Den bedste køreskole jeg kunne have valgt! Teoritimerne går hurtigt, med Kims jokes og humør. Kørelære er enormt god til at øve alt ift. kørsel med hver enkelte elev. De er effektive til at svare besk... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Hjerting køreskole, Kim er den varmeste i branchen (husk at orientere dig), Kims blå lyn er hurtige rundt om hjørnerne og på lige stræk. Kim er en rigtige gode kørelærer, laver altid jokes og er sikke... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Mega godt forløb! Kim er en rigtig god og sjov kørelærer(: Kæmpe anbefaling herfra
Unternehmen hat geantwortet
Jeg kan varmt anbefale Hjertings køreskole. Kim er en rigtig god kørelærer, hvor der både er tid til sjov, men også læring. Alt fra teoriundervisningen til kørslen har været hyggeligt. Det gode ve... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Det skal være sjovt og lærerigt at tage kørekort
Bytoften 2a , 6710, Esbjerg V, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Kim is an excellent driving instructor, he is extremely focused on your learnings and ensures to correct your mistakes the right way so you always remember them.I am extremely glad, as I was a complete beginner with very little experience of driving and a lot of resistance but I managed to pass and get my driving license in the 1st attempt, So I would highly recommend you to take driving lessons with Kim.

Antwort von Hjertings køreskole
Jeg har været mega glad for, at jeg valgte at tage mit kørekort ved Hjertings køreskole. Kim er en virkelig fantastisk kørelærer, der altid kan få ens smil frem. Teorien bliver gjort spændende, og jeg er aldrig kommet hjem i dårligt humør. De bedste anbefalinger her fra.

Antwort von Hjertings køreskole
Kim er en sød og meget engageret kørelære som har formået at gøre teoritimerne både hyggelige og lærerige. Hele forløbet har været meget professionelt og struktureret.
Jeg kan helt klart anbefale Hjertings køreskole.

Antwort von Hjertings køreskole
Kan stærkt anbefale hjertings køreskole
Det har været super god oplevelse, med en rigtig god og sød kørelærer🚙😃

Fantastisk køreskole
Et rigtig godt forløb, med det hele med i pakken
Kim er en fantastisk kørelærer, og det har været en så go oplevelse gennem hele forløbet

Antwort von Hjertings køreskole
Fantastisk forløb, med en venlig, rolig og sjov kørelære i form af kim.
Kæmpe anbefaling

Antwort von Hjertings køreskole
Fantastisk køreskole. Med i købet får man høj energi og gode samtaler. Der er lovet slik og sodavand til hver teoritime inkl. dårlige jokes. Tak for et godt, nemt og hurtigt forløb🙂

Super god køreskole👍🏼
Kan godt anbefale

Antwort von Hjertings køreskole
Vil 100% anbefale Hjerting køreskole bestod begge ting i første forsøg og det var bare en god oplevelse

Antwort von Hjertings køreskole
Kan 100% anbefale Hjerting køreskole. Kim er super venlig og har styr på tingene.

Antwort von Hjertings køreskole
Kim er en fantastisk kørelærer! Han har 100% styr på tingene og kan klart anbefales😁

Antwort von Hjertings køreskole
Super god skole med rigtig god undervisning og sodavand til teoritimerne(:

Antwort von Hjertings køreskole
Fik hurtig kørekortet i hus. Super fin køreskole med service i top

Kan klart anbefales!
Hvis du vil være sikret en god køreskole og hyggelige køretimer/teoritimer, skal du vælge Hjertings Køreskole. Undervisningen er i top, og Kim er super god til at lære fra sig. Der er selvfølgelig fokus på, at vi i sidste ende skal blive gode bilister, men Kim sørger altid for at der er god stemning til teoritimerne - og snacks :) Kim har været super god til at guide igennem hele forløbet, og hjulpet mig, der hvor jeg havde nogle udfordringer. på denne måde er der fokus på din kørsel, og din udvikling, hvilket er super dejligt, da du så ikke bliver presset i forløbet. Kim er også virkelig fleksibel, hvilket gør, at du sagtens kan have tid til andet ved siden af. Alt i alt en virkelig god oplevelse, hvor hygge og god kørsel har været første prioritet. VÆLG HJERTINGS KØRESKOLE!!

Antwort von Hjertings køreskole
Kan klart anbefale Hjertings køreskole/Kim.
Teorien bliver fortalt med humor, men på en måde så man stadig får det med man skal lære. Kim er super god til lære fra sig på en rolig måde, og til at hjælpe og vejlede med kørslen, hvor man er udfordret. Han har været utrolig fleksibel og hjælpsom i forhold til køretimer, prøver osv., da jeg undervejs i forløbet flyttede fra byen og kun hjemme i weekenden.
Meget professionel men hvor der altid er plads til en god joke og hygge.
Tusind tak for et rigtig godt forløb Kim. De bedste anbefalinger fra mig.

Antwort von Hjertings køreskole
Mega god kørelærer og hyggelig at snakke med, altid klar på noget fjol😉
Meget professionel gennem hele forløbet.
Stor anbefaling😁

Antwort von Hjertings køreskole
Så fik jeg mit trailer kort i dag "Selvfølgelig i første forsøg 👍"
Tusind tak til Kim fra Hjerting køreskole. Det har været et super godt forløb. Helt fantastisk god service han giver. Nemt at finde køre timer som passer ind i begge partners kalender "Selv på en lørdag"
Du får de bedste anbefalinger herfra for fremtiden.
Mvh.
René Beregaard Andersen
Esbjerg.

Antwort von Hjertings køreskole
Super god oplevelse hos Hjerting Køreskole, kan varmt anbefales:)

Antwort von Hjertings køreskole
I dag bestod jeg køreprøven, jeg har gået på engelskholdet hvor undervisningen var og er top professionel, kan klart anbefale Hjerting køreskole v/ Kim Jessen så endnu engang tak Kim.
Duangdao Mogensen

Antwort von Hjertings køreskole
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.