Hollænder & Vivi’s Køreskole Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Som forældre til en ung mand med autisme var vi meget spændte og også lidt nervøse for om det ville være for stor en udfordring for vores søn at tage kørekort. Vi kontaktede kørelærer Vivi på for... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kan kun anbefale Vivi og hollænder. Min datter Malou kørte hos Belinda og der er udelukkende ros fra os. Ingen råben og skrigen i bilen, tværtimod massere sang, humor og opmuntring til den unge nye bi... Mehr ansehen

1. Fahrschule

Vom Unternehmen geschrieben

Tag dit kørekort her hos os! Vælg mellem et normalt forløb på 8-10 uger eller tag dit kørekort på kun 3 uger. Måske har du mistet dit kørekort og ønsker at generhverve det. Uanset ønske kan Hollænder & Vivi's Køreskole hjælpe dig!

Hervorragend

Alle Bewertungen

62 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Hollænder&Vivi’s køreskole

Jeg har haft en godt oplevelse med Hollænder&Vivi’s. Jeg havde Torben som kørelærer og han var meget rar og hjælpsom og forbedredte en godt til Prøverne. Jeg giver derfor Torben og Hollænder&Vivi’s mine bedste anbefalinger. Anders

23. September 2026

Jeg tog et lynkursus hos Hollænder og Vivi

Jeg tog et lynkursus hos Hollænder og Vivi med Vivi som min kørelærer. Det kan jeg varmt anbefale. Vivi er tålmodig og man føler sig tryg med hende. Det tages i ens eget tempo så man selv kan følge med hele vejen. Det har været en rigtig god oplevelse!

11. September 2026

Kæmpe anbefaling fra forældre

Vi kontaktede kørelærer Vivi på forhånd og fortalte vores bekymringer. Vi blev mødt af stor forståelse og venlighed.
Vi forældre blev inviteret med til første teoritime, så vi alle tre lige kunne mærke efter. Det var meget betryggende for vores søn.
Og derefter gik det stille og roligt i det tempo som vores søn kunne overskue. Hele tiden god kommunikation med Vivi samt trygge og rolige forhold, både til teoriundervisning og i bilen.
Så hvis du leder efter en rolig og yderst kompetent kørelærer med godt humør, så kan vi varmt anbefale at kontakte kørelærer Vivi ☺️

3. September 2026

10/10

Har intet dårligt at sige, en rigtig god oplevelse og god service. Kan klart anbefale Torben som kørelærer!

6. August 2026

Fantastisk køreskole

Fantastisk køreskole
Køreskolen har styr på det hele bookingen er nem, og man kan selv vælge tider efter behov.
Min kørelærer Astrid var virkelig god og kunne hjalp mig igennem det hele, og sørgede for at jeg kunne komme op til min køreprøve så hurtigt som muligt.
Alt i alt virkelig god oplevelse

31. Juli 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg bookede turbohold hos Hollænder &…

Jeg bookede turbohold hos Hollænder & Vivi's Køreskole, og min oplevelse var dyr, stressende og rigtig dårlig.

Den praktiske køreundervisning gjorde mig hurtigt utryg. Min kørelærer fortalte selv, at hun var nyuddannet, men det havde skolen ikke oplyst mig om på forhånd. Jeg oplevede, at kørelæreren ikke havde styr på, hvad der var højre og venstre under kørslen, og at hendes instruktioner derfor blev forvirrende og utrygge. Jeg oplevede også, at hun tog fat i rattet og styrede bilen, mens vi kørte. Det gjorde mig så anspændt, at jeg blev utryg, hver gang hun bevægede hånden i bilen. Vi måtte også udskyde at øve parkering, fordi hun ikke kunne give mig de nødvendige instruktioner, så vi måtte vente til næste gang. Derudover oplevede jeg, at der blev skældt ud, når jeg lavede fejl. Da jeg fortalte en af ejerne om adfærden i bilen under kørsel, oplevede jeg ikke, at det blev taget alvorligt, selv om det handlede om, at kørelæreren tog i rattet og styrede bilen under kørslen.

Allerede i teoriundervisningen blev jeg mere forvirret end hjulpet. Underviseren gav os en teoretisk prøve, hvor der efter hendes egen forklaring indgik spørgsmål og stof, vi endnu ikke havde læst, og som heller ikke var blevet gennemgået i undervisningen. Vi skulle række hånden op ved hver fejl, og fejlene blev gennemgået, men vi fik aldrig at vide, hvilke konkrete spørgsmål eller hvilket stof der lå uden for det, der var blevet gennemgået i undervisningen, eller det sted vi var nået til i pensum.

For mig betød det, at prøven ikke gav et brugbart billede af, hvad jeg havde forstået. Jeg sad i stedet tilbage med en følelse af, at jeg ikke kunne finde ud af det stof, jeg allerede havde læst og modtaget undervisning i.

Da jeg tog det op med en af ejerne, oplevede jeg ikke, at kritikken blev taget seriøst. Svaret var: "Det har vi aldrig hørt før." Jeg fik ikke en ordentlig forklaring på, hvorfor det skulle være en god idé at teste elever i stof, der hverken var gennemgået i undervisningen eller i pensum.

Efter den afvisning og manglende forståelse sagde jeg stop. Efter det droppede jeg ud af forløbet hos Hollænder & Vivi. Derefter fandt jeg en anden trafikskole, som jeg oplevede som professionel og seriøs.

Min anbefaling er derfor: Vær meget kritisk, før du vælger Hollænder & Vivi's Køreskole, især hvis du overvejer turbohold eller har brug for tryg og tydelig praktisk undervisning. Jeg ville ønske, at jeg selv havde vidst det her, før jeg bookede.

31. Juli 2025

Klar anbefaling

Jeg kan helt klart anbefale Hollænder & Vivi Køreskole! Hele forløbet har været super godt fra start til slut.

En særlig stor anbefaling går til min kørelærer, Vivi. Hun er virkelig flink og altid glad. Hun skaber en rolig og tryg stemning i bilen, hvilket gør det meget nemmere at lære og udvikle sig som bilist i trafikken, hvilket kan være lidt grænseoverskridende første gang man sidder bag rettet. Samtidig er hun utrolig fleksibel og gør sit bedste for at finde køretider, der passer ind i ens hverdag, hvilket er super dejligt når man går på gymnasiet.

Hvis du leder efter en køreskole med god undervisning og en kørelærer, der interesserer sig for sine elever, så er Hollænder & Vivi det helt rigtige valg.

En klar anbefaling herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

22. Juli 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jamen jeg har haft en fantastisk…

Jamen jeg har haft en fantastisk oplevelse med denne køreskole de er så søde, hjælpsomme mennesker de er bare generelt alle tiders. Kørelæreren Torben skal have en speciel tal han er verdens bedste kørelærer og han lære dig meget på kort tid mvh Emily elsker den køreskole!

30. Juni 2026

Tryg og positiv vej til kørekortet - også som 44-årig

Jeg har næsten lige bestået min køreprøve som 44-årig, og jeg er rigtig glad for, at jeg valgte Hollænder & Vivis Køreskole i Roskilde.

Jeg havde længe tænkt, at kørekort ikke var nødvendigt for mig, men da behovet alligevel kom, var jeg ærligt talt ret nervøs for at starte lidt sent.
Heldigvis mødte jeg Vivi, som er en helt fantastisk kørelærer.
Vivi er utrolig tålmodig, rolig, opbakkende og imødekommende. Hun er samtidig nærværende, professionel og super hyggelig at køre rundt med, hvilket gjorde, at jeg hurtigt følte mig tryg bag rattet. Hun er virkelig god til at skabe selvtillid og forklare tingene på en måde, der giver ro og overskud.

Hele køreskolen har en rar og afslappet atmosfære, hvor man føler sig velkommen. Der er plads til spørgsmål, fejl og grin undervejs, og man mærker, at de brænder for at hjælpe deres elever godt igennem forløbet.

Jeg kan varmt anbefale Hollænder & Vivis Køreskole. Både til unge og til os, der tager kørekort lidt senere i livet 😊

17. Juni 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kan klart anbefale Hollænder &…

Jeg kan klart anbefale Hollænder & Vivi’s køreskole. Jeg har været rigtig glad for mit forløb, hvor jeg altid har følt mig velkommen og set som enkel elev. Teoriundervisningen har været rigtig hyggeligt og lærerigt, og helt det samme om køretimerne, der bliver også taget rigtig godt hånd om en og man føler sig sikker hele vejen, jeg vil også gerne anbefale Astrid, som er en rigtig god kørelærer. Hun har lært mig en masse og har været rigtig hyggelig at køre med.💗

16. Juni 2026

Hollænder & Vivi - Torben kørelære

Jeg kan ikke andet end at anbefale Hollænder & Vivi i Hvidovre.
Kørelæren Torben er en fantastisk kørelære. Han forklarer tingene på en rolig og behaglig måde og er altid åben for man stiller spørgsmål. Det har betydet sindsygt meget for mig, da det fjerner hele min frygt for at skulle ud og køre, og jeg istedet glædet mig til at komme ud og køre.
Udover det, så er der også plads til at have et grin med Torben.
Jeg ville klart give 5 stjerner herfra. Hvis jeg kunne ville jeg give mere.🤩

28. Februar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde simpelhen den bedste…

Jeg havde simpelhen den bedste oplevelse ved at tage mit kørekort ved Vivi og hollænders køreskole. Jeg havde Cihan som kørelærer og han var så super sød og rar at køre med. Det var virkelig en fornøjelse at køre med ham. Han lærte mig tingende på mit niveau og min hastighed i læring og det gjorde hele oplevelsen som en drøm. Love u Cihan❤️

26. Mai 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har taget kørekort hos Hollænder &…

Jeg har taget kørekort hos Hollænder & Vivis Køreskole i Roskilde, og det har været en rigtig god oplevelse. Der er nogle virkelig venlige teori og kørelærere, som altid hjælper, hvis man har spørgsmål.
Køreskolen har adgang til en hjemmeside med materiale til hver teorilektion, hvilket også var en stor hjælp til teoriprøven. Derudover er der mulighed for at tage førstehjælpskursus på skolen, og der kommer også en fotograf forbi og tager de rigtige billeder til kørekortet. Det gjorde det hele meget lettere for mig.
Og så var der selvfølgelig sodavand til teorierne 😆
Jeg vil i hvert fald anbefale køreskolen!

19. Mai 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hollænder og Vivis køreskole er…

Hollænder og Vivis køreskole er virkelig en god køreskole, hvor man føler sig tryg fra start til slut. Min kørelærer Torben var mega hjælpsom, tålmodig og god til at forklare tingene, så man faktisk forstår det. Han gjorde det hele meget mindre stressende, selv når man lavede fejl.

Jeg følte mig godt forberedt til både teori og køreprøve, og det gjorde virkelig en forskel. Kan helt klart anbefale dem til andre, der skal tage kørekort

17. April 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr