HELP Forsikring Bewertungen 394

TrustScore 4 von 5

4.0

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Veldig fornøyd med hjelpen vi har fått. Veldig bra ordning, som gjør at man kan kjøre sak mot en motpart uten å være redd for å måtte legge ut store summer før man har en endelig avgjørelse. Denne fo... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Profesjonell og varm: Tusen takk for all hjelpen og støtten du har gitt meg i denne saken. Jeg opplever deg som både svært dyktig kompetent og tydelig, samtidig som du er trygg og god å ha i en kreve... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg skulle helst gitt dem minus i stjerner hvis det var mulig. Styr unna!! Prøv heller andre forsikringsselskap. De er helt ubrukelig når du først trenger dem. Har prøvd p bruke dem to ganger, ene gan... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Betryggende å få svar på skriftlig ved henvendelse, og telefonsamtale med imøtekommende og hyggelig advokat under utredning av sak. Det gikk ikke lang tid å få kontakt med advokat etter innmeldt s... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Versicherungsgesellschaft
  2. Anwaltskanzlei

Vom Unternehmen geschrieben

HELP bidrar til økt rettssikkerhet gjennom å gjøre juridiske tjenester tilgjengelig for alle. Våre klienter betaler ikke timepris, kun forsikringspremie, og får advokathjelp til saken er løst.

Kontaktinformationen

4.0

Gut

TrustScore 4 von 5

394 Bewertungen

1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Billig forsikring Help når du skal lage testament

Jeg tegnet forsikring i Help gjennom Lo for å få advokat når jeg trengte det. Mye pga at jeg planla å lage testament. Betaler bare 98 kr pr måned og et testament koster vanligvis 10 000 kroner å lage.Jeg fikk fantastisk hjelp fra Sturla Bentzen Sand til å lage testamentet.Han var tilgjengelig på sin private mobil fra morgen til seint på kveld.Vi skulle ha et veldig spesielt testament så han måtte lage mange forslag før han lagde det som var riktig for oss.Veldig flink til å forklare arveloven så både jeg og min kone forsto hva som sto i testamentet.

17. Oktober 2024

Manglende oppfølging.

Vi kontaktet HELP 22.03.2024 i forbindelse med at et nettselskap ville legge ned kabler og sette opp nettstasjon på vår eiendom. Advokat på Help tok saken, trodde vi, da han svarte 02.04.Imidlertid svarte han ikke på vår kontakt videre, uteble rett og slett. Heldigvis fikk vi hjelp av en kompetent advokat ved Huseierne og saken ble løst. Vi er svært skuffet over manglende oppfølging fra Help. Skjønner egentlig ikke at det er mulig. Help har fått informasjon om dette.

2. April 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

This insuranse is not worth it

This insuranse is not worth it. They say that it's going to help, but its not true. It doesn't help. They just want to end the case. Think good about it before buying this.

5. August 2024

Bortkastede penger

Kjenner meg veldig godt igjen i det negative folk skriver om boligkjøperforsikringen. Vi tegnet den dyreste forsikringen med disse i 2018 når vi skulle kjøpe oss bolig for første gang. Viste seg raskt at boligen var full av mangler, men HELP mente vi ikke hadde noen sak. De truet med at de ville koste oss veldig mye penger om vi tapte saken, noe de var sikre på at vi ville gjøre. På det tidspunktet turte vi ikke annet enn å høre på dem. I ettertid viste det seg at det var kostnader for over en halv million. Som førstegangskjøpere brukte vi alt vi hadde på kjøper av boligen, så vi brukte 4 år på å utbedre skadene for egen maskin, og for å få boligen opp på den verdien vi selv kjøpte den for. HELP er ingen forsikring eller trygghet, det er kun en falsk trygghet. Hvis man Googler litt om selskapet og søker opp STOPP boligsvindel på Facebook så får man vite alt man trenger for å spare disse kronene.

10. Oktober 2023

Exelent and sharp

Exelent, Sharp and very good to have help on board. Very satisfyed and recomend this insurance

18. September 2024
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Great for simple consultations - Not as good as a real lawyer

Positive:

Nice lawyers. Easy to register a case. Feels comfortable and safe to have a lawyer insurance. Very good when it comes to minor cases where you just want some consultations.

Negative:

The chat on MinSide is useless. It's a small text box that does not support any text formatting. But the lawyers are friendly to provide communication via mail instead so it's not a biggie.

I feel the lawyers cannot always provide proper legal assistance. It seems that they are being held back by internal regulations in Help. I.e. I often hear "sorry, your insurance doesn't cover to help write that letter" or "I can help you with this part, but not that one as that is not covered in the insurance" etc. So be prepared to do much yourself without support.

Conclusion:

I feel that "ordinary" lawyers can go further and provide a better overall support. It seems that Help is more of an insurance company than a law firm. This can go on the cost of the overall quality of the help provided if you have a more complex case where you require proper lawyers.

I would recommend Help lawyer insurance to anyone who just needs short consulting or advice. But I would not reccomend it to anyone who need help with a case that might end up in court. You could sit there with a lawyer that's held back in their performance by an insurance company that doesn't cover this or that detail in your case.

Another example is if you end up in court and are unhappy with the result and want to make an appeal to higher level court. This is where the insurance part of Help can take lead and deny you an appeal if they consider the risk to be to high. So again, an insurance company before a lawyer firm.

On the other hand you should also consider the relatively cheap monthly cost. If you can live with just having a legal consultant and in many cases get this insurance package for as little as €6 if you are lucky to have a fagforbund/union discount, then it's a great deal I would say.

20. September 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Møtt med forståelse og effektivitet

Er så utrolig glad for å ha hatt advokatforsikring via Lo, med Help som selskap. I løpet at 4 år år har vi brukt den to ganger pga bilkjøp som har vist seg å være hevingsgrunnlag på begge kjøpene fra to store bilfirma. Erik sølberg hos Help har vært en fantastisk hjelp, kort og presis,rask og effektiv har han fikset disse to sakene slik at vi har vunnet og kunne heve begge kjøpene. Prosessen har vært profesjonell og underveis har han vært tilgjengelig og svarer på alt vi måtte lure på av spørsmål. Kommer aldri til å kutte ut advokatforsikringen, og håper han er tilgjengelig igjen om det skulle vise seg at vi en gang til trenger hjelp til noe.

9. September 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hold dere langt unna help!

anbefaler alle som skal ha seg, kjøpe eller selger forsikring og styre langt unna help. da jeg har kranglet med disse i snart 2 år. og får ingen hjelp i min sak da både megler og blikkenslager og takst mann har lagt fram raporter og bevis i vår sak så klarer ikke help og framme vår sak!

9. September 2024

Svindel

Svindel. De tar i mot penger men når man trenger hjelp blir man fortalt at man ikke har noe sak. Har skjedd meg både med bolikjøper forsikring og advokatforsikring.
Jeg gikk videre på egenhånd på tross av help.
Det viste seg jeg hadde en god sak og jeg vant.

Styr unna dette selskapet.
Ble tilogmed bett om at jeg skulle begynne å skrape ut adpestrør selv.
Her er det tydelig ett selskap som kun bryr seg om egen lommebok og er villig til å ofre andres helse for å undra seg sitt ansvar.

10. Mai 2024

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr