek ontvangen voor een vak ipv een vwo boek en wilde dit omwisselen. Dit kon alleen tegen betaling van €70! Terwijl zijzelf het verkeerde boek hebben opg... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Mi experiencia ha sido un DESASTRE. He tenido de pagar 25,00 aprox. por unos libros que dicen que no entregué. La primera respuesta me dicen que no los entregué. Tuvimos varios mails cruzados y... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De klantenservice is echt absurd ruk. Een boek stond vorig jaar op mijn inleverlijst en dit jaar weer, dan word inleveren moeilijk. Zodra je dit aangeeft bij de hun lijkt het alsof ze je claim niet ee... Mehr ansehen

1. Geld & Versicherung

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Dit is het officiële kanaal van Iddink. Tweet gerust je vraag of opmerking. We reageren van ma t/m vrij tussen 8:00 en 17:00. Persoonlijke informatie? DM ons!

Ungenügend

Alle Bewertungen

108 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Krijg geen contact

Krijg geen contact. Zijn telefonisch niet bereikbaar. Boeken worden altijd midden in de vakantie geleverd en op de stoep gesmeten door de post en liggen dus lekker paar weken in de regen buiten. Waarom niet leveren laatste week van de zomervakantie.

17. Juli 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hoe is het bedrijf nog niet failliet?

Het bedrijf kan beter stoppen. Nooit optijd je boeken en je inlever formulier, die kan je ook 2 dagen voor de inleverdeadline verwachten. Daarnaast moet je online, je boeken inchecken, voordat je de boeken mag inleveren. Maar die code doet het bij niemand. Je krijgt steeds een melding van 'voer een geldige code in'. Op de inleverwebsite staat ook heel leuk 'efficient portaal' Wat een flut bedrijf.

16. Juli 2025

Zeer slechte service

Zeer slechte communicatie, niet bereikbaar, onjuiste verwerking (boeken zijn retour, maar staan als niet ingeleverd). Medewerkers weten/kunnen niets. Verschrikkelijk!

Nadat ik een klacht heb ingediend via de website is de fout gecorrigeerd en hoefde ik niets meer te betalen.

17. Juli 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Saida from Iddink

Saida heeft mij gehupt. Zij was gewelding. Saida has done a great job helping me ordering the books for my daughter. Great customer service.

16. Juli 2025

Zeer slechte ervaring met Iddink

Iddink is erg slecht bereikbaar en het lukt niet om boeken te bestellen voor een tweede kind – je komt telkens in het account van het andere kind terecht. De klantenservice biedt geen oplossing en lijkt het zelf ook niet te weten. Vorig jaar kwamen de boeken al te laat binnen, en dit jaar is het opnieuw een ramp. Wat een slecht bedrijf. Absoluut geen aanrader.

15. Juli 2025

Waardeloos bedrijf, onterechte schadevergoeding

Begin van het schooljaar heb ik mn schoolboeken gekregen, netjes, optijd. Aan het eind van de jaar, dus nu, moet ik alleen mijn Spaans boek inleveren, mijn Spaans boek was aan het begin van het jaar beschadigd binnen gekomen, ik heb dit meerdere keren verteld aan mijn docent, ze zei dat het geen probleem was, meerdere kinderen hadden een beschadigde boek.

Maar toen ik hem wou inleveren, was er een lieve vrouw op school, die zei dat ik een email moest schrijven om te laten weten dat ik het niet heb gedaan.

Email werkte niet, dan maar via whatsapp, ze laten me weten dat ik een factuur binnen krijg van de schade die ik zelf niet heb veroozaakt? PER DIRECHT EEN BEZWAAR INGEDIENT. Nu maar afwachten. Ik kende Iddink als een goeie bedrijf, alleen nu zie je gewoon dat ze je eenn boete willen geven van de schade die ik niet heb veroorzaakt?

Dus ik zit eigenlijk letterlijk de schade te betalen van de vorige eigenaar, en de boek word weer opnieuw gebruikt en word in mijn pakket gezet?

Als medewerker weet je toch wel wat je inpakt? Echt een waardeloos bedrijf.

14. Juli 2025

Nunca Mas Estafa Total

Nunca Mas Estafa Total

Te dan Eco libros (segunda mano que hay que devolver al final del año) que están en mal estado y cuando se los devuelves en el mismo estado que lo recibisteis te dicen que no están en condiciones y te cobran. Ósea se quedan con el primer pago, el libro devuelto, el segundo pago por "no estar en condiciones" y se lo hacen de nuevo a la próxima persona.

9. Juli 2025

0 sterren is eigenlijk nog teveel

0 sterren is eigenlijk nog teveel.
Na het bericht: de boeken kunnen worden besteld uit voorzorg al paar dagen gewacht vanwege te verwachten drukte. Uiteindelijk boeken besteld loopt bij de betaalpagina alles vast. Contact gezocht: u moet nog even afwachten. Binnen 24 tot 48 uur krijgt u een bevestiging en een betaallink. Helaas niks. Na een week lang contact zoeken en steeds horen u moet afwachten contact gezocht met school. Zij zijn erachteraan gegaan en je raadt het al: nog geen 10 minuten later ontvang ik een betaallink. Nu nog afwachten of alle boeken binnen gaan komen.....

8. Juli 2025

Wat een slecht bedrijf!!

Wat een slecht bedrijf, boeken en leermiddelen bestellen is een ramp. Inloggegevens die niet werken, foutcodes, vreselijke service bij het callcenter van Iddink. De mensen van het callcenter zijn bovendien niet te verstaan, spreken slecht Nederlands en praten zo ontzettend zacht dat er geen gesprek te voeren is. Ook niet als je dat dus 4x aangeeft dat het niet te verstaan is.

Als je een foutmelding in de bestelprocedure meldt dan krijg je, na 15 minuten in de wacht, verzoek om een appje te sturen naar een whats app nummer, en nu wacht ik al weer 20 minuten op een reactie via whats app...

Maar je kan wel een Ipad winnen als je op tijd besteld... Als alles gewoon werkte en als ik gewoon geholpen was had ik die Ipad kunnen winnen.... mooie winactie zo Iddink!

8. Juli 2025

Schandalig

De boeken werden _maanden_ te laat geleverd, en eentje was beschadigd. Dit hebben we meteen gemeld, maar nu 'is er geen melding te vinden in het systeem', en moeten we waarschijnlijk een boete betalen.
Hun vooraanmeld systeem was kapot, maar deed het net lijken of je de captcha verkeerd had ingevuld. Na 10x proberen en 20 minuten telefonisch in de wacht te hebben gestaan blijkt de fout in hun systeem te zitten. Toen bleek ook dat de melding van het kapotte boek uit het systeem was verdwenen.
Alsjeblieft blijf weg bij deze incompetente oplichters. Ze doen alles fout, zijn onbereikbaar en als je pech hebt krijg je een boete.

7. Juli 2025

Son un aboluto desastre

Son un aboluto desastre. Te intentan cobrar por no devolver un libro que ni te han enviado ni pueden demostrar que lo hayan hecho. Si podéis no caigáis en sus zarpas. Maleducados, nada profesionales, caóticos e insultantes

4. Juli 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Wat is dit een waardeloos slecht…

Wat is dit een waardeloos slecht bedrijf. Als je contact zoekt omdat de betaling vastloopt in een bestellingsproces (wat op zich al irritant is), krijg je alleen maar algemeenheden te horen. Ze willen niets voor je uitzoeken. Zeer klantonvriendelijk.

4. Juli 2025

inlog en bestel problemen

Heb een tijd geleden een account aangemaakt om boeken te kunnen bestellen, gebruikersnaam en wachtwoord zijn correct, kan niet inloggen want krijg melding dat de combinatie niet correct is, kan ook geen nieuw account aanmaken want er is al een account bekend met de vermelde gegevens, heb gebeld met zeer slecht te verstane medewerkers die slecht Nederlands spreken en heel ver weg klinken, dan is er zogenaamd geen account bekend in het systeem, ik moet afwachten want het is druk, ik krijg nog een bevestigingsmail zeggen ze, dan neem ik contact op via Whatsapp, krijg ik te horen om het wachtwoord te veranderen wat ik al gedan had, nog steeds kan ik niet inloggen, dan bel je weer, krijg je weer een ander antwoord, dan heb je eindelijk contact via whatsapp en dan stoppen ze ineens met reageren en laten ze ineens niets meer horen want ze helpen meerdere klanten tegelijk wordt er dan gezegd, krijg ik ook nog te horen dat ik een nieuw account aan moet maken met een afwijkende geboortedatum en ander mailadres zodat ik dan wel opnieuw kan registreren en alsnog kan bestellen, dus eigenlijk frauduleuze handelingen verrichten door middel van verkeerde gegevens aan te dragen wat later misschien niet meer te corrigeren is en wat mogelijk weer andere problemen oplevert !!!!
wat een waardeloze service heeft dit bedrijf, zeer onprofessioneel terwijl wij ouders afhankelijk van dit bedrijf zijn voor de boeken van onze kinderen, zeer en heel veel verschillende en zeer slechte reviews over dit bedrijf op trustpilot, waarom zou dat dan zijn en waarom wordt er zaken gedaan met dit bedrijf ? gewoon geen complete boeken pakketten die geleverd worden als ze al geleverd worden, verkeerde betalingen of onrechtmatige facturen, ik voel me er niet echt fijn, prettig en zeker bij dat we onze spullen op tijd zullen krijgen/ontvangen
onderzoek instellen naar dit bedrijf, snel binnen afzienbare tijd orde op zaken laten stellen of stoppen met zaken doen en failliet laten gaan en een ander bedrijf de kans geven die weten hoe het hier in Nederland behoort te werken in 2025, het is tenslotte wel het deel van onderwijssysteem waar onze kinderen de toekomst uit moeten maken door middel van leren .....

2. Juli 2025

1 ster is nog teveel

1 ster is nog teveel. Wat een slecht bedrijf. Ieder jaar weer hetzelfde probleem om de wiskundeboeken van mijn zoon op een ander niveau te krijgen. Dit jaar wederom een keer of 5 gebeld. Ze snappen de helft niet van wat je zegt terwijl het niet zo ingewikkeld is en na van het kastje naar de muur gestuurd te zijn maar het advies gekregen om ze te bestellen en zelf te betalen. Het is toch van de zotte.

2. Juli 2025

Una estafa

Una estafa, devuelvo todos los libros y me dicen que falta uno, y cómo el envio esta hecho no puedo demostrarlo. Unos jetas. I págalo porqué sinó no hay libros el año que viene. 😖

27. Juni 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kapotte rekenmachine, Iddink laat ons zitten.

Wij kochten een grafische rekenmachine voor onze zoon. Na 2 maanden valt de accu valt binnen 5 minuten uit. Bij navraag krijgen wij de vraag of de batterij is vervangen. Dit is niet zo, want het is een accu en hij zou nog niet stuk mogen zijn. Onze zoon heeft over 1 week een toets. Dat daar kunnen ze niets mee, wij worden door iemand terug gebeld, maar dan moeten wij eerst de rekenmachine toesturen, wachten op de diagnose, en als wij dan geluk hebben krijgen wij een nieuwe. Wij hebben gevraagd of er geen nieuwe toegestuurd kan worden en als blijkt dat wij het fout hebben gedaan wij alsnog de rekening betalen, maar... zo werk dat niet.

Wij zijn zeer kwaad, want voor de toets moeten wij een nieuwe aanschaffen, dus zitten wij met 2 rekenmachines.

Met de vraag of ze dit op de mail kunnen bevestigen is het antwoord dat dit niet kan.

23. Juni 2025

Zeer ontevreden

Zeer ontevreden. Geld van een creditnota waar je recht op hebt ontvang je niet terug. Talloze whats app berichten, telefoongesprekken, mails nog steeds niets ontvangen. GEEN AANRADER!!!!! Geduld is op!!!

24. Mai 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr