Homeprestige Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Aanvankelijk verliep het contact moeizaam. Ook de levertijd duurde iets langer dan is aangegeven. Dat gezegd hebbende, het product is van top kwaliteit. Bevestiging aan de gevel is eenvoudig want er i... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heel netjes gemeld dat er wat vertraging in de levering zat. Op website precies te ontwerpen wat we wilden.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Jammer dat het zo laat bezorgt werd. Want het was een cadeau voor me dochter en schoonzoon die hun eerste huisje gekocht hebben. En ik het op de dag dat ze de sleutel kregen, het aan hun wou geven. Ma... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Via social media besteld. Direct al persoonlijk bericht. Nadat bleek dat ik ons naambordje ontvangen had zonder bevestiging en de grap maakte dat ik alleen reviews maak als de bevestiging persoonlijk... Mehr ansehen

1. Metallwarenhersteller

Vom Unternehmen geschrieben

Jong bedrijf dat werkt met de nieuwste machines, om vanuit RVS platen prachtige naamborden te maken.

4.2

Gut

TrustScore 4 von 5

130 Bewertungen

Alle Bewertungen

40 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Waardeloze levering (maar oplossing is onderweg)

Update 31-01;
Gebeld door een super vriendelijke/betrokken nieuwe medewerker/eigenaar met excuses en uitleg over wat er is mis gegaan
Hij gaat alsnog zorgen voor verdere afhandeling van mijn bestelling
Heb er alle vertrouwen in na dit gesprek dat het goed gaat komen

10 december naambord besteld maar nog steeds niets ontvangen
Bijna wekelijks een mail hierover gestuurd waar steeds netjes op wordt gereageerd met allerlei excuses maar tot een oplossing is het nog niet gekomen

Nogmaals bedankt voor u feedback. Mvg TEAM Home Prestige

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede kwaliteit en op tijd geleverd

We hebben onze naamplaat in goede orde ontvangen. Het ziet er goed uit en we zijn tevreden met de kwaliteit en levertijd. Bedankt!

Antwort von Homeprestige

Bedankt voor het delen van deze positieve ervaring! Veel plezier met uw naambordje. Mvg TEAM Home Prestige

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

6 december besteld en lang niks van…

6 december besteld en lang niks van home prestige gehoord. Na meerdere mailtjes en contact via de chat kreeg ik 11 januari antwoord. Ik had het design niet goedgekeurd wat ik dus nooit ontvangen heb. Meteen gereageerd dat het goed was en het zou in productie gaan. Nu 29 januari wil ik contact opnemen omdat ik nog altijd niks heb ontvangen. Mails komen niet aan en chat op de site komt ook niet aan..

Antwort von Homeprestige

Bedankt voor het delen van de review. We doen er alles aan alsnog snel te leveren. We zijn begonnen met een nieuwe telefoon service en dus vanaf heden goed bereikbaar. Mvg TEAM Home prestige

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Beloftes werden niet nagekomen! Uitleg ontvangen

Medio dec een bestelling geplaatst en al diverse keren contact opgenomen. Zeer lastig allemaal! Beloftes worden niet nagekomen en nog steeds niks ontvangen.
Update: 2 dagen na deze review ontvang ik vanuit het niets het naambordje. Hopelijk was dit niet de trigger, want dan is er serieus iets mis. Anyway: mooi bordje. Jammer dat de communicatie zo beroerd is.
Update2: ben gebeld door eigenaar. Duidelijke uitleg over de situatie en de plannen. Wederom een oplossing ontvangen. Keurig geregeld en lessen voor de toekomst zijn geleerd. Aangepast naar 4 sterren.

Antwort von Homeprestige

Bedankt voor uw review. Het was zeker niet de trigger, al begrijpen we u reactie volkomen. Excuses nogmaals dat het e.e.a. zo verlopen is en hopen dat u wel kunt genieten van het naambordje. Mvg TEAM Home Prestige

Heel goed

Mooi naambordje!
Met de post is de eerste keer iets mis gegaan, maar is vanuit het bedrijf super opgelost!

19. Januar 2024

Antwort von Homeprestige

Bedankt voor het delen van deze review. Veel plezier van uw aankoop. Mvg TEAM Home Prestige

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik kan niet geloven dat ik slechte…

Ik kan niet geloven dat ik slechte recensies lees!
Ik heb op advies een prachtige rvs naam plaat besteld en deze is zelfs op mijn adres in Spanje afgeleverd.
Super blij met deze unieke eye catcher aan mijn poort 👌🏻

22. Januar 2024

Antwort von Homeprestige

Bedankt voor uw reactie. Helaas moeten we eerlijk toegeven dat het vaak terecht was. We hebben een inhaalslag gemaakt en zien steeds meer en meer tevreden klanten. Mvg TEAM Home Prestige

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wij zijn blij dat we ons nieuwe…

Wij zijn blij dat we ons nieuwe naambordje hebben ontvangen, moesten even wachten maar dat was meer dan waard.
Home pestige dankjewel hij staat echt prachtig!

23. Januar 2024

Antwort von Homeprestige

Bedankt voor de review, goed om te horen dat alles goed is verlopen! Mvg TEAM Home Prestige

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Deze jonge enthousiaste ondernemers…

Deze jonge enthousiaste ondernemers leveren goed werk en zijn deskundig.
Alleen ze ook afhankelijk van leveranciers.en gegeven de " materiaalschaarste" , komen de materialen niet altijd op tijd
Dus als klant een beetje geduld en begrip voor opbrengen is wel zo netjes

23. Januar 2023

Antwort von Homeprestige

Wer snappen dat geduld een schone zaak is, maar hebben begrip voor de mensen die niet tevreden zijn. We hebben een klein deel inderdaad niet op tijd geleverd en niet altijd goed gecommuniceerd. Mvg TEAM Home Prestige

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Uiteindelijk toch geleverd: eind goed al goed!

Bestelling geplaatst op 25 december 2023 én meteen betaald. Géén bevestiging van de bestelling. Op 15 januari gemaild, geen reactie. Vandaag gemaild, geen reactie. Op 22 januari via de live chat contact gezocht, geen reactie…
Een dag later werd er wél contact opgenomen. Intussen is het product geleverd en is het in orde gekomen.

22. Januar 2024

Beste Wim,
We vinden uw ervaring erg vervelend om te lezen en begrijpen de frustratie, onze oprechte excuses voor het ongemak.
Ik heb even met u meegekeken en kan zien dat u uw bestelling inmiddels in goede orde heeft ontvangen en uw naambordje aan de verwachtingen voldoet.
Nogmaals onze excuses voor het ongemak en ik ben blij om terug te lezen, dat alles goed met u is opgelost.

Nooit ontvangen

14 december al een review geschreven over het ontvangen van een beschadigd product.
Als respons kreeg ik dat zelfs bleek dat het geen rvs product was, maar een basisplaat voor het poedercoaten. Zelfs het verkeerde product dus. Inmiddels zitten we in Januari en heb ik de beloofde vervangen met het correcte product nooit ontvangen. Gelukkig wel gebruik gemaakt van Klarna, want ik kreeg bericht dat de bestelling geannuleerd is.

Maar van homeprestige niets meer vernomen.

2. Dezember 2023

Beste Juul,
Bedankt voor uw feedback. We vinden het erg vervelend om uw ervaring met ons te lezen.
Ik heb uw gegevens erbij gepakt en kan zien dat u de juiste bestelling inmiddels heeft ontvangen.
Mochten er nog vragen zijn, vernemen we dat uiteraard graag.

Mooi design

Geweldig nummerbord voor bij de voordeur. De kwalitatief hoogwaardige uitvoering overtrof onze verwachtingen. Echt een sieraad voor ons nieuwe huis.

8. Januar 2024

Antwort von Homeprestige

Bedankt voor uw review. Veel plezier van uw aankoop. Mvg TEAM Home Prestige.

Wat een waardeloze bedrijf

Wat een waardeloze bedrijf. Je kan alleen contact opnemen via chat op de website. Reageren niet en als ze reageren kloppen de verhalen niet.

Eerste keer dat ik contact opnam zeiden ze dat het verzonden was. Tweede keer dat ik contact opnam zeiden ze dat het enorm druk was bij de klantenservice en dat ze normaliter 10 tot 14 werkdagen hanteren voor levertijd. En dat mijn bestelling is geproduceerd en gereed wordt gemaakt voor verzending en dat ik
3 dagen later mijn bestelling zou moeten ontvangen. Je raad het al, nooit ontvangen!!

Derde keer contact opgenomen en dan kreeg ik dit als smoes “Beste,

Bedankt voor het bellen. Het lijkt erop dat we je twee keer een e-mail met je ontwerp hebben gestuurd op 7 december, maar we hebben nog niets teruggehoord. We wachten nog steeds op je goedkeuring.

Zie de e-mail die we hieronder hebben verzonden.

Edelle “

Jullie raden het al, mail nooit ontvangen. Zowel in spam als ander inbox niet.

Daarna nogmaals contact opgenomen en kreeg ik weer als reactie

“Hoi,

We zijn nu aan het coördineren met Post NL om je bestelling te traceren, omdat deze nog niet is bijgewerkt sinds ze hem hebben opgehaald bij ons magazijn.
Het duurt een paar dagen voordat de link volledig is bijgewerkt en zodra we een update van Post NL ontvangen, laten we het je direct weten.

Hartelijk dank voor uw geduld. “

Ook al gevraagd of ze mijn order willen annuleren bij Klarna, maar ik krijg op heden geen respons. Ik bestel daar NOOIT MEER en ik raad het iedereen ook af!!

8. Januar 2024

Beste Chantal,

Bedankt voor uw uitgebreide toelichting en de terechte frustratie.

Wij streven als bedrijf altijd naar een goede klantenbeleving en hoge kwaliteit producten. Helaas is op het stukje klantenbeleving dit niet helemaal goed gegaan en bent u hiervan de dupe geworden. Onze oprechte excuses hiervoor.

Gelukkig hebben wij inmiddels contact met elkaar gehad en heeft u het naambordje in goede orde van ons ontvangen en ben ik blij om te horen dat u blij bent met uw naambordje.

Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak.

Pure Klasse!

De strakke stijl en duurzame afwerking van het naambordje vallen echt in de smaak.
Een aanrader voor wie houdt van stijlvolle eenvoud met een solide karakter!

21. Dezember 2023

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wat een mooi bordje hebben wij…

Wat een mooi bordje hebben wij ontvangen! Hele snelle service. En hij hangt al hoor👍

19. Dezember 2023

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alvast mijzelf een kerstcadeau gegeven

Alvast mijzelf een kerstcadeau gegeven. Duidelijk en simpele site. Inmiddels binnengekregen. Kwaliteit is goed en voelt massief aan. Bedankt!

15. Dezember 2023

Erg fijne ervaring

Erg fijne ervaring. Afspraken worden nagekomen. Boven al erg tevreden over de kwaliteit van het product.

13. Dezember 2023

Radiostilte

Ik heb op 14 november een bestelling geplaatst, betaald en een bevestigingsmail ontvangen. Tot op heden is het radiostilte. Ik ontvang geen reactie op mails met de vraag over de status van mijn bestelling, via de chatbot wordt er ook geen antwoord gegeven. Tot op heden een slechte ervaring met dit bedrijf!

12. Dezember 2023

Beste Marianne,

Bedankt voor uw review. We vinden het heel erg vervelend om uw ervaring met ons te lezen.
Ik heb uw gegevens er even bij gepakt en kan zien dat uw klacht op 12 december 2023 is opgepakt door mijn collega en u uw bestelling inmiddels in goede orde van ons heeft ontvangen.
Onze oprechte excuses voor alle verwarring. Gelukkig kan ik teruglezen dat u blij bent met hoe uw naambordje is geworden!
Mila

Top service super kwaliteit

Onlangs hebben we een naambordje besteld bij HomePrestige.nl en we zijn meer dan tevreden met de ervaring. De kwaliteit en afwerking van het naambordje overtroffen onze verwachtingen ruimschoots. Daarnaast was de levering ongelooflijk snel, wat onze tevredenheid alleen maar vergrootte. Kortom, een aanrader voor wie op zoek is naar hoogwaardige producten en een efficiënte service!

20. November 2023

Verwachting waargemaakt

Naambordje heeft echt de luxe uitstraling die wij ervan verwachtte, en het bevestigen was zelfs voor mijn 2 linkerhanden goed te doen.
Blij mee.

17. November 2023

Goede kwaliteit

Prima product, goede kwaliteit. Aanrader!

16. November 2023

Bedankt voor uw review, veel plezier van uw aankoop! Mvg TEAM Home Prestige

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr