Fuldstændig usympatisk, uengageret, og ubehagelig konsultation hos Elisabeth Held. Jeg har 2 gange i 2026, været hos hende til konsultation. Første gang tænkte jeg, at hun sikkert som alle andre kan h... Mehr ansehen
Just don't. Klinikken er absolut ikke et besøg værd. Gem din dyrebare henvisning til et andet sted. Blev mødt af fuldstændig upædagogisk og uengageret faglærte efter 3 måneders ventetid. En dermat... Mehr ansehen
Værste oplevelser hos Peter Nymann var derinde i ca 2 minutter og han fortalte intet om den behandling han satte mig på, så skulle selv søge mig frem til alt. Jeg skrev til ham og han svarede først ef... Mehr ansehen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Suveræn service
Suveræn service, hurtig diagnosticering og mega fleksibilitet ved tidsbestilling.
Dårlig service og umenneskelig behandling
Eftersom jeg har en masse modermærker på hele kroppen skal jeg hvert år have dem tjekket. Jeg har de sidste mange år boet i Aarhus, hvor jeg har haft en fantastisk god hudlæge (Karen Bang) som var enorm grundig, dygtigt til sit arbejde og meget rar og tryg at være omkring. Eftersom jeg i September 2016 flyttede til København for at studere, skulle jeg vælge ny hudlæge. Valget faldt tilfældigt på Hudklinikken Østerport. Ved første besøg, hvor jeg kom (på henvisning) fra min almindelige læge, skulle jeg så have det årlige tjek af mine modermærker, samt have tjekket et af dem ekstra grundigt, som min hudlæge i Aarhus havde påpeget måske skulle fjernes næste gang. Hudlæge Elisabeth ved Hudklinikken Østerport, siger i første omgang om, hvad det er for et modermærke jeg skal have tjekket. Jeg fortæller at det jo er dem alle, men særligt ét skal hun være opmærksom på. Under undersøgelsen kiggede hun kun på dem som så underlige ud, og ikke på ALLE, som hudlægen i Aarhus altid gjorde. Det giver jo en tryghed at man ved alle er kigget grundigt efter med loop. Elisabeth siger at det modermærke som hun skulle være ekstra opmærksom på skal fjernes, og jeg får lavet tid til ugen efter.
Før jeg overhovedet kommer næste gang, har de ændret min tid (selvfølgelig er jeg blevet gjort opmærksom på det via sms). Heldigvis passede ændringen fint.
Da jeg kommer for at få fjernet modermærker kommer jeg ind til sygeplejersken, som beder mig om at lægge mig op på briksen og vente fordi lægen skal ind og se, hvor meget bedøvelse og hvilken skalpel der skal bruges. Så jeg venter i 10 min. Så kommer lægen (koldt og uden nogen særlig rar modtagelse) og giver dommen. Sygeplejersken lægger bedøvelse, og dækker modermærket til. Hun fortæller mig at jeg skal vente på lægen, som skal komme og fjerne det. Efter 10 min. mere kommer lægen som hurtigt og uden mange ord fjerner modermærket, syr to sting, spritter såret voldsomt af, og smider et plaster på som sidder helt skævt. Og går med ordene "Sygeplejersken har nok lagt lidt plaster til dig". Hvilket sygeplejersken ikke har informeret mig om. Så ligger jeg der!!!
Heldigvis er der i rummet en ung pige, som sidder ved computeren. Jeg spørger hende om sygeplejersken kommer igen. Det mener hun ikke hun gør. Så jeg rejser mig. Og da jeg har let ved at besvime (det vil jeg dog ikke klandre klinikken for ;) ), bliver jeg dårlig på vej hen mod døren hvor min jakke og sko er. Jeg er derfor nødt til at lægge mig ned og den søde unge pige henter noget vand til mig. Jeg beder hende hente sygeplejersken så hun kan fortælle mig om jeg skal gøre noget for at pleje såret, hvordan jeg i det hele taget skal passe på det, samt om hvor de ekstra plastre er. Hun kommer og svarer på mine spørgsmål samt giver mig ekstra plaster. Og jeg kan vente på svar og komme igen om to uger for at få fjernet sting.
Nu har jeg så modtaget svar, det var fint. Men nu har de så ændret min tid IGEN, til fjernelse af sting. Jeg skal bekræfte på mail om det passer mig. Jeg har besluttet at jeg får min egen almindelige læge til at fjerne stingene, da jeg ikke har lyst til at komme et sted igen, hvor de ikke behandler mennesker som mennesker, og ikke tager sig tid til at yde en god service.
Så mit råd er! Benyt IKKE denne Hudklinikken Østerport. Det føles som om de kører på autopilot og bare arbejder ved et samlebånd. Det kan ingen være tjent med.
Respect af min tid
Udviste ingen respect for at min tid også har Værdi.
Ingen opdatering om vente tid......så jeg kom forsent på job.
Værste klinik!
Jeg har aldrig i mit liv oplevet DÅRLIGERE service!
Jeg får ikke afhentet min medicin i tide, fordi den åbenbart skal afhentes senest 7 dage efter recepten lægges ud - hvilket jeg aldrig er blevet informere om, ellers havde jeg naturligvis afhentet den i tide.
Ringer så ind til klinikken torsdag for at fortælle om situationen og for at få fornyet recepten. Jeg får at vide, at hudlægen er gået for i dag og hun kommer først tilbage på mandag. Mandag hører jeg intet, og ringer derfor tirsdag. Her får jeg at vide af sekretæren, at hun vil lægge en 'haste' seddel til hudlægen, så medicinen kan blive lagt ud hurtigst muligt. Der sker intet resten af tirsdagen og heller ikke hele onsdag. Så ringer jeg igen i dag (torsdag) og får at vide at hudlægen er gået på ferie?! Hun er først tilbage 08. august nu! Hvad sker der for en SKOD "service"?! Jeg spørger hvordan det kan lade sig gøre, at jeg så har fået de andre ting at vide de andre dage, og det vidste hun ikke, men hun kunne ikke hjælpe.
Jeg har aldrig oplevet noget lignende! Sætter på ingen måde mine ben hos dem igen, så må jeg starte behandlingen på ny hos en anden hudlæge.. Skod klinik!!
Professionel behandling
Fik for nylig fjernet et modermærke (i tindingen) på Hudklinikken Østerport. Her var min oplevelse, at jeg var i gode, professionelle hænder fra den første telefoniske kontakt. Sekretæren var venlig og hjælpsom med et par mulige datoer. Jeg aftalte en tid, mødte op til den aftalte tid, minimal ventetid, hurtig og professionelt fra start til slut. Jeg kan kun anbefale Hudklinikken Østerport....
Forfærdeligt
Jeg har været under behandlingen hos hudlægen Elisabet. Jeg har næsten kun haft kontakt til sygeplejersken, bl.a. Karin, som jeg har snakket med i dag. Oplevelsen er rigtig rigtig dårlig, da klinikken ikke har undersøgt årsagene til mit problem og det virker som om alle patienter har det samme forløb. Først får man Erycin og Skinoren eller noget andet syre eller creme, hvis det ikke hjælper, så får man noget medicin som har Isotretinoin/Tretinoin i sig.. Stoffet tretinoin er i sig selv et frygteligt stof og det er dybt uproffessionelt at anvende den til ALLE uden at have undersøgt om ens problem stammer fra hormone forstyrrelser, problemer med bruskskjoldskirtlen osv.
Udover det så er jeg dybt utilfreds med selve servicen: sygeplejersken har ikke tid til at snakke med dig - det er bare ind og ud. For det andet, så har de flere gange lovet mig at ringe tilbage mht blødprøver, det har de selvfølgelig ikke gjort. Udover det har de flyttet og aflyst min tid flere gange uden at have spurgt mig om det hvad resulterede i at jeg har gået uden behandling en hel måned.
I dag var jeg der igen og bad sygeplejersken om at fortælle mig vad de har tænkt sig at gøre, hvordan vil mit forløb se ud, da der har været noget rod indtil videre og hvorfor der har været en hel måned uden behandling osv. Så sagde hun til mig at det kun kan give mig Isotretinoin og hvis jeg ikke er tilfreds med det så kan jeg tage til Rusland (da jeg er russer).
Jeg anser det for meget grov, dårlig og uprofessionel behandling. Rigtig skønne omgivelser men personalet er ikke interesseret i at hjælpe en - det virker som om de har en hel standard behandling til ALLE: Erycin, Skinoren, noget andet creme eller syre og så hvis det ikke hjælper - så får du Tretinoin, Isotretinoin . Og det virker som om alle får det uanset om de har problemer grundet kvindelige hormoner, bruskskjoldskirtlen eller om man har "bare" teenage bumser. Det virker som om man antager at ALLE har hudproblemer grundet høj producering af fedtstof af ens hud, hvad selvfølgelig kan være en mulighed men kan ikke være en tilfælde for ALLE mennesker. Dvs man risikerer med at få et tilbagefald efter at have behandlet kun konsekvenser af ens problem med sådan en kur. OG så kan man begynde på Isotertinoin/Tretinoin-kur igen.
VIL ALDRIG ANBEFALE KLINIKKEN TIL NOGEN!!!!!
En hudlæge der ikke kiggede på mit eksem overhovedet!
Jeg skulle akut til huslægen, og fandt hudklinikken på østerport, som skulle have en kort ventetid.
Det havde det også, kom allerede til 2 dage efter. Men efter mit besøg, forstod jeg mere og mere hvorfor.
Jeg havde en tid 14. 30 og kom først ind 15.20. Hudlægen var så langsom. Men det er jo også klart, når hun åbenlyst står og snakker med sekretæren imens hun drikker masser af kasse, så man kan se det fra venteværelset.
Da jeg så endelig kom ind til hende, så læste hun bare op for min henvisning, og sagde at jeg havde bare noget eksem.
Jeg spurgte om hun ville kigge på det, for jeg havde både på hænder og fødder.
Nej nej... Hudlægen derinde kigger ikke på hvad du kommer med, hun antager bare noget omkring dit problem. Hvorefter jeg fik et styk papir hvor der stod det om håndeksem, som jeg burde vide.
Jeg prøvede at stille hende spørgsmål til mit eksem, men til det fik jeg svaret "læs på papiret, hej hej"
Jeg kom så ud til sekretæren efter, da jeg skulle have lavet en lappetest. Hun sagde til mig, at hvis jeg godt ville vide noget om hvad det var og gik ud på, så kunne jeg skrive lappetest i søgefeltet på google.
Hold da op.. og det er læger man har at gøre med der.
Lad være med at benytte denne hudlæge. Prøv for guds skyld at find en anden. Dem ved Østerport er spild af tid.
Fjernelse af modermærke
Det er en klinik som ligger i flotte omgivelser og det er meget flotte lokaler, men desværre kan jeg ikke sige det samme om behandlingen!
Jeg fik en tid til eftertjek af modermærker og ventede alt for længe i venteværelset. Det blev besluttet at fjerne et af mine modermærker og det ville blive sendt ind til analyse. Jeg har før fået et af dem fjernet og det blev syet sammen, men denne metoder der bliver brugt på klinikken er så ringe!!
Mit modermærke er fjernet, men nu har jeg et ar, som er cirka 5 gange så stor som selve modermærket.. Det pynter ikke ligefrem og jeg er meget ked af arret.
En anden ting - resultatet af analysen blev sendt til mig per sms. Så kan man diskutere om det er etisk korrekt.
Samlebånd hold dig væk
Hudklinikken Østerport er et samlebånd - du kommer til med timers varsel selv om web-siden siger noget andet - og det gør du fordi - du får nøjagtig 3 minutter med hudlægen og så ser du aldrig skyggen af hende igen - Jeg skriver hende - for det er vist hende som er værst. Jeg har sagt dem min mening og pludselig kunne jeg godt komme til at tale med en læge - men - jeg holdt fast - jeg vil have en hudlæge som sætter patienterne først og som tager sit ansvar som læge alvorligt - og det gør de ikke på Østerport - så tag i stedet en anden.
Du får heller ikke receptfornyelse - De påstår at der går 2-5 dage - men du får det aldrig - hun gider ikke beskæftige sig med det.
Mine fingre klør efter at skrive en dårlig anmeldelse...
... og fordi jeg ikke kan få mit eloconsalve.
Mine erfaringer med hudklinikken er begrænset til to oplevelser, som har været af begrænset kvalitet. De har været forsinkede og jaget igennem tiden (jeg blev egentlig bare stukket en folder i hånden). Dernæst har der været problemer den eneste gang, jeg har forsøgt at få receptfornyelse, hvor den ikke er gået igennem fra deres side.
De får to stjerner, fordi de har kortere ventetid end de fleste andre steder.
Edit:
Der er nok en grund til den korte ventetid hos dem. De kan stadig ikke finde ud af at sende en recept, på trods af gentagne opkald fra mig (hvor de bebrejdede apoteket), opkald fra min egen læge, og at jeg har ordnet det, så de kan sende den pr fax til apoteket. Så sad jeg på hold i telefonen, indtil de nu har weekendfri.
Jeg må enten have fat i vagtlægen nu, eller forvente at blive til et øglemenneske hen over weekenden.
De har været meget ubehjælpsomme, og jeg skifter helt klart klinik.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.