Jeg har brugt Hevi Sugaring i flere år og er meget glad for deres produkter. Det er super nemt at påføre, det fjerner hårene uden for store smerter og spilder jeg noget voks tørres det let af med en... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Gør ikke mine ben silkebløde og heller ikke hårfri i mere end en uge. Jeg har ikke exceptionelt hurtigtvoksende hår, de er mørke, men jeg har meget mellemrum mellem hårene, fordi jeg har epileret i så... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg har efterhånden brugt produkter fra Hevi Sugaring i en del år, og jeg har været fuldt tilfreds fra start. Altid hurtig levering og så er deres voks bare helt fantastisk - det er nemt og smertefrit... Mehr ansehen
Lækre, helt naturlige og effektive produkter. Jeg har bruget Hevi's produkter til hårfjerning et års tid, og er super glad for det resultat jeg får. Som mørkhåret har jeg altid kæmpet med røde kn... Mehr ansehen
HEVI Sugaring er en serie af økologiske og allergivenlige hårfjernings produkter og før- og efterbehandlings produkter. HEVI Bodysugaring fjerner nemt og effektivt hårene på kroppen, men i modsætning til andre voks produkter rykkes hårene ud med hårets groretning og IKKE modsat, hvilket gør behandlingen mindre smertefuldt og slut resultatet, bedre og flottere.
Mads Clausens Vej 1, 8600, Silkeborg, Dänemark
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Antwort von HEVI Sugaring
Jeg er glad for produkterne, men det er umuligt at komme i kontakt med kundeservice eller selv ændre abonnement. Det føler jeg er lidt bondefangeri. Men jeg bliver ved med at prøve at ringe og skrive.
Update: efter min anmeldelse fik en mail det samme og fik at vide at det første svar var gået tabt. Og ændret abonnement. Det var dejligt.

Antwort von HEVI Sugaring
Min maskine slukker efter kort tid, så sugaring er ikke tyk flydende. Så tager det lang tid for at blive færdig. Noget der ellers ser så let ud på jeres videoer.

Antwort von HEVI Sugaring
Jeg har desværre haft en rigtig skidt oplevelse med dette produkt, som jeg ellers havde store forhåbninger til. Jeg har både investeret i varmer, roll on-varmer, voks, strips, pudder og spatler (gennem Matas) samt et stegetermometer, og jeg har fulgt vejledningen nøje i forhold til temperaturer, teknik m.m. og set videoer af, hvordan man gør det.
Alligevel sidder jeg nu med meget store blodansamlinger på begge lår – en risiko, som jeg ikke umiddelbart kan finde nogen som helst advarsler om i en eneste af produktmanualerne. Jeg har smurt voksen på mod hårene, påført strips og trukket stripsen af i hårenes retning langs huden – og det gik såmænd også fint på underbenene. Lårene derimod – de har set bedre dage.
Jeg er ærligtalt en smule rystet over, at dette produkt har kunnet beskadige min hud så voldsomt. Mit højre lår er helt lilla i den ene side, og det føles, som om huden brænder. At det så også var både ubehageligt og smertefuldt at påføre voksen med roll on-produktet, det blegner helt ved siden af eftervirkningerne.
Jeg har følt mig nødsaget til at sende en klage til Matas, hvor jeg har købt produktet, da jeg på ingen måde synes, at der er gjort tilstrækkeligt opmærksom på risikoen ved at bruge produktet – eller hvor omfattende skader man kan påføre sig selv. Faktisk skriver de ordret på deres hjemmeside: ”I modsætning til andre voksprodukter hæfter sukkervoks kun på hår og døde hudceller, så huden vil ikke tage skade under behandling”. Den formulering kan producenten selvfølgelig ikke gøre for, at Matas har brugt, men jeg føler på ingen måde, at produktet lever op til den ”skånsomme oplevelse”, der kraftigt reklameres med.
---
Svar:
Jeg undrer mig over, at I ved, at denne type skader kan ske, og at I endda kommer med gode råd til at undgå det – men at dette ingen steder er nævnt ved køb af produktet eller i de manualer, der medfølger. Der er jo tale om en mangelfuld brugsanvisning, hvis man – ved at følge denne – rent faktisk kan komme til skade med produktet.
Jeg håber, at I kraftigt vil overveje at opdatere medfølgende brugsanvisninger, så det klart og tydeligt fremgår, at der er risiko ved brug af produktet. Den oplevelse, jeg har haft, giver mig på ingen måde lyst til at ”øve mig”. Jeg har blodsprængninger op og ned ad begge lår, og det både svier og kløer – selv her et døgn efter.

Antwort von HEVI Sugaring
Hurtig levering af produkter i god kvalitet. Dejlige, letforståelige guides så det var nemt at komme i gang for en nybegynder af voks. Har dog desværre døjet med røde knopper i intimområdet på trods af, jeg har fulgt guiden om aloe vera efter voksning, eksfoliering 3-4 gange ugentlig samt fugtgivende creme dagligt. Har aldrig døjet med røde knopper ved barbering, så måske voks bare ikke fungerer for min hud?

Antwort von HEVI Sugaring
Hurtigt levering. Godt produkt. God vejledning til brug af produkterne.

Antwort von HEVI Sugaring
En helt fantastisk oplevelse, et firma som oser af personlighed, og hvor hver kunde bliver set😊
Har modtaget de lækreste produkter

Antwort von HEVI Sugaring
God service.Lynhurtig og korrekt levering😃
Fantastik dejlige produkter

Antwort von HEVI Sugaring
Jeg tog mig alt for sent mod til at prøve Hevi - jeg går aldrig tilbage til hverken skraber eller epilator igen! Virkelig nemt at bruge, og stort set smertefrit.
Jeg har tegnet abonnement nu - simpelthen for ikke at falde i den nemme løsning igen (skraberen) :D

Antwort von HEVI Sugaring
Hurtig levering og mega gode produkter. Det bedste er næsten de mange "guide" videoer der ligger på siden, så man let kan komme igang.
Lækkert produkt med hurtig levering. Kan klart anbefales!
Kæmpefan. Gode produkter og hurtig levering. 👌🏼

Antwort von HEVI Sugaring
Gode anvendelige produkter👍gode anvisninger i videoklip😊

Antwort von HEVI Sugaring
Hurtig levering og super lækre produkter 🌟🌟🌟🌟🌟

Antwort von HEVI Sugaring
Det er det bedste produkt jeg har oplevet, også i forhold til proff voksbehandling. Det er SUPER NEMT at bruge og efterlader huden silkeblød. Jeg er MEGA FAN

Antwort von HEVI Sugaring
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.