Super goed en snel geholpen door HuisAssist, werkt makkelijk. Eenvoudig een warmtepomppartij gevonden en later ook een energielabel offertes gevraagd via ze. Ging erg makkelijk. Wist ik dit maar eerde... Mehr ansehen
Het is een erg fijn platform dat mij tijdens de aankoop van het huis enorm heeft ondersteund. Nadat ik mijn zoekopdracht op HuisAssist had ingevuld werd ik vrij kort daarna gebeld door medewerker Bart... Mehr ansehen
HuisAssist schakelt zeer snel en waren flexibel in de oplossing. Ik had een energielabel nodig en die was binnen 2 dagen geregeld, waardoor de verkoop van ons huis sneller kon plaatsvinden. Al met al... Mehr ansehen
Via de mail snel een offerte voor een taxateur met scherp tarief. Echter de taxateur stuurde een hogere rekening. Na meerdere contacten met HuisAssist heeft Beer het voor ons geregeld dat het verand... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
HuisAssist helpt jou met het zoeken naar de beste dienstverleners tijdens je verhuizing. Zo hoef je niet meer uren te zoeken, maar helpt HuisAssist je gratis.
Jodenbreestraat 25, 1011NH, Amsterdam, Niederlande
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Heel snel geregeld.
Vlot gereageerd.
Reactie vrij snel top
Super en snel geholpen door Bart voor…
Super en snel geholpen door Bart voor het regelen van een bouwtechnische keuring en taxatie! Zeer positief en zeker aan te raden.
Snel schakelen en duidelijke info
Een supersnelle reactie op mijn bericht…
Een supersnelle reactie op mijn bericht en een eerlijk advies voor verdere afspraak te maken
Wat ging er niet mis met dit bedrijf?
Wat ging er niet mis met dit bedrijf is een betere vraag! Zogenaamd ingeschakeld om te ontzorgen bij het verkrijgen van een energielabel. Vooraf diverse keren op eigen initiatief informatie aangeleverd, geprobeerd het proces te managen, vragen te stellen en verwachtingen helder te krijgen, kortom; meermaals contact gehad en steeds met andere mensen gesproken of gemaild. Telefonisch zijn ze slecht bereikbaar. Afspraak met inspecteur werd drie keer gewijzigd, e-mailconfirmaties klopten steeds niet. Uiteindelijk is de aangeleverde informatie niet eens meegenomen door de inspecteur in het definitieve energielabel waardoor het label drie categorieën te laag is uitgevallen. Dan komen er excuses, maar geen oplossing. Overall conclusie, dit is een tussenbedrijf dat geld maakt op het managen van dit proces maar ze doen dat zo slecht dat je er uiteindelijk drie keer meer werk aan hebt, en extra zorgen ipv ontzorgen! Raden het niemand aan dit.
super snelle reactie.
Heel snel en gemakkelijk.
geen contact
ik kreeg een telefoon toen ik aan het werk was. Terugbellen lukt mij niet, gewoon onbereikbaar )op maandag 9 uur

Antwort von HuisAssist
Snel een afspraak kunnen maken tegen…
Snel een afspraak kunnen maken tegen een goed tarief.
Goede service en snelheid
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.