Dogix.se Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Unternehmensdetails

1. Zoohandlung

Vom Unternehmen geschrieben

Vi är en svensk E-handel med fokus på det bästa för din hund. Vi har ett brett utbud av kvalitetsprodukter från kända varumärken som Mimsafe, Dogman, Doggy, Nina Ottosson med flera.

Kontaktinformationen

3.8

Gut

TrustScore 4 von 5

16 Bewertungen

11 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Hej Lena!
Tack för din fina recension. Vad roligt att höra att vi levde upp till förväntningarna och höll vad vi lovade.

Hälsningar,

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Det tog välldigt lång tid innan vi fick…

Det tog välldigt lång tid innan vi fick det vi hade beställt. Vi fick inte veta att ni inte hade det i lager.

4. Juni 2026

Hej Jan,
Tack för din feedback.
Vi beklagar att leveransen tog längre tid än förväntat. Produkten var tillfälligt slut hos vår leverantör, men vi borde ha varit tydligare med att informera dig om detta under väntetiden.

Vi tar till oss din feedback och arbetar löpande med att förbättra vår kommunikation kring leveranstider och lagersaldo.

Tack för ditt tålamod, vi hoppas få möjlighet att ge dig en bättre upplevelse nästa gång.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bra produkter bra service o snabba…

Bra produkter bra service o snabba leveranser

8. Mai 2026

Antwort von Dogix.se

Stort tack för din fina recension.
Vad roligt att höra att du är nöjd med både våra produkter, servicen och den snabba leveransen.
Tack för förtroendet och varmt välkommen tillbaka!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Skickade bara en av två produkter och…

Skickade bara en av två produkter och skrev i fraktsedeln att den andra produkten skickas i en egen försändelse. Har gått över en vecka och har inte fått produkten!
Svarar inte på telefon, SMS, eller mail!

15. Mai 2026

Hej Kimya,
Tack för att du tog dig tid att lämna din feedback.
Vi beklagar att vi inte levde upp till dina förväntningar i detta fall. Produkten var slut i lager och vi var inte tillräckligt tydliga med att kommunicera detta eller den förlängda leveranstiden.
Vi borde också ha varit bättre på att återkoppla när du försökte nå oss.
Vi förstår din frustration och tar till oss dina synpunkter. Vi tar till oss din feedback och arbetar aktivt för att bli tydligare i vår kommunikation kring lagerstatus och leveranstider .
Tack för att du uppmärksammade oss på detta!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Bra och fin produkt

Bra och fin produkt. Svarar inte på mail. Därav 4 istället för 5 ⭐️
Men kommer garanterat köpa flera saker därifrån.

19. Mai 2026

Hej Jörgen!
Stort tack för din recension och för de fina orden om produkten.
Vi uppskattar att du uppmärksammar oss på att vi brustit i vår återkoppling via mejl.
Det är något vi arbetar aktivt med att förbättra.
Tack för förtroendet, och vi ser fram emot att få hjälpa dig igen framöver!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Beställde en hundbur som tillverkaren…

Beställde en hundbur som tillverkaren hade svårt att få fram så jag fick vänta ett tag på leveransen, 2 ggr blev jag uppringd av någon från Hundligt och förklarade läget vilket i sig tyder på otroligt bra service enligt mig.
När sen buren kom så fick jag hund tillbehör som kompensation för att jag hade fått vänta så länge.
Så jag är riktigt imponerad av detta företaget och ger de absolut högsta betyg och kommer beställa härifrån igen nästa gång jag behöver något till min vovve.
Så riktigt fint gjort av er, imponerad och tacksam.

22. April 2026

Hej Johan!
Stort tack för din fantastiska recension och för ditt tålamod under väntetiden.
Även om förseningen låg utanför vår kontroll är det viktigt för oss att hålla våra kunder informerade längs vägen. Därför är vi extra glada att höra att du uppskattade vår återkoppling och den lilla kompensationen.
Dina ord betyder mycket för oss och vi är tacksamma för ditt förtroende. Vi ser fram emot att få hjälpa dig och din vovve igen i framtiden.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snabb leverans och bra kvalitet på…

Snabb leverans och bra kvalitet på grejerna. Kommer helt klart beställa mer!

14. April 2026

Hej Therese,
Tack för de fina orden! Vi är glada att höra att du är nöjd med både kvalitén på produkterna och leveransen.

Bra och snabb service

Bra och snabb service

14. April 2026

Antwort von Dogix.se

Stort tack för din fina recension.
Vad roligt att höra att du är nöjd med vår service och snabb leverans.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snabb leverans, väldigt stort utbud, rekommenderar!

23. Februar 2026

Hej Daniel,
Tack för att du tog dig tid att lämna en recension!
Härligt att höra att du är nöjd med både leveransen och vårt sortiment.
Och extra kul att du rekommenderar oss vidare.
Vi hoppas få hjälpa dig och din hund igen framöver.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Inga konstigheter

Inga konstigheter. Det ända är att det borde framgå hur långt ungefär vissa saker beräknas vara klara. T.ex när man beställt ett egendesignat halsband vad den beräknade tiden är. Annars var allt efter förväntan !

16. September 2025

Hej Marcus!
Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.
Vi uppskattar verkligen din feedback. Tydlig kommunikation är viktigt för oss, och dina synpunkter hjälper oss att bli bättre.
Vad roligt att höra att allt i övrigt levde upp till dina förväntningar!
Varmt välkommen tillbaka.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snabb leverans 🚚 och ett fantastiskt…

Snabb leverans 🚚 och ett fantastiskt utbud

5. September 2025

Amanda,
Tack för de fina orden!
Vi blir alltid lika glada att höra att våra kunder uppskattar både vårt sortiment och våra leveranser.
Hoppas vi får hjälpa dig igen framöver!

Väldigt fin produkt

25. August 2025

Antwort von Dogix.se

Vi är glada att höra att produkten levde upp till dina förväntningar.
Hoppas vi får hjälpa dig igen framöver!
Team Dogix.se

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr