Homeprestige Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Aanvankelijk verliep het contact moeizaam. Ook de levertijd duurde iets langer dan is aangegeven. Dat gezegd hebbende, het product is van top kwaliteit. Bevestiging aan de gevel is eenvoudig want er i... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Jammer dat het zo laat bezorgt werd. Want het was een cadeau voor me dochter en schoonzoon die hun eerste huisje gekocht hebben. En ik het op de dag dat ze de sleutel kregen, het aan hun wou geven. Ma... Mehr ansehen

1. Metallwarenhersteller

Vom Unternehmen geschrieben

Jong bedrijf dat werkt met de nieuwste machines, om vanuit RVS platen prachtige naamborden te maken.

4.2

Gut

TrustScore 4 von 5

130 Bewertungen

Alle Bewertungen

38 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Sorry het was superidehome. Sorry voor het ongemak bied me excuses aan

Wat een slechte ervaring.zeggen dat het pakket geleverd is maar tot op heden niks ontvangen en het moest geleverd worden bij een benzinestation dat 24 u open is.daar koop ik nooit meer wat Chinees troep

18. August 2024

Antwort von Homeprestige

Goedemorgen Frans, werkelijk waar alle files meerdere malen doorgelopen, maar u bent helemaal geen klant zover wij kunnen zien. Daarnaast leveren wij door de brievenbus en is het een OER Nederlands product. Ook zijn wij gewoon bereikbaar per mail en telefoon en kunt u ons gewoon bezoeken, ook daar overigens geen spoor van een deze klacht. Kan het zijn dat u iets op een Chines website heeft besteld? Temu, Alibaba...? Indien mogelijk zien wij de review graag verwijderd worden en anders zijn wij helaas genoodzaakt om richting Trustpilot aktie te ondernemen, waarvoor hopelijk begrip. We doen niet alles goed, maar hier herkennen wij ons totaal niet in. Mvg Homeprestige

Mega fijne service

Mega fijne service. Zelf een fout gemaakt maar door hun opgelost. Erg blij mee! En kwaliteit van het product ook super.

25. Juli 2024

Antwort von Homeprestige

Fijn om te horen als iets goed gaat, nogmaals we doen niet altijd alles goed, maar onze dank voor deze review 😁. Mvg Homeprestige

Nog mooier dan gehoopt!

Het bestelde naambordje is nog mooier geworden dat dat ik had gehoopt. Mooie stevige kwaliteit.
Na een hele vriendelijke ontmoeting via de mail met Angelique (ik had gemaild omdat de levering iets langer duurde) vertelde ze mij dat de bestelling nog niet helemaal compleet was en dat het daarom iets langer duurde. Een ontzettende blije klant!

1. Juli 2024

Antwort von Homeprestige

Goedemorgen Olga, onze dank voor deze mooie review. We doen niet altijd alles goed, maar heel vaak toch wel. Prachtig als het dan op deze manier gewardeerd wordt en je dat ook laat weten. Gr TEAM Homeprestige. Ps: Angelique zetten we wel extra in het zonnetje....😁

Slechte ervaring / slechte service

Slechte ervaring. Van te voren duidelijk per e-mail aangegeven wat ik wilde qua naambordje. RVS en in een specifieke afmeting. Dit was allemaal geen probleem. Na een lange tijd en na veel navragen krijg ik eindelijk het naambordje thuis. Is het naambordje zwart…. Contact opgenomen. Opeens konden ze niet leveren in RVS. Ik zou ook geen RVS besteld hebben. Gewezen op het mailcontact waarin ik duidelijk RVS schrijf. Ik wacht al een maand op een oplossing. Ik ben er klaar mee en wil mijn geld terug

23. Mai 2024

Antwort von Homeprestige

Beste mevrouw Koestering, ook u bedankt voor de feedback, ook al is het een wel heel negatieve review. RVS is het materiaal waarvan het bordje wordt gemaakt, en dat leveren wij niet zonder poedercoating. We hebben 2 RAL kleuren, duidelijk aangegeven op de site. We hebben zelfs in een persoonlijk contact, met een voorbeeld per e-mail in het zwart, contact gehad en op de factuur staat het voorbeeld ook. Dat in u beleving wij steeds iets niet goed doen, betreuren wij, maar nogmaals RVS, dat is gewoon geen RAL kleur. Zelfs nu zijn we nog op zoek naar een wel passende kleur RVS look en zouden daar nog voor in de lucht komen. Dat het allemaal te lang duurt ligt ook deels bij het feit dat dit een custom made bestelling is en GEEN standaard bestelling. We hebben hier weer van geleerd, we doen geen aanpassing meer in het proces. Wilt u het geld terug, geen probleem, met een glimlach.....

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een paar weken geleden een bordje…

Een paar weken geleden een bordje besteld met huisnummer en onze namen. Helaas had ik zelf een foutje gemaakt waardoor een naam dubbel er op stond. Ondanks dat dit mijn eigen fout was, super opgelost door Homeprestige!! Top!!

14. Juni 2024

Antwort von Homeprestige

Bob goedemorgen, fijn dat onze inspanningen gewardeerd worden. Ook bedankt voor jou eerlijke feedback, kan dan toch niet anders dat we het oplossen met elkaar. Groeten Homeprestige

Naambord van hoge kwaliteit

Vorige maand heb ik een naambord besteld voor mijzelf en mijn hond Lighting.
Laten coaten in de kleur zwart. Het resultaat mag er zeker zijn! Een erg goede prijs/kwaliteitsverhouding al zeg ik het zelf. Keep on the good work!

3. Juni 2024

Antwort von Homeprestige

Geacht heer Payralbe, bedankt voor uw review. Een teverden klant is ons veel waard! Veel plezier van het bordje.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prachtig modern naambordje van goede…

Prachtig modern naambordje van goede kwaliteit. Makkelijk te bestellen en binnen de aangegeven tijd hadden wij het ontvangen. Zeker een aanrader!!!!

31. Mai 2024

Antwort von Homeprestige

Beste heer Matijssen. Bedankt voor uw feedback. We zijn blij dat we de veranderingen die we hebben doorgevoerd succesvol zijn. Veel plezier van uw naambord.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mooi product voor bij de deur

Wij hebben voor de zwarte variant gekozen en na twee weken wachten werd het product goed verpakt bij ons bezorgd. Makkelijk te bevestigen en hangt mooi.
Vond het "bouwen" van het bordje via de website wel wat uitdagend, maar dat kan ook aan mij liggen.
Erg blij met het eindresultaat.

22. April 2024

Antwort von Homeprestige

Dank je wel Lieke, bedsankt voor de feedback, we zijn bezig met een filmpje qua uitleg bouwen.

Uitstekende service

Uitstekende service! Mijn vragen over de levertijd werden snel beantwoord. Het bordje is binnen de afgesproken tijd aangekomen en ziet er echt prachtig uit. Het oogt heel chic, absoluut een aanrader!

18. Januar 2024

Antwort von Homeprestige

Bedankt voor uw review. Fijn dat onze recente inspanningen, ter verbetering van de service, u goed zijn bevallen. Mvg Homeprestige

Niets geleverd / Geen antwoord

28 maart j.l. een naambordje besteld. Tot op heden niks geleverd. 2x achteraan gebeld. Er wordt dan niet opgenomen, maar kort erna word ik teruggebeld. Wordt dan aangegeven dat het bedrijf recent is overgenomen en de levering dus langer kan duren. Verzoek gekregen om een mail te sturen. Hierop krijg ik geen antwoord. Lijkt op 'kastje naar de muur verhaal'.

Excuses! Moet bekennen dat ik te voorbarig ben geweest. Heb het naambordje vandaag ontvangen. Ziet er prachtig uit. Dank daarvoor.

10. April 2024

Antwort von Homeprestige

Arlo, bedankt voor jouw review.

We hebben inderdaad gewoon wel telefonisch contact gehad en zelf netjes een mail gestuurd dat uw bordje vandaag op de post zou gaan en is gegaan. Gelijk dan een negatieve review schrijven is voor uw rekening, maar wij hebben keurig geleverd binnen 10 werkdagen. Vergeet namelijk niet dat Goede Vrijdag en Pasen geen productiedagen zijn. Het gaat dus vanuit de lasersnijder naar uw muur en niet van het kastje naar de muur...😉

Slecht bedrijf

Ik raad een ieder af hier te bestellen. Wij wachten al 1,5 maand op ons naambordje en dus nog steeds niks ontvangen. Er zijn meerdere beloftes gedaan die allemaal niet zijn nagekomen, en smoesjes verzonnen. Ik zou dus mooi ergens anders bestellen!

8. April 2024

Antwort von Homeprestige

Hi Linda, Bedankt voor jouw review, hoe gek dat ook mag klinken en of mag lezen. Helaas kunnen we niet alles goed doen en is er richting jouw zeker het e.e.a. misgegaan. Het contact is er en alles wordt opgelost. Mvg Homeprestige.

Vertrouwen

Zeer slecht aangezien er niet gereageerd wordt op een meerdere keren verstuurde vraag, hoe moet ik dan het vertrouwen hebben om een bestelling te plaatsen?

U antwoord daarop dat het bordje onderweg is en dat het vertrouwen dus niet beschaamd is maar niets is minder waar aangezien ik vanwege de niet beantwoorde vraag dus geen bestelling had geplaatst.
Hoe kan er dan een bordje onder weg zijn als u niet eens weet welk bordje ik had willen bestellen en wat er op had moeten staan?

Uw antwoord is dus eigenlijk alleen maar om de klanten te misleiden door te doen als of het is opgelost.

20. März 2024

Antwort von Homeprestige

Geachte heer Muskee, duidelijk verhaal. U heeft geen bestelling gedaan, maar u bent niet tevreden over de service. We gaan er aan werken. Gelukkig bent u niet ontevreden over het product, welk u dus klaarblijkelijk niet heeft besteld. Mocht u in de buurt zijn en nog steeds de behoefte hebben om te kijken hoe we "misleiden", u bent van harte welkom in onze showroom. Mvg Homeprestige

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Geen bordje en amper reactie.

Een bestelling geplaatst op 6 maart. Zou binnen een week geleverd worden. Steeds als ik vraag waar het blijft zeggen ze volgende week. Baal er echt van. Lijkt een mooi bordje, maar dat weet ik dus niet zeker, want het wordt maar niet ontvangen en is wel betaald. Is dit toch een fake bedrijf?

27. März 2024

Antwort von Homeprestige

Goedenavond, het feit is dat we recentelijk Homepretige hebben overgenomen. Ons bezoekadres is Robert Peereboomweg 7 Haarlem. Met betrekking tot uw bestelling kan ik aangeven dat het ons spijt dat er niet goed gecommuniceerd is. Mvg TEAM Homeprestige.

Super goede service

Super goede service! Ik had het naambordje besteld als valentijnscadeau, maar helaas zou het niet op tijd binnen zijn. Ze hebben toen super goed meegedacht en speciaal een kaartje laten maken van het naambordje zodat ik toch alvast iets leuks kon geven! Deze service kom je maar weinig tegen, echt top! Uiteindelijk het naambordje ontvangen en ziet er super mooi uit! Hier een blije klant

2. März 2024

Bestelling geplaatst op 2 Januari

Bestelling geplaatst op 2 Januari, ook goedkuering gegeven voor het ontwerp maar helaas nooit iets ontvangen. We hebben gemaild maar geen reactie. Telefonisch contact gehad op 6 Februari en werd verteld dat het bordje waarschijnlijk kwijt is geraakt bij postnl en dat er een nieuwe gemaakt zou worden. Ook deze nooit ontvangen, dus bestel aub niets bij dit bedrijf want het is waardeloos.

29. Februar 2024

Antwort von Homeprestige

Geachte heer Hagens, het bordje dient in uw bezit te zijn. Dat er een vertraging in zat kan helaas een ieder overkomen, excuses dat het nu uw bord betrof. Hoop dat u nog wel kunt genieten van uw bestelling. Mvg Homeprestige.

Via social media besteld

Via social media besteld. Direct al persoonlijk bericht. Nadat bleek dat ik ons naambordje ontvangen had zonder bevestiging en de grap maakte dat ik alleen reviews maak als de bevestiging persoonlijk wordt langs gebracht, kreeg ik bericht dat de baas zelf in de buurt was. Uiteraad met een kop koffie voor de service, hartelijk bedankt! Wij zijn heel blij met ons originele stalen naambordje! Het bordje geeft een welkom entree bij ons. Thanks team Home prestige en Djen voor de persoonlijke service!

16. Februar 2024

Geen reactie

Ik heb begin januari een naambordje besteld. Een week later bericht gekregen dat de bestelling in productie is genomen terwijl we nog steeds wachten op het ontwerp om deze goed te keuren.
Ondertussen al verschillende mails gestuurd maar nog geen reactie mogen ontvangen helaas.. ook nog geen product ontvangen.

Update:
Uiteindelijk contact gehad en uitleg gekregen. Het ontwerp is direct gestuurd en goedgekeurd. Daarna continue op de hoogte gehouden van de status en snel opgestuurd.
Super blij met ons nieuwe naambordje en staat heel mooi bij onze voordeur.

4. Januar 2024

Beste Joy,
Bedankt voor uw feedback. Ik heb begrepen van mijn collega dat inmiddels alles is opgelost en er contact met u is geweest. We hopen snel terug te lezen dat u blij bent met uw naambordje!
Nogmaals hartelijk dank voor uw vertrouwen in Home Prestige!
Tom

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mooi product en super service!!

Mooi product en super service!!

Toen ik mijn bestelling ontving bleken de namen niet te kloppen. Dit was waarschijnlijk mijn eigen fout. Zonder enige aarzeling hebben ze een nieuw huisbaas bordje met juiste namen kosteloos opgestuurd.

Dank je wel!

3. Februar 2024

Hi Lotte,
Bedankt voor je recensie! Fijn om te lezen dat je blij bent met het naambordje!
Team Home Prestige!

Heb een naam bordje met huis nr

Heb een naam bordje met huis nr
Besteld. Is nu bijna 6 weken geleden
.net telefonisch contact gehad en ze heben de situatie uitgelegd. En heb er begrip voor product word met spoed geleverd een goede oplossing. Ben vriendelijk te woord gestaan en het probleem wordt opgelost

31. Januar 2024

Antwort von Homeprestige

Nogmaals bedankt voor u begrip, we houden u op de hoogte van de bestelling. Mvg TEAM Home Prestige

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr