Havhøkeren Bewertungen 648

TrustScore 4.5 von 5

4.7

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

⭐⭐⭐⭐⭐ Rigtig god kundeservice hos Havhøkeren. Jeg oplevede desværre en fejl på en jakke. Efter at have kontaktet kundeservice og sendt billeder, fik jeg hurtigt et venligt og professionelt svar.... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fremragende kundeservice og troværdighed. At handle på nettet er en tillidssag. Min tillid til og tro på Havhøkeren er helt i top, faktisk over toppen, efter et køb på nettet der blev fyldt med... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Havhøkeren har en god og overskuelig hjemmeside, har lige de varer, som jeg søgte efter. Super hurtig ekspedition og forsendelse. Varen bestilt kl.10.51, ordren ekspederet 11.50, GLS skriver 17.13, a... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Morten forsøgte ihærdigt at hjælpe mig og holdt mig løbende orienteret via mail. Desværre kunne han ikke skaffe den ønskede vare, men han gjorde, hvad han kunne. Jeg blev behandlet som Nogen - ikke s... Mehr ansehen

1. Bekleidungsgeschäft
  2. Herrenmodengeschäft
  3. Damenmodengeschäft

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Gilleleje Havn har været fiskerihavn i langt over 100 år, og i modsætning til mange andre havne på Sjælland har man her stadig en levende fiskerihavn, hvor man altid kan købe frisk fisk fra bådene. Her blander travle fiskere sig med slentrende turister midt imellem alverdens. Havhøkeren har været en del af havnemiljøet de sidste 35 år, hvor den altid har været fiskernes butik. Her kunne man få de fleste af de ting, der traditionelt hører fiskerierhvervet til, og det var her, fiskerne førhen plejede at samles i baglokalet efter endt fangst for at fortælle røverhistorier. Havhøkeren er stadig fiskernes butik, men vi har valgt at udvide vores sortiment, så det også retter sig mod fritids- og udendørsfolket. Vi har derfor alt lige fra fiskegrej til arbejdstøj, sko, værktøj, fritidsbeklædning, sejlertøj – og en hel del mere. Fordi Havhøkeren er en del af Gilleleje Havns aktive miljø, har vi åbent alle ugens 7 dage. Butikkens ansatte er altid klar med venlig betjening på både dansk, tysk og engelsk.

4.7

1 Stern

Hat 75 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Monat

Nem bestilling

Nem bestilling, hurtig levering.
Desværre måtte jeg sende det købte retur.
De var meget hurtige til at meddele mig kreditering.
Mine bedste anbefalinger 😃

21. April 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Meget lang leveringstid for lagervare - venter stadig efter 7 dage på afsendelse.

Bestilte en vare som er på lager og her efter 6 dage er varen stadig ikke afsendt. Det er nok det dårligste jeg har oplevet fra en webshop i meget lang tid.

Det blev vist sidste gang jeg handler der.

På vej ind i Påsken - så ender vi jo nok med 16 dages leveringstid på en lagervare!!

28. März 2026

Hej Per
Vi beklager utrolig meget, at du har haft en dårlig oplevelse med at handle hos os - det er bestemt ikke normal kutyme for os.
Jeg kan se, at du heldigvis nåede at få pakken inden påske - det er vi glade for.
Mie // Havhøkeren

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fin og overskuelig hjemmeside- gode…

Fin og overskuelig hjemmeside- gode priser - super hurtig ekspedition.

11. Februar 2026

Hej Helle
Tak for din fine anmeldelse - det er vi rigtig glade for at høre!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering - alt gik hurtigt - både pris og levering er som forventet

2. Februar 2026

Hej Morten
Tak for din anmeldelse - den er vi rigtig glade for!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestilte den ene dag og levering kom næste dag, så kan mam ikke kræve mere 24 timer tog det

27. Januar 2026

Hej Leif
Tak for din anmeldelse - den er vi rigtig glade for! Dejligt at høre, at forløbet var i orden - og gik hurtigt!

Levering

Hurtig levering. Bestilte badestøvler om mandagen, som blev leveret onsdag.
Badestøvlerne er rigtig dejlige at have på, har taget dem i brug.

21. Januar 2026

Hej Sabine
Tak for din anmeldelse - den er vi rigtig glade for! Dejligt at høre, at du er tilfreds med købet - og service!

Super kvalitet på sweatshirts

Super kvalitet på sweatshirts, størrelsen perfekt. Ikke sidste gang vi handler hos Havhøkeren på nettet.
Grundet vejret trak levering lidt ud, men ellers intet at bemærke.

13. Januar 2026

Hej Tove

Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os - I skal være så velkomne tilbage!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget fin betjening via hjemmesiden…

Meget fin betjening via hjemmesiden både før og efter købet. Godt udvalg, fine priser og hurtig levering. Kun godt at sige!

9. Januar 2026

Hej Michael

Tusind tak for din fine anmeldelse.
Hvor er det dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse hos os!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fine knager og tilfredsstillende forsendelse

Jeg købte 6 knager som jeg er meget tilfredse med. Ingen problemer med forsendelse til Grønland

15. Januar 2025

Hej Veronika

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os - og at det fungerede som det skulle med leveringen!

God hjemmeside

God hjemmeside. Hurtig og nem levering med fin underretning undervejs til udleveringsstedet.

8. Januar 2026

Hej Claus

Tusind tak for din anmeldelse.
Hvor dejligt at høre, at alt fungerede som det skulle igennem hele processen!

Perfekt

God hjemmeside, rigtig god service og ikke mindst perfekt kvalitet og et rigtig godt udvalg ❣️

31. August 2025

Hej Inga

Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os, det sætter vi stor pris på at få at vide.

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐
Rigtig god kundeservice hos Havhøkeren.

De anerkendte problemet uden besvær og sørgede straks for løsning, selvom varen havde været brugt, da der var tale om en reklamation. Returseddel blev sendt med det samme, og hele processen var nem og problemfri.

Tak for hurtig og imødekommende hjælp – det giver tryghed at handle hos jer. Jeg handler gerne hos Havhøkeren igen.

6. Januar 2026

Hej Natalia

Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os, trods en fejl på varen. Du er mere end velkommen tilbage - vi glæder os!

Mie, Havhøkeren

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr