Jeg har brugt Hevi Sugaring i flere år og er meget glad for deres produkter. Det er super nemt at påføre, det fjerner hårene uden for store smerter og spilder jeg noget voks tørres det let af med en... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Gør ikke mine ben silkebløde og heller ikke hårfri i mere end en uge. Jeg har ikke exceptionelt hurtigtvoksende hår, de er mørke, men jeg har meget mellemrum mellem hårene, fordi jeg har epileret i så... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg har efterhånden brugt produkter fra Hevi Sugaring i en del år, og jeg har været fuldt tilfreds fra start. Altid hurtig levering og så er deres voks bare helt fantastisk - det er nemt og smertefrit... Mehr ansehen
Lækre, helt naturlige og effektive produkter. Jeg har bruget Hevi's produkter til hårfjerning et års tid, og er super glad for det resultat jeg får. Som mørkhåret har jeg altid kæmpet med røde kn... Mehr ansehen
HEVI Sugaring er en serie af økologiske og allergivenlige hårfjernings produkter og før- og efterbehandlings produkter. HEVI Bodysugaring fjerner nemt og effektivt hårene på kroppen, men i modsætning til andre voks produkter rykkes hårene ud med hårets groretning og IKKE modsat, hvilket gør behandlingen mindre smertefuldt og slut resultatet, bedre og flottere.
Mads Clausens Vej 1, 8600, Silkeborg, Dänemark
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Antwort von HEVI Sugaring
Hevi sukkervoks er det bedste produkt jeg har prøvet. Jeg elsker hvor nemt det er at arbejde med og det virker bare. Der er gode guides til at hjælpe og hvis man skriver kan man forvente svar hurtigt! Kæmpe anbefaling herfra.

Antwort von HEVI Sugaring
Rigtig god kundeservice, hurtige svar og gode svar.
Sukker voksen virker fint.
Selve varmeren er jeg ikke importeret over, nogle gange virke LED lyset ikke og det er svært at bedømme hvor varm den er. Alt i alt syntes jeg ikke den er speciel.
Roll on er et godt koncept, men en dårlig oplevelse. Det er smertefuldt at bruge den da den river i hårene ved påføring og der er tit spildt sukkervoks tilbage i den tomme beholder som man ikke kan få ud
Hevi Aloe Vera cremen kan bruges overalt, til en god pris og virker dejlig beroligende

Antwort von HEVI Sugaring
Meget fin oplevelse. Nemt og overskueligt at bestille og hurtigt leving. Meget fine videoer, som jeg havde glæde af og derfor utrolig nemt at finde ud af fremgangsmåde for en nybegynder som jeg. Hårene kommer fint af, når produktet bruges korrekt (som man kan se i videoerne). Bedste hilsner Mie

Antwort von HEVI Sugaring
Jeg har aldrig vokset ben før men efter at have prøvet sugar rolleren fra hevi vil jeg bruge den forevigt. Jeg elsker hevi produkter

Antwort von HEVI Sugaring
Et rigtig godt produkt, meget nem at bruge, og huden bliver så flot bagefter. Vil varmt anbefale disse produkter

Antwort von HEVI Sugaring
Hurtig levering og et skønt produkt, der er nemt at bruge 🙂 vil klart anbefale dem.

Antwort von HEVI Sugaring
Det er nemt at vaske rester af, men det kræver lidt øvelse at få det ordentligt på.

Antwort von HEVI Sugaring
Har prøvet det på mine ben. Fik et nogenlunde resultat, men ikke alle hår kom med af. Der lidt af en opgave og kræver noget tid at lære. Jeg er dog klar på at prøve igen…. Man skal nok bare lige lære det. Huden var blød bagefter og det gjorde ikke særlig ondt.

Antwort von HEVI Sugaring
Er så tilfreds med jeres roll on patroner, de virker helt perfekt. Det tog selvfølgelig lidt længere tid, end hos en professionel. Men er sikker på, når man har prøvet det et par gange, går det meget hurtigere.

Antwort von HEVI Sugaring
Jeres sugarwax er fantastisk men jeres roller forbander jeg laaaaaaaaaaaaaangt væk. Rullen falder hele tiden ud og det resultere i at jeg sidder med en halv næsten hylster voks på mit ben som brænder og mit ben er fyldt med blå mærker. Det giver simpelthen heller ingen mening at have en løs rulle på maskinen for det giver vel lidt sig selv med klister et voks. Jeg er både ærgerlig over at jeg nu har et blåt ben som er hævet og ømt. Og at jeg har betalt en god slat penge og nu har jeg kun lige en bund slat woks tilbage og at der ikke er tænkt på en smartere måde så rullen bliver siddende. Øv med øv på 😩 og så oplever det samme som nogen andre også oplever, at den simpelthen ikke fordeler voksen jævnt og hårene de fleste steder knækker af i stedet for at tage roden med. Og jeg har fulgt manualen til punkt og prikke.

Antwort von HEVI Sugaring
Virkelig nogle lækre produkter af god kvalitet. Deres kundeservice er søde og meget hjælpsomme. Produkterne kommer meget hurtigt. Jeg vil helt klart anbefale deres produkter!

Mega fan!
Det er så nemt at bruge og jeg har ben, armhuler og intimt hårfri i mange uger.

Antwort von HEVI Sugaring
Gode produkter, som er nemme at anvende samt hurtig levering 🤩

Antwort von HEVI Sugaring
Det virker desværre slet ikke på mine ben. Den får fat i ca halvdelen af hårene og de fleste af dem knækker i stedet for at komme helt ud. Jeg testede om det var fordi mine hår var for fine ved at prøve i bikinilinjen, men det hjalp ikke. Varmeren/rollontingen fordeler voksen meget ujævnt og klatter. Så øv.
Men fedt at stripsene kan vaskes bagefter. Selvom jeg ikke kommer til at bruge det igen.

Antwort von HEVI Sugaring
Super fin service, dog reklamerer de med at det er så nemt at fjerne hår ved det her voks, men jeg formåede kun at fjerne halvdelen, selv efter 2 omgange og 1.5 patron.... Håber det bliver bedre med tiden

Antwort von HEVI Sugaring
jeg har købt produktet Hevi sugaring
For et par uger siden. Jeg har nu prøvet produktet over 2 omgang.
Det lever ikke op til mine forventninger.
Under påsmøring af sukkervoks falder rullen af konstant - også selvom den er i strøm under hele påføringen. Derudover er der ikke nok sukkervoks til begge ben. Jeg har kun vokset halvanden ben og er nu løbet tør for først voks. Selvom jeg bruger den som anvist, fjerner den ikke alle hår. Samtidig bløder jeg under aftagning.
Og plus jeg har snakket med kundeservice som vil sende mig 2 nye patroner og en sugar scrub men har intet hørt efter og har prøvet at skrive men uden svar!!
Virkelig dårlig service må man sige!!
Aldrig om jeg køber produkter derinde mere!! Ikke hvis de skal behandle deres kunder sådan.. 😢

Antwort von HEVI Sugaring
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.