⭐⭐⭐⭐⭐ Rigtig god kundeservice hos Havhøkeren. Jeg oplevede desværre en fejl på en jakke. Efter at have kontaktet kundeservice og sendt billeder, fik jeg hurtigt et venligt og professionelt svar.... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Fremragende kundeservice og troværdighed. At handle på nettet er en tillidssag. Min tillid til og tro på Havhøkeren er helt i top, faktisk over toppen, efter et køb på nettet der blev fyldt med... Mehr ansehen
Havhøkeren har en god og overskuelig hjemmeside, har lige de varer, som jeg søgte efter. Super hurtig ekspedition og forsendelse. Varen bestilt kl.10.51, ordren ekspederet 11.50, GLS skriver 17.13, a... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Morten forsøgte ihærdigt at hjælpe mig og holdt mig løbende orienteret via mail. Desværre kunne han ikke skaffe den ønskede vare, men han gjorde, hvad han kunne. Jeg blev behandlet som Nogen - ikke s... Mehr ansehen
Gilleleje Havn har været fiskerihavn i langt over 100 år, og i modsætning til mange andre havne på Sjælland har man her stadig en levende fiskerihavn, hvor man altid kan købe frisk fisk fra bådene. Her blander travle fiskere sig med slentrende turister midt imellem alverdens. Havhøkeren har været en del af havnemiljøet de sidste 35 år, hvor den altid har været fiskernes butik. Her kunne man få de fleste af de ting, der traditionelt hører fiskerierhvervet til, og det var her, fiskerne førhen plejede at samles i baglokalet efter endt fangst for at fortælle røverhistorier. Havhøkeren er stadig fiskernes butik, men vi har valgt at udvide vores sortiment, så det også retter sig mod fritids- og udendørsfolket. Vi har derfor alt lige fra fiskegrej til arbejdstøj, sko, værktøj, fritidsbeklædning, sejlertøj – og en hel del mere. Fordi Havhøkeren er en del af Gilleleje Havns aktive miljø, har vi åbent alle ugens 7 dage. Butikkens ansatte er altid klar med venlig betjening på både dansk, tysk og engelsk.
Ndr. Havnevej 9, 3250, Gilleleje, Dänemark
Hat 75 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
Fine puder til god pris
Fremragende kundeservice og troværdighed.
At handle på nettet er en tillidssag.
Min tillid til og tro på Havhøkeren er helt i top, faktisk over toppen, efter et køb på nettet der blev fyldt med bump.
Varen blev ødelagt to gange i transport, begge gange med ombygning uden forbehold og hurtig ekspedition.
Jeg kan anbefale at handle med Havhøkeren, hvis man søger en tryg og sikker webbutik.
Hurtig ekspedition, udstrakt kundeservice og super pålidelig.
Virkelig god og hurtig service. Jeg talte med en meget sød og hjælpsom dame i telefonen. Bestilte herefter på hjemmesiden. Modtog allerede varen 2
dage efter bestillingen. 5 stjerner herfra.
Efter en lang trukket reklamation, er der endelig blevet fulgt op i sagen. ORDRE #34262. Takker for tilliden og jeres svar her som bekræfter at i tager kunder seriøs og det betyder noget. Jeg vil anbefale deres website , har købt 2 par , og det ene er super, var uheldig med andre, jeg har handlet tidligere, og alt godt herfra.

Antwort von Havhøkeren
Enormt dårlig, tja - manglende kundeservice.
Måtte selv ringe 2 gange for at finde ud af hvor langt min ordre var. Ingen hjælpsomhed eller interesse i fx at sende den fragtfri. Øv!

Antwort von Havhøkeren
Købte en frakke, og det gik fint med hurtig levering fin kommunikation undervejs.

Antwort von Havhøkeren
Bestilt tirsdag formiddag og fik leveret onsdag . Super god service og hurtig levering.
Fin hjemmeside. Hurtig levering. Er dog en smule træt af, både at betale for levering, og returnering.
Jeg har betalt ekstra for at få pakken hjemme leveret -89kr. Grundet vi skulle bruge fender stigen når vores børnebørn skulle med på ferie og vores datter kunne tage den med.
Men pakken blev leveret til en pakkeboks langt fra hvor de bor.
Jeg er langt fra tilfreds med at betale for noget jeg ikke får.

Antwort von Havhøkeren
Meget god oplevelse, god service, hurtig forsendelse og meget fine varer. Tak!
Nem hjemmeside. Og hurtig modtagelse af vare som bare passede.
Desværre kunne han ikke skaffe den ønskede vare, men han gjorde, hvad han kunne. Jeg blev behandlet som Nogen - ikke som Noget. Ros for den personlige service.
Lækker tøjkvalitet, alt passede og forsendelse tip top
God oplevelse. Manglede et par småting i pakken fra første bestilling men Havhøkeren fik dem hurtigt eftersendt. God service alle kan begå fejl.
Hurtig ekspedition og lækker vare.
Godt utvalg og rask forsendelse til Norge. Jeg kommer til å handle hos dere senere. Mange takk!
Rigtig hurtig, klar til afsendelse i løbet af 2 timer.

Antwort von Havhøkeren
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.