Bereikbaarheid is goed,echter medewerkers vertellen bij telefonisch contact op verschillende momenten andere dingen dan beloofd. Amac de Wall blijkt ook een trage factor te zijn waar jullie in het beg... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Goede begeleiding bij de Amac ede hoe alles gemeld moet worden. Reparatie verloopt was goed te volgen. En wij zijn blij 😀 met de nieuwe iPad. Alles vlot afgerond. Hier voor onze dank. Vriende... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Super goede ervaring. Mijn telefoon was kapot gevallen en via my harmony netjes laten repareren bij amac. Wel 1,5 week moeten wachten maar dat maakt niet zo heel veel uit. Ik ben heel blij dat mijn te... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Een super snelle afhandeling van de schade. Dit door toedoen van oa Ricardo Deleu!!! Deze persoon begreep mijn situatie en heeft er alles aan gedaan om de schade heel snel af te handelen. Mede door CP... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Harmony biedt de beste verzekering voor je mobiel, laptop of tablet. Af te sluiten via onze vele partners door heel Nederland. Eerlijk en klantvriendelijk.
Niederlande
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 93 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Goed geholpen bij het afhandelen van een schade van een apparaat welke bij BCC was gekocht. Fijn dat de verzekering nog van toepassing was.
Bij een nieuwe claim van het apparaat (Miele) is dit ook snel opgepakt en doorgezet naar Miele echter na 3 weken nog steeds niet gehoord van Miele, Hier heb ik melding van gemaakt bij Harmony.

Antwort von Harmony verzekeringen
Goede begeleiding gehad bij schade formulier procedure

Antwort von Harmony verzekeringen
Zonder al te veel heisa is onze schade opgelost

Antwort von Harmony verzekeringen
De service is gewoon weg top . Meer kan ik er niet over zeggen

Antwort von Harmony verzekeringen
Ik had eerder gemeld dat de monteur van alles had geprobeerd maar het probleem was niet opgelost.
Harmony heeft later contact opgenomen en alles netjes geregeld,ik kon een nieuwe wasmachine kopen , grotendeels op hun kosten.
Supergoed en eigenlijk ook best snel opgelost
Hilde daarvoor.

Antwort von Harmony verzekeringen
Lang wachten op reparatie en het retour sturen van het product van +/- €600 was om te huilen kwam in een kapotte doos aan zonder bescherming echt slechte service ,maar gelukkig wel alles gerepareerd

Antwort von Harmony verzekeringen
Ik had problemen met mijn wasdroger,die kon niet meer gemaakt worden.Maar door de extra verzekering mocht ik een nieuwe droger uitzoeken met de oude aanschaf waarde.Bedankt voor de snelle reactie van Harmony

Antwort von Harmony verzekeringen
Mijn claim is goed en netjes afgehandeld door Harmony

Antwort von Harmony verzekeringen
Slechte communicatie, reparatie duurde onnodig lang en batterij lijkt nog steeds niet goed te zijn.
Ik heb dus ook geen overzicht gekregen wat ze precies hebben gedaan.
Amateuristische organisatie.

Antwort von Harmony verzekeringen
Super snel en zonder gedoe afgehandeld. Binnen 10 dagen was de schade aan de iPad hersteld.

Antwort von Harmony verzekeringen
Direct doorgestuurd naar CE repair voor reparatie van mijn koelkast. Prima geregeld.

Antwort von Harmony verzekeringen
Een hele goede verzekeraar !
Wij hadden een bijverzekering van de tv bij hun ,
En helaas ging de tv kapot binnen het aflopende verzekering ,
Alles vergoed gekregen en snelle afwerking 👌
CHAPEAU

Antwort von Harmony verzekeringen
Professionele afhandeling. Geen enkele negatieve commentaar.

Antwort von Harmony verzekeringen
De afhandeling van mijn schadeclaim door Harmony is onnodig traag en erg onprofessioneel. Er is geen duidelijke communicatie of planning. Er wordt zelfs om dingen gevraagd die helemaal niet in mijn polisvoorwaarden staan. Dit veroorzaakt alleen maar extra vertraging.
Ik zit al veel te lang zonder telefoon (9 dagen) en moet alles zelf najagen. Voor een verzekeraar waar ik al jaren premie aan betaal, vind ik dit onacceptabel. Op basis van mijn ervaring kan ik Harmony niet aanraden.

Antwort von Harmony verzekeringen
Na het melden van een defect aan een AEG droger, 2,5 jaar geleden gekocht bij BCC met een No Worry aanvullende verzekering, zou een monteur contact opnemen. Uiteindelijk moest ik zelf contact zoeken met de reparateur. In eerste instantie leek ik een eigen risico te moeten betalen, maar na bemiddeling van Harmony is de reparatie als fabrieksgarantie kosteloos afgehandeld.

Antwort von Harmony verzekeringen
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.