Husrenovering ApS Bewertungen 4

1. Bauunternehmer
  2. Bauunternehmen
  3. Hausbauunternehmen

Vom Unternehmen geschrieben

Vi er Jim og Kim, to gamle venner, der deler en passion for at forvandle huse til smukke hjem. Med over 10 års erfaring i branchen, kombinerer vi vores unikke baggrunde for at give dig den bedste renovering af hus.

4.0

Gut

TrustScore 4 von 5

4 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Top!

Vi har fået udgravet vores kælder, renoveret hele huset indvendigt og fået nyt tag, gulvvarme, og vi har været super glade for hele forløbet. Kommunikationen har været virkelig god undervejs og vi følte os altid opdateret, og der var styr på tingene fra start til slut.
De hjælper med alt æstetisk og uden dem havde vores hus ikke været i nærheden af så flot med en rød tråd igennem hele vejen.

Arbejdet er flot udført, og der var aldrig noget bøvl. Hvis der opstod noget undervejs, blev det taget hånd om med det samme, og vi følte os trygge gennem hele processen.

Vi kan kun anbefale Husrenovering teamet - Kim, Jim, Simon og Magnus - og ville helt klart bruge dem igen.

8. Dezember 2025

Totalrenovering af dødsbo

Totalrenovering af dødsbo

Vi fik teamet fra Husrenovering til at stå for en komplet renovering af vores hus på Frederiksberg, som var et dødsbo fra 1933.
Projektet omfattede maling af hele huset i afstemte farver, renovering af kælderen med fugtsikring og etablering af nyt badeværelse, kloak, nedrivning af vægge, nyt sildebensgulv med gulvvarme hjælp til et snedkerkøkken.
Vi har renoveret flere gange før, men har været uheldige med håndværkere. Her var resultatet over al forventning.
Deres team af byggeledelse og arkitekt har gjort at vi har fået opfyldt alle vores drømme og vi har haft en smertefri proces.

Vi kan anbefale Jim, Magnus og Kim fra Husrenovering til alle andre der skal renovere.

16. Oktober 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har fået vores hus totalrenoveret…

Vi har fået vores hus totalrenoveret med udendørs murerarbejde, nye døre og vinduer, sildebensgulv, vægpaneler, nyt badeværelse, VVS, el og indbyggede skabe. Hele projektet blev først tegnet af deres arkitekt, og derefter udarbejdede de en detaljeret projektbeskrivelse – en kæmpe fordel ift. andre entreprenører, vi havde i spil.

Efter kun 4 måneder stod vi med et færdigt hus fra top til tå. De stod for al koordinering med køkkenfirma, materialer og kommune, så vi kunne læne os tilbage i processen. Udover den professionelle tilgang var de faktisk også de billigste – men vi havde valgt dem alligevel, selv hvis de havde været dyrere. For os var det en ekstremt vigtig investering, og vi ville ikke gå på kompromis med kvaliteten.

Vi giver de varmeste anbefalinger til Husrenovering og Kim og Jim.

2. September 2025
Husrenovering ApS-Logo

Antwort von Husrenovering ApS

Tusind tak for den fantastiske anmeldelse 🙏 Det har været en kæmpe fornøjelse at følge jer hele vejen gennem jeres totalrenovering og se huset forvandle sig. Vi sætter stor pris på jeres tillid og det gode samarbejde og vi er glade for, at I kunne læne jer trygt tilbage i processen.

Mvh Team Husrenovering

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har netop fået renoveret vores hus…

Vi har netop fået renoveret vores hus og kan varmt anbefale Kim og Jim fra Husrenovering. Hele processen forløb professionelt fra start til slut, med tydelig kommunikation, overholdt tidsplan og et resultat, der overgik vores forventninger. De er ekstremt detaljeorienterede og gjorde os opmærksomme på ting, vi aldrig selv havde tænkt på. Håndværkerne var dygtige og pålidelige, og vi følte os trygge gennem hele forløbet. Vi indhentede fire tilbud, og Husrenovering skilte sig klart ud – både som de mest professionelle og samtidig med den laveste pris. Vi er lykkelige for, at vi valgte dem, især når man hører så mange skrækhistorier. Resultatet er fantastisk, og vi vil uden tøven vælge Husrenovering igen til fremtidige projekter.

1. September 2025
Husrenovering ApS-Logo

Antwort von Husrenovering ApS

Tusind tak for de flotte ord 🙌 Det har været en fornøjelse at renovere jeres hus og have det gode samarbejde hele vejen igennem. Vi er super glade for, at I er så tilfredse med resultatet.

Mvh Team Husrenovering

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr