Stelletje amateurs! Pas bij de vierde poging om onze bestelde producten te leveren kregen wij de juiste producten. De eerste drie keer kregen we of heel andere producten, was de levering niet compleet... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Chris van Huisenthuis.nl heeft alles netjes begeleid. Zelfs toen de stofkleur niet meer beschikbaar bleek, regelde hij tegen geringe vergoeding een nagenoeg gelijke kleur. Drie prachtige stoelen siere... Mehr ansehen
Twee weken geleden hebben wij een halkastje besteld. We kregen er al geen bevestiging van, maar wel een melding van de koerier. Helaas bleek de kleur niet te kloppen met de site, maar ik krijg geen en... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Perfect alles. Eén klein detail waardoor ik geen 5 ster kan geven als eind beoordeling. Ik had expliciet aangegeven om de bestelling te leveren op zaterdag 14 juli 2018. Helaas werd die door de week g... Mehr ansehen
Bij Huisenthuis.nl koop je meubelen zorgeloos online. Bij Europa’s grootst online woonboulevard heb je een ruime keus aan meubelen. Of het nou meubelen zijn voor in je woonkamer, slaapkamer of voor op kantoor, bij Huisenthuis.nl hebben we in elke categorie een ruime keus. In onze woonwinkel staat de klant centraal, want een goede klantenservice vinden wij erg belangrijk.
Buitenbaan 66, 4206VT, Gorinchem, Niederlande
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Ik ben erg blij met mijn nieuwe stoel. En binnen een week in huis.
Fijne service, snel geleverd zonder problemen.
Zeer slecht onprofessioneel bedrijf! Op 2 maart een fauteuil ontvangen,met 2 kapotte ritsen,die middels tyraps aan elkaar bevestigd waren.Direct melding hiervan gemaakt,na heel wat heen en weer mailen,kreeg ik een nieuwe kuip,met exact hetzelfde probleem,deze weer retour gestuurd.Gister mailde het bedrijf dat hij de kapotte ritsen had "gemaakt"dit was met de hand gedaan,op een zeer lelijke grove wijze,dus hier ging ik uiteraard niet mee akkoord.
Ondertussen moest ik voor deze stoel al 3 dagen verplicht thuis zitten van 8 uur in de morgen tot 18.00 in de avond.
Nu wilt dit "bedrijf"de complete fauteuil terug,wat zou betekenen dag 4 thuis zitten!Geen vertrouwen in dit bedrijf,( eenmanszaak)met nog 2 andere bedrijven op zijn naam,op hetzelfde adres......wordt vervolgd.

Antwort von Huisenthuis.nl
Binnen de afgesproken tijd Lekker zittende relax fauteuils
Snel geleverd geen beschadigingen.
Vindt wel dat dhl van te voren aan moet geven wanneer ze bezorgen.
Heb geen mail of sms je van ze ontvangen.
Toevallig was ik gelukkig thuis.
Bestellen e.d. ging prima, alleen de bezorging ging nogal rommelig.
Artikel zou op vrijdag bezorgd worden, maar zonder enig afbericht is er op die dag dus niets afgeleverd.
De maandag erop geprobeerd te bellen, maar de telefoon bleef maar rinkelen.
Na een mailtje gestuurd te hebben werd ik alsnog terug gebeld.
Kreeg een vaag excuus dat de bezorger het vergeten was.....
Pakket werd alsnog op maandagavond, tegen 21.00u, gebracht.
Product snel geleverd en duidelijk informatie gegeven over de levertijd. Mooi en een goede prijs dus zeker een aanrader.
De chauffeur heeft precies gedaan wat ik gevraagd heb
Levering binnen de aangeboden termijn
Drie maanden geleden bestelling geplaatst, maar nog steeds niets ontvangen. Steeds aan het lijntje gehouden dat hij de week erna geleverd zou worden.
Een wijziging in de bestelling werd soepel opgepakt en de producten werden vlot geleverd.
Snelle levering en de laagste prijs tov andere leveranciers
We hebben hier een bureau besteld. Er was iets niet goed gegaan met de levering, hierover contact gehad met de klantenservice. Zijn zeer goed geholpen, complimenten over de service.
Snelle levering, goed bezorgd. Mooie stoelen ontvangen
Wij zijn supertevreden over huisentuin.nl.
De stoelen die wij besteld hadden kwamen keurig op tijd (zelfs eerder).
Ze waren perfect verpakt en makkelijk in elkaar te zetten.
Over de kwaliteit zijn wij ook zeer te spreken, zeer goede prijs kwaliteit verhouding!!
Een dikke 10 voor huis en tuin daar hoef je echt niet voor naar de winkel.
Geweldig mooi product,alleen de beschrijving zou fijn zijn als het Nederlands was.
een hele klus om in elkaar te zetten ,maar zijn er erg blij mee
Duidelijke website, snelle levering met duidelijk voortgang over levertermijn. Aflevering ook keurig op tijd. Gekocht product (bureau) voldoet volledig aan mijn verwachting (kwalitatief goedmateriaal) met duidelijke montage instructie.
Kortom een aanrader en zou voor een volgende aankoop opnieuw voor zelfde website/ product kiezen.
Tijdige bezorging. Niet zoals aangegeven nog vooraf gebeld dat de chauffeur onderweg was.

Antwort von Huisenthuis.nl
Cijfer een 7 - ik ben niet helemaal tevreden. Ik heb 2 dezelfde badkamer kasten gekocht van het type Marbella. Bij beide de pakketten waren de zij- en achterkant van de lade stuk (de drie delen zaten niet aan elkaar en waren beschadigd aan de verf). Vermoedelijk door de wijze van inpakken. Ik heb de delen gelijmd aan elkaar bevestigt, dus kon gelukkig wel doorgaan. Ik moet zeggen: dat heeft Ikea wel beter voor elkaar.

Antwort von Huisenthuis.nl
De bestelling op zich liep erg soepel, het was meer de levering die problemen opleverde. Toen ik aangaf dat ik maandag alleen voor 10u thuis was, of de dinsdag de hele dag, gingen ze hun best doen dat te bewerkstelligen. Op de desbetreffende maandag kreeg ik om 5 minuten voor 10 een email dat de chauffeur het niet ging halen, en of het dan 4 dagen later op vrijdag geleverd kon worden. Ik vond dat te laat aangezien ik de hele dinsdag al gemeld had thuis te zijn. Ze konden het dinsdag wel leveren maar dan met een andere vervoerder (DHL, toch niet de minste). Ze konden alleen niet garanderen dat het heel aan zou komen met deze vervoerder, vrij opmerkelijk, aangezien DHL een prima vervoerder zou moeten zijn. Ze zouden de artikelen nog extra verpakken om beschadigingen te minimaliseren. Dinsdag stond inderdaad de man van DHL voor de deur met dozen die zeker NIET extra verpakt waren, de gaten zaten er in en er was duidelijk mee gegooid en geschoven. de DHL man wist niet hoe snel hij de benen moest nemen na mijn handtekening zonder zich te verontschuldigen voor de staat van de pakketten. Wonder boven wonder bleek na inspectie van de artikelen dat er slechts kleine beschadigingen waren(vooral hoeken van het hout hebben het zwaar te verduren gehad), dus vond ik het niet nodig om hier werk van te maken, wat me weer een hoop energie scheelt. Ik vind echter wel dat u bij huisenthuis moet weten hoe er met de spullen wordt omgegaan door vervoerders VDL en DHL, en weet niet of ik zo snel nog eens iets ga bestellen op deze manier.

Antwort von Huisenthuis.nl
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.