Tickets gekocht voor Baseball wedstrijd in Boston. Snel en makkelijk. Echter het autoriseren/actief maken is een beetje anders dan we gewend zijn. Tickets moeten geactiveerd worden in de eigen app van... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Booking was quite easy, information was clear and correct. Excursion was private, some general information was given by the guide and there was also enough free time. There was also room for questions... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Onze ervaring met HelloTickets was ronduit teleurstellend. Wij kochten via hen twee tickets voor de voetbalwedstrijd Sunderland – Leeds United, maar bij aankomst bij het stadion bleek dat de tickets... Mehr ansehen
Alles wat goed geregeld Genoeg tijd in de harry potter studio Op de dag zelf weer het mailtje met je ticket geen gezoek
Unternehmen hat geantwortet
Vind tickets voor evenementen in de Verenigde Staten en Londen tegen de beste prijs. Broadway, NBA, concerten... Miljoenen tickets direct beschikbaar.
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 92 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
Geweldig, zeer informatief, niet alleen luisteren maar ook meedoen, een echte aanrader onder het genot van een glaasje port.De charmante Mario maakt het plaatje compleet, wat een belevenis!!

Antwort von Hellotickets
De mogelijkheden die jullie aan hadden geboden. We wouden een attractie bezoeken. Ook dat we het met garantie konden gaan doen. En dat bood helloticket aan. Hierdoor hadden we in Milaan de DUOMO kunnen bezoeken. Zonder een lange wachttijd. Hiervoor wil ik helloticket heel erg bedanken, dat jullie dit mogelijk hadden gemaakt.

Antwort von Hellotickets
Betrouwbaar om je tickets te kopen, kregen ze ver van te voren en goede beschrijving over hoe we ze zouden konden "activeren".

Antwort von Hellotickets
Goed geholpen en perfect mooie plaatsen

Antwort von Hellotickets
Ik had kaartjes voor een voetbalwedstrijd van Sporting Lissabon gekocht voor tijdens mijn reis daar. De wedstrijd is uitgesteld, natuurlijk buiten de macht van Hellotickets om.
Ik heb gevraagd of ik misschien de tickets kon ruilen voor een andere wedstrijd 3 dagen later, die nog binnen mijn trip viel. De uitgestelde wedstrijd waar ik kaarten voor heb, wordt pas gespeeld als ik alweer buiten Portugal ben. Daar heb ik dus niets aan.
Ruilen was niet mogelijk, geld terug was niet mogelijk en er is op geen enkele manier iets van compassie of coulance gedacht. Er werd gedacht in reglementen, in plaats van in mogelijkheden.
Rechtstreeks via de club alsnog kaarten kunnen krijgen voor de wedstrijd dinsdag (morgen). De kaarten die ik straks krijg – en waar ik niets aan heb – geef ik weg aan een random persoon die ik hier toevallig heb ontmoet.

Antwort von Hellotickets
Philippe was de beste gids die je je in Berlijn kunt wensen.
Gepassioneerd en zeer goed op de hoogte over de geschiedenis en feiten.
Hij heeft ons heel veel verteld over zaken waarvan wij de achtergrond nog niet kenden.
Dankjewel het was een fantastische tour die ik iedereen die Berlijn bezoekt zal aanbevelen.

Antwort von Hellotickets
Tickets gekocht voor een basketbalwedstrijd, op het laatste moment te horen gekregen dat de gekozen plekken niet beschikbaar zijn en sindsdien geen reactie meer gehad op mijn e-mails over een terugbetaling

Antwort von Hellotickets
I am still waiting for the tickets for Bon Jovi's concert in Edinburgh in August 2026.I bought them on 13th November 2025. I also sent reminder to the official site without any feedback. I am so disappointed. The question mark is whether I will ever receive my tickets.?

Antwort von Hellotickets
I bought tickets for a Real Madrid game. All went smooth. This was the second time I used Hello Tckets. Both times I’ve been very satisfied.

Antwort von Hellotickets
Uitstap de moeite waard. Zeer goede gids, heel duidelijk. Vertelde met veel passie en emotie.

Antwort von Hellotickets
Bestel hier NOOIT je Tickets. Weken gelden tickets besteld en betaald en nooit ontvangen. Al weken bezig voor een terugbetaling, echter geen enkele reactie. Let op mensen, niet doen. Ordernummer 1905474.

Antwort von Hellotickets
Kost een paar centen maar dan heb je wat. De contacten waren super. Mocht er iets zijn was diegene ook bereikbaar. Zeker een aanrader. Wij gaan zeker nog eens kaarten bestellen.

Antwort von Hellotickets
A bit skeptical at first due lack of information but everything went fine. Tickets arrived a week ahead of Six Nations game, smooth entry on venue, very nice seats and view.

Antwort von Hellotickets
This is a scam company.do not buy from them.i bought ticket for £149 last Sept for Florence&the Machine.no confirmation rcd &still notkt.iveemailed repeatedly(no tel no).hey said I booked with another account .checked my Gmail :no confirmation,no ticket.ive since read very negative reviews .I'm hoping Santander can recover my money.meanwhile I will report to Trading Standards.companies like this who are exploiting people& do dishonest should be closed down&prosecuted

Antwort von Hellotickets
Aankoop voor kaarten van de wedstrijd New York Knicks vs LA Lakers was eenvoudig te doen. Informatie in de app (ruim) voorafgaand van de wedstrijd was prima.
Resultaat was een prachtige wedstrijd zonder zorgen.

Antwort von Hellotickets
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.