Vi aftalte en prøve tur i en RAV4 og den stod klar og kørte godt, alt blev gennemgået og forklaret ifbm. med et evt. køb. Super rådgivning. Vi endte med en anden bil fra en anden forhandler, fordi... Mehr ansehen
Købte en bil der var opgivet til 267000 km på annonce, og bilens speedometer, opdagede motorfejl efter 4 dage pga. et defekt partikelfilter og luftmængdemåler. Det krævede 1 besøg til udlæs... Mehr ansehen
Hyggelig atmosfære og venlig betjening samt god efterservice. Havde bilen til service efter 4 mdr. hvor der blev konstateret rust på bremseskiver og mørnede dæk. Iflg. FDM ikke noget der med sikkerhed... Mehr ansehen
Min familie og jeg ankom ret sent lige inden lukketid, men vi fik en super god service, prøvekørsel af bil og generelt en super god behandling. Det endte ikke i et salg denne gang, men det er be... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Det kan betale sig at investere i en brugt bil frem for en ny – så længe du vælger en forhandler, der prioriterer garanti og kundeservice og har øje for kvalitet. Vi er blandt landets mest ambitiøse og hurtig voksende bilforhandlere, med priser fra 80.000.- til 1.000.000.- skulle der være noget for enhver smag og pengepung. Vores ambition er at give vores kunder den bedste service til den rigtige pris, og det er uanset om du befinder dig i nord, syd, øst eller vest. Vi er friske med bytteprisen på deres bil, med markedets største og stærkeste finansiering og leasing muligheder. Lav rente, længere løbetid..
Landevejen 11, 4684, Holmegaard, Dänemark
- Wm@holmebiler.dk
- holmebiler.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 64 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Das haben sich andere Leute angesehen
Top klasse service
Jeg har købt en Golf GTE.
Alexander er virkelig rar og møder en i øjenhøjde!
Fantastisk service og lynhurtigt forløb!
Man er virkelig hjulpet hele vejen.
Tak for handlen!
Fantastisk sælger. Tak til Alexander for en god og rolig købsoplevelse.
Fantastisk sælger: Alexander Langgaard.
Meget professionel og menneskelig betjening.
God , rolig og forståelig købsoplevelse.
Kæmpe stor oplevelse, at møde et menneske som Alexander, der har serviceret os i processen.
Det var den gode bil oplevelse.
Kh de fuldt tilfredse nye bil ejere.
Flinke og venlige
Det har været en fantastisk service fra…
Det har været en fantastisk service fra Alexander intet at komme efter der, fantastisk oplevelse hjælper med det hele og altid til at få fat i.
God service!
God service og hurtig hjælp! Kan klart anbefales☺️
Good experience
Good experience, i strongly recommend.
Utrolig god service fra start til slut.
Utrolig god service fra start til slut.
Tak til Alexander der tog sig tiden til at gennemgå alt.
Kun varme anbefalinger
Flotte biler til en go pris
Flotte biler til en go pris.
Sælger var med hele vejen til at alt lykkes
110% tilfreds!
Rigtig god service!
Super og hurtige
Super og hurtige
Dejlig oplevelse
Alexander var høflig og on point
Alexander var høflig og on point. 💪
Ford Mondeo
VI MENER IKKE AT HOLMEBILER TAGER ANSVAR !!
VI ANBEFALER IKKE ANDRE AT KØBE BIL DER..
Vi købte en Ford Mondeo hos Holmebiler i juni 2023.
Vi mødte et super venligt og imødekommende personale.
Da vi henter bilen, da købet er gået i gennem, bliver brugt bil testen gennemgået og alt er den skønneste orden. Vi har valgt at købe 1 års ekstra motorgaranti på bilen, så vi har garantien i 2 år.
Vi vælger at få tjekket bilen igennem på et værksted, og her er der en del ting som bestemt ikke er i orden. Vi gør forhandleren opmærksom på det, og de retter op på det der ikke var i orden.
Vi var super glade for bilen indtil at den her i efteråret begynder at drille. Den smider alt kølervæsken, og giver ingen varme i kabinen. Vi kontakter forhandleren efter weekenden, der siger at vi bare skal holde øje med det, og at vi sagtens kan køre videre.
Bilen har her i efteråret været til service, og turboen opdagede de nok snart skulle skiftes.
Vi kørte en tur til Norge, og på vej hjem gik bilen i stykker. Det er nu snart 6 uger siden, og bilen er fortsat ikke kommet ud og køre.
Holmebiler fralægger sig et hvert ansvar til trods for at de har sendt en bil ud af døren, der kun på papiret var i orden.
Den motorgaranti vi har købt, kan vi heller ikke benytte da den lige pludselig ikke dækker hele motoren, som Holmebiler har solgt forsikringen på.
Vi oplever samtidig at forhandleren ikke er til at komme i kontakt med, og at det imødekommende og venlig personale vi mødte den første gang, kun eksisterer indtil de har sendt bilen ud af døren.
Vi har valgt at kontakte FDM.

Antwort von Holmebiler
Fine nyere biler.
Positiv sælger med styr på tingene
Positiv sælger med styr på tingene. God service.
Jeg havde fornøjelsen af at købe en bil…
Jeg havde fornøjelsen af at købe en bil fra denne bilforhandler, og jeg kan kun udtrykke tilfredshed over hele oplevelsen. Personalet var ikke blot professionelt, men også ægte hjælpsomme og imødekommende. Deres dedikation til kundetilfredshed var tydelig, og de gjorde processen både enkel og behagelig. Jeg værdsatte især den opmærksomhed, de viste mod mine behov og spørgsmål. Alt i alt en ærgerlig og professionel oplevelse, som jeg gerne anbefaler til andre bilkøbere.
Det har været en fantastisk oplevelse at være kunde hos Holmebiler.dk
Fremragende service og god…
Fremragende service og god kundeoplevelse, kan klart anbefales.
Holmebiler -trygt at handle…
Holmebiler har et godt udvalg af biler og i alle prisklasser. Personalet er yderst hjælpsomme. Udover de selvfølgelig skal sælge, så bliver man taget i hånden gennem alt det administrative også med finansiering. De strækker sig langt for at hjælpe. Jeg følte der endelig var en brugtvognsforhandler med integritet, som man trygt turde stole på.
Ikke køb bil ved holmebiler
Ikke køb bil ved holmebiler
Har købt en Audi a3 ved Holmebiler. Bilen er jeg glad for. Men når det kommer til noget som ikke holder ret med det som man har fået at vide i opslaget og inden køb af bilen så sejler det helt vild.
Får at vide i opslaget den har afmontaligt anhængertræk. Når det er afmontaligt skal det kunne tages af men når låsen er gået i stykker fungere det ikke. Bilen er ovenikøbet blevet nysynet med trækket på og ved et syn skal trækket kunne tages af ellers kan den ikke synes hmmm?
Jeg aftaler så med dem jeg køre til en mekaniker og får det fikset på deres regning men efter regningen kommer på de små 2500,- kr vil de ikke kendes ved det.
Bilens springlevæske arm fungere heller ikke dette er heller ikke nævnt i opslaget
Så er bilen også blevet solgt på nogle dæk som er så gamle at de også skulle skiftes da det ikke er sikkert at køre med.
Inden man har købt bilen er det sååå! Flinke og hjælpsomme.
Men efter køb af bilen kan man ikke komme i kontakt med dem når der er det mindste der handler om penge.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.