Veldig fornøyd med hjelpen vi har fått. Veldig bra ordning, som gjør at man kan kjøre sak mot en motpart uten å være redd for å måtte legge ut store summer før man har en endelig avgjørelse. Denne fo... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Profesjonell og varm: Tusen takk for all hjelpen og støtten du har gitt meg i denne saken. Jeg opplever deg som både svært dyktig kompetent og tydelig, samtidig som du er trygg og god å ha i en kreve... Mehr ansehen
Jeg skulle helst gitt dem minus i stjerner hvis det var mulig. Styr unna!! Prøv heller andre forsikringsselskap. De er helt ubrukelig når du først trenger dem. Har prøvd p bruke dem to ganger, ene gan... Mehr ansehen
Betryggende å få svar på skriftlig ved henvendelse, og telefonsamtale med imøtekommende og hyggelig advokat under utredning av sak. Det gikk ikke lang tid å få kontakt med advokat etter innmeldt s... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
HELP bidrar til økt rettssikkerhet gjennom å gjøre juridiske tjenester tilgjengelig for alle. Våre klienter betaler ikke timepris, kun forsikringspremie, og får advokathjelp til saken er løst.
Kontaktinformationen
Essendrops gate 3, 0368, OSLO, Norwegen
- 22 99 99 99
- post@help.no
- help.no
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Das haben sich andere Leute angesehen
Kjøpte eierskifteforsikring gjennom…
Kjøpte eierskifteforsikring gjennom Help. Når behovet melder seg får man derimot lite/ingen hjelp. Styr unna!!!!
Helt jævlig kundehåndtering
Helt jævlig kundehåndtering. Nada med sosiale antenner eller interesser for å vekke liv i saker. Gjør alt i sin makt til å stenge ned sak. Styr unna, elendighet lang vei!
Great company with competent customer…
Great company with competent customer friendly lawyers
Fantastisk oppfolging i en krevende sak…
Fantastisk oppfolging i en krevende sak over nesten to ār. Anbefales på det sterkeste!
Helt ubrukelig boligkjøper forsikring
Helt ubrukelig boligkjøper forsikring, min opplevelse var at den takstmannen som jeg fikk via Help ivaretatt selgeren interesser.
Har rapportert at skaden er så liten at det ikke utløser erstatningskrav.
Tullete selskap som absolutt bortkastet penger.
Veldig fornøyd med hjelpen😊👍
Veldig god hjelp til å sette opp…
Veldig god hjelp til å sette opp testamente og ektepakt .
Her blir du tatt så på alvor å de vet…
Her blir du tatt så på alvor å de vet hva de holder på med, superhelter alle i hop🥰
Ventilation problems in my private house...
The lawyer has been involved from the first contact and did not let go of the case until we reached a conclusion. I have been very satisfied with Help and can only recommend them.
Kjempeflinke
Kjempeflinke. Hadde hjelp av tre advokater i saken vår over lang tid. Klare og gode å samarbeide med. De var alltid til stede med gode råd og ståpå vilje. Hadde aldri vunnet frem uten dem. Absolutt å anbefale.
Jeg ønsker å gi en stor takk til HELP…
Jeg ønsker å gi en stor takk til HELP Forsikring for svært god bistand i forbindelse med oppsett av testament.
Prosessen opplevdes som ryddig, effektiv og trygg fra start til slutt. Jeg satte spesielt pris på den tydelige kommunikasjonen, gode forklaringer underveis og den profesjonelle oppfølgingen jeg fikk. Det gjorde et ellers krevende tema mye enklere å forholde seg til.
Tusen takk for hjelpen og den gode servicen!
Mvh
Alf-Sverre Bergli
Tusen takk til Lene Stødle i HELP…
Tusen takk til Lene Stødle i HELP boligkjøper forsikring for assistanse i vår sak mot boligselger forsikring. Har vært til stor hjelp i få landet vår sak.
I would like to provide a positive rewiew of Help Insurance
I would like to provide a positive review of attorney Johan Rogge Loennecken
He has been helpful throughout my case, matter of inheritance. He proved to be an expert in his field and kept me well-informed throughout. I am grateful for he's services and would highly recommend Johan as an attorney.
Bortkastede penger
Bortkastede penger. Mulig de har for mye å gjøre . Det tar lang tid og det kan virke som om de helst ikke ønsker saker som har tilknytning til advokat forsikring forsikring. Møtte større forståelse hos motparten enn advokaten som skulle representere osd
Flinke og dyktige advokater.
Flinke og dyktige advokater.
Jeg anbefaler Help forsikring til alle som trenger det.
Denne tjenesten anbefaler jeg på det sterkeste. Utrolig raske etter jeg meldte inn saken til jeg fikk advokat. 👊🏽😃 Jeg er meget fornøyd med Help forsikring.
Konkret og ryddig under hele prosessen med advokat
Det gikk ikke lang tid å få kontakt med advokat etter innmeldt sak. Ryddig og konkret under hele prosessen.
Stort pluss med å få varsel på sms om at det er lagt inn svar på min side.
Help gjennom boligkjøperforsikring
Ble satt i kontakt med help forsikring i forbindelse med en sak gjennom boligkjøperforsikringen vår. Vi la frem saken for Help som svarte at vi hadde en god sak, og at de ville gå videre med dem da det var stor sjanse for å få saken gjennom, og at dette ville koste oss 4000kr. Vi sa ja, og fikk plutselig ikke kontakt med behandleren vår. Flere uker senere viser det seg at hen var gått på ferie. Når vedkommende da kom tilbake gav help beskjed om at de ikke ville videreføre saken likevel. Fakturaen ble derimot sendt. Vi har altså betalt for kun løgn og elendig service!
Anbefales ikke!
Helt ubrukelig "hjelp". Når dere hører fra gode advokater at du som kunde må melde saken inn for advokater kan se på saken nærmere betyr det at vent på faktura med egenandel på 4k seinere uten at saken gikk videre og problemer ble utløst. Veldig dårlig kundeservice som ikke klarer å svare på spørsmål og advokatene som ikke veit at kunde må betale månedlig beløp på forsikringen. Bortkasta penger og anbefales ikke på det sterkeste.
Super god hjelp og oppfølging av saken!
Marianne som var min advokat, gjorde en super bra jobb og fulgte opp saken på en ryddig måte selv om saken dro veldig ut.
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.