Havde den bedste oplevelse ved Allure. Meget kyndigt personale, som yder god vejledning og guider dig igennem hele processen. Jeg var ret nervøs, så der blev sat ekstra tid af, og virkelig taget hens... Mehr ansehen
Personalet var helt fantastisk jordnær og tog imod mig med åbne arme. Fra jeg kom til jeg gik følte jeg mig tryg og i gode hænder, hvilket mit resultat også afspejlede! Allure Clinic kan uden tvivl... Mehr ansehen
Jeg er mere end tilfreds med min behandling hos Allure. Jeg fik lavet en skinbooster. Ikke nok med den fine service og dejlige stemning, var resultatet som ønsket. Jeg stoler på Allure og vil ikke la... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Kosmetisk speciallægeklinik i hjertet af Esbjerg med speciale i ikke-permanente fillers, botox behandlinger, kar på benene, IPL laser til behandling af pigmenteringer, hårfjerning, karsprængninger, diffus rødme, ansigtsbehandlinger og rosacea. Derudover er vi forhandlere af SkinCeuticals, Save My Face, Dermalogica og Jane Iredale.
Dänemark
- allureclinic.dk
Super søde piger og gode produkter til…
Super søde piger og gode produkter til gode priser og virkelig god vejledning inden behandling
Fantastisk klinik og personale
Jeg har fået flere behandlinger hos Allure og man er altid i gode hænder. De sørger for at lytte til de ønsker man har, og er enormt dygtige til at fokusere på det naturlige, så man blot bliver en bedre udgave af sig selv. Både Lea og Louise er enormt søde og dygtige og jeg vil anbefale alle at bruge Allure.
Når jeg kommer hos Lea føler jeg altid…
Når jeg kommer hos Lea føler jeg altid velkommen og i trykke hænder jeg har fået den flotteste med en flot glød og den ser mere frisk og ung ud efter jeg er begyndt at komme hos Lea jeg har fået laser behandling i ansigt og har fjerning i armhulerne der er kommer sket ikke noget hår mere der og bruger deres produkter som jeg har fået anbefalet de er super gode jeg kan kun anbefale stedet
Fokus på det naturlige resultat
Søde piger, der vejleder til behandlinger og ikke overbehandler.
Dejlige lyse og rene lokaler.
Professionel personale og naturlige resultater
Jeg vil give min varmeste anbefaling til sygeplejerske Lea. Efter mange år med overvejelser om at få lavet min kløft i hagen, tog jeg endelig springet til en forsamtale hos Lea. Jeg følte mig meget set og hørt og på intet tidspunkt presset til noget. Jeg besluttede mig for at få lagt filler i min hage, og hele processen har bare været fuldkommen professionel og behageligt - og resultat taler for sig selv. Det eneste jeg fortryder, er at jeg ikke gjorde det noget før…
En kæmpe anbefaling her fra.
Jeg er mere end tilfreds med min…
Ikke nok med den fine service og dejlige stemning, var resultatet som ønsket. Jeg stoler på Allure og vil ikke lade andre end dem lave noget i mit ansigt.
Virkelig dejlig service
Virkelig dejlig service - Tak for en utrolig dejlig oplevelser piger!
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse, kompetent, professionelle og søde piger
Sød personale
Sød personale, man føler sig tryg i deres hænder.
Kan varmt anbefales 🙏🏻
Rolige og dejlige omgivelser samt en…
Rolige og dejlige omgivelser samt en meget kompetent rådgivning. Har fået et flot resultat efter IPL behandling. Kommer gerne igen
Altid top professionel service hos…
Altid top professionel service hos Allure Clinic. Kan varmt anbefales.
Klart den bedste klinik i Esbjerg.
Rigtig god oplevelse og vejledning
Rigtig god oplevelse og vejledning
Resultaterne holder og jeg har fået så god vejledning til hudpleje.
De varmeste anbefalinger herfra.
Blev mødt af søde og imødekommende…
Blev mødt af søde og imødekommende piger. De lytter til ens ønsker og kommer med deres profesionelle råd og erfaring. Jeg glæder mig til at komme til min næste tid.
Professionel og løsningsorienteret…
Professionel og løsningsorienteret personale. Dygtige og meget erfarne. At de også er lidt søde trækker da ikke ned på oplevelsen :-)
Jeg kan klart anbefale klinikken
Jeg kan klart anbefale klinikken. Alt er godt.
Jeg har fået lavet laser behandling og…
Jeg har fået lavet laser behandling og det var super go oplevelse min behandler Lea er super dygtig og giver en suoer go rådgivning og resultatet er blev helt perfekt
Søde piger & imødekommende
Søde piger & imødekommende.
Lytter & kan personligt give dem
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 5 stjerner.
Professionel klinik l dejlige rene & rolige omgivelser.
Min næste tid er booket 👌
Jeg er yderst tilfreds med mine behandlinger hos Allure Clinic. Dejlig velkomst i de smukkeste lokaler, meget professionelle behandlere og perfekte resultater.
5 stjerner fra mig.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.