Hellotickets Bewertungen 738

TrustScore 4.5 von 5

4.4

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tickets gekocht voor Baseball wedstrijd in Boston. Snel en makkelijk. Echter het autoriseren/actief maken is een beetje anders dan we gewend zijn. Tickets moeten geactiveerd worden in de eigen app van... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Booking was quite easy, information was clear and correct. Excursion was private, some general information was given by the guide and there was also enough free time. There was also room for questions... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Onze ervaring met HelloTickets was ronduit teleurstellend. Wij kochten via hen twee tickets voor de voetbalwedstrijd Sunderland – Leeds United, maar bij aankomst bij het stadion bleek dat de tickets... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alles wat goed geregeld Genoeg tijd in de harry potter studio Op de dag zelf weer het mailtje met je ticket geen gezoek

Vom Unternehmen geschrieben

Vind tickets voor evenementen in de Verenigde Staten en Londen tegen de beste prijs. Broadway, NBA, concerten... Miljoenen tickets direct beschikbaar.

4.4

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat 92 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Monat

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Beste tickets Alhambra We wilden ivm het weer de volgende dag…

We wilden ivm het weer de volgende dag naar het Alhambra in Granada. Dit was de aanbieder die t bij 2 personen voor 32€ deed, ipv 200.-
Daarbij hadden die andere aanbieders pas over drie weken plek, was t binnen n tel helemaal prima geregeld. Zonder problemen de volgende dag daar rondgelopen. Aanrader dus.

20. Dezember 2025

Antwort von Hellotickets

Bedankt voor je enthousiaste review en het delen van je ervaring met de tickets voor het Alhambra.

Fijn om te horen dat alles soepel en snel geregeld was en dat je hebt genoten van je bezoek.

Mariana M.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alles was goed geregeld en vlekkeloos…

Alles was goed geregeld en vlekkeloos verlopen. Golden tours naar mijn mening goed.

19. Dezember 2025

Antwort von Hellotickets

Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij dat alles vlekkeloos is verlopen en dat je tevreden bent over Golden Tours. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen voor een nieuw avontuur bij Hellotickets.

Prima geregeld!

Ondanks dat je niet meteen de tickets krijgt was het zoals toegezegd, ruim op tijd op de dag zelf. Prima zitplaatsen en enorm genoten!

8. Dezember 2025

Antwort von Hellotickets

Bedankt voor je positieve beoordeling en het delen van je ervaring! Fijn om te horen dat de tickets op tijd waren en dat je hebt genoten van de zitplaatsen. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen voor een nieuw avontuur bij Hellotickets.

Super ticket experience

Super match experience and clear and seamless ticket delivery process by Hellotickets.

14. Dezember 2025

Antwort von Hellotickets

Thank you for sharing your experience! We're glad the delivery process was clear and seamless. We hope to see you again soon for new adventures in Hellotickets.

Leuk

Leuk, tickets gewoon op tijd gekregen, helaas een beetje duur in vergelijking met de prijs die het normaal zou zijn

8. Dezember 2025

Antwort von Hellotickets

Bedankt voor je positieve recensie, en we zijn blij te horen dat je je tickets op tijd hebt ontvangen. Mocht je vragen hebben of verdere hulp nodig hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Groeten :)

Het verliep heel vlot

Het verliep heel vlot. En ze waren 5 euro goedkoper dan normaal

12. Dezember 2025

Antwort von Hellotickets

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat alles vlot verliep en dat je een goede prijs hebt gevonden. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen voor een nieuw avontuur bij Hellotickets.

Betrouwbaar

Goede aanbieding en soepele digitale afhandeling! Prima!

11. Dezember 2025

Antwort von Hellotickets

Bedankt voor je positieve beoordeling en fijne woorden over onze aanbiedingen en het soepele digitale proces! We hopen je snel weer te mogen verwelkomen bij Hellotickets voor nieuwe avonturen.

Tickets bestellen was eenvoudig

Tickets bestellen was eenvoudig , alleen de reserveringskosten werden niet vooraf vermeld .De tickets werden wel wat laat afgeleverd.
Beetje omslachtig om ze op je telefoon te downloaden.

10. Dezember 2025

Uitstekend!

Bedankt voor je beoordeling – we zijn blij dat alles perfect is verlopen.

Met vriendelijke groet

Victor L.

Voor Herhaling vatbaar

App gedownload en ging prima. Voor herhaling vatbaar!

1. Dezember 2025

Hallo Amber,

Bedankt voor je positieve recensie! We zijn blij te horen dat de download van de app succesvol was en dat je ons graag weer wilt bezoeken. We hopen je opnieuw te verwelkomen bij Hellotickets.

Luise S.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Waardelooze ervaging op mijn trip naar Auswtiz

Een trip naar Auswitz geboekt met Hellotickets. Eerste instantie word de dag van te voren, de ophaaltijd veranderd van 11 in de ochtend naar half 4 snachts. Ook word ik niet opgehaald meer bij het hotel, maar moet ik ergens in de middel of nowhere wachten op een bus die ons niet mee neemt. De Bus laat ons letterlijk midden in de nacht buiten staan.

Mijn partner en ik zijn zelf met de trein naar Auswitz gegaan. Mijn partner spotte de taxi chauffeur van die ochtend, en ik heb hem aangesproken. Meneer heeft wat belletjes gepleegd, en verteld ons dat hij ons toch mee had moeten nemen in de ochtend.

Meneer duwt ons bij de rest van de groep, en is daarna weer verdwenen. Pas op het moment dat het museum open gaat zien we meneer weer, ondertussen ander half uur laten.

Daarna contact opgezocht met Hellotickets, om compensatie aan te vragen. Krijg netjes een mail terug dat ze een onderzoek starten. (3 maanden terug) Ik heb ze nog een aantal keer een mail gestuurd, maar er komt 0 reactie op.

Hier absoluut niets boeken/reserveren.

22. September 2025

Het spijt ons dat je ervaring niet naar wens was.

Na je zaak te hebben bekeken, hebben we geconstateerd dat onze collega's zo snel mogelijk op je berichten hebben gereageerd en dat na het verwerken van je aanvraag de terugbetaling van je aankoop is uitgevoerd. Daarnaast heb je ook een commerciële geste ontvangen om je ervaring te verbeteren.

Als je nog vragen hebt, kun je opnieuw contact met ons opnemen en zullen we je zo snel mogelijk helpen.

Let op service fee

Let op, laat je niet oplichten! Deze partij toont heel sneaky tot het laatste moment een prijs zonder service fee. Net voordat je op betaal klikt, komt er in mijn geval nog even 2x61 dollar bij aan “fee”.

Dat ze een fee vragen is volledig logisch, maar de sneaky manier waarop is echt fout.

3. Dezember 2025

Hallo,

Bedankt voor je feedback.

Bij Hellotickets bieden we toegang tot honderden tickets tegen de laagste prijzen. We brengen je in contact met tientallen leveranciers in verschillende landen en werken er hard aan om ervoor te zorgen dat je de best mogelijke ervaring hebt voor, tijdens en na de aankoop, tot aan de deuren van het evenement of het begin van de activiteit. Met dit in gedachten zijn onze commissies zelfs bescheiden, en uiteindelijk is dat wat we ontvangen voor al dit werk.

Wij danken u voor uw tijd om een beoordeling achter te laten.

Paleis Schönbrunn

De tour was fantastisch met alle uitleg erbij.
Een superfijne gezellige gids Gaby probeerde alles zo goed als mogelijk uit te leggen.
Erg interressant veel van opgestoken.

27. November 2025

Antwort von Hellotickets

Bedankt voor je enthousiaste review! Geweldig om te horen dat je zo hebt genoten van de tour en de uitleg van gids Gaby. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen voor nieuwe avonturen bij Hellotickets.

Bezoek Liverpool FC

Prima geregeld, snelle betaling, goede ondersteuning.
Alleen jammer dat je de kaartjes zo laat krijgt.

27. November 2025

Geweldig,

Hartelijk dank voor je woorden.

Met vriendelijke groet van het hele Hellotickets-team.

Victor L.

Prachtige excursie

Chauffeur reed rustig en gids gaf op een heel grappige manier informatie waardoor ik het beter heb onthouden dan een saaie opsomming van feiten. Genoten van een prachtige excursie met een fijn M&M duo (Miguel & Michael).

2. Dezember 2025

Antwort von Hellotickets

Wat fijn om te horen dat je zo hebt genoten van de excursie en het M&M duo! We waarderen je positieve feedback over de chauffeur en de gids. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen voor een nieuw avontuur met Hellotickets.

Zero star review

If I could give this company 0 stars I would. Their services and tickets are misleading and customer service is none existent since they never respond. My mother bought tickets for an upcoming Los Angeles Lakers vs. Sacramento Kings game. She purchased what she believed were seats inside the arena to watch the game.

However, after completing the purchase, we received an email stating that these tickets are for the Lexus Club only and do not include access to the actual game arena. Nowhere during the purchase process was it mentioned or disclosed that these tickets did not include entry to the game itself. The listing was misleading — once you select the tickets, you are immediately directed to the payment page, with no clear indication of the true seating details or access restrictions.

This lack of transparency is deceptive and feels like a scam. We have tried to reach out to their customer service multiple times, but have not received a response yet. + we have yet to receive the tickets, so are they even real?!

Therefore, I’m ranking this company for what it is, a scam.

27. Oktober 2025

App werkt Top

App werkt Top. Je wordt tussendoor op de hoogte gehouden. Overzichtelijk. Aanrader!

22. November 2025

Antwort von Hellotickets

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je onze app overzichtelijk vindt en de updates waardeert. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen bij Hellotickets voor nieuwe avonturen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Leuke excursie en rondleiding door de…

Leuke excursie en rondleiding door de portokelders en een hele leuke Fado uitvoering. Echt een aanrader!

21. November 2025

Antwort von Hellotickets

Bedankt voor je enthousiaste review! Geweldig om te horen dat je hebt genoten van de excursie, de rondleiding door de portkelders en de Fado uitvoering. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen voor nieuwe avonturen bij Hellotickets.

Alles liep zo perfect

Alles liep zo perfect. Topchauffeurs tevens gids. Uitstekende timing. Kangaroo eiland een topervaring en zo interessant

17. November 2025

Antwort von Hellotickets

Bedankt voor je geweldige review! We zijn blij dat alles zo perfect verliep en dat je hebt genoten van de topchauffeurs, de timing en de ervaring op Kangaroo Island. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen voor nieuwe avonturen bij Hellotickets.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Let op bij de bestelling van NBA tickets

Aangepaste review : Wij kochten tickets voor een NBA match en achteraf komen we te weten dat we de match niet LIVE kunnen volgen maar vanuit een bar op FLATSCREENS. Tijdens de bestelprocedure werd daar met geen haan over gekraaid ! Deze opmerking willen wij blijven behouden. Indien er tijdens de bestelprocedure daarover een opmerking zou worden gemaakt dan zouden de klanten het onmiddellijk kunnen zien dat tickets voor de Lexus Club GEEN toegang geven tot de arena waar je de wedstrijd live kan volgen. Vorige week kregen wij van Hellotickets een mail dat zij na contact met de leverancier van de tickets, het betaalde bedrag zouden terugbetalen.
Wij hebben het bedrag ondertussen teruggekregen, wat wij ten zeerste appreciëren. Dank je wel.

19. Oktober 2025

Het team van Hellotickets.

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr