Nooit meer naar die garage
Mijn dochter heeft 2 jaar geleden een auto gekocht bij Hensgens in Maastrich. Ook een onderhoudsplan aangepraat.
Vandaag voor een beurt en keuring gegaan, ik lag de sleutels op de bali om de auto af te geven, kwam ze al met een blaadje met vanalles opgeschreven, ze hadden de auto nog niet gezien. Er moest remvloeistof gedaan worden, airco en uitgelijnd.
Dit moest appart betaalt worden. Omdat ik er niet over kon beslissen omdat hij van mijn dochter is, zeg ik laat dat maar, maarja daar begon t gezeik, het was het beste om het wel te doen, want het stond in het onderhoudsplan, en ze zaten al voor 2 maanden vol, nou hadden ze plaats, ik zeg laat het maar, is niet aan mij om daarover te beslissen, dit kan nog altijd een andere keer.
In de middag werd ik gebeld dat de auto de beurt en de keuring had gehad, en goedgekeurd was, maar er was wel vanalles aan en zou een 1400+ euro gaan kosten. Er moesten nieuwe banden die waren versleten, de accu was stuk die moest vervangen en dan tuurlijk de rest wat ze de eerste keer al had opgenoemd.
Ik zeg de auto is toch goedgekeurt, waarom moet dit dan nu gebeuren? Daar kwam weer, dat ze al vol waren voor 2 maanden en dat het het beste voor de auto is om het nu te doen. Ik zeg nee sorry ik kijk zelf wel voor banden en een accu, daar begon ze, een grote mond te krijgen, dat het moest gedaan worden, anders moest mijn dochter maar erover denken om uit het onderhoudsplan te stappen.
Ik zeg hij is goedgekeurt dan is het nog niet dringend, dus dat kan later wel, ik ben de auto gaan halen, ze had mijn dochter al vanzelf uit het onderhoudsplan gehaald, zonder dat zij zelf kon beslissen.
Zelf direct bij een andere garage gaan kijken voor nieuwe banden met uitlijnen, dat was voor 1/3 van het bedrag en de accu ook meteen laten uitlezen, deze was helemaal ok, niks mee aan de hand.
Zo zie je hoe ze je geld uit je broek kloppen.
Nooit meer naar die garage, en vooral de verkoopster, wat een onvriendelijk en eigenwijs kind.
Je ziet al dat ze nergens een reactie onderplaatsen bij alle reviews, dit zegt al genoeg over hoe ze het afhandelen.
5. November 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung