Hudklinikken Oesterport Bewertungen

TrustScore 2 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Fuldstændig usympatisk, uengageret, og ubehagelig konsultation hos Elisabeth Held. Jeg har 2 gange i 2026, været hos hende til konsultation. Første gang tænkte jeg, at hun sikkert som alle andre kan h... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Just don't. Klinikken er absolut ikke et besøg værd. Gem din dyrebare henvisning til et andet sted. Blev mødt af fuldstændig upædagogisk og uengageret faglærte efter 3 måneders ventetid. En dermat... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Værste oplevelser hos Peter Nymann var derinde i ca 2 minutter og han fortalte intet om den behandling han satte mig på, så skulle selv søge mig frem til alt. Jeg skrev til ham og han svarede først ef... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fik for nylig fjernet et modermærke (i tindingen) på Hudklinikken Østerport. Her var min oplevelse, at jeg var i gode, professionelle hænder fra den første telefoniske kontakt. Sekretæren var venlig o... Mehr ansehen

Mangelhaft

Alle Bewertungen

6 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ude af døren efter to minutter uden løsning

Efter at have ventet på min tid i flere måneder kommer jeg endelig til for at få tjekket mit udslæt i ansigtet. Der bliver ingen spørgsmål stillet, da jeg lægger mig på briksen. Jeg må selv knytte lidt ord på mit forløb, da jeg så bliver foreslået at bruge en creme. Vitterlig to minutter efter er jeg ude af døren.

Da jeg kommer hjem finder jeg en mail om, at lægen er kommet til at foreslå præcis samme creme, jeg ALLEREDE har prøvet (fra egen læge) - som ivørigt ikke virkede. Lægen har altså intet læst om mig, inden jeg sætter mig ind hos hende, og havde hun gidet stille mig bare ét enkelt spørgsmål, havde hun hørt om cremen.

Spild af tid for alle!

22. August 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk klinik med en dermatolog som lyttede alt til ug med kryds og pil op ad. Mvh Mona Søndergaard

Var tirsdag d. 21. inde hos Peter Nymann med nogle dårlige fødder og mystiske pletter/udslæt på kroppen som jeg har gået med i mindst ½ år eller mere. Har været mange gange hos læge, sygeplejerske og Alleris Hamlet. Ingen kunne give mig en forklaring ja de gad knapt nok kigge på mine lidelser. Hos Peter Nymann fik jeg en helt fantastisk behandling. Han lyttede og kiggede på mine lidelser og havde god tid det var fantastisk. Så nu glæder jeg mig til den behandling som jeg skal i så jeg kan få mit liv igen. Det er ikke særligt sjovt når man ikke kan gå ret godt. Tak for dig Peter.

24. Juni 2022

Vældig god klinik

Jeg blev nervøs efter at have læst alle de dårlige anmeldelser om klinikken. For jeg havde været heldig at få en hurtig tid i denne klinik.
Jeg havde brug for en tid hos hudlægen hurtigst muligt, da jeg have et sår i ansigtet. Alle de hudklinikker jeg ringede til i omegnen havde tid sidst i august eller i starten af september. Hvilket jeg ikke kunne vente med.
Da jeg ringede fik jeg tid dagen efter. Jeg kommer ind og scanner mit sygesikringsbevis. Sekretæren var neutral og smilende. Jeg ventede knap 10 min. Og blev kaldt ind af Peter nyman, som kunne se problemet med det samme og var hurtig og effektiv med at arbejde med med såret. Det tog knap 10 min. Og så var jeg færdig. Så alt i alt ganske tilfreds med en god behandling. Kan slet ikke forstå alle som har givet klinikken dårlige anmeldelser.

23. Juni 2022

Quick answers!

I really recommend Peter Nymann , I get really fast answers whenever i have a problem. Have had several side affects of my medicine and he has always answered very fast! He helped me right away when I called and took my problem seriously.

27. Februar 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bliv væk hvis du ønsker ordentlig behandling

Bliver desværre nødt til at give en stjerne for at få lov og skrive en anmeldelse.
Har haft et meget langt forløb grundet nyopstået eksem, og fået en virkelig dårlig oplevelse alle gange jeg har været der. Grundet covid starter det med en telefonkonsultation, hvilket er forståeligt, har sendt billeder til klinikken. Det eneste lægen går op i, er at sende en erklæring mhp. arbejdsskadeerklæring, men ikke i at behandlet selve problemet. Efterfølgende set x flere i klinikken, da jeg selv retter henvendelse til dem. Der er intet fra dem der opfordrer til at blive fulgt, eller søge en løsning på mit problem. Det virker som en ren pengemaskine, og absolut ingen styring af forløb eller behandling.
Får en henvisning til en hudlæge, og bliver konstant set af sygeplejersker uden lægelig kontakt. Underkender ikke at sygeplejerskerne er dygtige, men der er vel en grund til at man er henvist til en læge og ikke en sygeplejerske. Lægen er vel den der diagnosticerer, men ikke i denne klinik.
Har fået udskrevet mange forskellige præparater, steroidcremer mm uden spor effekt.
Insisterer efter mange besøg, at blive set af læge, får af vide at jeg får en ny tid til det - igen lang ventetid. Møder op med åbent sind til lægesamtale, for blot at konstatere at det igen er en sygeplejerske. Udtrykker min utilfredshed, og Elisabeth bliver kaldt ind i undersøgelsesrummet af denne årsag. Hun kigger 1/2 min, og går igen- endnu en ny creme og intet andet... Intet i behandlingen har hjulpet, og absolut ingen lydhørhed i denne klinik.
Har udbedt mig min journal flere gange og dette er ikke sket. Sekretærer der glemmer at give beskeder videre, og når man endelig får et svar er det virkelig med en hård tone.
Arbejder selv i Sundhedsvæsnet, og kender alt til at være presset, men denne klinik er under al kritik. Virker ligeglade med deres patienter, og total uengageret.

29. November 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Useriøst, upersonligt og ikke særlig informativt

Jeg kommer ind forholdsvist hurtigt. Og kommer ud nærmest ligeså hurtigt. Var ikke klar over konsultationen var slut før lægen var ude af døren (fik ikke fat i hendes navn).
Jo flere spørgsmål jeg stillede, jo kortere svar fik jeg. Da jeg ikke fik svar på det jeg spurgte om, spurgte jeg naturligvis igen og så sprang det hurtigt videre til, at jeg bare kunne få en henvisning. Det takkede jeg ja til.

Så kan bestemt ikke anbefale stedet, ikke særlig rar oplevelse. Men hvis man skal have en henvisning er det helt fint, suk.

19. Mai 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har booket en tid for 3 måneder siden…

Har booket en tid for 3 måneder siden på 2 henvisninger fra egen læge. Begge super vigtige, da det bl.a. drejer sig om alvorlig allergi.
Fik så at vide i dag inde hos hudlægen, at der kun var tid til 1 henvisning, og at jeg måtte vælge, hvad der var mest vigtigt og ellers booke en ny tid (og igen vente flere måneder).
Det var ikke til diskussion, og jeg måtte ligesom forstå, at der kun var booket 1 tid. Ergo kunne de kunne kun behandle 1 henvisning. De ikke så meget som beklagede, selvom fejlen var deres, da jeg havde oplyst om begge henvisninger.

Så finder jeg ud af, at det ikke engang er en hudlæge, jeg er inde hos. Istedet er det en assistent, der skal tilkalde en hudlæge, som er der i 3 min og går igen. Dvs. Eventuelle spørgsmål osv. kunne ikke blive besvaret.
Hvis jeg havde nogen, måtte jeg booke en ny tid.

Da jeg kommer ud derfra, går jeg op til kundeservice og fortæller, at assistenten/hudlægen ikke ville håndtere begge henvisninger, fordi kundeservice kun har booket én tid. Så nikker vedkommende og siger med det samme, ja der er sket en fejl. Som om det har hun vidst hele tiden. Uden at beklage.

Jeg siger til hende, at det var en smule irriterende, og at jeg har ventet i lang tid og taget fri for at være her. Til det svarer hun bare, igen uden at beklage, at ja, hun har jo lige sagt, at der var sket en fejl. Og om jeg vil booke en ny tid?

Virker ærligt som en ren pengemaskine, hvor der ikke bliver brugt tid på patienten. Drejer sig udelukkende om at få flest mulige henvisninger. Sætter aldrig mine fødder der igen.

Jeg har været oppe hos andre hudlæger, og der har servicen været en helt anden.

3. Mai 2021

Var pt

Var pt. på Hudklinkken i flere år men til sidst var det umuligt men en konkret diagnose og fik masser af tilfældige salver og creme. Blev henvist til Odense universitets hospital efter frit sygehusvalg som kunne konstatere at jeg havde ubehandlet Rosacea, psorerasis og allergi. blev endelig udredt af en hudlæge og de smed godt nok alle klinikkens salver ud og lavede en ordentlig behandlings plan og fulgte op på hud og nu et modermærke som hudklinkken havde overset. Klinikken havde afsluttet mig men det gjorde Odense hudafdeling ikke da de så mig efter flere år på hudklinkken

22. September 2020

Øv øv...

De giver sig ikke tid til mine bekymringer. Og de lytter ikke. Jeg følte mig ikke velkommen og lægen gav mig et indtryk af at jeg spildte hendes tid.

4. März 2020

Fuldstændig uacceptabel patientbehanding

Det er lang tid siden jeg er blevet behandlet så dårlig. Klinikken summer af samlebånd og mangel på respekt for andre mennesker. Jeg har været 2 gange på klinkken.

1. gang til en forundersøgelse med henblik på at få tjekket mine modermærker. Jeg blev modtaget af en meget lidt imødekommende sygeplejersker (på grænsen til det udforskammet) og da hudlægen kom havde hun dårlig nok tid til at tjekke alle minde modermærker.
Vi blev dog enige om, at jeg skulle have fjernet et af dem. Da jeg får en ny tid i receptionen spørg jeg om jeg også kan få fjernet et af de andre modermærker, som generer mig. Det får jeg af vide at det er ikke noget problem og jeg skal bare sig det til dem næste gang.

2. gang jeg kommer på klinikken bliver jeg modtaget igen af den
uforskammet sygeplejersker. Jeg spørg til mit modermærke der generer mig, om jeg også kan få det fjernet, hvorefter jeg får af vide at jeg kan booke en ny tid og jeg kun har tid til at få fjernet det ene. Jeg tænker at det, er der ikke noget at gøre ved men det er da ærgeligt, da de bare kunne have boooket min tid for 3 uger siden, da vi havde snakken og hvor jeg fik min tid til det ene modermærke.

Her er det så jeg mildest talt springer i luften, da jeg så får at vide, at jeg har ØDELAGT deres program for hele dagen, da jeg var sent på det. Vi snakker max 2 min, hvorefter jeg venter i ventelokalet i 5 min. Jeg takker nej tak til at få fjernet mit modermærke, hvorfter jeg venter i receptionen på at tale med hudlægen. Her venter jeg igen i 10 min, hvorefter jeg går. Jeg tænker mine 2 min. er nok ikke dem der har ØDELAGT deres program. Total mangel på respekt for andre mennesker. Det vil jeg simpelhent ikke finde mig i. Det bliver sidste gang jeg sætter mine ben der.

30. Oktober 2019

Forhastet samlebånd

Hudklinikken er en stresset samlebåndsklinik. Jeg fik bortopereret et modermærke: en sygeplejeske forberedte med bedøvelse, herefter kom lægen ind og tog fat i mit ben og skulle til at skære, da det gik op for hende at hun ikke havde hilst på mig. "Hej signe, jeg skærer nu" sagde hun så. Da det blødte en del efter jeg var blevet syet, fik jeg besked om at vente i venteværelset, så de 15 min efter kunne se til mig - der var simpelthen ikke plads til at jeg kunne vente på briksen. Operationen blev afsluttet og jeg måtte selv spørge til efterbehandling. Jeg gik derfra med hovedrysten over hvor forhastet hele oplevelsen havde været. Jeg kan ikke anbefale Hudklinikken

2. Oktober 2019
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Sygeplejerskerne er kompetente og venlige - Elisabeth Held er overfladisk og fortravlet.

Min mand har nogle hudforandringer. Vores læge, der gav sig tid til at se på hans hud, syntes det burde undersøges pga risiko for cancer.
Vi fik, med den henvisning, hurtigt tid hos Hudklinikken Østerport.
Vi venter så i over 30 minutter på at komme ind til Elisabeth Held. Hun spørger hurtigt om hvad det er hun skal se på, jeg forventede da at hun ville se på de melanomer min mand har, ligesom vores læge havde gjort - men det havde hun åbenbart ikke tid til, hun kastede et kort blik på ham og sagde så at var eksem. Det virkede nærmest som om hun havde 'valgt' diagnosen før vi kom. Han skulle smøres hver dag med en steoidcreme, som hun sagde hun havde fået 'lagt frem til os' (det viste sig at betyde at hun havde sendt en recept til receptserveren...) Hun brugte vel ca. 5 - 10 minutter på min mand. og var ikke umiddelbart interesseret i at tage prøver på nogle af melanomerne, men der blev dog, af den venlige sygeplejerske, taget to efter at jeg havde insisteret, sygeplejersken brugte også tid på at tale med os om forløbet. Vi fik, af Elisabeth Held, at vide at vi ville få en længere tid næste gang.Det var så i dag, hvor vi blev modtaget af en meget kompetent og venlig sygeplejerske, hun så på min mands ryg og vi blev enige om at den ret fede steroid creme havde haft en god effekt på det meget tørre områder,men melanomerne var der selvfølgelig stadig. Der var ikke kommet svar på de første prøver. Elisabeth Held kom ind og var der i ca 20 sekunder, tid nok til tegne en kuglepencirkel omkring en melanom som jeg foreslog skulle undersøges, så var hun ude af døren. Sygeplejersken tog prøve der og også på en anden, som hun og jeg valgte. Det var bestemt ikke et betryggende forløb og min mand og jeg vil vælge en anden hudlæge, så han kan blive ordentligt undersøgt.

20. Mai 2019
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Hudklinikken Østerport kan ikke…

Hudklinikken Østerport kan ikke anbefales:
Er gået til behandling for psoriasis i fem måneder; først for diagnose, så til lysbehandling.
Receptionen / sekretærerne er meget søde og hjælpsomme - men kan intet lægesekretær-agtigt, kan aldrig svare på noget som helst.
Hudlægen Elisabeth bruger meget lidt tid på én: kigger flygtigt på huden ét synligt sted på kroppen - og giver diagnose. Da jeg siger, der er eksem/psoriasis over hele kroppen - ønsker hun ikke se det. Kigger hurtigt da jeg insisterer.
Laver biopsi i maveskindet da det ser lidt atypisk ud. Prøven - som jeg skal rykke for svar på - viser atypisk psoriasis (men ikke mere info). Man lytter ikke til, at jeg forud for psoriasis havde haft kraftig nældefeber og helvedesild. Samt halsbetændelse med streptokokker.
Lægen virker fortravlet, uvenlig (stresset måske) - og uinteresseret i patienten.
Når der er kontrol ca hver 6. uge, så er det en sygeplejerske. Igen lidt utilfredsstillende da jeg forventede at se en læge. Sygeplejerskerne virker kompetente og sympatiske - men igen - tabet hurtigt tålmodigheden ved spørgsmål / info - så man nærmest bliver smidt ud af konsultationen.
Har gået til lysbehandling 3 x ugtl. i 4 mdr. nu sammeb med steroid creme. Uden tilfredsstillende resultat. Fik så for nogle uger siden stukket en folder i hånden, hvor jeg kunne læse om medicinsk behandling. Det måtte jeg tale med min praktiserende læge
om! Selv tænke over hvad muligheder der er - få taget blodprøver hos lægen mhp at finde ud af om jeg kan tåle medicinen. Om mit neglepsoriasis - som ikke er kønt - sagde Elisabeth (efter et sekonds kig: "Det kan man ikke gøre noget ved. Nej det nytter ikke noget at smøre steroid creme på. Og du skal regne med at neglen falder af"! Sådan - bang!
Klinikken har været lukket (uanmeldt) to gange, hvor jeg er kommet til lysbehandling. Meget frustrerende oplevelse. Jeg skal skifte hudlæge nu. Har brug for støtte i dette forløb og at få en kompetent behandling - og så skal jeg nok gøre, hvad jeg kan fra min side for at leve med en kronisk sygdom.

12. Juni 2018
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr