Horsehappiness.dk Bewertungen

1. Pferdetrainer
  2. Craniosakraltherapie
  3. Tiertrainer

Vom Unternehmen geschrieben

Fysiurgisk hesteterapi i form af kraniosakralterapi, massage, fasciamobilisering, ledmobilisering, laserterapi, akupressur, kinesiotaping, m.m. Jeg tilpasser trenser og forhandler Gentle Bridle by Heidi Nielsen & Catago. Jeg tilbyder desuden træning for hånd, fx. i forbindelse med genoptræning, konceptet “Happy & Holdbar” samt hestepasning i hestens hjemmemiljø. Bosat i Nordsjælland (3490 Kvistgård). Jeg tilbyder som udgangspunkt hesteterapi og trensetilpasning på hele Sjælland og i Odense-området.

4.2

Gut

TrustScore 4 von 5

6 Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Pernille har behandlet min unghest…

Pernille har behandlet min unghest (Manadis, 6 års islænder) som havde balanceproblemer og let snublede. Udover fysiurgisk behandling til Manadis, har jeg fået mundtlig og skriftlig vejledning i øvelser som har været enormt effektive. Pernille er meget kompetent og engageret i sit arbejde. Vi har jævnligt besøg af Pernille og jeg kan varmt anbefale Horsehappiness.dk

23. August 2024

Engageret, dygtig og sympatisk

Pernille er super engageret, kompetent og sympatisk. Jeg kan ikke andet end at anbefale.
Jeg er ejer af en ældre hoppe med en kompleks fortid, og har i forbindelse med genoptræning haft kontaktet Pernille. Vi har henover sommeren haft et “Happy & Holdbar” forløb, som vi er ved at afslutte nu. Pernille er virkelig engageret og dygtig, samt meget lyttende overfor både hest og ejer. Det er simpelthen så tydeligt, at hun brænder for hvad hun laver.
Vi kommer klart til at fortsætte samarbejdet efter forløbet også :)

5. August 2024

Min varmeste anbefaling

Pernille er ekstremt indfølende hos hesten. formår at formidle komplekse problemstillinger og udfordringer i hestens krop på en måde at selv almindelige mennesker kan forstå hvad der sker.
Hun er virkelig god til at tage ejer med i behandling.
Jeg har en hest med nogle ret komplekse problematikker, og Pernille er fantastisk til at vurdere hvor der skal tages fat.

11. Januar 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

kan klart anbefale horsehappiness.dk.

kan klart anbefale horsehappiness.dk.
Vi mødte Pernille for første gang ude til et travløb, hvor begge mine ponyer var til start, og vi besluttede at prøve det her Kraniosakralterapi på begge vores shetlandsponyer. Vi oplevede hurtigt, hvor positivt det virker på dem. Fx var min ene pony Icemann fuldstændig skilt ad, men efter bare én behandling så han mere samlet ud fra forpart til bagpart, og han virkede gladere. Vi har haft flere besøg af Pernille, og Icemann begyndte at løbe hurtigere, og han har på kort tid slået sin egen rekord flere gange.
Hvis du føler, din hest/pony er lidt spændt eller andet, synes jeg helt klart, du skal kontakte Pernille. Horsehappiness.dk gør et fantastisk arbejde.

28. November 2023

Fantastisk oplevelse all-over!

Fantastisk oplevelse all-over! Pernille er super sød, smilende og enormt dygtig. Hun lytter virkelig til det man beskriver, er grundig og noterer undervejs. Det føles meget professionelt og samtidigt behageligt at have besøg af hende. Kæmpe effekt på vores hest som af kun 2 besøg fra hende, allerede har det meget bedre. Hendes bevægmønster har forbedret sig og hendes spændinger er stort set væk.
Vi er gået fra en hest der nægtede at øge farten og havde svært ved at bære sig selv - til en hest der nyder ridning igen, elsker at sætte farten op og begynder at bære sig selv mere og mere! Kæmpe anbefaling herfra! Tusind tak for hjælpen :)

13. Januar 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr