heimstaden.nl Bewertungen 6

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

If can keep away from this company

If can keep away from this company, is the bigest fraud company, ventilation turning down, when even in rooms wet, and they know it, even after huurcomissie, they doing the same. Not listening when saying that leaking, that wall wet and etc, just looking to build another one floor, and nothing more... Never care about people, their living quality, always daubting that people who living in appartaments always doing something even when nothing doing wrong...

22. Mai 2026

Slechtste verhuurder ooit!

Dit bedrijf treed alle regels met voeten, maar gaan nooit strafbaar te werk. Slimme ratten zijn het, die in hun maag zitten met slecht onderhouden sociale huurwoningen. Brengen een complex huurwoningen onder in een VVE (...) bij een kantoortje in Boxtel dat hierin gespecialiseerd is. Die doen het 'beheer' voor heel veel VVE's. Heimstaden is echter de enige eigenaar. Bij elke vraag die de woning aangaat, verwijzen ze door naar de 'voorzitter' van die VVE. En dat zijn ze zelf, dus naar een antwoord kan je fluiten. Vragen over afrekeningen of wat voor gezamenlijke kosten dan ook: u moet bij de voorzitter van de VVE zijn. En pas op: de panden in Blerick die ze nu te koop hebben staan voor ruim 220.000, heeft nu ook een verplichte bijdrage VVE van 450. Dus de kas wordt aardig gespekt. Ver, heel heel ver bij weg blijven bij deze vastgoedcowboys.

3. Januar 2025

Meten met twee maten

Als je bij Heimstaden te laat of te weinig huur overmaakt, dan ontvang je binnen 5 dagen een brief binnen vijf dagen je schuld te betalen en de dreiging dat je je huis uitgezet kan worden.
Het is goed om je aan de regels te houden.
Maar waarom doet Heimstaden zelf niet.
De wet schrijft voor dat een verhuurder voor 1 juli de verrekening van de service-en stookkosten moet verrekenen.
Heimstaden deelt gewoon per brief mede aan zijn huurders dat deze kosten mogelijk in het eerste kwartaal van het volgend jaar worden verrekend. Dus 9 maanden na de wettelijke datum.
Heimstaden is nu 6 jaar de verhuurder en is niet 1 keer binnen de wettelijke termijn in staat geweest om zijn zaakjes in orde te hebben.
En waarom niet? De oude verhuurder had dit soort werk uitbesteed.
Bij Heimstaden niet in verband met kosten besparing.
Als je klacht hebt over de veiligheid in het gebouw zegt men: Dat moet worden opgelost, u heeft gelijk.
Nu 2.5 jaar verder nog niets gebeurt. Ik heb de moed opgegeven.
Elke klachtafhandeling duurt lang.
Op de website schrift Heimstaden dat zij het belangrijk vinden om een goede verhuurder te zijn.
Ze bedoelen een goede geldmachine voor het pensioenfonds. Echt aan alles maar dan ook alles merk je dat Heimstaden alleen maar uit is op geld.
Zelfs uit het overzicht van de service- en stookkosten blijkt dat elke cent in het voordeel van Heimstaden moet zijn.
Ik stop er mee want er valt zoveel te ergeren over Heimstaden

18. November 2025

Afrekeningen structureel te laat

Nog steeds krijg ik afrekeningen van servicekosten uit 2022, 2023.. Laatstgenoemde ruim 15 maanden te laat!! Wettelijk gezien moet dit binnen 6 maanden na vestrijken van de periode geregeld zijn, maar als je dat noemt geeft niemand thuis. Geen coulance, niets. Fijn die onvoorziene kosten terwijl we al sinds maart 2024 niet meer bij Heimstaden huren!!

21. Oktober 2025

Wat een vreselijke verhuurder

Wat een vreselijke verhuurder

Wat een vreselijke verhuurder! Schuiven alle gebreken in de woningen af naar "verantwoordelijkheid van de huurder"!
1: Ik heb een douchecabine die verrot is. Ik mag hem niet verwijderen, omdat de woning dan puntendaling heeft en ze minder huur mogen vragen, maar hem vervangen vertikken ze! Hij lekt enorm en er wordt gewoon na een half jaar vragen wat ze er aan gaan doen gezegd dat de lekkage al verholpen is volgens de aannemen en dat zij geen reden hebben om hem te vervangen!
2: Alle ramen zijn zijn nog steeds enkele ramen in onze gehele woning. Volgens de gemeente Heimstaden verplicht dit te vervangen sinds februari 2025, echter vertikken zij dit! Kanttekening: de ramen tochten enorm!
3: Onder mijn ramen zitten schotten van asbest. Daarvoor zit de isolatierol los gerold (dus niet vast gemaakt en van isolatie is dus totaal geen sprake). Daarvoor horen afdichtende schotten te zitten. Deze zitten er dus niet en er word gezegd dat de huurder deze zelf maar moet plaatsen, want Heimstade is daar volgens eigen zeggen niet aansprakelijk voor. Wel wordt er bij vermeld dat je absoluut niet in de asbestschotten mag boren/schroeven ivm gezondheidsrisico. Dus zelf schotten bevestigen is gevaarlijk!

Ik ben zeer ontevreden en erg teleurgesteld. En als ik naar de overige reviews kijk ben ik gelukkig niet de enige. Jammer!

18. April 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Achterlijk slecht, wat een verschrikkelijk mensonterend bedrijf

Het is dat ik een ster moet geven want Heimstaden verdient er geen. Woning was eerst van Mooiland, nooit echt problemen mee gehad, problemen snel verholpen en goede communicatie. Nu is de woning van Heimstaden.
Claimen dat elk mogelijk probleem "een klein klusje" is wat de huurder op moet lossen. Van een lekke kraan kan ik het nog begrijpen maar wij zitten met rioolwater in de muren en flinke schade na een toiletoverstroming en daar weigert Heimstaden iets aan te doen. Claimt dat we wel in de woning kunnen slapen omdat "er geen poep op de grond ligt" op de dag dat het gebeurde. Gelukkig goed verzekerd en een goede behandeling door de verzekeraar, maar ze claimen dat de schimmel op de muren en scheuren overal "onvoldoende ventilatie" en "krimpscheuren" zijn, de woning komt uit '77, het "ventilatiesysteem" is gewoon een buis naar buiten die niet werkt en de douche zit pal in het midden van de woning wat volgens de nieuwe bouwwetten niet eens meer mag. Krimpscheuren onstaan niet na 47 jaar nog lijkt mij. Ook zijn de scheuren veel meer dan 0.5mm zoals toegestaan is te accepteren als cosmetische schade.

Heimstaden weigert op elke mogelijke manier reparaties te doen. Eind 2023 vroegen ze nog op 300 euro per woning voor het ramenlappen wat elke maand gedaan zou worden maar niemand in de straat had ooit een ramenlapper gezien. Gedeelde trappenhuizen worden niet schoongemaakt terwijl er wel servicekosten voor betaald worden. Als je een woning wilt waar je gezond in wilt wonen ga dan niet voor Heimstaden. Als je ok bent met zwarte schimmel in elk raamkozijn en afgewimpelt worden met "zet meer ramen open dan komt er ook geen schimmel" dan zijn ze een prima keuze.

23. November 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr